|
| Author |
Message |
fafnir
Group: Members Joined: 15 Apr 2010 Posts: 7166 Gold: 0.10
Status: Warn:  Reputation: 3
|
#1 Posted: 23 Dec 2021 07:56 pm Post subject: ej, Chomik |
|
|
a czy to może być prawda, że statki kosmiczne osiągają prędkość do 700 km/h na godzinę, mają około 300 lat i jak się spierdolą, bo to są stare rządowe szroty w użytku, to wypierdala im smar pod postacią tęczy na niebie, jak u nas po autach na asfalcie? to jeszcze mi przyznaj rację, że mają wbudowane te średniowieczne sonary żółto, albo zielone i pokazują położenie człowieka w budynku.
to jeszcze mi przyznaj rację, że żeby planety miały idealne położenie, to się muszą na czymś utrzymywać. nie mogą sobie, kurwa, być w powietrzu, ja jebię. więc mamy wszędzie "rusztowania" i są elastyczne, by wystrzelony księżyc jak z torpedy mógł tutaj "dolecieć". potem w tył zwrot, odpalenie 12 silników, jakie obecnie posiada i ustawienie go niczym wskazówka od zegara.
i te rusztowania, to takie rombo-diamenty co się wyginają jak coś leci - trzeba to najpierw ustawić, jak kratki w zeszycie.
no to masz, 200 ml wódki, w niej 20 ml księżyca, z tyłu spierdolona maska od covida, którą strzelasz i lecisz kontrolować planetę.
ktoś się nie zgadza?
no i jak się rusztowania spierdolą, to masz czarne dziury, których nikt nie naprawi, bo nam brak budowlańców :~)
nie znam drugiego takiego osobnika jak ja, który widzi te urządzenie o nazwie księżyc - pod takimi kolorami jak zielony, albo fioletowy, chyba się spierdoliłem na tą planetę kiedyś.
/i chyba tylko Buli ma potrójne nitki z kodu DNA z osób, które znam, gdzie większość ma podwójne te mosty w ciele, ciekawe czy są tacy, co mają poczwórne, na pewno.
na schodach donikąd w Gorzowie nic, kurwa, nie ma. ale samo miejsce wygląda tak, jakby coś miało spod spodu tutaj wypierdolić i jakby tutaj był jakiś celownik. Nucek mówił, że w 2 wojnie światowej tutaj była wielka armata skierowana w powietrze, zresztą to jest punkt 0 Gorzowa. pod spodem (ale to jak stąd do Jekaterynburga) chyba dalej coś jest, ale wtyczki wyłączone - i ten badziew działa dalej koło Bogdańca, bo tam auta pod górę same podjeżdzają.
więc ta śmieszna gorzowska wieża na rondzie to jest mniej więcej to samo pod spodem.
/to jeszcze taka krótka historia, że w sumie wszystkie okoliczne księżyce, są jak titanic. trzeba było w kajucie spędzić tutaj chwilę moment dosłownie i nic nie wskazywało, że nie wrócisz z powrotem, a tu pach, silnik rozjebany od tyłu i jak to możliwe - przecież tyle wkładu w to było i się zatopił po 356 latach?
gościu się mnie kiedyś pyta, ciekawe co by to było, jakby wyłączyć słońce... no, a co by, kurwa było. zjebałbyś się na inną galaktykę i masz kosmiczny karambol.
informacje o alternatorach i prądnicach są biedne na internecie, co ja się w czasie mam cofać i takich info szukać? Łysy, wypierdalaj spać.
Last edited by fafnir on 23 Dec 2021 08:47 pm; edited 5 times in total |
|
| Back to top |
|
 |
fskrufskru
 Group: Members Joined: 06 Nov 2019 Posts: 148 Gold: 0.70
Status: Warn:  Reputation: 2
|
#2 Posted: 28 Dec 2021 04:18 pm Post subject: |
|
|
XD biedak sie wysilił i nawnet nie przeczytane
BLAGAM O ZDYCHANIE _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
fafnir
|
#3 Posted: 28 Dec 2021 08:04 pm Post subject: |
|
|
| fskrufskru wrote: | XD biedak sie wysilił i nawnet nie przeczytane
BLAGAM O ZDYCHANIE |
myślę, że było jednak troszkę inaczej. |
|
| Back to top |
|
 |
fskrufskru
|
#4 Posted: 28 Dec 2021 11:17 pm Post subject: |
|
|
ty kurwoooooooooooo _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
fafnir
|
#5 Posted: 29 Dec 2021 01:51 am Post subject: |
|
|
| fskrufskru wrote: | | ty kurwoooooooooooo |
dalej jesteś zjebem, chomik. |
|
| Back to top |
|
 |
fskrufskru
|
#6 Posted: 29 Dec 2021 08:53 am Post subject: |
|
|
CHOM SROMHHOHOHOHOHOO _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
fafnir
|
#7 Posted: 29 Dec 2021 09:50 am Post subject: |
|
|
| fskrufskru wrote: | | CHOM SROMHHOHOHOHOHOO |
zachowujesz się trochę jak ten mój "kumpel" Nucek - który już tak jest przeładowany tematem, że na mieście jest nazywany jako "polski-cygan", bo w sumie karnacji zwykłej, ale wciąż ciemny na twarzy po proszkach i ciemny w zachowaniu, bo kroi wszystkich na mieście nie myśląc nad swoim zachowaniem i krzyczy idąc Obotrycką, bo zaczynają mu się niewygodne jazdy. też na mieście krzyczysz, czy raczej w norze siedzisz i nie ma takiej opcji, że gdzieś się dalej wydostaniesz? Nucek ostatnio ukradł 2 auta, którymi zapierdalał po Gorzowie i je gdzieś zajechał (3 przepraszam, jedno Mercedes jakiejś najnowszej klasy) i próbuje wciskać innym cukier, zamiast kryształu. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0 Theme and Forum by tramway
|