|
| Author |
Message |
Freddy_Dilla
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 1466 Gold: 0.62 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 2
|
#61 Posted: 03 Mar 2010 04:36 pm Post subject: |
|
|
| rotto wrote: | | czy osoba która ma wyjebane na internet/forum donuje (rl kasę) żeby założyć gildię? |
co tobie slazaku do jego kasy?? tez placzesz ze masz wyjebane a wczowasz sie jak rogal. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
hgo
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 479 Gold: 140.28

Status: Warn:  Reputation: 5
|
#62 Posted: 03 Mar 2010 04:39 pm Post subject: |
|
|
| Freddy_Dilla wrote: | | rotto wrote: | | czy osoba która ma wyjebane na internet/forum donuje (rl kasę) żeby założyć gildię? |
co tobie slazaku do jego kasy?? tez placzesz ze masz wyjebane a wczowasz sie jak rogal. |
jaka karolina tepy kurwiszczu? _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
VinS
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 230 Gold: 0.50 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 0
|
#63 Posted: 03 Mar 2010 04:42 pm Post subject: |
|
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
Freddy_Dilla

|
#64 Posted: 03 Mar 2010 04:52 pm Post subject: |
|
|
| hgo wrote: | | Freddy_Dilla wrote: | | rotto wrote: | | czy osoba która ma wyjebane na internet/forum donuje (rl kasę) żeby założyć gildię? |
co tobie slazaku do jego kasy?? tez placzesz ze masz wyjebane a wczowasz sie jak rogal. |
jaka karolina tepy kurwiszczu? |
czy jak ta twoja ma juz nie pamietam. rup faje _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 4268 Gold: 11.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 20
|
#65 Posted: 03 Mar 2010 04:52 pm Post subject: |
|
|
| Freddy_Dilla wrote: | | hgo wrote: | | Freddy_Dilla wrote: | | rotto wrote: | | czy osoba która ma wyjebane na internet/forum donuje (rl kasę) żeby założyć gildię? |
czy jak ta twoja ma juz nie pamietam. rup faje |
pocisk na matke, ostatnia deska ratunku dla takich parchow jak ty.. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
winghaven
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Posts: 719 Gold: 186.30 Clan: D3JSP

Status: Warn:  Reputation: 4
|
|
| Back to top |
|
 |
Freddy_Dilla

|
#67 Posted: 03 Mar 2010 04:54 pm Post subject: |
|
|
| Shapiro wrote: | | Freddy_Dilla wrote: | | hgo wrote: | | Freddy_Dilla wrote: | | rotto wrote: | | czy osoba która ma wyjebane na internet/forum donuje (rl kasę) żeby założyć gildię? |
pocisk na matke, ostatnia deska ratunku dla takich parchow jak ty.. |
jaką matke ty kastracie umysłowy?? _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 4268 Gold: 11.00 Clan: Jagshemash

|
#68 Posted: 03 Mar 2010 04:55 pm Post subject: |
|
|
| Freddy_Dilla wrote: | | Shapiro wrote: | | Freddy_Dilla wrote: | | hgo wrote: | | Freddy_Dilla wrote: | | rotto wrote: | | czy osoba która ma wyjebane na internet/forum donuje (rl kasę) żeby założyć gildię? |
jaką matke ty kastracie umysłowy?? |
wybacz, nie w tym temacie napisalem ale widze ze tutaj tez cos probujesz zawalczyc jednokomorkowcu jebany :DDDDD _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#69 Posted: 03 Mar 2010 04:56 pm Post subject: |
|
|
| Michale, jesli uzytkownik chcialby dolaczyc, to czy wymagana jest obsluga najwiekszego dziala? |
|
| Back to top |
|
 |
Freddy_Dilla

|
#70 Posted: 03 Mar 2010 04:57 pm Post subject: |
|
|
| Shapiro wrote: | | Freddy_Dilla wrote: | | Shapiro wrote: | | Freddy_Dilla wrote: | | hgo wrote: | | Freddy_Dilla wrote: | | rotto wrote: | | czy osoba która ma wyjebane na internet/forum donuje (rl kasę) żeby założyć gildię? |
wybacz, nie w tym temacie napisalem ale widze ze tutaj tez cos probujesz zawalczyc jednokomorkowcu jebany :DDDDD |
tak tak, mozesz juz wypierdalac... _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★

|
#71 Posted: 03 Mar 2010 04:58 pm Post subject: |
|
|
| Freddy_Dilla wrote: | | Shapiro wrote: | | Freddy_Dilla wrote: | | Shapiro wrote: | | Freddy_Dilla wrote: | | hgo wrote: | | Freddy_Dilla wrote: | | rotto wrote: | | czy osoba która ma wyjebane na internet/forum donuje (rl kasę) żeby założyć gildię? |
wybacz, nie w tym temacie napisalem ale widze ze tutaj tez cos probujesz zawalczyc jednokomorkowcu jebany :DDDDD |
tak tak, mozesz juz wypierdalac... |
Jestes kurwa taki latwiusi. :DDDDDDD _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Freddy_Dilla

