|
| Author |
Message |
chaos_n
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 4456 Gold: 0.00 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 10
|
#21 Posted: 05 Mar 2010 07:39 am Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: |
Łukaszu po Tobie nie spodziewałem się takiego podejścia. Żeby murzyn robił to wszystko na poważnie... Robi to dla beki, pieski szczekają, murzyn cieszy miche, bo udało mu się wydobyć z nich pokłady tępej agresji. |
Jakoś dziwnym trafem przestał cieszyć michę, jak kilku panów go odwiedziło w domu i wyjebało go w anus, zachęceni ogłoszeniem na pewnym portalu. Łatwe gówno. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 12869 Gold: 0.00 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 37
|
#22 Posted: 05 Mar 2010 07:40 am Post subject: |
|
|
| chaos_n wrote: | | Michald13 wrote: |
Łukaszu po Tobie nie spodziewałem się takiego podejścia. Żeby murzyn robił to wszystko na poważnie... Robi to dla beki, pieski szczekają, murzyn cieszy miche, bo udało mu się wydobyć z nich pokłady tępej agresji. |
Jakoś dziwnym trafem przestał cieszyć michę, jak kilku panów go odwiedziło w domu i wyjebało go w anus, zachęceni ogłoszeniem na pewnym portalu. Łatwe gówno. |
ale zaraz zaraz, przecież on sam tego chciał. :/ _____________________
| Pekin wrote: | | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 25
|
#23 Posted: 05 Mar 2010 07:42 am Post subject: |
|
|
| chaos_n wrote: | | Michald13 wrote: |
Jakoś dziwnym trafem przestał cieszyć michę, jak kilku panów go odwiedziło w domu i wyjebało go w anus, zachęceni ogłoszeniem na pewnym portalu. Łatwe gówno. |
Nie było mnie wtedy na jsp, ale chyba widziałem ogłoszenie o którym mówisz. Ten kto to zrobił, jest pierdolonym debilem. Można robić sobie jaja, ale to już było delikatnie mówiąc niesmaczne i nieśmieszne. |
|
| Back to top |
|
 |
chaos_n

|
#24 Posted: 05 Mar 2010 07:43 am Post subject: |
|
|
Nie oceniam tego, kto to zrobił, postrzegam to raczej w kategoriach "akcja - reakcja". Debil murzyn chciał chyba wybadać, gdzie jest granica atencyjności, sądzę, że wybadał ją dosyć boleśnie. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
|
#25 Posted: 05 Mar 2010 07:44 am Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | chaos_n wrote: | | Michald13 wrote: |
Nie było mnie wtedy na jsp, ale chyba widziałem ogłoszenie o którym mówisz. Ten kto to zrobił, jest pierdolonym debilem. Można robić sobie jaja, ale to już było delikatnie mówiąc niesmaczne i nieśmieszne. |
pierdolisz, bo dotyczy to Twojego kolegi, taki sam płacz był jak ukradłem hedonism.
jakby to była inna gildia, to byś robił ez trainy, jesteś hipokrytą. ;c _____________________
| Pekin wrote: | | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

|
#26 Posted: 05 Mar 2010 07:45 am Post subject: |
|
|
| chaos_n wrote: | | Nie oceniam tego, kto to zrobił, postrzegam to raczej w kategoriach "akcja - reakcja". Debil murzyn chciał chyba wybadać, gdzie jest granica atencyjności, sądzę, że wybadał ją dosyć boleśnie. |
A co niby zrobił? W sumie co by nie zrobił, to tamto ogłoszenie było ostatnim skurwysyństwem. |
|
| Back to top |
|
 |
murzyn
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 4300 Gold: 0.00
Status: Warn:  Reputation: 6
|
#27 Posted: 05 Mar 2010 07:46 am Post subject: |
|
|
| chaos_n wrote: | | Nie oceniam tego, kto to zrobił, postrzegam to raczej w kategoriach "akcja - reakcja". Debil murzyn chciał chyba wybadać, gdzie jest granica atencyjności, sądzę, że wybadał ją dosyć boleśnie. |
moze sie jeszcze spotkamy to zobaczymy jak bedziesz tanczyl _____________________ BO KIESZEŃ JAK BUTELKA - JEST LEPSZA KIEDY PEŁNA |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#28 Posted: 05 Mar 2010 07:47 am Post subject: |
|
|
| Walka o internet trwa. |
|
| Back to top |
|
 |
chaos_n

|
#29 Posted: 05 Mar 2010 07:50 am Post subject: |
|
|
| murzyn wrote: | | chaos_n wrote: | | Nie oceniam tego, kto to zrobił, postrzegam to raczej w kategoriach "akcja - reakcja". Debil murzyn chciał chyba wybadać, gdzie jest granica atencyjności, sądzę, że wybadał ją dosyć boleśnie. |
moze sie jeszcze spotkamy to zobaczymy jak bedziesz tanczyl |
Zapraszałem cie juz kilka razy, frajerze.
"Jestem młodym pasywkiem lubiącym klimaty cwelenia". No kurwa, jak to pięknie oddaje twoją naturę  _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Freddy_Dilla
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 1466 Gold: 0.62 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 2
|
#30 Posted: 05 Mar 2010 07:51 am Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | | Walka o internet trwa. |
walcz, walcz, walcz!
chaos jest na liścia _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
murzyn
|
#31 Posted: 05 Mar 2010 07:51 am Post subject: |
|
|
| chaos_n wrote: | | murzyn wrote: | | chaos_n wrote: | | Nie oceniam tego, kto to zrobił, postrzegam to raczej w kategoriach "akcja - reakcja". Debil murzyn chciał chyba wybadać, gdzie jest granica atencyjności, sądzę, że wybadał ją dosyć boleśnie. |
Zapraszałem cie juz kilka razy, frajerze.
"Jestem młodym pasywkiem lubiącym klimaty cwelenia". No kurwa, jak to pięknie oddaje twoją naturę  |
frajera to szukaj w rodzinie smieciu _____________________ BO KIESZEŃ JAK BUTELKA - JEST LEPSZA KIEDY PEŁNA |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3

