|
| Author |
Message |
nJogurt Wojownik internetu
 Group: Members Joined: 20 Feb 2010 Posts: 1366 Gold: 0.00 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#21 Posted: 08 Mar 2010 07:11 am Post subject: |
|
|
| cez wrote: | | nJogurt wrote: | | cez wrote: | | nJogurt wrote: | | cez wrote: | | nJogurt wrote: | | lejdi wrote: | Modjo - Lady, ooo to klasyk. Czasem na Vh1 puszczają  | fajnie, a teraz wypierdalaj |
oj tasi tasi nie przykutasisz takimi tekstami  | napewno, zamierzam bzyknac dziewczyne z jsp
wiecej emotek? |
nom przydaloby sie |  |
rowniez pozdrawiam  | nom, a w domu wszyscy zdrowi? leki wziete? _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
cez
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 7447 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 15
|
#22 Posted: 08 Mar 2010 07:13 am Post subject: |
|
|
| nJogurt wrote: | | cez wrote: | | nJogurt wrote: | | cez wrote: | | nJogurt wrote: | | cez wrote: | | nJogurt wrote: | | lejdi wrote: | Modjo - Lady, ooo to klasyk. Czasem na Vh1 puszczają  | fajnie, a teraz wypierdalaj |
oj tasi tasi nie przykutasisz takimi tekstami  | napewno, zamierzam bzyknac dziewczyne z jsp
wiecej emotek? |
nom przydaloby sie |  |
rowniez pozdrawiam  | nom, a w domu wszyscy zdrowi? leki wziete? |
siora miala niedawno cos z zoladkiem bo rzygala jak ten potfur z czfartego aktu, a ja ogolnie zdruf jak ryba wiec mnie zadno gowno nie tyka nom kk
a u ciebie jak tam, w trasie jestes czy ki chuj ? |
|
| Back to top |
|
 |

|
#23 Posted: 08 Mar 2010 07:15 am Post subject: |
|
|
w domku, o 4tej wrocilem z trasy ;/ _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
cez
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 7447 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

|
#24 Posted: 08 Mar 2010 07:17 am Post subject: |
|
|
| nJogurt wrote: | | w domku, o 4tej wrocilem z trasy ;/ |
to dlaczego juz nie spisz?  |
|
| Back to top |
|
 |

|
#25 Posted: 08 Mar 2010 07:35 am Post subject: |
|
|
| cez wrote: | | nJogurt wrote: | | w domku, o 4tej wrocilem z trasy ;/ |
to dlaczego juz nie spisz?  | szykuje HTC'ka do wystawienia na allegro _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
cez

|
#26 Posted: 08 Mar 2010 07:39 am Post subject: |
|
|
| nJogurt wrote: | | cez wrote: | | nJogurt wrote: | | w domku, o 4tej wrocilem z trasy ;/ |
to dlaczego juz nie spisz?  | szykuje HTC'ka do wystawienia na allegro |
jakiego masz?
mi sie umowa konczy jakos za niedlugo i chce sobie wziac albo htc desire (faworyt) albo hd2 ale nie wiem czy droid lepszy niz winmo  |
|
| Back to top |
|
 |
Cinemax
 Group: Members Joined: 05 Jul 2008 Donor:  Posts: 8361 Gold: 12885.33 Clan: HoD II

Status: Warn:  Reputation: 116
|
#27 Posted: 08 Mar 2010 07:41 am Post subject: |
|
|
| cez wrote: | | nJogurt wrote: | | cez wrote: | | nJogurt wrote: | | cez wrote: | | nJogurt wrote: | | cez wrote: | | nJogurt wrote: | | lejdi wrote: | Modjo - Lady, ooo to klasyk. Czasem na Vh1 puszczają  | fajnie, a teraz wypierdalaj |
wiecej emotek? |
nom przydaloby sie |  |
rowniez pozdrawiam  | nom, a w domu wszyscy zdrowi? leki wziete? |
siora miala niedawno cos z zoladkiem bo rzygala jak ten potfur z czfartego aktu, a ja ogolnie zdruf jak ryba wiec mnie zadno gowno nie tyka nom kk
a u ciebie jak tam, w trasie jestes czy ki chuj ? |
What is chuj ? charge ?
|
 |

|
#28 Posted: 08 Mar 2010 07:42 am Post subject: |
|
|
| cez wrote: | | nJogurt wrote: | | cez wrote: | | nJogurt wrote: | | w domku, o 4tej wrocilem z trasy ;/ |
jakiego masz?
mi sie umowa konczy jakos za niedlugo i chce sobie wziac albo htc desire (faworyt) albo hd2 ale nie wiem czy droid lepszy niz winmo  | WM to scierwo, symbian kazdej odmiany lepszy od tego dna....pierdolony zamulacz, gdyby do mojego Kaiserka (HTC TyTN II) wsadzic symbiana zamiast WM byla by naprawde maszyna...
a tak WM to dno ;/ _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
cez

