Play Legend of the Green Dragon Play BNT Play Promisance Play Alien Assault Traders Play Quantum Star Play Some Chess  
   D3jsp RPGRPG   ArcadeArcade   Multiplayer PokerD3Jsp Poker   FAQ/RulesFAQ/Rules  SearchSearch  MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   ChatroomLive Chat   Log inLog in   RegisterRegister 

Mamy z fifim dziewczyne ^^
1, 2, 3  Next

Post new topic  Reply to topic  d3jsp Forum Index -> International Forum -> Polska
View previous topic :: View next topic ::  
Author Message
Frank Zappa

Group: Members
Gold: 3.30

Status:
Warn:

Post#1 Posted: 20 Apr 2024 04:41 pm    Post subject: Mamy z fifim dziewczyne ^^ Reply with quote

Lecimy niedlugo w gory <3
Back to top
View user's profile Send private message
Frank Zappa

Status:
Warn:

Post#2 Posted: 25 May 2024 03:38 pm    Post subject: Reply with quote

znowu dalismy sie sprankowac nie ma zadnej dziewczyny chyba ze tylko w naszej schizofrenicznym umysle
Back to top
fafnir

Gold: 0.10

Status:
Warn:

Post#3 Posted: 24 Oct 2024 10:48 pm    Post subject: Reply with quote

Oj, Fifi :~)

Last edited by fafnir on 24 Oct 2024 10:48 pm; edited 1 time in total
Back to top
Frank Zappa

Status:
Warn:

Post#4 Posted: 28 Oct 2024 09:49 am    Post subject: Reply with quote

;P
Back to top
fafnir

Status:
Warn:

Post#5 Posted: 03 Feb 2025 08:10 am    Post subject: Reply with quote

Odpiszę Ci w kilku tematach, żebyś miał gdzie się uzewnętrznić :~)
Back to top
Frank Zappa

Status:
Warn:

Post#6 Posted: 13 Feb 2025 06:10 pm    Post subject: Reply with quote

no niestety mielismy leciec w gory a ja sie naspeedowalem przez weekend a potem jej pisalem brednie a ona juz zrezygnowana biedna i sie obrazila i od tamtej pory zero kontaktu :/
Back to top
fafnir

Status:
Warn:

Post#7 Posted: 13 Feb 2025 10:30 pm    Post subject: Reply with quote

Frank Zappa wrote:
no niestety mielismy leciec w gory a ja sie naspeedowalem przez weekend a potem jej pisalem brednie a ona juz zrezygnowana biedna i sie obrazila i od tamtej pory zero kontaktu :/

ja już pół roku nie speeduję. ponad.
Back to top
Frank Zappa

Status:
Warn:

Post#8 Posted: 14 Feb 2025 06:35 am    Post subject: Reply with quote

ja tydzen temu bralem i 4 dni nie spalem i codziennie od rana saunowanie i basen o 6:30 rano juz bylem na miejscu a wychodzilem o 14 xD
potem trzeba odsypiac wiadomo

no lipcia, bo laseczka pisala, ze wygladam jak jej zmarly chlopak i w ogole, i sie zabujala, pisalismy kilka miechow i sie mielismy spotkac, a zamiast sie spotkac, to ona przyjechala po mnie do UK zeby mnie zabrac do Polski a ja 4 dni naspeedowany i noce nie spalem i w glowie paranoje i jej pisze, ze nigdzie z nia nie jade masakra, do tej pory placze, a ona sie obrazila na mnie i to bylo w maju rok temu, i chuj a potem ja wyjebalem ode mnie z forum a ona sie obrazila na mnie a ja tesknie za nia i mi jej brakuje, ale ona za mna chybanie
Back to top
fafnir

Status:
Warn:

Post#9 Posted: 14 Feb 2025 06:47 am    Post subject: Reply with quote

Frank Zappa wrote:
ja tydzen temu bralem i 4 dni nie spalem i codziennie od rana saunowanie i basen o 6:30 rano juz bylem na miejscu a wychodzilem o 14 xD
potem trzeba odsypiac wiadomo

no lipcia, bo laseczka pisala, ze wygladam jak jej zmarly chlopak i w ogole, i sie zabujala, pisalismy kilka miechow i sie mielismy spotkac, a zamiast sie spotkac, to ona przyjechala po mnie do UK zeby mnie zabrac do Polski a ja 4 dni naspeedowany i noce nie spalem i w glowie paranoje i jej pisze, ze nigdzie z nia nie jade masakra, do tej pory placze, a ona sie obrazila na mnie i to bylo w maju rok temu, i chuj a potem ja wyjebalem ode mnie z forum a ona sie obrazila na mnie a ja tesknie za nia i mi jej brakuje, ale ona za mna chybanie

