|
| Author |
Message |
fafnir
Group: Members Joined: 15 Apr 2010 Posts: 7166 Gold: 0.10
Status: Warn:  Reputation: 3
|
#1 Posted: 01 Apr 2022 03:51 am Post subject: Ty |
|
|
| gadałem wczoraj z Młodym o diablo. Grał w tę gierkę trochę czasu (tj. mój sąsiad) i streszczał mi mniej więcej jak to wygląda. Nie mam czasu do tego wracać i napierdalać jakąś postacią na jakimś nowym pvp. Nie chcę mi się. Ale nawijka była spoko - grafa fajna i etc. Pierdolone resur - jak jakieś zmartwychwstanie, nie? Opowiadał o tym, co tam się robi, itd. Nie chcę tam wracać, na jebane diablo. Dobrze, że mi Szumi kompa wyniósł. Jeszcze jak się dowiedziałem, że tam itemy i postacie nie idą od nas, tylko od nowa, to w ogóle wyjebane. Bym ubrał starego barba z 2006 i napierdalał. A tak, to ma go Ashi, na naszym starym, dobrym CBN. Wartość tej postaci, to jak nicki na jsp z kropką czy innym pierdolnikiem u gumisia albo konto Ziper]nK[. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0 Theme and Forum by tramway
|