|
#29 Posted: 08 Mar 2010 07:44 am Post subject: |
|
|
| nJogurt wrote: | | cez wrote: | | nJogurt wrote: | | cez wrote: | | nJogurt wrote: | | w domku, o 4tej wrocilem z trasy ;/ |
jakiego masz?
mi sie umowa konczy jakos za niedlugo i chce sobie wziac albo htc desire (faworyt) albo hd2 ale nie wiem czy droid lepszy niz winmo  | WM to scierwo, symbian kazdej odmiany lepszy od tego dna....pierdolony zamulacz, gdyby do mojego Kaiserka (HTC TyTN II) wsadzic symbiana zamiast WM byla by naprawde maszyna...
a tak WM to dno ;/ |
no cos ty wedlug mnie symbian crap a winmo lepszy :|
moja siora ma hd2 i wogole sie nie tnie  |
|
| Back to top |
|
 |

|
#30 Posted: 08 Mar 2010 07:47 am Post subject: |
|
|
napisze tak : n95 8gb : 369 mHz procek 84 mb ramu i symbian, HTC TyTN II 400 mHz procek 128 mb ramu i WM 6.1
HTC lepsze "staty" ale co z tego jak tnie sie jak skurwysyn, n95 mimo ze gorsze to szybciej zapierdala na symbianie niz wm na htc'ku ;/
dno kurwa, dno totalne ;/ _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
cez

|
#31 Posted: 08 Mar 2010 07:50 am Post subject: |
|
|
| nJogurt wrote: | napisze tak : n95 8gb : 369 mHz procek 84 mb ramu i symbian, HTC TyTN II 400 mHz procek 128 mb ramu i WM 6.1
HTC lepsze "staty" ale co z tego jak tnie sie jak skurwysyn, n95 mimo ze gorsze to szybciej zapierdala na symbianie niz wm na htc'ku ;/
dno kurwa, dno totalne ;/ |
to fakt winmo kuleje jezeli chodzi o plynnosc dzialania bo widzialem ze w pyte ludzi ma z tym problemy, aczkolwiek winmo ma duzo wieksze pole dzialania jezeli chodzi o appy itp itd
nokia ostatnie pare lat niszczy symbiana wrecz, w nowych n97 tez rozkurwia powolne dzialanie lagi itp ciekawe jaki bedzie ten nowy co go niedawno oglosili, z zewnatrz wyglada prawie tak samo |
|
| Back to top |
|
 |

|
#32 Posted: 08 Mar 2010 07:52 am Post subject: |
|
|
z v3 symbianow fp1 to niewypal, fp2 smigaja az milo :O
natomiast v3 fp1 (n95 8 gb ma fp1) smiga i tak szybciej niz wm....na wm nie moge nawet smsa poprawnie kurwa napisac, ani na dotykowym ani na qwerty, 5800 z v5 nawet nie porownuje do htc'ka, ten fon miazdzy go sam w sobie.... _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
cez

|
#33 Posted: 08 Mar 2010 07:58 am Post subject: |
|
|
| nJogurt wrote: | z v3 symbianow fp1 to niewypal, fp2 smigaja az milo :O
natomiast v3 fp1 (n95 8 gb ma fp1) smiga i tak szybciej niz wm....na wm nie moge nawet smsa poprawnie kurwa napisac, ani na dotykowym ani na qwerty, 5800 z v5 nawet nie porownuje do htc'ka, ten fon miazdzy go sam w sobie.... |
a no wlasnie cuz mialem n73 i n95 8gb i wlasnie wkurwia ze czasami zacina i cos mu odpierdala,
nie wiem jak z tymi starszymi wmami ale tak jak mowie siostra ma hd2 z 1ghz proc i 4xxramu i wm6.5 i smiga ladnie mimo ze czasami sie ludzie skarzyli ze tnie i cos tam.
a co do 5800 to dwoch moich qmpli ma i mowili ostatnio ze tez cos zaczyna odpierdalac losowe zawieszania, wylaczanie sie itp itd
ogolnie mam dosc negatywne zdanie na temat symbiana.
chyba zrobie przesiadke na androida
a widziales nowego wm7? ja pierdole jak zabawka dla dzieci do lat 6 : < |
|
| Back to top |
|
 |

|
#34 Posted: 08 Mar 2010 08:01 am Post subject: |
|
|
poki co nie mam na czym testowac wm7
aczkolwiek czytalem i s/s troche widzialem, niby nie to samo ale graficznie naprawde jak zabaweczka
1 ghz proc i 4xx ramu potrzebuje wm 6.5 do w miare poprawnego dzialania
symbian na wolniejszych, znacznie wolniejszych fonach zapierdala elegancko, a co do Twoich kumpli...to jak laduja appsy i gry ile wlezie, zapewne na stare softy, nie majac pojecia o flashowaniu, aktualizacjach i jako takiej optymalizacji symbiana to nie dziwie sie ze im tnie czy wylacza  _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
cez