A miało być tak pięknie, a wyszło jak zwykle :~)
Back to top
Frank Zappa

Status:
Warn:

Post#10 Posted: 14 Feb 2025 06:52 am    Post subject: Reply with quote

no ale jej brat to jakis tam szef z mafii z londynu byl w ogole i wiesz co prawie wkrecilem sie w mafie w londynie i w ogole, wiec z tej lepszej strony moze i dobrze ze mnie to ominelo, a z drugiej strony ona byla bardzo zakochana we mnie i miala duzo kasy, no ale w dniu spotkania mi napisala, ze wyladowala w szpitalu i zemdlala, i mieismy jechac w podroz po europie w ogole samocodem do Polski, tam juz jej rodzina czekala, bo ona syna ma, i mowila, ze przyjezdzamy, a ja sobie przybalowalem i chuj i jej pol nocy pisalem, ze jak chce zebym z nia gdzies jechal to sie ohajtajmy, bo ja do Polskit o tylko z rodzina albo bliskimi przyjaciolmi, a bylismy juz umowieni, tylko ze mnie wspollokator poczestowal speedem i chuj i tak caly weekend siedzielismy, i muzyki trance sluchalismy i mi tak dobrze bylo, ze potem ona w szpitalu a ja zdycham po speedzie no i sie obrazila i ze ja skrzywdzilem, a potem kumpel mniena puby wzial 6 piw wypilem i papa, no zycie i jak zawsze samotny jestem prawik, pewnie jestem pojebany i nie moge miec dziewczyny i nigdy nie bede mial zadnej
Back to top
fafnir

Status:
Warn:

Post#11 Posted: 14 Feb 2025 06:55 am    Post subject: Reply with quote

Frank Zappa wrote:
no ale jej brat to jakis tam szef z mafii z londynu byl w ogole i wiesz co prawie wkrecilem sie w mafie w londynie i w ogole, wiec z tej lepszej strony moze i dobrze ze mnie to ominelo, a z drugiej strony ona byla bardzo zakochana we mnie i miala duzo kasy, no ale w dniu spotkania mi napisala, ze wyladowala w szpitalu i zemdlala, i mieismy jechac w podroz po europie w ogole samocodem do Polski, tam juz jej rodzina czekala, bo ona syna ma, i mowila, ze przyjezdzamy, a ja sobie przybalowalem i chuj i jej pol nocy pisalem, ze jak chce zebym z nia gdzies jechal to sie ohajtajmy, bo ja do Polskit o tylko z rodzina albo bliskimi przyjaciolmi, a bylismy juz umowieni, tylko ze mnie wspollokator poczestowal speedem i chuj i tak caly weekend siedzielismy, i muzyki trance sluchalismy i mi tak dobrze bylo, ze potem ona w szpitalu a ja zdycham po speedzie no i sie obrazila i ze ja skrzywdzilem, a potem kumpel mniena puby wzial 6 piw wypilem i papa, no zycie i jak zawsze samotny jestem prawik, pewnie jestem pojebany i nie moge miec dziewczyny i nigdy nie bede mial zadnej

Ja też nie mam szczęścia do kobiet.
Back to top
Frank Zappa

Status:
Warn:

Post#12 Posted: 14 Feb 2025 06:57 am    Post subject: Reply with quote

ciekawe z czego to wynika, ona pisala, ze to ja zawsze faceci krzywdza, pisalismy ze 3 miesiace i wszystko bylo pieknie ladnie a tu chuj ale mi tak smutno bylo opuscic kolege i ten kurwidolek i gdzies jechac w gory i w ogole, ale brakuje mi jej bo fajnie mi sie z nia pisalo, a ja jeszcze ja obrazilem i miala raka i sie przyczepilem no nacpalem sie i odjebalem i sie juz obrazila na mnie na amen i mi nigdy nie wybaczy, tak wyszlo ;/

ciezko mi odmowic darmowych dragow xD
Back to top
fafnir

Status:
Warn:

Post#13 Posted: 14 Feb 2025 06:59 am    Post subject: Reply with quote

Frank Zappa wrote:
ciekawe z czego to wynika, ona pisala, ze to ja zawsze faceci krzywdza, pisalismy ze 3 miesiace i wszystko bylo pieknie ladnie a tu chuj ale mi tak smutno bylo opuscic kolege i ten kurwidolek i gdzies jechac w gory i w ogole, ale brakuje mi jej bo fajnie mi sie z nia pisalo, a ja jeszcze ja obrazilem i miala raka i sie przyczepilem no nacpalem sie i odjebalem i sie juz obrazila na mnie na amen i mi nigdy nie wybaczy, tak wyszlo ;/

ciezko mi odmowic darmowych dragow xD

Kiedyś też tak miałem :~) jak ktoś posypał, to nie odmówiłem. Cieszę się, że zioła od 6 lat już nie palę i tego alkoholu nie ruszam prawie od 20 dni. Najgorsze te fajki, z tego jest ciężko zrezygnować.
Back to top
Frank Zappa

