|
| Author |
Message |
rotto ◣_◢
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 12869 Gold: 0.00 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 37
|
#21 Posted: 06 Mar 2010 03:49 pm Post subject: |
|
|
wiesz, że teraz musisz wypierdalać?  _____________________
| Pekin wrote: | | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
| Back to top |
|
 |
RZULW_PANCERNOKOPYTNY
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 1702 Gold: 0.00 Clan: D3JSP

Status: Warn:  Reputation: 15
|
#22 Posted: 06 Mar 2010 03:50 pm Post subject: |
|
|
Ekspedientka z katowickiego sklepu muzycznego stała się sławna na całą Polskę. A to właśnie dzięki incydentowi, którego była inicjatorem – mianowicie Dab (lub Magik - słyszałem różne tezy) po zapytaniu jej o płyty hip-hopowe otrzymali nowiutki wówczas album Michaela Jackosa. Morał z tej przypowieści jest jednoznaczny – świadectwo wykształcenia społeczeństwa pod względem znajomości kulturoznawstwa jest mierne, o ile nie niedostateczne. „Spotkałem ludzi, którzy twierdzą, że marihuanę wali się w żyłę i jest tym samym co heroina” – powiedział w jednym z wywiadów Joka. Mamy więc zaszczyt żyć w durnym społeczeństwie, gdzie pod wpływem amerykanizacji oraz braku zainteresowania otaczającym światem pojawia się zjawisko analfabetyzmu wtórnego i nieświadomości ogólnej. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Nathian
Group: Members Joined: 05 Mar 2010 Posts: 67 Gold: 0.50
Status: Warn:  Reputation: 0
|
#23 Posted: 06 Mar 2010 03:56 pm Post subject: |
|
|
| rotto wrote: | wiesz, że teraz musisz wypierdalać?  |
niestety nic nie musze
| RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | | Ekspedientka z katowickiego sklepu muzycznego stała się sławna na całą Polskę. A to właśnie dzięki incydentowi, którego była inicjatorem – mianowicie Dab (lub Magik - słyszałem różne tezy) po zapytaniu jej o płyty hip-hopowe otrzymali nowiutki wówczas album Michaela Jackosa. Morał z tej przypowieści jest jednoznaczny – świadectwo wykształcenia społeczeństwa pod względem znajomości kulturoznawstwa jest mierne, o ile nie niedostateczne. „Spotkałem ludzi, którzy twierdzą, że marihuanę wali się w żyłę i jest tym samym co heroina” – powiedział w jednym z wywiadów Joka. Mamy więc zaszczyt żyć w durnym społeczeństwie, gdzie pod wpływem amerykanizacji oraz braku zainteresowania otaczającym światem pojawia się zjawisko analfabetyzmu wtórnego i nieświadomości ogólnej. |
a mówisz mi o tym, ponieważ jesteś tą ekspedientką? : o
Last edited by Nathian on 06 Mar 2010 03:57 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Rataman
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 1058 Gold: 0.00 Clan: Cult

Status: Warn:  Reputation: 5
|
#24 Posted: 06 Mar 2010 03:58 pm Post subject: |
|
|
| Nathian wrote: | | rotto wrote: | wiesz, że teraz musisz wypierdalać?  |
niestety nic nie musze  |
Musisz nakurwiać +1 aby gery nas nie wyprzedziły  _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0 Theme and Forum by tramway
|