|
#35 Posted: 08 Mar 2010 08:06 am Post subject: |
|
|
| nJogurt wrote: | poki co nie mam na czym testowac wm7
aczkolwiek czytalem i s/s troche widzialem, niby nie to samo ale graficznie naprawde jak zabaweczka
1 ghz proc i 4xx ramu potrzebuje wm 6.5 do w miare poprawnego dzialania
symbian na wolniejszych, znacznie wolniejszych fonach zapierdala elegancko, a co do Twoich kumpli...to jak laduja appsy i gry ile wlezie, zapewne na stare softy, nie majac pojecia o flashowaniu, aktualizacjach i jako takiej optymalizacji symbiana to nie dziwie sie ze im tnie czy wylacza  |
ja sie i tak nie kwapie wogole tego testowac po tym co widzialem na ss i filmikach
od wiekow wiadomo ze ms nie jest orlem optymalizacji co widac chociazby po windowsach
fakt faktem troche laduja appsow i gier z ovi store nie wiem jak z softem ale to angole ze mozna zakladac ze sa typowimi kowalskimi co telefon uzywaja ale nie dbaja o to zeby byl lepszy itp td
sam 5800 nie mialem, n95 8gb po upgrejdach i wogole dalej odpierdala wiec raczej predko do nokii nie wroce |
|
| Back to top |
|
 |

|
#36 Posted: 08 Mar 2010 08:10 am Post subject: |
|
|
jak bym mial na czym to bym chetnie przetestowal wm 7
winda pod kazda postacia to crap, czy na PC czy mobile, w sumie nie spodziewalem sie cudow po wm 6.1 jak kupowalem tego htc'ka, aczkolwiek zawiodlem sie kurewsko i bledem bylo kupno fona na WM, nigdy wiecej tego gowna ;/
a widzisz, ja moze nie mam najnowszego softa (cuz gwarancja) a i tak wpierdalam na ta 5800 co tylko popadnie i odkad go mam (jakies 2 miechy) nie zawiesil mi sie nigdy  _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
lejdi
Group: Members Joined: 28 Feb 2010 Posts: 1260 Gold: Locked

Status: Warn:  Reputation: 8
|
#37 Posted: 08 Mar 2010 08:12 am Post subject: |
|
|
Opowiedz mi o sobie coś więcej, bom ciekawa
Kurwa - to mało mi mówi. |
|
| Back to top |
|
 |
skaczoncy_skokobryk
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 4182 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 6
|
#38 Posted: 08 Mar 2010 08:17 am Post subject: |
|
|
| lejdi wrote: |
pic or nie masz prawa sie wypowiadac |
|
| Back to top |
|
 |
cez

|
#39 Posted: 08 Mar 2010 08:18 am Post subject: |
|
|
| nJogurt wrote: | jak bym mial na czym to bym chetnie przetestowal wm 7
winda pod kazda postacia to crap, czy na PC czy mobile, w sumie nie spodziewalem sie cudow po wm 6.1 jak kupowalem tego htc'ka, aczkolwiek zawiodlem sie kurewsko i bledem bylo kupno fona na WM, nigdy wiecej tego gowna ;/
a widzisz, ja moze nie mam najnowszego softa (cuz gwarancja) a i tak wpierdalam na ta 5800 co tylko popadnie i odkad go mam (jakies 2 miechy) nie zawiesil mi sie nigdy  |
ja za sam wyglad chyba 7ki nie tkne dopoki ktos nie zmoduje tego gowna
hehe bywa i tak
ja pierdole ale zjebane zeby gwara zabraniala update softa -,-
ja failowalem bo wzialem n95 8gb a jakos 3-4 tygodnie pozniej 5800 byla w duzo lepszej ofercie
pierwsza n95 sie zjebala cuz nie chciala mojej karty przyjac, a drugi, raz na jakis czas sie pierdoli ze nie moge smsow wysylac i bez reinstalki nie pomoze, mimo ze na telefon juz nic nie instaluje -,- |
|
| Back to top |
|
 |
lejdi
Group: Members Joined: 28 Feb 2010 Posts: 1260 Gold: Locked

Status: Warn:  Reputation: 8
|
#40 Posted: 08 Mar 2010 08:20 am Post subject: |
|
|
| skaczoncy_skokobryk wrote: | | lejdi wrote: |
pic or nie masz prawa sie wypowiadac |
Aaa chciałam się pochwalić, że aparat już mam. Od 2h sie ładuje, tylko...kabelek do kompa musze znaleźć i zaraz sie za to biore tak porządnie, o.  |
|
| Back to top |
|
 |
|