|
#32 Posted: 05 Mar 2010 07:51 am Post subject: |
|
|
| murzyn wrote: | | chaos_n wrote: | | Nie oceniam tego, kto to zrobił, postrzegam to raczej w kategoriach "akcja - reakcja". Debil murzyn chciał chyba wybadać, gdzie jest granica atencyjności, sądzę, że wybadał ją dosyć boleśnie. |
No ja w zeszły weekend na Lubelskiej starówce krzyczałem na cały głos: CHAOS SOLO!!!!
ale niestety się nie pojawił.
A tak poważnie płaczecie na murzyna, a prawda jest taka, że bez osób takich jak on, byłoby tu po prostu nudno. Ileż można czytać pierdolenia o guwnie, diablo2 itp.... No ale garstka idiotów postanowiła mimo to, go zniszczyć. Szkoda, że nie pomyśleli, że sami się nim karmią. |
|
| Back to top |
|
 |
chaos_n

|
#33 Posted: 05 Mar 2010 07:52 am Post subject: |
|
|
| Freddy_Dilla wrote: | | Kolba wrote: | | Walka o internet trwa. |
walcz, walcz, walcz!
chaos jest na liścia |
Tak, na liściach to się znasz. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
chaos_n

|
#34 Posted: 05 Mar 2010 07:53 am Post subject: |
|
|
| murzyn wrote: |
frajera to szukaj w rodzinie smieciu |
Nie mam w rodzinie nikogo, kto w jakikolwiek sposób by przypominał twą żałosną personę. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#35 Posted: 05 Mar 2010 07:54 am Post subject: |
|
|
Bedzie bujka?
BUJKA BAJKA I BARBURKA \o/ |
|
| Back to top |
|
 |
murzyn
|
#36 Posted: 05 Mar 2010 07:55 am Post subject: |
|
|
| chaos_n wrote: | | murzyn wrote: |
frajera to szukaj w rodzinie smieciu |
Nie mam w rodzinie nikogo, kto w jakikolwiek sposób by przypominał twą żałosną personę. |
mam nadzieje, ze sie spotkamy
bez odbioru _____________________ BO KIESZEŃ JAK BUTELKA - JEST LEPSZA KIEDY PEŁNA |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 12160 Gold: 0.00 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 15
|
#37 Posted: 05 Mar 2010 07:56 am Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | Łukaszu po Tobie nie spodziewałem się takiego podejścia. Żeby murzyn robił to wszystko na poważnie... Robi to dla beki, pieski szczekają, murzyn cieszy miche, bo udało mu się wydobyć z nich pokłady tępej agresji. |
Beka beką, Michale... Ale to już jest po prostu chujowe, wkurwiające i niesmaczne zarazem.
In b4: Tak, zostałem troll'ed. W dodatku chodzę w glanach ;( |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3

|
#38 Posted: 05 Mar 2010 07:58 am Post subject: |
|
|
| srubokret wrote: | | Michald13 wrote: | | Łukaszu po Tobie nie spodziewałem się takiego podejścia. Żeby murzyn robił to wszystko na poważnie... Robi to dla beki, pieski szczekają, murzyn cieszy miche, bo udało mu się wydobyć z nich pokłady tępej agresji. |
Beka beką, Michale... Ale to już jest po prostu chujowe, wkurwiające i niesmaczne zarazem.
In b4: Tak, zostałem troll'ed. W dodatku chodzę w glanach ;( |
Niesmaczne to było to, co mu zrobił jakiś debil (domyślam się, że z e-dramy).
Murzyn lubi wrzucać tu swoje fotki, pisać o swoim życiu? Co komu to przeszkadza? Nie zmusza nikogo do czytania swoich tematów. |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
|
#39 Posted: 05 Mar 2010 07:58 am Post subject: |
|
|
chaos w wakacje masz wpierdol, i nawet czapka Ci nie pomoże  _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 12160 Gold: 0.00 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 15
|
#40 Posted: 05 Mar 2010 08:02 am Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | Niesmaczne to było to, co mu zrobił jakiś debil (domyślam się, że z e-dramy).
Murzyn lubi wrzucać tu swoje fotki, pisać o swoim życiu? Co komu to przeszkadza? Nie zmusza nikogo do czytania swoich tematów. |
Nie wiem kto zamieścił to ogłoszenie, ale wiem, że ten ktoś przesadził.
No niby tak, ale jak już wchodzę na forum i widzę milionowe zdjęcie Maćka z serii "Maciej - pragnienie atencji" to idę w pośpiechu do toalety i rzygam do klozetu....
Przesada, po prostu.
/e: To samo dotyczy tematów o nowych zakupach Maćka, pracy etc.
Kogoś to obchodzi? Nie wydaje mi się. Mało kto chce też być bombardowany takimi tematami.
Z takimi rzeczami na hotkę.pl, bądź do "Brawo".
EOT
Wracam do pisania pracy.
Last edited by srubokret on 05 Mar 2010 08:08 am; edited 2 times in total |
|
| Back to top |
|
 |
|