|
| Author |
Message |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 25
|
#21 Posted: 05 Mar 2010 06:27 pm Post subject: |
|
|
| Shapiro wrote: | | Freddy_Dilla wrote: | hahhahahahha sado co ma ryj niewyjsciowy!! hahahaha
michale zebralem dzisiaj wiecej hejtu niz ty przez cale zycie. oddawaj gildie |
czekamy na twoje zdjecie "chillout'owcu" |
Na twoje czekam już prawie rok. Jakoś nie odważyłeś się wrzucić.
| Gumisiowy wrote: | | Robiles fotke? |
Owszem
Last edited by Michald13 on 05 Mar 2010 06:28 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
arabb ★ Junglist ★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 3809 Gold: 0.86 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 1
|
#22 Posted: 05 Mar 2010 06:28 pm Post subject: |
|
|
Murzyn widzę że new era oczywko musi być. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 4268 Gold: 11.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 20
|
#23 Posted: 05 Mar 2010 06:29 pm Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | Shapiro wrote: | | Freddy_Dilla wrote: | hahhahahahha sado co ma ryj niewyjsciowy!! hahahaha
Na twoje czekam już prawie rok. Jakoś nie odważyłeś się wrzucić. |
Widzieli ci ktorzy mieli widziec. Ty bedziesz musial jeszcze dluugo poczekac. Niestety ale nie jara mnie postowanie swoich zdjec na forach internetowych. Picie piwka nie jest dla mnie czyms fajny i materialem na temat na jsp. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 10588 Gold: 2.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 30
|
#24 Posted: 05 Mar 2010 06:29 pm Post subject: |
|
|
o kurwa jaka mam mine ;DDD
CO POWIEDZA LUDZIE Z INTERNETU?!??!?! _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

|
#25 Posted: 05 Mar 2010 06:29 pm Post subject: |
|
|
| Shapiro wrote: | | Michald13 wrote: | | Shapiro wrote: | | Freddy_Dilla wrote: | hahhahahahha sado co ma ryj niewyjsciowy!! hahahaha
Widzieli ci ktorzy mieli widziec. Ty bedziesz musial jeszcze dluugo poczekac. Niestety ale nie jara mnie postowanie swoich zdjec na forach internetowych. Picie piwka nie jest dla mnie czyms fajny i materialem na temat na jsp. |
Jakiś ty fajny. Stoi mi
| RozpalonyMareczeg wrote: | o kurwa jaka mam mine ;DDD
CO POWIEDZA LUDZIE Z INTERNETU?!??!?! |
Ludzie z internetu powiedzą: Cry cuz locked
Last edited by Michald13 on 05 Mar 2010 06:30 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 4268 Gold: 11.00 Clan: Jagshemash

|
#26 Posted: 05 Mar 2010 06:30 pm Post subject: |
|
|
Mysle ze juz masz przejebane u Hr_Collector'a breddrin
| Michald13 wrote: | | Shapiro wrote: | | Michald13 wrote: | | Shapiro wrote: | | Freddy_Dilla wrote: | hahhahahahha sado co ma ryj niewyjsciowy!! hahahaha
Widzieli ci ktorzy mieli widziec. Ty bedziesz musial jeszcze dluugo poczekac. Niestety ale nie jara mnie postowanie swoich zdjec na forach internetowych. Picie piwka nie jest dla mnie czyms fajny i materialem na temat na jsp. |
Jakiś ty fajny. Stoi mi |
Nie podniecaj sie tak, to tylko internet.
Last edited by Shapiro on 05 Mar 2010 06:30 pm; edited 1 time in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 12869 Gold: 0.00 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 37
|
#27 Posted: 05 Mar 2010 06:30 pm Post subject: |
|
|
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL ALE TEN SADO TO PIRL, A MÓWIĄ ŻE TYLE NIBY RUCHA, I W OGÓLE ŻE TAKI FAJNY I STYLOWY. _____________________
| Pekin wrote: | | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 10588 Gold: 2.00 Clan: Piękni i Bogaci

|
#28 Posted: 05 Mar 2010 06:31 pm Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | Shapiro wrote: | | Michald13 wrote: | | Shapiro wrote: | | Freddy_Dilla wrote: | hahhahahahha sado co ma ryj niewyjsciowy!! hahahaha
Jakiś ty fajny. Stoi mi
Ludzie z internetu powiedzą: Cry cuz locked |
ja tego locka mialem zanim napisalem 1 posta tutaj...ni chuja nie wiem skad ;d
| rotto wrote: | | LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL ALE TEN SADO TO PIRL, A MÓWIĄ ŻE TYLE NIBY RUCHA, I W OGÓLE ŻE TAKI FAJNY I STYLOWY. |
niestety umre niezamoczywszy. przyszlosc stoi przed ludzmi idealnymi takimi jak maciey
Last edited by RozpalonyMareczeg on 05 Mar 2010 06:32 pm; edited 1 time in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
murzyn
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 4300 Gold: 0.00
Status: Warn:  Reputation: 6
|
#29 Posted: 05 Mar 2010 06:31 pm Post subject: |
|
|
Ty ściero sie zawinales i daruj te bajki o melanzu i ze sie niby przestraszylismy. wyjebales na pysk z kraty i spierdoliles dziwkoooooooooooooooo
a mareczkowi haj fajw za piwka i dynera _____________________ BO KIESZEŃ JAK BUTELKA - JEST LEPSZA KIEDY PEŁNA |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg

|
#30 Posted: 05 Mar 2010 06:33 pm Post subject: |
|
|
| murzyn wrote: | Ty ściero sie zawinales i daruj te bajki o melanzu i ze sie niby przestraszylismy. wyjebales na pysk z kraty i spierdoliles dziwkoooooooooooooooo
a mareczkowi haj fajw za piwka i dynera |
<5> _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
|
#31 Posted: 05 Mar 2010 06:33 pm Post subject: |
|
|
Ty ściero się zawinales i daruj te bajki o psach, że niby cię zwineli. wyjebales na pysk z kraty i spierdoliles dziwkoooooooooooooooooo
a evandarowi haj fajw za odwagę _____________________
| Pekin wrote: | | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3

|
#32 Posted: 05 Mar 2010 06:33 pm Post subject: |
|
|
| murzyn wrote: | Ty ściero sie zawinales i daruj te bajki o melanzu i ze sie niby przestraszylismy. wyjebales na pysk z kraty i spierdoliles dziwkoooooooooooooooo
a mareczkowi haj fajw za piwka i dynera |
; DDDDDDD
Mówiłem, że będę miał mało czasu ; D |
|
| Back to top |
|
 |
murzyn
|
#33 Posted: 05 Mar 2010 06:34 pm Post subject: |
|
|
| rotto wrote: | Ty ściero się zawinales i daruj te bajki o psach, że niby cię zwineli. wyjebales na pysk z kraty i spierdoliles dziwkoooooooooooooooooo
a evandarowi haj fajw za odwagę |
<ziew> znowu? _____________________ BO KIESZEŃ JAK BUTELKA - JEST LEPSZA KIEDY PEŁNA |
|
| Back to top |
|
 |
arabb ★ Junglist ★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 3809 Gold: 0.86 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 1
|
#34 Posted: 05 Mar 2010 06:35 pm Post subject: |
|
|
| murzyn wrote: | | rotto wrote: | Ty ściero się zawinales i daruj te bajki o psach, że niby cię zwineli. wyjebales na pysk z kraty i spierdoliles dziwkoooooooooooooooooo
a evandarowi haj fajw za odwagę |
<ziew> znowu? |
Nie podniecaj sie, to tylko internet. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg

|
#35 Posted: 05 Mar 2010 06:35 pm Post subject: |
|
|
czuje, ze zaczyna sie tutaj internetowa batalia _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
murzyn
|
#36 Posted: 05 Mar 2010 06:36 pm Post subject: |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: | | czuje, ze zaczyna sie tutaj internetowa batalia |
ide umyc jajka bo sie spocilem w podrozy, w dodatku wracalem o suchym pysku (( _____________________ BO KIESZEŃ JAK BUTELKA - JEST LEPSZA KIEDY PEŁNA |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3

|
#37 Posted: 05 Mar 2010 06:36 pm Post subject: |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: | | czuje, ze zaczyna sie tutaj internetowa batalia |
Muszę załadować najcięższe działa ; D |
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★

|
#38 Posted: 05 Mar 2010 06:36 pm Post subject: |
|
|
czuje smrod d2jsp sprzed 1 roku. wtedy murzyn walil e-kolegow na palenie i bral swoich ludzi na plecy cuz to byl 17 letni user : D
ALE TO BYLO DOBRE! _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
|
#39 Posted: 05 Mar 2010 06:36 pm Post subject: |
|
|
tak mi się tylko skojarzyło, ker już na tę sprawę, myślałem że będziesz się śmiał ;D _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
murzyn
|
#40 Posted: 05 Mar 2010 06:38 pm Post subject: |
|
|
| Shapiro wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | czuje, ze zaczyna sie tutaj internetowa batalia |
czuje smrod d2jsp sprzed 1 roku. wtedy murzyn walil e-kolegow na palenie i bral swoich ludzi na plecy cuz to byl 17 letni user : D
ALE TO BYLO DOBRE! |
bandyckie rzycie bialasie
kebab z samym miesem i sosem >> _____________________ BO KIESZEŃ JAK BUTELKA - JEST LEPSZA KIEDY PEŁNA |
|
| Back to top |
|
 |
|