|
| Author |
Message |
fafnir
Group: Members Joined: 15 Apr 2010 Posts: 7154 Gold: 0.10
Status: Warn:  Reputation: 3
|
#1 Posted: 12 Mar 2025 02:14 pm Post subject: Kupiłem |
|
|
Sobie jakąś inną setkę niż normalnie, bo mnie nie było stać na orzech laskowy i piłem inny smak, coś z tańszych. Boże, jakie to było okropne  |
|
| Back to top |
|
 |
cbxor
Group: Members Joined: 28 Feb 2025 Posts: 916 Gold: 0.50
Status: Warn:  Reputation: 1
|
#2 Posted: 12 Mar 2025 03:00 pm Post subject: |
|
|
nie pij faf  |
|
| Back to top |
|
 |
fafnir
|
#3 Posted: 12 Mar 2025 03:47 pm Post subject: |
|
|
| cbxor wrote: | nie pij faf  | Ty też pijesz browarki  |
|
| Back to top |
|
 |
cbxor
|
#4 Posted: 12 Mar 2025 03:57 pm Post subject: |
|
|
| fafnir wrote: | | cbxor wrote: | nie pij faf  | Ty też pijesz browarki  |
ale ja to robie od 12 roku życia raz w tygodniu i mnie to nie uzależnia. mogę odstawić...co innego energole...kurestwo jebane  |
|
| Back to top |
|
 |
fafnir
|
#5 Posted: 12 Mar 2025 04:08 pm Post subject: |
|
|
| cbxor wrote: | | fafnir wrote: | | cbxor wrote: | nie pij faf  | Ty też pijesz browarki  |
ale ja to robie od 12 roku życia raz w tygodniu i mnie to nie uzależnia. mogę odstawić...co innego energole...kurestwo jebane  | ja energole piłem przez krótki okres czasu, nie zdążyłem się uzależnić.. w sumie piłem jakoś 3 miesiące może. I to też nie dzień w dzień. |
|
| Back to top |
|
 |
cbxor
|
#6 Posted: 12 Mar 2025 04:31 pm Post subject: |
|
|
| fafnir wrote: | | cbxor wrote: | | fafnir wrote: | | cbxor wrote: | nie pij faf  | Ty też pijesz browarki  |
ale ja to robie od 12 roku życia raz w tygodniu i mnie to nie uzależnia. mogę odstawić...co innego energole...kurestwo jebane  | ja energole piłem przez krótki okres czasu, nie zdążyłem się uzależnić.. w sumie piłem jakoś 3 miesiące może. I to też nie dzień w dzień. |
ja dziś wyjebałem monstera blacka i dwa duze redbulle  |
|
| Back to top |
|
 |
fafnir
|
#7 Posted: 12 Mar 2025 04:43 pm Post subject: |
|
|
| cbxor wrote: | | fafnir wrote: | | cbxor wrote: | | fafnir wrote: | | cbxor wrote: | nie pij faf  | Ty też pijesz browarki  |
ja dziś wyjebałem monstera blacka i dwa duze redbulle  | no to trochę tego pijesz.. |
|
| Back to top |
|
 |
Frank Zappa
 Group: Members Joined: 31 May 2011 Posts: 10110 Gold: 3.30
Status: Warn:  Reputation: 12
|
#8 Posted: 13 Mar 2025 05:51 am Post subject: |
|
|
| ja chyba z 1200mg kofeiny w postaci pre work out powder xd |
|
| Back to top |
|
 |
fafnir
|
#9 Posted: 13 Mar 2025 07:06 am Post subject: |
|
|
| Frank Zappa wrote: | | ja chyba z 1200mg kofeiny w postaci pre work out powder xd | ja tylko kawkę. |
|
| Back to top |
|
 |
cbxor
|
#10 Posted: 13 Mar 2025 07:35 am Post subject: |
|
|
| fafnir wrote: | | Frank Zappa wrote: | | ja chyba z 1200mg kofeiny w postaci pre work out powder xd | ja tylko kawkę. |
wkurwiłem się dzisiaj . kawa w lidlu podrozała o jakies 30% co jest skandalem. dałem 32zł gdzie wcześniej płaciłem 21 a jestem kawoszem |
|
| Back to top |
|
 |
fafnir
|
#11 Posted: 13 Mar 2025 09:52 am Post subject: |
|
|
