|
| Author |
Message |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 25
|
#41 Posted: 28 Feb 2010 06:24 pm Post subject: |
|
|
| Puczman wrote: | Wiecej atencji mu robcie |
Wiadomka. Od tego jest ten temat.
Btw:
| Quote: | | 263.50 posts per day |
n1 wynik
| chaos_n wrote: | | Michald13 wrote: | | chaos_n wrote: | Lublin to jebana dziura, jedyne fajne miejsca to Zalew Zemborzycki i lasy kozłowieckie, ale to wszystko obrzeża. Samo miasto do zaorania  |
Starówka nawet ładna. Jakby wyremontowali wszystkie kamieniczki, to byłoby super. Reszta miasta.... Cóż powiem tak. Z wyglądu kojarzy mi się z Sosnowcem  |
Nie no, kurwa, bez takich. |
No niech będzie. W Sosnowcu trochę większy syf, ale miasta ogólnie dość podobne.
Last edited by Michald13 on 28 Feb 2010 06:25 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
chaos_n
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 4456 Gold: 0.00 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 10
|
#42 Posted: 28 Feb 2010 06:27 pm Post subject: |
|
|
W sumie dzielnice osiedlowe chyba w wiekszosci pl miast są podobne. A lubelska starówka faktycznie, fajna, ale niestety wieczorami zawsze zajebana. Za to swietnie jest w lecie, jak studencka swołocz wypierdoli do domów. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

|
#43 Posted: 28 Feb 2010 06:29 pm Post subject: |
|
|
| chaos_n wrote: | | W sumie dzielnice osiedlowe chyba w wiekszosci pl miast są podobne. A lubelska starówka faktycznie, fajna, ale niestety wieczorami zawsze zajebana. Za to swietnie jest w lecie, jak studencka swołocz wypierdoli do domów. |
Niekoniecznie. Istnieją miejsca unikatowe, jak np krakowska Nowa Huta. Lublin kojarzył mi się z Sosnowcem przez sporą ilość zieleni i otwartej przestrzeni. W to wszystko wkomponowane brzydkie bloki i mamy uderzające podobieństwo. |
|
| Back to top |
|
 |
cez
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 7447 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 15
|
#44 Posted: 28 Feb 2010 06:29 pm Post subject: |
|
|
nocne zycie w lublinie to kurwa porazka, w piatek jak sie wakacje wyjebalem na impreze to caly narod siedzial pod parasolami i popijal browara ja pierdole ludzie nie potrafiacy sie bawic -,- w sobote juz bylo lepiej ale kurwa zeby na cale miasto i to spore tylko wlasciwie fashion i czekolada byly zblizone standardem do tego co jest np w uk to ja pierdole  |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3

|
#45 Posted: 28 Feb 2010 06:31 pm Post subject: |
|
|
| cez wrote: | nocne zycie w lublinie to kurwa porazka, w piatek jak sie wakacje wyjebalem na impreze to caly narod siedzial pod parasolami i popijal browara ja pierdole ludzie nie potrafiacy sie bawic -,- w sobote juz bylo lepiej ale kurwa zeby na cale miasto i to spore tylko wlasciwie fashion i czekolada byly zblizone standardem do tego co jest np w uk to ja pierdole  |
Mam wrażenie, że jedyne miasto w Polsce, w którym nocne życie stoi na bardzo wysokim poziomie, to nie chwaląc się Kraków. |
|
| Back to top |
|
 |
l1pka
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Posts: 4277 Gold: Locked Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 13
|
#46 Posted: 28 Feb 2010 06:33 pm Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | cez wrote: | nocne zycie w lublinie to kurwa porazka, w piatek jak sie wakacje wyjebalem na impreze to caly narod siedzial pod parasolami i popijal browara ja pierdole ludzie nie potrafiacy sie bawic -,- w sobote juz bylo lepiej ale kurwa zeby na cale miasto i to spore tylko wlasciwie fashion i czekolada byly zblizone standardem do tego co jest np w uk to ja pierdole  |
Mam wrażenie, że jedyne miasto w Polsce, w którym nocne życie stoi na bardzo wysokim poziomie, to nie chwaląc się Kraków. |
boje sie jechac do krk
ciagle znajomy mnie zaprasza do niego na HUTE zebym wpadl na imprezke
ale pierdziele gdzies dostac nozem pod zebro ^^ _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3

|
#47 Posted: 28 Feb 2010 06:36 pm Post subject: |
|
|
| l1pka wrote: | | Michald13 wrote: | | cez wrote: | nocne zycie w lublinie to kurwa porazka, w piatek jak sie wakacje wyjebalem na impreze to caly narod siedzial pod parasolami i popijal browara ja pierdole ludzie nie potrafiacy sie bawic -,- w sobote juz bylo lepiej ale kurwa zeby na cale miasto i to spore tylko wlasciwie fashion i czekolada byly zblizone standardem do tego co jest np w uk to ja pierdole  |
boje sie jechac do krk
ciagle znajomy mnie zaprasza do niego na HUTE zebym wpadl na imprezke
ale pierdziele gdzies dostac nozem pod zebro ^^ |
Pierdolenie. Nożem można dostać wszędzie. Imprezki na Hucie kojarzą mi się z nieprzyzwoitymi ilościami wypitego alkoholu. Tego akurat się nie boisz. |
|
| Back to top |
|
 |
RZULW_PANCERNOKOPYTNY
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 1702 Gold: 0.00 Clan: D3JSP

|
#48 Posted: 28 Feb 2010 06:41 pm Post subject: |
|
|
generalnei w zamosciu duzo klubow nie ma. ale zabawic sie mozna i to niezle. np w klubie stara elektrownia. a zjesc najlepiej w corner pubie _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
l1pka

|
#49 Posted: 28 Feb 2010 07:15 pm Post subject: |
|
|
| RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | | generalnei w zamosciu duzo klubow nie ma. ale zabawic sie mozna i to niezle. np w klubie stara elektrownia. a zjesc najlepiej w corner pubie |
raz bylem w gorzelni ale to za zamosciem ^^ _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Guess Who
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 2862 Gold: 4.60 Clan: Truth

