|
| Author |
Message |
Frank Zappa
 Group: Members Joined: 31 May 2011 Posts: 10108 Gold: 3.30
Status: Warn:  Reputation: 12
|
#1 Posted: 20 Apr 2024 04:41 pm Post subject: Mamy z fifim dziewczyne ^^ |
|
|
| Lecimy niedlugo w gory <3 |
|
| Back to top |
|
 |
Frank Zappa
|
#2 Posted: 25 May 2024 03:38 pm Post subject: |
|
|
| znowu dalismy sie sprankowac nie ma zadnej dziewczyny chyba ze tylko w naszej schizofrenicznym umysle |
|
| Back to top |
|
 |
fafnir
Group: Members Joined: 15 Apr 2010 Posts: 7154 Gold: 0.10
Status: Warn:  Reputation: 3
|
#3 Posted: 24 Oct 2024 10:48 pm Post subject: |
|
|
Oj, Fifi :~)
Last edited by fafnir on 24 Oct 2024 10:48 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Frank Zappa
|
#4 Posted: 28 Oct 2024 09:49 am Post subject: |
|
|
| ;P |
|
| Back to top |
|
 |
fafnir
|
#5 Posted: 03 Feb 2025 08:10 am Post subject: |
|
|
| Odpiszę Ci w kilku tematach, żebyś miał gdzie się uzewnętrznić :~) |
|
| Back to top |
|
 |
Frank Zappa
|
#6 Posted: 13 Feb 2025 06:10 pm Post subject: |
|
|
| no niestety mielismy leciec w gory a ja sie naspeedowalem przez weekend a potem jej pisalem brednie a ona juz zrezygnowana biedna i sie obrazila i od tamtej pory zero kontaktu :/ |
|
| Back to top |
|
 |
fafnir
|
#7 Posted: 13 Feb 2025 10:30 pm Post subject: |
|
|
| Frank Zappa wrote: | | no niestety mielismy leciec w gory a ja sie naspeedowalem przez weekend a potem jej pisalem brednie a ona juz zrezygnowana biedna i sie obrazila i od tamtej pory zero kontaktu :/ |
ja już pół roku nie speeduję. ponad. |
|
| Back to top |
|
 |
Frank Zappa
|
#8 Posted: 14 Feb 2025 06:35 am Post subject: |
|
|
ja tydzen temu bralem i 4 dni nie spalem i codziennie od rana saunowanie i basen o 6:30 rano juz bylem na miejscu a wychodzilem o 14 xD
potem trzeba odsypiac wiadomo
no lipcia, bo laseczka pisala, ze wygladam jak jej zmarly chlopak i w ogole, i sie zabujala, pisalismy kilka miechow i sie mielismy spotkac, a zamiast sie spotkac, to ona przyjechala po mnie do UK zeby mnie zabrac do Polski a ja 4 dni naspeedowany i noce nie spalem i w glowie paranoje i jej pisze, ze nigdzie z nia nie jade masakra, do tej pory placze, a ona sie obrazila na mnie i to bylo w maju rok temu, i chuj a potem ja wyjebalem ode mnie z forum a ona sie obrazila na mnie a ja tesknie za nia i mi jej brakuje, ale ona za mna chybanie |
|
| Back to top |
|
 |
fafnir
|
#9 Posted: 14 Feb 2025 06:47 am Post subject: |
|
|
| Frank Zappa wrote: | ja tydzen temu bralem i 4 dni nie spalem i codziennie od rana saunowanie i basen o 6:30 rano juz bylem na miejscu a wychodzilem o 14 xD
potem trzeba odsypiac wiadomo
no lipcia, bo laseczka pisala, ze wygladam jak jej zmarly chlopak i w ogole, i sie zabujala, pisalismy kilka miechow i sie mielismy spotkac, a zamiast sie spotkac, to ona przyjechala po mnie do UK zeby mnie zabrac do Polski a ja 4 dni naspeedowany i noce nie spalem i w glowie paranoje i jej pisze, ze nigdzie z nia nie jade masakra, do tej pory placze, a ona sie obrazila na mnie i to bylo w maju rok temu, i chuj a potem ja wyjebalem ode mnie z forum a ona sie obrazila na mnie a ja tesknie za nia i mi jej brakuje, ale ona za mna chybanie |
A miało być tak pięknie, a wyszło jak zwykle :~) |
|
| Back to top |
|
 |
Frank Zappa
|
#10 Posted: 14 Feb 2025 06:52 am Post subject: |
|
|
