Play Legend of the Green Dragon Play BNT Play Promisance Play Alien Assault Traders Play Quantum Star Play Some Chess  
   D3jsp RPGRPG   ArcadeArcade   Multiplayer PokerD3Jsp Poker   FAQ/RulesFAQ/Rules  SearchSearch  MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   ChatroomLive Chat   Log inLog in   RegisterRegister 

Znowu mam nawroty depresji, nie mylem sie chyba z 2 miesiace

Post new topic  Reply to topic  d3jsp Forum Index -> International Forum -> Polska
View previous topic :: View next topic ::  
Author Message
Frank Zappa

Group: Members
Gold: 3.30

Status:
Warn:

Post#1 Posted: 31 Jan 2022 08:33 am    Post subject: Znowu mam nawroty depresji, nie mylem sie chyba z 2 miesiace Reply with quote

Ja prdl, dobrze, ze wiosna idzie, to znowu sie zaczne myc w rzece, bo zima to przejeebane sie myc w lodowatej wodzie :S
Back to top
View user's profile Send private message
fafnir

Gold: 0.10

Status:
Warn:

Post#2 Posted: 07 Mar 2022 02:05 pm    Post subject: Reply with quote

masz stwierdzoną schizofrenię, ale też i nawroty depresji? ciekawe to jest, na swój sposób. to są raczej 2 dolegliwości Twojego łba, które nie powinny się "stykać".
Back to top
Frank Zappa

Status:
Warn:

Post#3 Posted: 14 Mar 2022 12:44 pm    Post subject: Reply with quote

Nie jest juz tak zle, bo pije duzo cydrow i biore antydepresanty
Kupuje najtansze szczyny po funcie w sklepie 7.5% cydry, i tak po 5 puszkach juz mam blogostan xD
Na poczatku smakowalo jak gowno, ale juz sie przyzwyczailem, i wchodzi jak woda tongue
Back to top
fafnir

Status:
Warn:

Post#4 Posted: 20 Mar 2022 07:32 am    Post subject: Reply with quote

ja też lubię napierdalać alkohol, ostatnio nawet częściej łykam, z tym, że to powoli odstawiam, bo trenuję i na chuj mi to jest.
Back to top
Frank Zappa

Status:
Warn:

Post#5 Posted: 21 Mar 2022 10:46 am    Post subject: Reply with quote

ja wczoraj pilem sobie jablkowy cydr z energy drinkiem, i musze powiedziec, ze zajebisty drink. Teraz czekam na odpowiedni dzien i chwile, jak sie znowu napije ;D. Z rana najlepiej ;D. Wczoraj wypilem litr cydru 7.5% zmieszany z litrem energy drinka, tak jakos do poludnia, i zajebiscie najebalo na reszte dnia briggrin
Back to top
fafnir

Status:
Warn:

Post#6 Posted: 21 Mar 2022 01:27 pm    Post subject: Reply with quote

Frank Zappa wrote:
ja wczoraj pilem sobie jablkowy cydr z energy drinkiem, i musze powiedziec, ze zajebisty drink. Teraz czekam na odpowiedni dzien i chwile, jak sie znowu napije ;D. Z rana najlepiej ;D. Wczoraj wypilem litr cydru 7.5% zmieszany z litrem energy drinka, tak jakos do poludnia, i zajebiscie najebalo na reszte dnia briggrin

ja to na razie nawet nie ćpam, dbam o siebie po prostu, znowu jakieś odpały miałem, więc dałem sobie spokój z tym wszystkim - nie wiem na jak długo. żeby poprawnie ogarnąć bęben, to by mi trzeba było jakieś 9 miesięcy luzu :~)

ps. rucham sąsiadki ph34r
Back to top
Frank Zappa

Status:
Warn:

Post#7 Posted: 22 Mar 2022 01:06 pm    Post subject: Reply with quote

Dzisiaj pobudka o 4:40 rano, a o 6 rano juz saczylem energy drinka z jablkowym cydrem z kufla od piwa San Miguel...
Poszedlem sobie na zadupie, i fajnie bylo... Super wschod slonca... Czerwone slonce
Nie moge sie doczekac, jak zacznie sie sciemniac juz, bo w ciagu dnia niezly skwar briggrin
Back to top
fafnir

Status:
Warn:

Post#8 Posted: 23 Mar 2022 03:25 am    Post subject: Reply with quote

ja się wolę lampić na księżyc, akurat jak jest 23, a ja już zaczynam spać, to się zatacza nad kościołem.
btw - miewam pojebane sny, naoglądałem się kiedyś zdjęć z nalotu na Warszawę podczas II wojny światowej i dzisiaj coś w ten deseń mi się w głowie wyświetliło, wixa w chuj.
Back to top
Frank Zappa