|
#72 Posted: 03 Mar 2010 05:03 pm Post subject: |
|
|
| Quote: |
Jestes kurwa taki latwiusi. :DDDDDDD |
zajebałeś faila i teraz mowisz ze jestem łatwy...... zdecyduj sie albo jedziesz po mnie albo napierdalasz faile, nie da sie wszystko na raz....  _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★

|
#73 Posted: 03 Mar 2010 05:05 pm Post subject: |
|
|
| Freddy_Dilla wrote: | | Quote: |
zajebałeś faila i teraz mowisz ze jestem łatwy...... zdecyduj sie albo jedziesz po mnie albo napierdalasz faile, nie da sie wszystko na raz....  |
tluku juz to wytlumaczylem. nie moja wina ze twoje szare komorki jeszcze tego nie przyjely do informacji.sprobuj sie zareklamowac u mamci i tatki  _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
hgo

|
#74 Posted: 03 Mar 2010 05:05 pm Post subject: |
|
|
zamknijcie pizdy! _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 12869 Gold: 0.00 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 37
|
#75 Posted: 03 Mar 2010 05:06 pm Post subject: |
|
|
@freddy_dilla łapiesz każdy haczyk, dajesz się sprowokować każdemu, nie uczyli Cię, że krowa która dużo ryczy mało mleka daje? mogę zacytować michała "nie podniecaj się tak, to tylko internet".
założę się, że murzyn by cię sprowokował, albo inna miernota typu monia89 _____________________
| Pekin wrote: | | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
| Back to top |
|
 |
Freddy_Dilla

|
#76 Posted: 03 Mar 2010 05:06 pm Post subject: |
|
|
| Shapiro wrote: | | Freddy_Dilla wrote: | | Quote: |
zajebałeś faila i teraz mowisz ze jestem łatwy...... zdecyduj sie albo jedziesz po mnie albo napierdalasz faile, nie da sie wszystko na raz....  |
tluku juz to wytlumaczylem. nie moja wina ze twoje szare komorki jeszcze tego nie przyjely do informacji.sprobuj sie zareklamowac u mamci i tatki  |
still failed
| rotto wrote: | @freddy_dilla łapiesz każdy haczyk, dajesz się sprowokować każdemu, nie uczyli Cię, że krowa która dużo ryczy mało mleka daje? mogę zacytować michała "nie podniecaj się tak, to tylko internet".
założę się, że murzyn by cię sprowokował, albo inna miernota typu monia89 |
masz racje, lubie walczyc o internet. jesli chcialbym poruszyc sensowny temat, kulturalnie porozmawiac, czy dowiedziec sie czegos sensownego - napewno nie tu. kłótnie internetowe sa smieszne, mnie to bawi kiedy szafirowy siedzi przed kompem i drze włosy z głowy bo wyjebał f
Last edited by Freddy_Dilla on 03 Mar 2010 05:08 pm; edited 1 time in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★

|
#77 Posted: 03 Mar 2010 05:07 pm Post subject: |
|
|
| hgo wrote: | | zamknijcie pizdy! |
chójó cicho badz.
| Freddy_Dilla wrote: | | Shapiro wrote: | | Freddy_Dilla wrote: | | Quote: |
tluku juz to wytlumaczylem. nie moja wina ze twoje szare komorki jeszcze tego nie przyjely do informacji.sprobuj sie zareklamowac u mamci i tatki  |
still failed |
Still an idiot.
Last edited by Shapiro on 03 Mar 2010 05:08 pm; edited 1 time in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
hgo

|
#78 Posted: 03 Mar 2010 05:08 pm Post subject: |
|
|
ja pierdole... wasze dysfunkcje mózgowe są ponad moje dzisiejsze siły.
Wypierdalam i życzę dobrej nocy
Wy też już wypierdalać pod kołdry!
Last edited by hgo on 03 Mar 2010 05:08 pm; edited 1 time in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Freddy_Dilla

|
#79 Posted: 03 Mar 2010 05:09 pm Post subject: |
|
|
| hgo wrote: | ja pierdole... wasze dysfunkcje mózgowe są ponad moje dzisiejsze siły.
Wypierdalam i życzę dobrej nocy
Wy też już wypierdalać pod kołdry! |
gn hupciu i zrup faje na dobranoc
wypierdalaj  _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
ClubBase Dyrzórny jebaka
 Group: Members Joined: 05 Oct 2009 Donor:  Posts: 379 Gold: 0.20 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 12
|
#80 Posted: 03 Mar 2010 05:14 pm Post subject: |
|
|
cze _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
|