Status:
Warn:

Post#14 Posted: 14 Feb 2025 07:01 am    Post subject: Reply with quote

ja fajki to tylko jak speeda biore i po speedzie jak faza schodzi to pale duzo bo smakuja niezle i fajnie sie pali, ale tak na trzezwo to juz fuj zaczely mnie brzydzic, alkoholu tez nie pije, bo smierdzi sie po alko, a ziolo tez mi sie znudzilo juz dawno temu xD
ale speeda czasem przyjebie, bo kumpla mam co tym diluje i czasem sie mnie pyta czy chce cos przyjebac a ja pewnie dawaj i dostaje za darmo a potem nie spie i sie bawie, ostatnio wlasnie na saunie i basen duzo na speedzie fajnie jest jak w parowej siedze xD

Last edited by Frank Zappa on 14 Feb 2025 07:02 am; edited 1 time in total
Back to top
fafnir

Status:
Warn:

Post#15 Posted: 14 Feb 2025 07:42 am    Post subject: Reply with quote

Frank Zappa wrote:
ja fajki to tylko jak speeda biore i po speedzie jak faza schodzi to pale duzo bo smakuja niezle i fajnie sie pali, ale tak na trzezwo to juz fuj zaczely mnie brzydzic, alkoholu tez nie pije, bo smierdzi sie po alko, a ziolo tez mi sie znudzilo juz dawno temu xD
ale speeda czasem przyjebie, bo kumpla mam co tym diluje i czasem sie mnie pyta czy chce cos przyjebac a ja pewnie dawaj i dostaje za darmo a potem nie spie i sie bawie, ostatnio wlasnie na saunie i basen duzo na speedzie fajnie jest jak w parowej siedze xD

Na mnie speed już nie robi takiego wrażenia jak kiedyś.
Back to top
Frank Zappa

Status:
Warn:

Post#16 Posted: 14 Feb 2025 07:44 am    Post subject: Reply with quote

no ja przez speeda stracilem dziewczyne niestety, a w Polsce podobno mocniejszy speed
ja raz na pare tygodni, moze miesiac-dwa wezme tak to nie biore xD
Back to top
fafnir

Status:
Warn:

Post#17 Posted: 14 Feb 2025 08:31 am    Post subject: Reply with quote

Frank Zappa wrote:
no ja przez speeda stracilem dziewczyne niestety, a w Polsce podobno mocniejszy speed
ja raz na pare tygodni, moze miesiac-dwa wezme tak to nie biore xD

Ja nie chcę tego już w ogóle brać.
Back to top
Frank Zappa

Status:
Warn:

Post#18 Posted: 14 Feb 2025 09:15 am    Post subject: Reply with quote

ja mam kumpla co codziennie to bierze od wielu lat w ogole nie wiem jaki speed w polsce macie, a czemu nie chcesz? co ci po tym jest?
bo ja na speedziejak jestem to super jest, ale zejscie najgorsze jest, ale pospie ze trzy dni i przeleze w lozku i przecierpie mysli samobojcze i jest wszystko tak jak bylo xD
po ostatnim speedowaniu duzo schudlem xD
Back to top
fafnir

Status:
Warn:

Post#19 Posted: 15 Feb 2025 10:34 am    Post subject: Reply with quote

Frank Zappa wrote:
ja mam kumpla co codziennie to bierze od wielu lat w ogole nie wiem jaki speed w polsce macie, a czemu nie chcesz? co ci po tym jest?
bo ja na speedziejak jestem to super jest, ale zejscie najgorsze jest, ale pospie ze trzy dni i przeleze w lozku i przecierpie mysli samobojcze i jest wszystko tak jak bylo xD
po ostatnim speedowaniu duzo schudlem xD

Postanowiłem sobie po prostu, że nie biorę :~)
Back to top
Frank Zappa

Status:
Warn:

Post#20 Posted: 15 Feb 2025 11:25 am    Post subject: Reply with quote

no spoko rozumiem, czemu nie, ja za darmo dostaje, ja przez speed stracilem wlasnie fajna dziewczyne no trudno nawet nigdy sie nie spotkalismy, bo przycpalem i jej pisalem nonsense no i mnie pozegnala juz
Back to top
3 Members: Guest
Post new topic  Reply to topic  d3jsp Forum Index -> International Forum -> Polska All times are GMT - 4 Hours
1, 2, 3  Next
Page 1 of 3

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0
Theme and Forum by tramway