Play Legend of the Green Dragon Play BNT Play Promisance Play Alien Assault Traders Play Quantum Star Play Some Chess  
   D3jsp RPGRPG   ArcadeArcade   Multiplayer PokerD3Jsp Poker   FAQ/RulesFAQ/Rules  SearchSearch  MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   ChatroomLive Chat   Log inLog in   RegisterRegister 

a wiesz o tym, że

Post new topic  Reply to topic  d3jsp Forum Index -> International Forum -> Polska
View previous topic :: View next topic ::  
Author Message
fafnir

Group: Members
Gold: 0.10

Status:
Warn:

Post#1 Posted: 29 Mar 2022 08:59 am    Post subject: a wiesz o tym, że Reply with quote

w czasach, jak były bankomaty z ludzi i każdy kombinował, żeby mu tylko dobrze było, to były czasy, gdzie jak sobą nie zapłaciłeś, to mogłeś nawet zdechnąć na ulicy, gdy nie zdążyłeś zapłacić za prąd, czyli za siebie? bogatsi mieli w domu bankomaty, reszta stała na ulicy. taki PRL troszkę. miałem bandę profesjonalnych dziewuch z gnatami i innych debili, coś jak w filmie, z tyłu za barkami są "kwity", ale są to też kable. kurwa, złote czasy.

z tymi wtyczkami też kombinowałeś, na polecenie ludzi z rządu, każdy musiał przejść operację, żeby Ci wycięli plazmą wentyl z tyłu i chodziłeś takim zjebanym robotem w domu, czy na ulicy i sam to wszystko musiałeś opłacać.

najlepsze były operację, jak trzeba było rozjebać komuś to, czy tamto.

wiesz, jakie zabawki mam na Księżycu pochowane?

jest takie auto-resorak, z marki Johnny Lightning (https://youtu.be/qZyjjkq_GLs) Custom Mako Shark:

https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=Johny+Lightning+custom+mako+shark

tak mniej więcej wygląda motorówka CIA z tamtych lat, jest warta chyba więcej, niż sama ich zajebana planeta, ostatni model należy do mnie i sam go schowałem.

teraz po wojnie też masz u nich w garażu taką brązową mydelniczkę z lat 60-tych i stoi gdzieś w garażu i jest to model "okresowy". mówię o aucie, u góry mniej więcej model motorówki, rusz makówką i swoją wyobraźnią, albo dodaj do tego motorówkę z filmu "Grom w Raju" i będziesz wiedział.

miałem nawet po latach swój dystrykt i goniłem takich, co nie powinni tam być, mam kilka zajebanych policyjnych motorówek, a także taki bus do przewozu więźniów, wszystko na oceanie. pochowane.

jak, tego, kurwa, pilnowałem, to tak mam :~)

najlepsze to było, jak goniłeś taką policyjną motorówką innych bandytów, gdzie sam nie byłeś święty. i się pracowało dla "dziadka", który siedział na środku w czarnej podkoszulce, Ty po lewej w białej, po prawej Twój wspólnik w szarej i normalne niebieskie jeansy, nie było innego motywu, w zależności, jaką podkoszulkę założył dziadek z gnatem za pasem, jaką Ty, jaką wspólnik, to dziadzio wymierzał zadania.

byłem najlepszy w tym, co robiłem, więc najlepszy po latach zostałem i wszystko pamiętam.

a wtyczka, którą odpaliłem jest modelu "Auschwitz" i poleciały iskry w głowie na całe szczęście, ale mógł polecieć również "gaz" rolleyes

działam starym planem, ze starymi ludźmi i ze swoją starą zjebaną głową :~)
Back to top
View user's profile Send private message
1 Members: Guest
Post new topic  Reply to topic  d3jsp Forum Index -> International Forum -> Polska All times are GMT - 4 Hours
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0
Theme and Forum by tramway