|
| Author |
Message |
Monia89 NAJPIEKNIEJSZA SEKSOWNA KRULEWNA
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14933 Gold: 6.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#21 Posted: 28 Feb 2010 06:07 pm Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | mogles kurwa o zamosc zahaczyć  |
Nie mogłem, bo piłem cały weekend. Dopiero dziś wydobrzałem, bo musiałem wracać do Krakowa
Cez nie jechałem przez Poniatową. |
aha |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 25
|
#22 Posted: 28 Feb 2010 06:08 pm Post subject: |
|
|
| RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | | Michald13 wrote: | | RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | mogles kurwa o zamosc zahaczyć  |
Nie mogłem, bo piłem cały weekend. Dopiero dziś wydobrzałem, bo musiałem wracać do Krakowa
ja sie ostro w srode najebalem  |
Ja w Lublinie spotkałem kobietę moich marzeń. Dotrzymywała mi kroku w piciu piwska i odpadła dopiero przy dziesiątym  |
|
| Back to top |
|
 |
RZULW_PANCERNOKOPYTNY
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 1702 Gold: 0.00 Clan: D3JSP

Status: Warn:  Reputation: 15
|
#23 Posted: 28 Feb 2010 06:08 pm Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | | Michald13 wrote: | | RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | mogles kurwa o zamosc zahaczyć  |
Ja w Lublinie spotkałem kobietę moich marzeń. Dotrzymywała mi kroku w piciu piwska i odpadła dopiero przy dziesiątym  |
| Shapiro wrote: | | Wozonko po muzeach.. swietny pomysl ale dla kurwa 60+ latkow.. |
potwierdzam.
ZAMOSC>lublin
Last edited by RZULW_PANCERNOKOPYTNY on 28 Feb 2010 06:09 pm; edited 1 time in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
l1pka
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Posts: 4277 Gold: Locked Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 13
|
#24 Posted: 28 Feb 2010 06:09 pm Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | | Michald13 wrote: | | RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | mogles kurwa o zamosc zahaczyć  |
kobieta z "wiejskiej ?"  _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

|
#25 Posted: 28 Feb 2010 06:09 pm Post subject: |
|
|
| Shapiro wrote: | | Wozonko po muzeach.. swietny pomysl ale dla kurwa 60+ latkow.. |
To jest zamek w Lublinie. Nie byłem w środku, ale jak przechodziłem obok, to zrobiłem sobie fotkę na pamiątkę.
| l1pka wrote: | | Michald13 wrote: | | RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | | Michald13 wrote: | | RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | mogles kurwa o zamosc zahaczyć  |
kobieta z "wiejskiej ?"  |
Nie.... Jej koleżanka Oczyfko tamto było z ironią, bo zbyt piękna nie była, ale łeb do picia miała jak na babke epicki ; DDD Też z Janowa swoją drogą.
Last edited by Michald13 on 28 Feb 2010 06:11 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Monia89 NAJPIEKNIEJSZA SEKSOWNA KRULEWNA
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14933 Gold: 6.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#26 Posted: 28 Feb 2010 06:12 pm Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | Shapiro wrote: | | Wozonko po muzeach.. swietny pomysl ale dla kurwa 60+ latkow.. |
To jest zamek w Lublinie. Nie byłem w środku, ale jak przechodziłem obok, to zrobiłem sobie fotkę na pamiątkę.
| l1pka wrote: | | Michald13 wrote: | | RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | | Michald13 wrote: | | RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | mogles kurwa o zamosc zahaczyć  |
Nie.... Jej koleżanka Oczyfko tamto było z ironią, bo zbyt piękna nie była, ale łeb do picia miała jak na babke epicki ; DDD Też z Janowa swoją drogą. |
jestescie nudni.
ide  |
|
| Back to top |
|
 |
l1pka

|
#27 Posted: 28 Feb 2010 06:13 pm Post subject: |
|
|
imie nazwisko na pm ^^
pewnie znam ^^ _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
RZULW_PANCERNOKOPYTNY

|
#28 Posted: 28 Feb 2010 06:13 pm Post subject: |
|
|
| Monia89 wrote: | | Michald13 wrote: | | Shapiro wrote: | | Wozonko po muzeach.. swietny pomysl ale dla kurwa 60+ latkow.. |
Nie.... Jej koleżanka Oczyfko tamto było z ironią, bo zbyt piękna nie była, ale łeb do picia miała jak na babke epicki ; DDD Też z Janowa swoją drogą. |
jestescie nudni.
ide  |
dobra zmieniam temat. pofgadamy o seksie analnym.
mozesz zacząc _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
chaos_n
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 4456 Gold: 0.00 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 10
|
#29 Posted: 28 Feb 2010 06:14 pm Post subject: |
|
|
Lublin to jebana dziura, jedyne fajne miejsca to Zalew Zemborzycki i lasy kozłowieckie, ale to wszystko obrzeża. Samo miasto do zaorania 
Last edited by chaos_n on 28 Feb 2010 06:14 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
l1pka

|
#30 Posted: 28 Feb 2010 06:15 pm Post subject: |
|
|
| chaos_n wrote: | Lublin to jebana dziura, jedyne fajne miejsca to Zalew Zemborzycki i lasy kozłowieckie, ale to wszystko obrzeża. Samo miasto do zaorania  |
zawsze jak jestem w lu to sei wkurwiam bo jest zajebane :/
ale nie bywam tak czesto czasem tylko na imprezke weekendowa ^^ _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3

