|
| Author |
Message |
Freddy_Dilla
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 1466 Gold: 0.62 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 2
|
#81 Posted: 03 Mar 2010 05:18 pm Post subject: |
|
|
witam, rup faje _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 25
|
#82 Posted: 03 Mar 2010 05:26 pm Post subject: |
|
|
Kurwa płaczecie do mnie czy do Freddy'ego, że podniecamy się internetem, a co wy kurwa robicie? Ja się od paru dni zbijam z jakichś głupich zaczepek rotto i innych bezmózgów, ale kurwa jestem dnb, to muszę walczyć o internet. Kurwa beka w chuj z was. Rotto napisz jeszcze, żebym się nie podniecał, bo to tylko internet. Tylko tyle potrafisz. _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
nie ma pracy kombinuj, gdy robisz ruchy się pilnuj
http://www.lastfm.pl/user/DramBejz |
|
| Back to top |
|
 |
winghaven
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Posts: 719 Gold: 186.30 Clan: D3JSP

Status: Warn:  Reputation: 4
|
|
| Back to top |
|
 |
Freddy_Dilla

|
#84 Posted: 03 Mar 2010 05:33 pm Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | Kurwa płaczecie do mnie czy do Freddy'ego, że podniecamy się internetem, a co wy kurwa robicie? Ja się od paru dni zbijam z jakichś głupich zaczepek rotto i innych bezmózgów, ale kurwa jestem dnb, to muszę walczyć o internet. Kurwa beka w chuj z was. Rotto napisz jeszcze, żebym się nie podniecał, bo to tylko internet. Tylko tyle potrafisz. |
zaraz szafir zajebie faila, rotto powie zebys go nazwal slazakiem od wungla, chaos powie ze wszyscy jestesmy debilami maciej to samo ale kazdy z nich ma wyjebane na internet. :DDDDDDDDDDDD i love this forum _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

|
#85 Posted: 03 Mar 2010 05:35 pm Post subject: |
|
|
| Freddy_Dilla wrote: | | Michald13 wrote: | | Kurwa płaczecie do mnie czy do Freddy'ego, że podniecamy się internetem, a co wy kurwa robicie? Ja się od paru dni zbijam z jakichś głupich zaczepek rotto i innych bezmózgów, ale kurwa jestem dnb, to muszę walczyć o internet. Kurwa beka w chuj z was. Rotto napisz jeszcze, żebym się nie podniecał, bo to tylko internet. Tylko tyle potrafisz. |
zaraz szafir zajebie faila, rotto powie zebys go nazwal slazakiem od wungla, chaos powie ze wszyscy jestesmy debilami maciej to samo ale kazdy z nich ma wyjebane na internet. :DDDDDDDDDDDD i love this forum |
Tak. Rotto jeszcze będzie płakał, że dałem równowartość 2 piw na donejta. Szafir sądząc po gwiazdce wyjebał znacznie więcej, klabejz pewnie podobnie, ale tylko ja jestem zjebany, że dałem donejta.
Tak ode mnie do tych płaczek. KURWY ZARABIAM, TO MNIE STAĆ. Tyle na ten temat. A wy kurwa płaczcie, bo wam matka na to nie dała. |
|
| Back to top |
|
 |
Guess Who
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 2862 Gold: 4.60 Clan: Truth

Status: Warn:  Reputation: 18
|
#86 Posted: 03 Mar 2010 05:37 pm Post subject: |
|
|
dolaczylbym ale nie mysle ze jestem epicki wystarczajaco  _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
Freddy_Dilla

|
#87 Posted: 03 Mar 2010 05:46 pm Post subject: |
|
|
| Guess Who wrote: | dolaczylbym ale nie mysle ze jestem epicki wystarczajaco  |
daj maina z d2jsp to sie zobaczy _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
arabb ★ Junglist ★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 3809 Gold: 0.86 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 1
|
#88 Posted: 03 Mar 2010 05:47 pm Post subject: |
|
|
Zgłaszam sie o/ _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Guess Who
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 2862 Gold: 4.60 Clan: Truth

Status: Warn:  Reputation: 18
|
#89 Posted: 03 Mar 2010 05:48 pm Post subject: |
|
|
| Freddy_Dilla wrote: | | Guess Who wrote: | dolaczylbym ale nie mysle ze jestem epicki wystarczajaco  |
daj maina z d2jsp to sie zobaczy |
zemzylo na 91 dni  _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
cez
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 7447 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 15
|
#90 Posted: 03 Mar 2010 05:48 pm Post subject: |
|
|
| sry ale nasza lepsza |
|
| Back to top |
|
 |
PmK0207
 Group: Members Joined: 14 Oct 2008 Posts: 805 Gold: 49.00

|
#91 Posted: 03 Mar 2010 05:49 pm Post subject: |
|
|
Pozwolę sobie zauważyć że nikt z tak zwanych waszych hejterów nie postował w tym temacie od około 30 postów,natomiast wy zaciekle prowadzicie internetowe monologi,n1 _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 12160 Gold: 0.00 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 15
|
#92 Posted: 03 Mar 2010 05:49 pm Post subject: |
|
|
| Śmiechowo tutaj ... Hehe |
|
| Back to top |
|
 |
Freddy_Dilla

|
#93 Posted: 03 Mar 2010 05:53 pm Post subject: |
|
|
| Guess Who wrote: | | Freddy_Dilla wrote: | | Guess Who wrote: | dolaczylbym ale nie mysle ze jestem epicki wystarczajaco  |
daj maina z d2jsp to sie zobaczy |
zemzylo na 91 dni  |
podaj jego nazwe _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
VinS
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 230 Gold: 0.50 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 0
|
#94 Posted: 03 Mar 2010 05:53 pm Post subject: |
|
|
sre, dawaj efgieeeeeeee  _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Tradek
 Group: Members Joined: 23 Dec 2009 Posts: 1723 Gold: 0.30 Clan: D3JSP

