|
| Author |
Message |
Hawer
 Group: Members Joined: 05 Mar 2010 Posts: 1180 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 3
|
#21 Posted: 05 Mar 2010 12:27 pm Post subject: |
|
|
| Freddy_Dilla wrote: | | Shapiro wrote: | Wypierdalaj, ty i twoja babcia. Chwalisz sie 100 zlotymi jakby ci wlasnie nobla dali..
Wszyscy szczaja na ciebie, twoja babcie, twoj mandat i twoje pierdolone 100zl. |
piekna porcja rageu, ale nadal jestes tylko anglosaskim pedałem, który poza rageowaniem mnie, napierdala same faile w moich tematach. a teraz skurwiaj juz, bo nie chce mi sie czytac twojego placzu. eot |
wypierdalaj |
|
| Back to top |
|
 |
Freddy_Dilla
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 1466 Gold: 0.62 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 2
|
#22 Posted: 05 Mar 2010 12:43 pm Post subject: |
|
|
| Hawer wrote: | | Freddy_Dilla wrote: | | Shapiro wrote: | Wypierdalaj, ty i twoja babcia. Chwalisz sie 100 zlotymi jakby ci wlasnie nobla dali..
Wszyscy szczaja na ciebie, twoja babcie, twoj mandat i twoje pierdolone 100zl. |
piekna porcja rageu, ale nadal jestes tylko anglosaskim pedałem, który poza rageowaniem mnie, napierdala same faile w moich tematach. a teraz skurwiaj juz, bo nie chce mi sie czytac twojego placzu. eot |
wypierdalaj |
nawet zielona kurwa z ryjem ogra mnie hejtuje:) teraz wiem ze naleze do wl;asciwej gildii
szafir - zamykasz sam sobie pysk swoimi failami. juz ci nie odpowiadam, bo jestes zalosny :* _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 4268 Gold: 11.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 20
|
#23 Posted: 05 Mar 2010 12:44 pm Post subject: |
|
|
| Freddy_Dilla wrote: | | Hawer wrote: | | Freddy_Dilla wrote: | | Shapiro wrote: | Wypierdalaj, ty i twoja babcia. Chwalisz sie 100 zlotymi jakby ci wlasnie nobla dali..
wypierdalaj |
nawet zielona kurwa z ryjem ogra mnie hejtuje:) teraz wiem ze naleze do wl;asciwej gildii
szafir - zamykasz sam sobie pysk swoimi failami. juz ci nie odpowiadam, bo jestes zalosny :* |
haha raz mi sie nie w tym temacie napisalo gdzie trzeba i bedziesz sie tym jaral do konca swojego nedznego zywota  _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0 Theme and Forum by tramway
|