| no ale jej brat to jakis tam szef z mafii z londynu byl w ogole i wiesz co prawie wkrecilem sie w mafie w londynie i w ogole, wiec z tej lepszej strony moze i dobrze ze mnie to ominelo, a z drugiej strony ona byla bardzo zakochana we mnie i miala duzo kasy, no ale w dniu spotkania mi napisala, ze wyladowala w szpitalu i zemdlala, i mieismy jechac w podroz po europie w ogole samocodem do Polski, tam juz jej rodzina czekala, bo ona syna ma, i mowila, ze przyjezdzamy, a ja sobie przybalowalem i chuj i jej pol nocy pisalem, ze jak chce zebym z nia gdzies jechal to sie ohajtajmy, bo ja do Polskit o tylko z rodzina albo bliskimi przyjaciolmi, a bylismy juz umowieni, tylko ze mnie wspollokator poczestowal speedem i chuj i tak caly weekend siedzielismy, i muzyki trance sluchalismy i mi tak dobrze bylo, ze potem ona w szpitalu a ja zdycham po speedzie no i sie obrazila i ze ja skrzywdzilem, a potem kumpel mniena puby wzial 6 piw wypilem i papa, no zycie i jak zawsze samotny jestem prawik, pewnie jestem pojebany i nie moge miec dziewczyny i nigdy nie bede mial zadnej |
|
| Back to top |
|
 |
fafnir
|
#11 Posted: 14 Feb 2025 06:55 am Post subject: |
|
|
| Frank Zappa wrote: | | no ale jej brat to jakis tam szef z mafii z londynu byl w ogole i wiesz co prawie wkrecilem sie w mafie w londynie i w ogole, wiec z tej lepszej strony moze i dobrze ze mnie to ominelo, a z drugiej strony ona byla bardzo zakochana we mnie i miala duzo kasy, no ale w dniu spotkania mi napisala, ze wyladowala w szpitalu i zemdlala, i mieismy jechac w podroz po europie w ogole samocodem do Polski, tam juz jej rodzina czekala, bo ona syna ma, i mowila, ze przyjezdzamy, a ja sobie przybalowalem i chuj i jej pol nocy pisalem, ze jak chce zebym z nia gdzies jechal to sie ohajtajmy, bo ja do Polskit o tylko z rodzina albo bliskimi przyjaciolmi, a bylismy juz umowieni, tylko ze mnie wspollokator poczestowal speedem i chuj i tak caly weekend siedzielismy, i muzyki trance sluchalismy i mi tak dobrze bylo, ze potem ona w szpitalu a ja zdycham po speedzie no i sie obrazila i ze ja skrzywdzilem, a potem kumpel mniena puby wzial 6 piw wypilem i papa, no zycie i jak zawsze samotny jestem prawik, pewnie jestem pojebany i nie moge miec dziewczyny i nigdy nie bede mial zadnej |
Ja też nie mam szczęścia do kobiet. |
|
| Back to top |
|
 |
Frank Zappa
|
#12 Posted: 14 Feb 2025 06:57 am Post subject: |
|
|
ciekawe z czego to wynika, ona pisala, ze to ja zawsze faceci krzywdza, pisalismy ze 3 miesiace i wszystko bylo pieknie ladnie a tu chuj ale mi tak smutno bylo opuscic kolege i ten kurwidolek i gdzies jechac w gory i w ogole, ale brakuje mi jej bo fajnie mi sie z nia pisalo, a ja jeszcze ja obrazilem i miala raka i sie przyczepilem no nacpalem sie i odjebalem i sie juz obrazila na mnie na amen i mi nigdy nie wybaczy, tak wyszlo ;/
ciezko mi odmowic darmowych dragow xD |
|
| Back to top |
|
 |
fafnir
|
#13 Posted: 14 Feb 2025 06:59 am Post subject: |
|
|
| Frank Zappa wrote: | ciekawe z czego to wynika, ona pisala, ze to ja zawsze faceci krzywdza, pisalismy ze 3 miesiace i wszystko bylo pieknie ladnie a tu chuj ale mi tak smutno bylo opuscic kolege i ten kurwidolek i gdzies jechac w gory i w ogole, ale brakuje mi jej bo fajnie mi sie z nia pisalo, a ja jeszcze ja obrazilem i miala raka i sie przyczepilem no nacpalem sie i odjebalem i sie juz obrazila na mnie na amen i mi nigdy nie wybaczy, tak wyszlo ;/
ciezko mi odmowic darmowych dragow xD |
