|
| Author |
Message |
Freddy_Dilla
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 1466 Gold: 0.62 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 2
|
#1 Posted: 05 Mar 2010 08:23 am Post subject: Moja babcia jest koffana |
|
|
wiec oto bedzie cool story
mieszkam od babki jakies 100metrow, listonosz zawsze zostawia u niej poczte do nas. zadzwonila i mowi do mnie zebym wpadl po poczte. wpadam a tam list ze skarbowego zze mam mandat zaplacic i mnie kurwiarze komornikiem strasza. list otworzylem przy babce i mowie ze i tak nie place. poszedlem do domu. za godzine babka dzwoni i mowi ze ma do mnei sprawe zebym wpadl. wiec poszedlem. babuszka mowi do mnie zaplac bo cie beda scigali i dała mi 100zl na mandat
iso cool story bro _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 4268 Gold: 11.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 20
|
#2 Posted: 05 Mar 2010 08:33 am Post subject: |
|
|
Wypierdalaj, ty i twoja babcia. Chwalisz sie 100 zlotymi jakby ci wlasnie nobla dali..
Wszyscy szczaja na ciebie, twoja babcie, twoj mandat i twoje pierdolone 100zl. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Freddy_Dilla

|
#3 Posted: 05 Mar 2010 08:38 am Post subject: |
|
|
| Shapiro wrote: | Wypierdalaj, ty i twoja babcia. Chwalisz sie 100 zlotymi jakby ci wlasnie nobla dali..
Wszyscy szczaja na ciebie, twoja babcie, twoj mandat i twoje pierdolone 100zl. |
piekna porcja rageu, ale nadal jestes tylko anglosaskim pedałem, który poza rageowaniem mnie, napierdala same faile w moich tematach. a teraz skurwiaj juz, bo nie chce mi sie czytac twojego placzu. eot _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
murzyn
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 4300 Gold: 0.00
Status: Warn:  Reputation: 6
|
#4 Posted: 05 Mar 2010 08:38 am Post subject: |
|
|
| Freddy_Dilla wrote: | | Shapiro wrote: | Wypierdalaj, ty i twoja babcia. Chwalisz sie 100 zlotymi jakby ci wlasnie nobla dali..
Wszyscy szczaja na ciebie, twoja babcie, twoj mandat i twoje pierdolone 100zl. |
piekna porcja rageu, ale nadal jestes tylko anglosaskim pedałem, który poza rageowaniem mnie, napierdala same faile w moich tematach. a teraz skurwiaj juz, bo nie chce mi sie czytac twojego placzu. eot |
vouch  _____________________ BO KIESZEŃ JAK BUTELKA - JEST LEPSZA KIEDY PEŁNA |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 12869 Gold: 0.00 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 37
|
#5 Posted: 05 Mar 2010 08:39 am Post subject: |
|
|
| Shapiro wrote: | Wypierdalaj, ty i twoja babcia. Chwalisz sie 100 zlotymi jakby ci wlasnie nobla dali..
temat wyczerpany _____________________
| Pekin wrote: | | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
| Back to top |
|
 |
HardStyle
 Group: Members Joined: 10 Sep 2009 Posts: 140 Gold: 1.90
|
#6 Posted: 05 Mar 2010 08:39 am Post subject: |
|
|
| no faktycznie dobra z niej kobieta. |
|
| Back to top |
|
 |
Freddy_Dilla

|
#7 Posted: 05 Mar 2010 08:41 am Post subject: |
|
|
| rotto wrote: | | Shapiro wrote: | Wypierdalaj, ty i twoja babcia. Chwalisz sie 100 zlotymi jakby ci wlasnie nobla dali..
temat wyczerpany |
jestes debilem ze slunska. podzielilem sie czyms co sprawilo mi radosc, a wy rejdzujecie co wskazuje na to ze matka cie nie kocha lub ojciec cie rucha
| HardStyle wrote: | | no faktycznie dobra z niej kobieta. |
tak 
Last edited by Freddy_Dilla on 05 Mar 2010 08:42 am; edited 1 time in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Rataman
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 1058 Gold: 0.00 Clan: Cult

Status: Warn:  Reputation: 5
|
#8 Posted: 05 Mar 2010 09:01 am Post subject: |
|
|
Miałem prawie taką samą akcje, tylko 106zł i za brak biletu ; DDDDDD
babcie <3 jedyne kobiety które nie są sukami. _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 4268 Gold: 11.00 Clan: Jagshemash

|
#9 Posted: 05 Mar 2010 09:40 am Post subject: |
|
|
| Freddy_Dilla wrote: | | Shapiro wrote: | Wypierdalaj, ty i twoja babcia. Chwalisz sie 100 zlotymi jakby ci wlasnie nobla dali..
piekna porcja rageu, ale nadal jestes tylko anglosaskim pedałem, który poza rageowaniem mnie, napierdala same faile w moich tematach. a teraz skurwiaj juz, bo nie chce mi sie czytac twojego placzu. eot |
jaraj sie dalej 100zl papierem i mow mi ze jebie fail za failem bo tylko na tyle cie stac cieciu.
go. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Gumisiowy
 Group: Members Joined: 02 Mar 2010 Posts: 4122 Gold: 13.37 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 21
|
#10 Posted: 05 Mar 2010 09:53 am Post subject: |
|
|
Pewnie nie zaslugujesz na jej gest. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Fatality
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Donor:  Posts: 10241 Gold: 3.30 Clan: Retardacja

