|
| Author |
Message |
Guess Who
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 2862 Gold: 4.60 Clan: Truth

Status: Warn:  Reputation: 18
|
#21 Posted: 01 Mar 2010 07:46 pm Post subject: |
|
|
ja sobie kupie jak wyjebista jak taka srednia to chyba nie w mw2 bede cisnal  _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
Freddy_Dilla
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 1466 Gold: 0.62 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 2
|
#22 Posted: 01 Mar 2010 07:48 pm Post subject: |
|
|
| l1pka wrote: | | Freddy_Dilla wrote: | sluchajcie no lamusy. ja juz ukonczylem gre. jesli chodzi o single player- mw2 jest porownywalny w sumie. misje ze sterowanym helikopterem i w maszynach sa lepsze niz w mw a te chodzone sa porownywalne.
ale kurwa gralem tylko w bete battlefielda - ja pierdole lepszego multiplayera chyba nie bylo nigdy. lece po oryginał za kilka dni i bede kopał dupska lamusom na multi. lipa-ty jestes pierwszy, juz na becie uczyłem cie kultury.
tak wiec battlefield>mw2 |
graj jak zlapiesz skila to powiedz D kto piujde sobie kupic orginala ^^ |
synku, jestem w budynku na innym levelu. zapomnij -przewage 500pts na pierwszym miasteczku jako defender mialem pozniej rzekomo cie wyjebalo, no ale niech bedzie, czekajmy do officjala, bedą mecze jsp!!
| Guess Who wrote: | ja sobie kupie jak wyjebista jak taka srednia to chyba nie w mw2 bede cisnal  |
polish motherfucker, do you speak it? stawiaj te pierdolone przecinki, bo za chuj nie moge cie zrozumiec
Last edited by Freddy_Dilla on 01 Mar 2010 07:49 pm; edited 2 times in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
cez
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 7447 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 15
|
#23 Posted: 01 Mar 2010 07:53 pm Post subject: |
|
|
| Freddy_Dilla wrote: | | l1pka wrote: | | Freddy_Dilla wrote: | sluchajcie no lamusy. ja juz ukonczylem gre. jesli chodzi o single player- mw2 jest porownywalny w sumie. misje ze sterowanym helikopterem i w maszynach sa lepsze niz w mw a te chodzone sa porownywalne.
ale kurwa gralem tylko w bete battlefielda - ja pierdole lepszego multiplayera chyba nie bylo nigdy. lece po oryginał za kilka dni i bede kopał dupska lamusom na multi. lipa-ty jestes pierwszy, juz na becie uczyłem cie kultury.
tak wiec battlefield>mw2 |
graj jak zlapiesz skila to powiedz D kto piujde sobie kupic orginala ^^ |
synku, jestem w budynku na innym levelu. zapomnij -przewage 500pts na pierwszym miasteczku jako defender mialem pozniej rzekomo cie wyjebalo, no ale niech bedzie, czekajmy do officjala, bedą mecze jsp!!
| Guess Who wrote: | ja sobie kupie jak wyjebista jak taka srednia to chyba nie w mw2 bede cisnal  |
polish motherfucker, do you speak it? stawiaj te pierdolone przecinki, bo za chuj nie moge cie zrozumiec |
akurat 500pkt to nie duzo ze 2 tanki rozjebac c4 zesnajpic paru jopkow i po przewadze przy ludzie szczescia z minuta, dwie grania
a co do drugiego rowniez sie zgadzam |
|
| Back to top |
|
 |
Guess Who

|
#24 Posted: 01 Mar 2010 07:53 pm Post subject: |
|
|
Zobacze ppoczekam na recenzje jak gra ma wysokie noty to wtedy sobie kupie
jak jakies srednie to pozostane przy mw2
a i przecinkow nie mam 
Last edited by Guess Who on 01 Mar 2010 07:54 pm; edited 1 time in total _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
Freddy_Dilla

|
#25 Posted: 01 Mar 2010 07:58 pm Post subject: |
|
|
| Guess Who wrote: | Zobacze ppoczekam na recenzje jak gra ma wysokie noty to wtedy sobie kupie
jak jakies srednie to pozostane przy mw2
a i przecinkow nie mam  |
wiec nie chce mi się z toba gadac.... _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Guess Who

|
#26 Posted: 01 Mar 2010 09:44 pm Post subject: |
|
|
chcialem sobie w demo na sexboxie pograc a tu nie dziala
|
 |
cez
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 7447 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 15
|
#27 Posted: 02 Mar 2010 05:17 am Post subject: |
|
|
no juz gralem troszke w singla bodaj ze 3-4 misje i musze powiedziec ze baaaaaardzo przyjemnie sie gra przeciwnicy na normalu troche hmm dziwnie sie zachowuja leca przez srodek mapy i ogolnie malo widza ale da sie zniesc  |
|
| Back to top |
|
 |
Freddy_Dilla

|
#28 Posted: 02 Mar 2010 06:18 am Post subject: |
|
|
| cez wrote: | no juz gralem troszke w singla bodaj ze 3-4 misje i musze powiedziec ze baaaaaardzo przyjemnie sie gra przeciwnicy na normalu troche hmm dziwnie sie zachowuja leca przez srodek mapy i ogolnie malo widza ale da sie zniesc  |
graj na srednim albo hard-wtedy da sie grac, na normie to jest smiech na sali  _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
|