Kiedyś też tak miałem :~) jak ktoś posypał, to nie odmówiłem. Cieszę się, że zioła od 6 lat już nie palę i tego alkoholu nie ruszam prawie od 20 dni. Najgorsze te fajki, z tego jest ciężko zrezygnować. |
|
| Back to top |
|
 |
Frank Zappa
|
#14 Posted: 14 Feb 2025 07:01 am Post subject: |
|
|
ja fajki to tylko jak speeda biore i po speedzie jak faza schodzi to pale duzo bo smakuja niezle i fajnie sie pali, ale tak na trzezwo to juz fuj zaczely mnie brzydzic, alkoholu tez nie pije, bo smierdzi sie po alko, a ziolo tez mi sie znudzilo juz dawno temu xD
ale speeda czasem przyjebie, bo kumpla mam co tym diluje i czasem sie mnie pyta czy chce cos przyjebac a ja pewnie dawaj i dostaje za darmo a potem nie spie i sie bawie, ostatnio wlasnie na saunie i basen duzo na speedzie fajnie jest jak w parowej siedze xD
Last edited by Frank Zappa on 14 Feb 2025 07:02 am; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
fafnir
|
#15 Posted: 14 Feb 2025 07:42 am Post subject: |
|
|
| Frank Zappa wrote: | ja fajki to tylko jak speeda biore i po speedzie jak faza schodzi to pale duzo bo smakuja niezle i fajnie sie pali, ale tak na trzezwo to juz fuj zaczely mnie brzydzic, alkoholu tez nie pije, bo smierdzi sie po alko, a ziolo tez mi sie znudzilo juz dawno temu xD
ale speeda czasem przyjebie, bo kumpla mam co tym diluje i czasem sie mnie pyta czy chce cos przyjebac a ja pewnie dawaj i dostaje za darmo a potem nie spie i sie bawie, ostatnio wlasnie na saunie i basen duzo na speedzie fajnie jest jak w parowej siedze xD |
Na mnie speed już nie robi takiego wrażenia jak kiedyś. |
|
| Back to top |
|
 |
Frank Zappa
|
#16 Posted: 14 Feb 2025 07:44 am Post subject: |
|
|
no ja przez speeda stracilem dziewczyne niestety, a w Polsce podobno mocniejszy speed
ja raz na pare tygodni, moze miesiac-dwa wezme tak to nie biore xD |
|
| Back to top |
|
 |
fafnir
|
#17 Posted: 14 Feb 2025 08:31 am Post subject: |
|
|
| Frank Zappa wrote: | no ja przez speeda stracilem dziewczyne niestety, a w Polsce podobno mocniejszy speed
ja raz na pare tygodni, moze miesiac-dwa wezme tak to nie biore xD |
Ja nie chcę tego już w ogóle brać. |
|
| Back to top |
|
 |
Frank Zappa
|
#18 Posted: 14 Feb 2025 09:15 am Post subject: |
|
|
ja mam kumpla co codziennie to bierze od wielu lat w ogole nie wiem jaki speed w polsce macie, a czemu nie chcesz? co ci po tym jest?
bo ja na speedziejak jestem to super jest, ale zejscie najgorsze jest, ale pospie ze trzy dni i przeleze w lozku i przecierpie mysli samobojcze i jest wszystko tak jak bylo xD
po ostatnim speedowaniu duzo schudlem xD |
|
| Back to top |
|
 |
fafnir
|
#19 Posted: 15 Feb 2025 10:34 am Post subject: |
|
|
| Frank Zappa wrote: | ja mam kumpla co codziennie to bierze od wielu lat w ogole nie wiem jaki speed w polsce macie, a czemu nie chcesz? co ci po tym jest?
bo ja na speedziejak jestem to super jest, ale zejscie najgorsze jest, ale pospie ze trzy dni i przeleze w lozku i przecierpie mysli samobojcze i jest wszystko tak jak bylo xD
po ostatnim speedowaniu duzo schudlem xD |
Postanowiłem sobie po prostu, że nie biorę :~) |
|
| Back to top |
|
 |
Frank Zappa
|
#20 Posted: 15 Feb 2025 11:25 am Post subject: |
|
|
| no spoko rozumiem, czemu nie, ja za darmo dostaje, ja przez speed stracilem wlasnie fajna dziewczyne no trudno nawet nigdy sie nie spotkalismy, bo przycpalem i jej pisalem nonsense no i mnie pozegnala juz |
|
| Back to top |
|
 |
|