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#11 Posted: 05 Mar 2010 10:45 am Post subject: |
|
|
cool story bro _____________________
| Ne)V(eR wrote: | | moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta |
| baroza wrote: | | trącam penisem dzieci |
|
|
| Back to top |
|
 |
Spiochek
Group: Banned Joined: 02 Mar 2010 Posts: 61 Gold: 0.00

Status: Warn: Banned Reputation: 1

|
#12 Posted: 05 Mar 2010 10:53 am Post subject: |
|
|
| Freddy_Dilla wrote: | | rotto wrote: | | Shapiro wrote: | Wypierdalaj, ty i twoja babcia. Chwalisz sie 100 zlotymi jakby ci wlasnie nobla dali..
temat wyczerpany |
jestes debilem ze slunska. podzielilem sie czyms co sprawilo mi radosc, a wy rejdzujecie co wskazuje na to ze matka cie nie kocha lub ojciec cie rucha
tak  | Historia bardzo miła. Sam chciałbym miec wlasnie taka babcie, jednak obie juz dawo umarly; /
co do saphiro - takich debili jak on, to tam jest pelno. Wyjechal do uk zaraz po gimnazjum, i mysli ze jest fajny bo na zmywaku zarabia wiecej, niz jego rodzice łącznie po 30latach pracy w fabryce toyoty. _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Freddy_Dilla

|
#13 Posted: 05 Mar 2010 10:57 am Post subject: |
|
|
| Gumisiowy wrote: | | Pewnie nie zaslugujesz na jej gest. |
zasluguje cuz caly czas jej pomagam:) _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Gumisiowy
 Group: Members Joined: 02 Mar 2010 Posts: 4122 Gold: 13.37 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 21
|
#14 Posted: 05 Mar 2010 10:58 am Post subject: |
|
|
| Freddy_Dilla wrote: | | Gumisiowy wrote: | | Pewnie nie zaslugujesz na jej gest. |
zasluguje cuz caly czas jej pomagam:) |
A jak czesto do niej chodzisz?
Last edited by Gumisiowy on 05 Mar 2010 10:58 am; edited 1 time in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Puczman
Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 2257 Gold: 45.47 Clan: Cult

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#15 Posted: 05 Mar 2010 10:58 am Post subject: |
|
|
|
|
| Back to top |
|
 |
Freddy_Dilla

|
#16 Posted: 05 Mar 2010 10:59 am Post subject: |
|
|
| Gumisiowy wrote: | | Freddy_Dilla wrote: | | Gumisiowy wrote: | | Pewnie nie zaslugujesz na jej gest. |
A jak czesto do niej chodzisz? |
codziennie lub jak da znac to czesciej.
tak szafir to impotent umyslowy:P _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★

|
#17 Posted: 05 Mar 2010 11:45 am Post subject: |
|
|
| Spiochek wrote: | | Freddy_Dilla wrote: | | rotto wrote: | | Shapiro wrote: | Wypierdalaj, ty i twoja babcia. Chwalisz sie 100 zlotymi jakby ci wlasnie nobla dali..
temat wyczerpany |
tak  | Historia bardzo miła. Sam chciałbym miec wlasnie taka babcie, jednak obie juz dawo umarly; /
co do saphiro - takich debili jak on, to tam jest pelno. Wyjechal do uk zaraz po gimnazjum, i mysli ze jest fajny bo na zmywaku zarabia wiecej, niz jego rodzice łącznie po 30latach pracy w fabryce toyoty. |
wiecej placzu. ciekawe ile jeszcze razy zobacze placz takich podcieraczy murzynskich dup ze shapiro to debil i pewnie robi na zmywaku
wykurwiaj bo skiba juz pewnie czeka napalony na twojego mongolskiego rowa.
| Freddy_Dilla wrote: | | Gumisiowy wrote: | | Freddy_Dilla wrote: | | Gumisiowy wrote: | | Pewnie nie zaslugujesz na jej gest. |
A jak czesto do niej chodzisz? |
codziennie lub jak da znac to czesciej.
tak szafir to impotent umyslowy:P |
zamykam ci pysk kazdym postem tutaj wiec nie probuj sie na spiochku tutaj wybic 
Last edited by Shapiro on 05 Mar 2010 11:47 am; edited 1 time in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
rogufka
Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 156 Gold: 0.00 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 0
|
#18 Posted: 05 Mar 2010 11:46 am Post subject: |
|
|
| tez lubie twoja babcie |
|
| Back to top |
|
 |
lejdi
Group: Members Joined: 28 Feb 2010 Posts: 1260 Gold: Locked

Status: Warn:  Reputation: 8
|
#19 Posted: 05 Mar 2010 12:21 pm Post subject: |
|
|
Ej co chciecie, fajną babcie ma - chciałabym mieć taką.
Mega miło z jej strony, kocha wnusia  |
|
| Back to top |
|
 |
ajronmen
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 3995 Gold: 4.24
Status: Warn:  Reputation: 11
|
#20 Posted: 05 Mar 2010 12:24 pm Post subject: |
|
|