|
| Hm? |
| Chrzescijanin praktykujacy (Z wlasnej woli) |
|
0% |
[ 0 ] |
| Chrzescijanin niepraktykujacy |
|
50% |
[ 6 ] |
| Antychrzescijanin (To, ze nie wierzysz w boga nie czyni cie od razu ateista... - Po prostu srasz na sprawe religii i zyjesz wlasnym zyciem) |
|
33% |
[ 4 ] |
| Chrzescijanin z przymusu (Tradycje rodzinne) |
|
0% |
[ 0 ] |
| Ateista z krwi i kosci - dociekam tematu istnienia boga, interesuje sie tym |
|
16% |
[ 2 ] |
| Inna religia, nie sadze zeby ktos sie znalazl |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Total Votes : 12 |
|
| Author |
Message |
Puczman
Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 2257 Gold: 45.47 Clan: Cult

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#21 Posted: 08 Mar 2010 03:58 pm Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | | Puczman wrote: | | Kolba wrote: | | Niepraktykujacy Katol hier. Uzasadnienie: Ksiadz z mojej parafii jest łasy na kase. Nie pojawie sie tam, dopoki nie zmieni charakteru. PRZEDE WSZYSTKIM: Bog jest wszedzie, zaden klecha nie zamknie mi go w kosciele. |
Nieraz slyszalem, ze wiekszosc ksiezy ma kochanki, nalogi, niektorzy cpaja.
A co jak taki ksiadz nie wierzy w boga? |
Nasz ma nieslubne corki. W nalogi watpie, bo jest juz bardzo stary i pochodzi z bardzo biednej rodziny (co widac...po koledzie pytal o najprostsze sprzety domowe) |
Moze jakis playboy, taki moze duzo |
|
| Back to top |
|
 |
Macioch hastner to huj
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 3813 Gold: 15.50 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 7
|
#22 Posted: 08 Mar 2010 04:18 pm Post subject: |
|
|
chrzescijanin, niekoniecznie katolik
chuj wbijam w nazwe _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
MoRo123
 Group: Members Joined: 25 Feb 2010 Posts: 1569 Gold: 2.00

Status: Warn:  Reputation: 5
|
#23 Posted: 08 Mar 2010 04:31 pm Post subject: |
|
|
a ja kurwa w moim krotkim zyciu na początku byłem ministrantem wiezylem modlilem sie praktykowalem etc
nadszedl czas gimnazjum...
przestalem byc ministrantem z braku czasu (z lenistwa?), zaczely sie szlugi, piwa, w malutkich ilosciach na przyczajce pozne wracanie do domu
okres buntu przerodzil mnie w czlowieka ktory wierzy ale nie praktykuje ale oklamuje rodzicow ze wierzy bo tradycje rodzinne (górale są strasznie religijnii)
później nastał czas chaosu : D czas w ktorym wachalem sie pomiedzy ciemną a jasną stroną mocy doszly do tego różne filmy mówiace nie chrzescianstwu zeitgeist i inne gówna
aktualnie jako dorosly sam decyduję o swojej wierze i mam wyjebane na system poniewaz komunie chrzest bierzmowanie mam odfajkowane jesli kiedys zachce kogos kochac na cale zycie to nie przeszkodzi mi w tym klecha, a będzie kurwa musial pomodz.
mam wlasne 3 teorie, biologiczna wielki wybuch i to ze ewoluowalismy i po dzis dzien stajemy sie tylko gównem z ktorego powstanie chleb i tak constant
wiara sfery duchowej jako wiara nie tylko w naszego boga, w chrzescijanska sekte tylko niepojetą moc która jest, dala poczatek wszystkiemu w ktora wierzyli egipcjanie islam oraz my a także ekonomiczno techiczną czyli fakt że z czasem bedziemy mogli przedluzac zycie,a nawet wynalesc spos na niesmiertelnosc jesli ludzie sie zjednocza (czego nie zrobią bo sa pierdolonymi debilami) to postep techniczny nie pojdzie dalej niz "nowy windows 50 tylko 40 złotych taniej"
żyje w chaosie i pierdole o tym myślec bo predzej dostalbym świra
w sumie to jebie mnie ten post. |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#24 Posted: 08 Mar 2010 04:37 pm Post subject: |
|
|
| MoRo123 wrote: | a ja kurwa w moim krotkim zyciu na początku byłem ministrantem wiezylem modlilem sie praktykowalem etc
przestalem byc ministrantem z braku czasu (z lenistwa?), zaczely sie szlugi, piwa, w malutkich ilosciach na przyczajce pozne wracanie do domu
okres buntu przerodzil mnie w czlowieka ktory wierzy ale nie praktykuje ale oklamuje rodzicow ze wierzy bo tradycje rodzinne (górale są strasznie religijnii)
później nastał czas chaosu : D czas w ktorym wachalem sie pomiedzy ciemną a jasną stroną mocy doszly do tego różne filmy mówiace nie chrzescianstwu zeitgeist i inne gówna
aktualnie jako dorosly sam decyduję o swojej wierze i mam wyjebane na system poniewaz komunie chrzest bierzmowanie mam odfajkowane jesli kiedys zachce kogos kochac na cale zycie to nie przeszkodzi mi w tym klecha, a będzie kurwa musial pomodz.
mam wlasne 3 teorie, biologiczna wielki wybuch i to ze ewoluowalismy i po dzis dzien stajemy sie tylko gównem z ktorego powstanie chleb i tak constant
wiara sfery duchowej jako wiara nie tylko w naszego boga, w chrzescijanska sekte tylko niepojetą moc która jest, dala poczatek wszystkiemu w ktora wierzyli egipcjanie islam oraz my a także ekonomiczno techiczną czyli fakt że z czasem bedziemy mogli przedluzac zycie,a nawet wynalesc spos na niesmiertelnosc jesli ludzie sie zjednocza (czego nie zrobią bo sa pierdolonymi debilami) to postep techniczny nie pojdzie dalej niz "nowy windows 50 tylko 40 złotych taniej"
Troche pachnie anarchista. Ale fakt, ostatni akapit to cos rozsadnego, ale tak nie bedzie...bo zobacz, tyle hate'u na swiecie miedzy krajami/rasami. Polak z gerem mialby wspolpracowac? Ale rowniez przyznam, ze gimnazjum to taki okres zmieniajacy tak naprawde czlowieka do konca jego zycia. To zabawne, bo niby w tym wieku ma sie takie spierdolenie umyslowe itd. ale czesto to wiek gimnazjalny ksztaltuje nasze poglady, przyszle teorie, decyduje m.in o podazaniu pogladami danej kultury. |
|
| Back to top |
|
 |
Puczman
Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 2257 Gold: 45.47 Clan: Cult