Status: Warn:  Reputation: 18
|
#50 Posted: 28 Feb 2010 07:16 pm Post subject: |
|
|
zamosc
kiedy jeszcze do zamoscia sie wybierasz ? _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
RZULW_PANCERNOKOPYTNY
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 1702 Gold: 0.00 Clan: D3JSP

|
#51 Posted: 28 Feb 2010 07:17 pm Post subject: |
|
|
| Guess Who wrote: | zamosc
kiedy jeszcze do zamoscia sie wybierasz ? |
tak... w sumie to teraz mi sie zamosc podoba. jak sie wprowadzalem tutaj to wydawal mi sie chujowy. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
l1pka

|
#52 Posted: 28 Feb 2010 07:18 pm Post subject: |
|
|
| Guess Who wrote: | zamosc
kiedy jeszcze do zamoscia sie wybierasz ? |
ja ?
nie wiem
gdzies jak bedzie cieplo
czerwiec chyba bede mial robote do zrobienia troche wieksza ;d
na osiedlu Kamiienna ^^ _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Guess Who
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 2862 Gold: 4.60 Clan: Truth

Status: Warn:  Reputation: 18
|
#53 Posted: 28 Feb 2010 07:26 pm Post subject: |
|
|
kammienia 5min od mojego bloku
tez moze na wakacje przylece do zmc na 2 miechy ale jeszcze nie wiem  _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
chaos_n
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 4456 Gold: 0.00 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 10
|
#54 Posted: 28 Feb 2010 07:58 pm Post subject: |
|
|
| cez wrote: | nocne zycie w lublinie to kurwa porazka, w piatek jak sie wakacje wyjebalem na impreze to caly narod siedzial pod parasolami i popijal browara ja pierdole ludzie nie potrafiacy sie bawic -,- w sobote juz bylo lepiej ale kurwa zeby na cale miasto i to spore tylko wlasciwie fashion i czekolada byly zblizone standardem do tego co jest np w uk to ja pierdole  |
Dwa najbardziej plebejskie kluby w mieście. Fakt, plebs zbytnio nie ma gdzie się zabawić w Lublinie. Mimo wszystko to kulturalne miasto. |
|
| Back to top |
|
 |
cez
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 7447 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

|
#55 Posted: 28 Feb 2010 08:52 pm Post subject: |
|
|
| chaos_n wrote: | | cez wrote: | nocne zycie w lublinie to kurwa porazka, w piatek jak sie wakacje wyjebalem na impreze to caly narod siedzial pod parasolami i popijal browara ja pierdole ludzie nie potrafiacy sie bawic -,- w sobote juz bylo lepiej ale kurwa zeby na cale miasto i to spore tylko wlasciwie fashion i czekolada byly zblizone standardem do tego co jest np w uk to ja pierdole  |
Dwa najbardziej plebejskie kluby w mieście. Fakt, plebs zbytnio nie ma gdzie się zabawić w Lublinie. Mimo wszystko to kulturalne miasto. |
plebejskie czyli jakie? ze graja pop/dance muzyke i trzeba ubrac koszule i nie wygladac jak najwiekszy wiesniak oderwany od pluga?  |
|
| Back to top |
|
 |
Tradek
 Group: Members Joined: 23 Dec 2009 Posts: 1723 Gold: 0.30 Clan: D3JSP

Status: Warn:  Reputation: 6
|
#56 Posted: 28 Feb 2010 09:00 pm Post subject: Re: Wróciłem właśnie z Lublina |
|
|
| Michald13 wrote: |
No. Moje atencyjne ja zostało zaspokojone. Dawno nie dzieliłem się z wami swoimi przeżyciami  |
michald ty spierdolencu ;DDDDDDDDDDDDD brakowalo mi tu ciebie _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#57 Posted: 01 Mar 2010 01:36 am Post subject: |
|
|
| To ja tylko ruwnierz_pozdrawiam bo nie jestem w temacie ale bez +1 to sie nie da.... |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3

|
#58 Posted: 01 Mar 2010 03:12 am Post subject: Re: Wróciłem właśnie z Lublina |
|
|
| Tradek wrote: | michald ty spierdolencu ;DDDDDDDDDDDDD brakowalo mi tu ciebie |
Nie podzielam twoich uczuć |
|
| Back to top |
|
 |
hgo
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 479 Gold: 140.28

Status: Warn:  Reputation: 5
|
#59 Posted: 01 Mar 2010 03:39 am Post subject: |
|
|
jaki Ty jestes ochydny o_O _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3

|
#60 Posted: 01 Mar 2010 03:50 am Post subject: |
|
|
| hgo wrote: | | jaki Ty jestes ochydny o_O |
Hubcio  |
|
| Back to top |
|
 |
|