|
| Author |
Message |
Shapiro ★★★★★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 4268 Gold: 11.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 20
|
#21 Posted: 07 Mar 2010 08:52 am Post subject: |
|
|
Reppin' Lestah skurwysyny. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
lejdi
Group: Members Joined: 28 Feb 2010 Posts: 1260 Gold: Locked

Status: Warn:  Reputation: 8
|
#22 Posted: 07 Mar 2010 09:09 am Post subject: |
|
|
| MoRo123 wrote: | | lejdi wrote: | | MoRo123 wrote: | ja sie zbytnio nie znam na trasach, ale nie raz sie najebałem pod namiotami właśnie na takiej wycieczce rozpoznawczej xdd
zima też tu domaga ;d
/e tak, to jest dobry szlak ja tez lubie turbacz np to szczyt bliżej moich rejonów |
Ale przynajmniej w Nike'u masz tańsze ciuchy
I górali, prawdziwe oscypki...mniaaaamiiii. |
no fakt tanio dość, dobrze bo nie trzeba zamawiać i kombinować, choć ja i tak mam dziwny styl ubioru i przyznam sie, że nieraz w szmatopolu coś dla siebie znalazłem : D
no mam górali, spoko ludzie, gościnni itp nie to co w krakowie (pozdrawiam michaldad13) sam nim jestem od urodzenia a co do oscypkow to mam za free cuz sąsiedzi trudzą się robieniem ich |
Aaale Ci kurwa dobrze! Ja muszę jeździć na bazar na Chomiczówkę by kupić u górala (który przyjeżdża raz na jakiś czas :/) oscypki, a Tobie je robią pod nosem.
Szmateksy są fajne, bo masz ciuchy, których nikt poza Tobą nie będzie miał (zazwyczaj). |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0 Theme and Forum by tramway
|