Status: Warn:  Reputation: 6
|
#95 Posted: 03 Mar 2010 05:55 pm Post subject: Re: Gildia chillout ogłasza rekruatcję. |
|
|
| Michald13 wrote: | | Owszem. Zapraszam do gildii, która zrzesza dwóch najbardziej epickich userów polskiej sekcji (dnb, phs) |
zajebista gildia ok. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
winghaven
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Posts: 719 Gold: 186.30 Clan: D3JSP

Status: Warn:  Reputation: 4
|
|
| Back to top |
|
 |
ClubBase Dyrzórny jebaka
 Group: Members Joined: 05 Oct 2009 Donor:  Posts: 379 Gold: 0.20 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 12
|
#97 Posted: 03 Mar 2010 07:37 pm Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | Freddy_Dilla wrote: | | Michald13 wrote: | | Kurwa płaczecie do mnie czy do Freddy'ego, że podniecamy się internetem, a co wy kurwa robicie? Ja się od paru dni zbijam z jakichś głupich zaczepek rotto i innych bezmózgów, ale kurwa jestem dnb, to muszę walczyć o internet. Kurwa beka w chuj z was. Rotto napisz jeszcze, żebym się nie podniecał, bo to tylko internet. Tylko tyle potrafisz. |
zaraz szafir zajebie faila, rotto powie zebys go nazwal slazakiem od wungla, chaos powie ze wszyscy jestesmy debilami maciej to samo ale kazdy z nich ma wyjebane na internet. :DDDDDDDDDDDD i love this forum |
Tak. Rotto jeszcze będzie płakał, że dałem równowartość 2 piw na donejta. Szafir sądząc po gwiazdce wyjebał znacznie więcej, klabejz pewnie podobnie, ale tylko ja jestem zjebany, że dałem donejta.
Tak ode mnie do tych płaczek. KURWY ZARABIAM, TO MNIE STAĆ. Tyle na ten temat. A wy kurwa płaczcie, bo wam matka na to nie dała. |
patrzac na kolor twojej gwiazdki stwierdzam ze wyjebales jakies 30-40pln via sms _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 4268 Gold: 11.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 20
|
#98 Posted: 03 Mar 2010 07:39 pm Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | Freddy_Dilla wrote: | | Michald13 wrote: | | Kurwa płaczecie do mnie czy do Freddy'ego, że podniecamy się internetem, a co wy kurwa robicie? Ja się od paru dni zbijam z jakichś głupich zaczepek rotto i innych bezmózgów, ale kurwa jestem dnb, to muszę walczyć o internet. Kurwa beka w chuj z was. Rotto napisz jeszcze, żebym się nie podniecał, bo to tylko internet. Tylko tyle potrafisz. |
Wiecej placzu prosze, jestesmy w internecie. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#99 Posted: 04 Mar 2010 02:02 am Post subject: |
|
|
| DnB choc czesto failuje, tutaj ma troche racji...szczegolnie z tym braniem na powaznie przez niektorych. Wszyscy jada po nim ale kazdy jara sie byciem w e-D czy innej gildii, traktujac reszte jak "gorszych". No ale przeciez to tylko internet. |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3

|
#100 Posted: 04 Mar 2010 02:22 am Post subject: |
|
|
| ClubBase wrote: | | Michald13 wrote: | | Freddy_Dilla wrote: | | Michald13 wrote: | | Kurwa płaczecie do mnie czy do Freddy'ego, że podniecamy się internetem, a co wy kurwa robicie? Ja się od paru dni zbijam z jakichś głupich zaczepek rotto i innych bezmózgów, ale kurwa jestem dnb, to muszę walczyć o internet. Kurwa beka w chuj z was. Rotto napisz jeszcze, żebym się nie podniecał, bo to tylko internet. Tylko tyle potrafisz. |
patrzac na kolor twojej gwiazdki stwierdzam ze wyjebales jakies 30-40pln via sms |
Dostałem kiedyś konto pay pal, na którym miałem dokładnie 7,5 dolara. To jest jakieś 22zł. Nie
umiem się tym obsługiwać, więc jak miało leżeć i się marnować, to dałem donejta.
| Kolba wrote: | | DnB choc czesto failuje, tutaj ma troche racji...szczegolnie z tym braniem na powaznie przez niektorych. Wszyscy jada po nim ale kazdy jara sie byciem w e-D czy innej gildii, traktujac reszte jak "gorszych". No ale przeciez to tylko internet. |
Ale ja jestem Dnb, więc to ja się muszę podniecać, a te barany trzymają dystans. /japierdole
Last edited by Michald13 on 04 Mar 2010 02:25 am; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
|