| cbxor wrote: | | fafnir wrote: | | Frank Zappa wrote: | | ja chyba z 1200mg kofeiny w postaci pre work out powder xd | ja tylko kawkę. |
wkurwiłem się dzisiaj . kawa w lidlu podrozała o jakies 30% co jest skandalem. dałem 32zł gdzie wcześniej płaciłem 21 a jestem kawoszem | a ja jestem zadowolony, bo terapeuta mi powiedział, że pod koniec kwietnia napisze do sądu, że nie muszę już według niego chodzić na żadną terapię. |
|
| Back to top |
|
 |
cbxor
|
#12 Posted: 13 Mar 2025 10:45 am Post subject: |
|
|
| fafnir wrote: | | cbxor wrote: | | fafnir wrote: | | Frank Zappa wrote: | | ja chyba z 1200mg kofeiny w postaci pre work out powder xd | ja tylko kawkę. |
wkurwiłem się dzisiaj . kawa w lidlu podrozała o jakies 30% co jest skandalem. dałem 32zł gdzie wcześniej płaciłem 21 a jestem kawoszem | a ja jestem zadowolony, bo terapeuta mi powiedział, że pod koniec kwietnia napisze do sądu, że nie muszę już według niego chodzić na żadną terapię. |
na pewno jest jakiś haczyk  |
|
| Back to top |
|
 |
fafnir
|
#13 Posted: 13 Mar 2025 11:45 am Post subject: |
|
|
| cbxor wrote: | | fafnir wrote: | | cbxor wrote: | | fafnir wrote: | | Frank Zappa wrote: | | ja chyba z 1200mg kofeiny w postaci pre work out powder xd | ja tylko kawkę. |
na pewno jest jakiś haczyk  | spytałem się po prostu pod koniec naszego spotkania, ile według niego jeszcze muszę tutaj przychodzić, to on mi odpowiedział, że według niego w ogóle, bo nawet nie ma o czym ze mną rozmawiać (gadamy o jakichś pierdołach zazwyczaj i taka to terapia) i pod koniec kwietnia napisze pismo do sądu, że według niego nie nadaję się do chodzenia dalszego na terapię, bo jestem w dobrej kondycji. |
|
| Back to top |
|
 |
cbxor
|
#14 Posted: 13 Mar 2025 11:48 am Post subject: |
|
|
| fafnir wrote: | | cbxor wrote: | | fafnir wrote: | | cbxor wrote: | | fafnir wrote: | | Frank Zappa wrote: | | ja chyba z 1200mg kofeiny w postaci pre work out powder xd | ja tylko kawkę. |
na pewno jest jakiś haczyk  | spytałem się po prostu pod koniec naszego spotkania, ile według niego jeszcze muszę tutaj przychodzić, to on mi odpowiedział, że według niego w ogóle, bo nawet nie ma o czym ze mną rozmawiać (gadamy o jakichś pierdołach zazwyczaj i taka to terapia) i pod koniec kwietnia napisze pismo do sądu, że według niego nie nadaję się do chodzenia dalszego na terapię, bo jestem w dobrej kondycji. |
mimo szaleństwa jakoś się trzymasz  |
|
| Back to top |
|
 |
fafnir
|
#15 Posted: 13 Mar 2025 12:55 pm Post subject: |
|
|
| cbxor wrote: | | fafnir wrote: | | cbxor wrote: | | fafnir wrote: | | cbxor wrote: | | fafnir wrote: | | Frank Zappa wrote: | | ja chyba z 1200mg kofeiny w postaci pre work out powder xd | ja tylko kawkę. |
mimo szaleństwa jakoś się trzymasz  | całe życie z wariatami. |
|
| Back to top |
|
 |
Frank Zappa
 Group: Members Joined: 31 May 2011 Posts: 10110 Gold: 3.30
Status: Warn:  Reputation: 12
|
#16 Posted: 19 Dec 2025 02:01 am Post subject: |
|
|
| No ja też się niby jakoś trzymam, czekam na wiosnę już, jak zacznę sobie chodzic pływać za miastem. |
|
| Back to top |
|
 |
|