|
| Author |
Message |
fafnir
Group: Members Joined: 15 Apr 2010 Posts: 8532 Gold: 0.00
Status: Warn:  Reputation: 3
|
#1 Posted: 16 May 2026 06:48 am Post subject: Gościu |
|
|
| Który mnie w chuja zrobił i nie załatwił tematu i sobie poszedł po prostu, obiecał oddać mi 60 zł. Było to jeszcze w lutym, albo na początku marca, już nie pamiętam. Wziął 60 zł, wszedł jedną bramą i wyszedł na tyłach kamienicy. Sumienie go ruszyło i rozmawiałem z nim przez telefon i powiedział, że odda w temacie. A ja ten temat podaruję Olowi, sam nie ćpam teraz, bo chodzę przecież na terapię. A miałem te pieniądze już spisać na straty, nie sądziłem, że będzie kazał się do siebie odezwać. A wszystko dzięki Marcinowi zwanego Rosołem, bo to on mi nagrał typa i mu wjechał na psyche, że chujowo postąpił. |
|
| Back to top |
|
 |
Frank Zappa
Group: Members Joined: 31 May 2011 Posts: 11200 Gold: 3.40
Status: Warn:  Reputation: 12
|
#2 Posted: 16 May 2026 06:49 am Post subject: |
|
|
| No graty xd |
|
| Back to top |
|
 |
fafnir
Group: Members Joined: 15 Apr 2010 Posts: 8532 Gold: 0.00
Status: Warn:  Reputation: 3
|
#3 Posted: 16 May 2026 06:51 am Post subject: |
|
|
| Wolałbym chyba pieniądze, ale nie będę wymyślał. W sumie nie muszę za darmo Olowi tematu dawać, mogę mu go sprzedać po jakiejś promocyjnej cenie. |
|
| Back to top |
|
 |
Frank Zappa
Group: Members Joined: 31 May 2011 Posts: 11200 Gold: 3.40
Status: Warn:  Reputation: 12
|
#4 Posted: 19 May 2026 09:19 pm Post subject: |
|
|
| Pewnie |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0 Theme and Forum by tramway
|