|
| Author |
Message |
Pan_Jezus
Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 8341 Gold: 0.10 Clan: Polewka Team ; )
Status: Warn:  Reputation: 15
|
#1 Posted: 11 Mar 2010 04:20 pm Post subject: d3jsp jest bardzo zaawansowane technologicznie! |
|
|
mozliwe ze jestem teMpakiem ale wydaje mi sie ze maja jakis translator ktory dosc dokladnie tlumaczy nawet nasz polski jezyk! :O
| Tyrael wrote: | | Pan_Jezus wrote: | | Tyrael wrote: | | Pan_Jezus wrote: | | Tyrael wrote: | | Pan_Jezus wrote: | | Tyrael wrote: | ZASADY!
6. Należy utrzymywać porządek na forach międzynarodowych, jakiekolwiek problemy pomiędzy międzynarodowymi forami należy raportować moderatorom/adminowi korzystając z przycisku czerwonego wykrzyknika w prawym górnym rogu postu. |
to nie ja wrobili mnie  |
Następnym razem będę ostrzegać >_>
Have a good day
-Tyrael
D3jsp staff |
Tyrael byl glupcem ze mi zaufal... D
spoko dzieki m8 |
| Quote: | | Tyrael was a fool to trust in me |
..? |
izual quote  |
oooo LOL nice nice  |
|
|
| Back to top |
|
 |
Puczman
Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 2257 Gold: 45.47 Clan: Cult

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#2 Posted: 11 Mar 2010 04:22 pm Post subject: |
|
|
耶穌,當然,你說得對,有一個非常好的翻譯
別這麼結實互聯網 |
|
| Back to top |
|
 |
RZULW_PANCERNOKOPYTNY
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 1702 Gold: 0.00 Clan: D3JSP

Status: Warn:  Reputation: 15
|
#3 Posted: 11 Mar 2010 04:23 pm Post subject: Re: d3jsp jest bardzo zaawansowane technologicznie! |
|
|
| Pan_Jezus wrote: | mozliwe ze jestem teMpakiem ale wydaje mi sie ze maja jakis translator ktory dosc dokladnie tlumaczy nawet nasz polski jezyk! :O
| Tyrael wrote: | | Pan_Jezus wrote: | | Tyrael wrote: | | Pan_Jezus wrote: | | Tyrael wrote: | | Pan_Jezus wrote: | | Tyrael wrote: | ZASADY!
6. Należy utrzymywać porządek na forach międzynarodowych, jakiekolwiek problemy pomiędzy międzynarodowymi forami należy raportować moderatorom/adminowi korzystając z przycisku czerwonego wykrzyknika w prawym górnym rogu postu. |
to nie ja wrobili mnie  |
Następnym razem będę ostrzegać >_>
Have a good day
-Tyrael
D3jsp staff |
Tyrael byl glupcem ze mi zaufal... D
spoko dzieki m8 |
| Quote: | | Tyrael was a fool to trust in me |
..? |
izual quote  |
oooo LOL nice nice  |
|
owszem korzystaja z google translator. sam vitan sie przyznal _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
MoRo123
 Group: Members Joined: 25 Feb 2010 Posts: 1569 Gold: 2.00

Status: Warn:  Reputation: 5
|
#4 Posted: 11 Mar 2010 04:27 pm Post subject: nom |
|
|
| mam info rze jebiom na czitach |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#5 Posted: 11 Mar 2010 05:26 pm Post subject: |
|
|
to bardzo dobrze ten translator dziala, bo pewnych rzeczy ot tak sie nie da przetlumaczyc, a ten tekst brzmi jakby polak pisal _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0 Theme and Forum by tramway
|