Status:
Warn:

Post#9 Posted: 23 Mar 2022 10:10 am    Post subject: Reply with quote

ja na szczescie mam szczesliwe sny, ale ostatnio mi sie w sumie snilo, ze mam egzamin z matematyki, i byl jakis w chuj trudny i tylko 3 zadania z 10 wiedzialem jak rozwiazac lool, ale na szczescie tak zle nie bylo
Back to top
fafnir

Status:
Warn:

Post#10 Posted: 25 Mar 2022 02:16 am    Post subject: Reply with quote

briggrin ja pamiętam, jak w głowie miałem po acodinie wixy... brałeś te gówno na kaszel? potem już gówniarzom w aptekach tego nie chcieli nawet sprzedawać, to było bez recepty. najadłem się tego i widziałem z zamkniętymi oczami faraony jakieś :~) ogólnie ja mam wrażliwy łeb.
Back to top
Frank Zappa

Status:
Warn:

Post#11 Posted: 28 Mar 2022 10:26 am    Post subject: Reply with quote

bralem acodin, i fajnie mialem
pisalem wtedy jeszcze ze srubokretem na de cztery jsp, a ja bylem grubo nacpany, bo chyba cala paczke wzialem ;D.
On mi cos pisal o doktorze mengele prozac please albo zagazowaniu mnie w obozie koncentracyjnym, a ja mialem gruba beke z goscia wtedy. Zapamietalem ten fascynujacy dialog.

Last edited by Frank Zappa on 28 Mar 2022 10:26 am; edited 1 time in total
Back to top
fafnir

Status:
Warn:

Post#12 Posted: 28 Mar 2022 03:26 pm    Post subject: Reply with quote

briggrin ja brałem Acodin u Masa (btw, dzisiaj u niego miałem zamiar posiedzieć, zrobiłem sobie rondo wokół Gorzowa, z Grzelakiem też chciałem się widzieć, z Guciem, nawet chwilę czasu Gazduli poświęcić, ale jej matka powiedziała, że Ania się z nikim nie spotyka, więc stwierdziłem, że jest pizdą i sobie poszedłem) - dobra wixa, jak wpierdalasz (ciągnąc temat dalej) po kilka, potem znowu tyle samo po kilka, potem jeszcze przypalisz jakimś chujowym dopem wtedy i jazda. ja, Mas i Bolek? kurwa, płynąłem Cadillaciem po kosmosie na parapecie, fajnie było wtedy. jeszcze Blaszka był, ale się zmył, bo nam bomby nie chciał psuć wtedy, a tego nie brał. jego też chciałem dzisiaj zaskoczyć na Ośce, ale uznałem, że raczej w Niemczech siedzi. kurwa, brakuje mi tej Ośki, jak miałem 18 lat, Mas, Marecki, Blacha, Kapi, Bolek, Johny, Majkel, Sebek, Kaśka G i reszta jej dup i centrum Manhattanu, czyli stół metalowy do pingponga. helikoptery często latały nad nami, jak w lesie na zajezdni siedzieliśmy, bo oczywiście same ćpuny. zawsze mi się podobało, jak przed pałami spierdalali jedną klatką i wychodzili gdzieś x dalej, a znali wszystkie kody na pamięć :~) dobry też jest stary Stilon, jebana fabryka włókna, gdzie Mas dzięki matce swojej tam pilnował i gonił żuli wszystkich, żeby złomu, kurwa nie kradli. Skisio i Kreweta z Killerem wynosili najlepsze sprzęty stamtąd, zegar jak na peronie taki czarny, rękawice zajebiste czerwone everlasta, ampułka po coco nagle się gdzieś znalazła, albo Ty, wyrzutnia do ziemniaków briggrin to była taka wielka rura ponad 1,30m, z pcv, na dole taka okrągła specyficzna gumka i jak to przycisnąłeś z całej siły, to wypierdalał ziemniak briggrin oczywiście zrekonstruowaliśmy to na bongo, chujowe buchy szły. w ogóle my tam bazę mieliśmy, a w drugim pokoju jakiś gościu woźny, starszy ochroniarz ruchał ziomalkę nonstop - co, jaracie? kurwa, tam było niebezpiecznie, dziury na x metrów w dół, trzeba było uważać, jak już było ciemno... fajne miejsce, z tyłu autem bączki robiliśmy. grafy na ścianach, klimat.

Last edited by fafnir on 28 Mar 2022 03:46 pm; edited 1 time in total
Back to top
3 Members: Guest
Post new topic  Reply to topic  d3jsp Forum Index -> International Forum -> Polska All times are GMT - 4 Hours
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0
Theme and Forum by tramway