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#25 Posted: 09 Mar 2010 11:51 am Post subject: |
|
|
| MoRo123 wrote: | a ja kurwa w moim krotkim zyciu na początku byłem ministrantem wiezylem modlilem sie praktykowalem etc
Czyli wierzysz, czy nie? |
|
| Back to top |
|
 |
Hastner
 Group: Members Joined: 25 Feb 2010 Posts: 7739 Gold: 5.10 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 47
|
#26 Posted: 09 Mar 2010 11:54 am Post subject: |
|
|
Gorliwy chrześcijanin, co niedzielę nakurwiam do kościoła.
| srubokret wrote: | | Melćma wrote: | | niewierzący + niszczę chrześcijaństwo |
Jak? |
Nie chodzi do kościoła! |
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 4268 Gold: 11.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 20
|
#27 Posted: 09 Mar 2010 11:59 am Post subject: |
|
|
| Hastner wrote: | Gorliwy chrześcijanin, co niedzielę nakurwiam do kościoła.
| srubokret wrote: | | Melćma wrote: | | niewierzący + niszczę chrześcijaństwo |
Jak? |
Nie chodzi do kościoła! |
Spada im ppd w kosciele. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
lejdi
Group: Members Joined: 28 Feb 2010 Posts: 1260 Gold: Locked

Status: Warn:  Reputation: 8
|
#28 Posted: 09 Mar 2010 12:30 pm Post subject: |
|
|
Wierząca nieraktykująca nie licząc (in future):
* chrztu dziecka
* komunii św. dziecka
* bierzmowania dziecka
* ślubu dziecka
...i może kiedyś ja wezme ślub, choć wątpie.
Last edited by lejdi on 09 Mar 2010 12:35 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Melcma_Fajny_Mis
Group: Members Joined: 28 Feb 2010 Posts: 1979 Gold: 300.00 Clan: Cult

Status: Warn:  Reputation: 4
|
#29 Posted: 09 Mar 2010 12:35 pm Post subject: |
|
|
| #3 |
|
| Back to top |
|
 |
cez
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 7447 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 15
|
#30 Posted: 09 Mar 2010 12:39 pm Post subject: |
|
|
| edytowany przeze mnie chrzescijanin niepraktykujacy cuz praca |
|
| Back to top |
|
 |
|