|
| Author |
Message |
nJogurt Wojownik internetu
 Group: Members Joined: 20 Feb 2010 Posts: 1366 Gold: 0.00 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#41 Posted: 08 Mar 2010 08:22 am Post subject: |
|
|
| cez wrote: | | nJogurt wrote: | jak bym mial na czym to bym chetnie przetestowal wm 7
winda pod kazda postacia to crap, czy na PC czy mobile, w sumie nie spodziewalem sie cudow po wm 6.1 jak kupowalem tego htc'ka, aczkolwiek zawiodlem sie kurewsko i bledem bylo kupno fona na WM, nigdy wiecej tego gowna ;/
a widzisz, ja moze nie mam najnowszego softa (cuz gwarancja) a i tak wpierdalam na ta 5800 co tylko popadnie i odkad go mam (jakies 2 miechy) nie zawiesil mi sie nigdy  |
ja za sam wyglad chyba 7ki nie tkne dopoki ktos nie zmoduje tego gowna
hehe bywa i tak
ja pierdole ale zjebane zeby gwara zabraniala update softa -,-
ja failowalem bo wzialem n95 8gb a jakos 3-4 tygodnie pozniej 5800 byla w duzo lepszej ofercie
pierwsza n95 sie zjebala cuz nie chciala mojej karty przyjac, a drugi, raz na jakis czas sie pierdoli ze nie moge smsow wysylac i bez reinstalki nie pomoze, mimo ze na telefon juz nic nie instaluje -,- | tzn nie tak ze gwara zabrania aktuazlizacji softa...ja mam 5800 z ery, zatem brandowany soft czyli Product Code softu ery, gdybym mial Product Code ogolnokrajowy Polski bylo by ok, mialbym v40 najnowszy FW dostepny, a tak mam PC ery i chuj z tym, cuz nie ma dla niego najnowszego FW, a zmiana PC juz narusza gwarancje ;/
takze aby sie pobawic tak naprawde 5800 musze kupic jakas bez gwarancji...szkoda jej po prostu tracic, a ktos z niej skorzysta
n95-1 to niewypal...zreszta czego sie spodziewac po 16 mb ramu?  _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |

|
#42 Posted: 08 Mar 2010 08:23 am Post subject: |
|
|
| lejdi wrote: | | skaczoncy_skokobryk wrote: | | lejdi wrote: |
Opowiedz mi o sobie coś więcej, bom ciekawa
Kurwa - to mało mi mówi. |
pic or nie masz prawa sie wypowiadac |
Aaa chciałam się pochwalić, że aparat już mam. Od 2h sie ładuje, tylko...kabelek do kompa musze znaleźć i zaraz sie za to biore tak porządnie, o.  |
tak czy inaczej....wypierdalaj |
|
| Back to top |
|
 |
lejdi
Group: Members Joined: 28 Feb 2010 Posts: 1260 Gold: Locked

Status: Warn:  Reputation: 8
|
#43 Posted: 08 Mar 2010 08:25 am Post subject: |
|
|
Od tego e-życia pojebało Ci sie we łbie. Zryta bania  |
|
| Back to top |
|
 |

|
#44 Posted: 08 Mar 2010 08:30 am Post subject: |
|
|
| lejdi wrote: | Od tego e-życia pojebało Ci sie we łbie. Zryta bania  | wybacz, to nie ja wstawiam foto na forum o grze diablo 2 (3 niech bedzie ) aby zdobyc poklask wsrod 15sto latkow  _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
cez
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 7447 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 15
|
#45 Posted: 08 Mar 2010 08:34 am Post subject: |
|
|
| nJogurt wrote: | | lejdi wrote: | Od tego e-życia pojebało Ci sie we łbie. Zryta bania  | wybacz, to nie ja wstawiam foto na forum o grze diablo 2 (3 niech bedzie ) aby zdobyc poklask wsrod 15sto latkow  |
narazie to tylko slowa, a foty ni widu ni slychu |
|
| Back to top |
|
 |

|
#46 Posted: 08 Mar 2010 08:35 am Post subject: |
|
|
| cez wrote: | | nJogurt wrote: | | lejdi wrote: | Od tego e-życia pojebało Ci sie we łbie. Zryta bania  | wybacz, to nie ja wstawiam foto na forum o grze diablo 2 (3 niech bedzie ) aby zdobyc poklask wsrod 15sto latkow  |
narazie to tylko slowa, a foty ni widu ni slychu | jeden chuj, fakt faktem jest tepa kretynka  _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
lejdi

|
#47 Posted: 08 Mar 2010 08:36 am Post subject: |
|
|
| nJogurt wrote: | | lejdi wrote: | Od tego e-życia pojebało Ci sie we łbie. Zryta bania  | wybacz, to nie ja wstawiam foto na forum o grze diablo 2 (3 niech bedzie ) aby zdobyc poklask wsrod 15sto latkow  |
Hahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Jeśli myślisz, że to po to by zdobyć POKLASK to grubo się mylisz. Wyrosłam z takich bzdetów
Jakby porównywali Cie co 2go posta do jakiegoś trogala, też byś wrzucił.
Idę, bo aż musze zapalić. |
|
| Back to top |
|
 |
cez
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 7447 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