|
#31 Posted: 28 Feb 2010 06:18 pm Post subject: |
|
|
| chaos_n wrote: | Lublin to jebana dziura, jedyne fajne miejsca to Zalew Zemborzycki i lasy kozłowieckie, ale to wszystko obrzeża. Samo miasto do zaorania  |
Starówka nawet ładna. Jakby wyremontowali wszystkie kamieniczki, to byłoby super. Reszta miasta.... Cóż powiem tak. Z wyglądu kojarzy mi się z Sosnowcem  |
|
| Back to top |
|
 |
RZULW_PANCERNOKOPYTNY

|
#32 Posted: 28 Feb 2010 06:18 pm Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | chaos_n wrote: | Lublin to jebana dziura, jedyne fajne miejsca to Zalew Zemborzycki i lasy kozłowieckie, ale to wszystko obrzeża. Samo miasto do zaorania  |
Starówka nawet ładna. Jakby wyremontowali wszystkie kamieniczki, to byłoby super. Reszta miasta.... Cóż powiem tak. Z wyglądu kojarzy mi się z Sosnowcem  |
O MUJ BORZE
to co o zamosciu powiesz ?  _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
MoRo123
 Group: Members Joined: 25 Feb 2010 Posts: 1569 Gold: 2.00

Status: Warn:  Reputation: 5
|
#33 Posted: 28 Feb 2010 06:19 pm Post subject: |
|
|
| zajebiście wyszłeś michaldzied13 |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3

|
#34 Posted: 28 Feb 2010 06:19 pm Post subject: |
|
|
| RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | | Michald13 wrote: | | chaos_n wrote: | Lublin to jebana dziura, jedyne fajne miejsca to Zalew Zemborzycki i lasy kozłowieckie, ale to wszystko obrzeża. Samo miasto do zaorania  |
O MUJ BORZE
to co o zamosciu powiesz ?  |
Nic nie powiem, bo nie byłem.
| MoRo123 wrote: | | zajebiście wyszłeś michaldzied13 |
Jeśli "wyszłem" równie zajebiście, jak twoja ortografia w poprzednim poscie, to idę się powiesić 
Last edited by Michald13 on 28 Feb 2010 06:20 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
l1pka

|
#35 Posted: 28 Feb 2010 06:20 pm Post subject: |
|
|
| RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | | Michald13 wrote: | | chaos_n wrote: | Lublin to jebana dziura, jedyne fajne miejsca to Zalew Zemborzycki i lasy kozłowieckie, ale to wszystko obrzeża. Samo miasto do zaorania  |
O MUJ BORZE
zamosc jest ladny czesto tam bywam cuz ciotka i troszke rodzinki tam mam ^^ i ladny jest zamosc ^^ _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
RZULW_PANCERNOKOPYTNY

|
#36 Posted: 28 Feb 2010 06:21 pm Post subject: |
|
|
| l1pka wrote: | | RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | | Michald13 wrote: | | chaos_n wrote: | Lublin to jebana dziura, jedyne fajne miejsca to Zalew Zemborzycki i lasy kozłowieckie, ale to wszystko obrzeża. Samo miasto do zaorania  |
O MUJ BORZE
zamosc jest ladny czesto tam bywam cuz ciotka i troszke rodzinki tam mam ^^ i ladny jest zamosc ^^ |
zamosc>all
| michald13 wrote: | | Nic nie powiem, bo nie byłem. |
to odwiedz nas 
Last edited by RZULW_PANCERNOKOPYTNY on 28 Feb 2010 06:21 pm; edited 1 time in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3

|
#37 Posted: 28 Feb 2010 06:22 pm Post subject: |
|
|
| l1pka wrote: | | RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | | Michald13 wrote: | | chaos_n wrote: | Lublin to jebana dziura, jedyne fajne miejsca to Zalew Zemborzycki i lasy kozłowieckie, ale to wszystko obrzeża. Samo miasto do zaorania  |
O MUJ BORZE
zamosc jest ladny czesto tam bywam cuz ciotka i troszke rodzinki tam mam ^^ i ladny jest zamosc ^^ |
Za to Janów starszna dziura Btw, dorwałem w Lublinie piwo Janowskie. Nawet dobrze smakowało. Może dlatego, że miałem straszne zachwiania grawitacji  |
|
| Back to top |
|
 |
l1pka

|
#38 Posted: 28 Feb 2010 06:22 pm Post subject: |
|
|
| RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: |
zamosc>all
to odwiedz nas  |
ostatni to bylem w wrzesniu pomagalem u ciotki w remoncie ^^ _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Puczman
Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 2257 Gold: 45.47 Clan: Cult

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#39 Posted: 28 Feb 2010 06:23 pm Post subject: |
|
|
Wiecej atencji mu robcie |
|
| Back to top |
|
 |
chaos_n
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 4456 Gold: 0.00 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 10
|
#40 Posted: 28 Feb 2010 06:23 pm Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | chaos_n wrote: | Lublin to jebana dziura, jedyne fajne miejsca to Zalew Zemborzycki i lasy kozłowieckie, ale to wszystko obrzeża. Samo miasto do zaorania  |
Nie no, kurwa, bez takich. |
|
| Back to top |
|
 |
|