|
| Author |
Message |
fafnir
Group: Members Joined: 15 Apr 2010 Posts: 7154 Gold: 0.10
Status: Warn:  Reputation: 3
|
#41 Posted: 12 Mar 2025 04:05 pm Post subject: |
|
|
| cbxor wrote: | | fafnir wrote: | | cbxor wrote: | | fafnir wrote: | | cbxor wrote: | | fafnir wrote: | | cbxor wrote: | ja na razie pije monstera i zaraz będę kontynuował giercowanie w fajną gierkę  | w co grasz? Jak wygląda Twój dzień, cbx? |
miałem dziś wizyte u dietetyka ale niestety to pierdolnąłem
gram w horizon zero dawn a potem horizon forbidden west będę grał.
wstaje różnie...zależy o której się przebudzę ale ostatnio udaje mi się do tej 8-9 pospać
jak wstane to od razu kawa i szlug . posiedzę obudzę się obmyję deczko i idę na zakupy zazwyczaj
zawsze kupuje monsterka i jak wróce to nim zapijam leki. potem buziakiem budzę partnera a czasami wskoczę pod kołdrę razem jemy śniadanie i rozmawiamy a potem ja siadam do komputera i jak od niego odchodzę to pora już iść spać a Twój faf? co porabiasz? | siedzę zazwyczaj do godziny 23-24 zanim pójdę spać, jak się położę, to i tak często dopiero koło 4 zasypiam, a jak uda mi się zasnąć wcześniej, to potrafię się o 3 przebudzić. Mam ustawioną operację na kutasa na 24tego i terapia 3 razy w miesiącu, bo sąd nie chce mi na razie odpuścić, może za rok się uda. Czytam książkę, chodzę na basen, modlę się na różańcu, piszę z koleżanką. Oprócz tego do lekarza mam iść zobaczyć, co z moim kolanem, bo jak mam długo zgięte, to mnie boli i z tym sercem. |
co za koleżanka?  | Kasia, koleżanka z wioski, sąsiadka :~) |
będziesz Ją atakował?  | ona raczej nie jest zbyt urodziwa... Ale od kilku lat mam z nią dobry kontakt. |
|
| Back to top |
|
 |
cbxor
Group: Members Joined: 28 Feb 2025 Posts: 916 Gold: 0.50
Status: Warn:  Reputation: 1
|
#42 Posted: 12 Mar 2025 04:33 pm Post subject: |
|
|
| fafnir wrote: | | cbxor wrote: | | fafnir wrote: | | cbxor wrote: | | fafnir wrote: | | cbxor wrote: | | fafnir wrote: | | cbxor wrote: | ja na razie pije monstera i zaraz będę kontynuował giercowanie w fajną gierkę  | w co grasz? Jak wygląda Twój dzień, cbx? |
wstaje różnie...zależy o której się przebudzę ale ostatnio udaje mi się do tej 8-9 pospać
jak wstane to od razu kawa i szlug . posiedzę obudzę się obmyję deczko i idę na zakupy zazwyczaj
zawsze kupuje monsterka i jak wróce to nim zapijam leki. potem buziakiem budzę partnera a czasami wskoczę pod kołdrę razem jemy śniadanie i rozmawiamy a potem ja siadam do komputera i jak od niego odchodzę to pora już iść spać a Twój faf? co porabiasz? | siedzę zazwyczaj do godziny 23-24 zanim pójdę spać, jak się położę, to i tak często dopiero koło 4 zasypiam, a jak uda mi się zasnąć wcześniej, to potrafię się o 3 przebudzić. Mam ustawioną operację na kutasa na 24tego i terapia 3 razy w miesiącu, bo sąd nie chce mi na razie odpuścić, może za rok się uda. Czytam książkę, chodzę na basen, modlę się na różańcu, piszę z koleżanką. Oprócz tego do lekarza mam iść zobaczyć, co z moim kolanem, bo jak mam długo zgięte, to mnie boli i z tym sercem. |
będziesz Ją atakował?  | ona raczej nie jest zbyt urodziwa... Ale od kilku lat mam z nią dobry kontakt. |
pamiętaj że na stare lata nikt nie jest piekny i liczy się już tylko charakter i żeby ktoś miał Ci szklanke wody podac jakbys zachorował |
|
| Back to top |
|
 |
fafnir
Group: Members Joined: 15 Apr 2010 Posts: 7154 Gold: 0.10
Status: Warn:  Reputation: 3
|
#43 Posted: 12 Mar 2025 04:47 pm Post subject: |
|
|
| cbxor wrote: | | fafnir wrote: | | cbxor wrote: | | fafnir wrote: | | cbxor wrote: | | fafnir wrote: | | cbxor wrote: | | fafnir wrote: | | cbxor wrote: | ja na razie pije monstera i zaraz będę kontynuował giercowanie w fajną gierkę  | w co grasz? Jak wygląda Twój dzień, cbx? |
pamiętaj że na stare lata nikt nie jest piekny i liczy się już tylko charakter i żeby ktoś miał Ci szklanke wody podac jakbys zachorował | mimo tego wolałbym, żeby była ładna. Zresztą ona ma 3 dzieciaków i jest sama, nn. |
|
| Back to top |
|
 |
Frank Zappa
 Group: Members Joined: 31 May 2011 Posts: 10115 Gold: 3.30
Status: Warn:  Reputation: 12
|
#44 Posted: 19 Dec 2025 02:00 am Post subject: |
|
|
Ja też wolałbym ładna z fajnymi stopkami xD
Last edited by Frank Zappa on 19 Dec 2025 02:00 am; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0 Theme and Forum by tramway
|