|
#48 Posted: 08 Mar 2010 08:38 am Post subject: |
|
|
| lejdi wrote: | | nJogurt wrote: | | lejdi wrote: | Od tego e-życia pojebało Ci sie we łbie. Zryta bania  | wybacz, to nie ja wstawiam foto na forum o grze diablo 2 (3 niech bedzie ) aby zdobyc poklask wsrod 15sto latkow  |
Hahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Jeśli myślisz, że to po to by zdobyć POKLASK to grubo się mylisz. Wyrosłam z takich bzdetów
Jakby porównywali Cie co 2go posta do jakiegoś trogala, też byś wrzucił.
Idę, bo aż musze zapalić. |
ROGAL KURWA ROGAL A nie JAKIS tROGAL |
|
| Back to top |
|
 |

|
#49 Posted: 08 Mar 2010 08:38 am Post subject: |
|
|
wisi mi jakie tam masz powody ku temu ale to swiadczy jedynie o twojej ulomnosci i...latwosci  _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
lejdi

|
#50 Posted: 08 Mar 2010 08:39 am Post subject: |
|
|
| nJogurt wrote: | | cez wrote: | | nJogurt wrote: | | lejdi wrote: | Od tego e-życia pojebało Ci sie we łbie. Zryta bania  | wybacz, to nie ja wstawiam foto na forum o grze diablo 2 (3 niech bedzie ) aby zdobyc poklask wsrod 15sto latkow  |
narazie to tylko slowa, a foty ni widu ni slychu | jeden chuj, fakt faktem jest tepa kretynka  |
Nie zniże się do Twojego niskiego poziomu i nie napisze wypierdalaj choć mam wielką ochotę
Oceniasz kogoś kogo nie znasz w rlu i w necie, zastanów się co piszesz.
Pozdrawiam!
Hahahah. |
|
| Back to top |
|
 |
lejdi

|
#51 Posted: 08 Mar 2010 08:40 am Post subject: |
|
|
| nJogurt wrote: | wisi mi jakie tam masz powody ku temu ale to swiadczy jedynie o twojej ulomnosci i...latwosci  |
Bardzo mi przykro dzieciaczku, ale mylisz się
ŁATWOŚCI, ahahahahahahahaahahah, strasznie ograniczony jesteś, wiesz? Nie znasz się na ludzkiej psychice nic a nic
Dobra, miałam spadać. |
|
| Back to top |
|
 |

|
#52 Posted: 08 Mar 2010 08:41 am Post subject: |
|
|
/japierdole
po samym zaangazaowaniu we wstawianie foto widac ze jestes tepa, po mieszaniu rl z e-life nazwanie cie tepa bylo by poprawa, natomiast po latwosci prowokacji, ktorej nie zalapalas smialo stwierdzam iz twojego pokroju "kobiety" dalej niz na wylotowke nie zajda  _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
Cinemax
 Group: Members Joined: 05 Jul 2008 Donor:  Posts: 8361 Gold: 12885.33 Clan: HoD II

Status: Warn:  Reputation: 116
|
#53 Posted: 08 Mar 2010 08:42 am Post subject: |
|
|
| nJogurt wrote: | /japierdole
po samym zaangazaowaniu we wstawianie foto widac ze jestes tepa, po mieszaniu rl z e-life nazwanie cie tepa bylo by poprawa, natomiast po latwosci prowokacji, ktorej nie zalapalas smialo stwierdzam iz twojego pokroju "kobiety" dalej niz na wylotowke nie zajda  |
twôj stary to chuj ! _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |

|
#54 Posted: 08 Mar 2010 08:43 am Post subject: |
|
|
| Cinemax wrote: | | nJogurt wrote: | /japierdole
po samym zaangazaowaniu we wstawianie foto widac ze jestes tepa, po mieszaniu rl z e-life nazwanie cie tepa bylo by poprawa, natomiast po latwosci prowokacji, ktorej nie zalapalas smialo stwierdzam iz twojego pokroju "kobiety" dalej niz na wylotowke nie zajda  |
twôj stary to chuj ! | zryj kupe
http://www.d3jsp.org/viewtopic.php?t=28578 _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
cez

|
#55 Posted: 08 Mar 2010 08:43 am Post subject: |
|
|
duze ilosci e-rage'u na raz  |
|
| Back to top |
|
 |
Cinemax
 Group: Members Joined: 05 Jul 2008 Donor:  Posts: 8361 Gold: 12885.33 Clan: HoD II

Status: Warn:  Reputation: 116
|
#56 Posted: 08 Mar 2010 08:45 am Post subject: |
|
|
jeden chuj stary no _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
MoRo123
 Group: Members Joined: 25 Feb 2010 Posts: 1569 Gold: 2.00

Status: Warn:  Reputation: 5
|
#57 Posted: 08 Mar 2010 08:45 am Post subject: |
|
|
fakt, czasami trzeba podchodzić do rzeczy z dystansem bo inaczej zostaniesz trolled jak inne kobiety postujące tutaj, czy na d2jsp
/e pozdziwiam nimf za stalowe jaja
Last edited by MoRo123 on 08 Mar 2010 08:49 am; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#58 Posted: 08 Mar 2010 11:21 am Post subject: |
|
|
No kurwa wreszcie jeden normalny, z ktorym po przeczytaniu postow tutaj moge sie zgodzic. |
|
| Back to top |
|
 |
|