|
| Author |
Message |
RZULW_PANCERNOKOPYTNY
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 1702 Gold: 0.00 Clan: D3JSP

Status: Warn:  Reputation: 15
|
#61 Posted: 11 Mar 2010 07:52 pm Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | lejdi wrote: | Ale zajechało frajerstwem, brawo, popisałeś się.
Bezmózgu, współczuje twojej matce - to musi być straszne męczyć się przy wychowaniu, a jedyne co zostało to jakiś tępy kretyn. Seriously, biedna kobieta...
Studze cię i jak peta gaszę. | ukradłaś to z jakiegos freestylowego pojedynku?: o |
mongol kurwa na chuj sie do rozmowy wpierdalasz? | STUL RYJ POPIERDOLONY NEANDERTALCZYKU! |
Twoja matka kurwa | Twój stary wieczny impotent |
Przynajmniej nie mam mongolskich genow. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#62 Posted: 11 Mar 2010 07:55 pm Post subject: |
|
|
| RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | lejdi wrote: | Ale zajechało frajerstwem, brawo, popisałeś się.
Bezmózgu, współczuje twojej matce - to musi być straszne męczyć się przy wychowaniu, a jedyne co zostało to jakiś tępy kretyn. Seriously, biedna kobieta...
Studze cię i jak peta gaszę. | ukradłaś to z jakiegos freestylowego pojedynku?: o |
mongol kurwa na chuj sie do rozmowy wpierdalasz? | STUL RYJ POPIERDOLONY NEANDERTALCZYKU! |
Przynajmniej nie mam mongolskich genow. | Gratuluję ciętej riposty forumowa popierdułko |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#63 Posted: 11 Mar 2010 07:55 pm Post subject: |
|
|
MONGOLY W UŁAN BATOR NIE MAJA KANALIZACJI  _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
RZULW_PANCERNOKOPYTNY

|
#64 Posted: 11 Mar 2010 07:56 pm Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | lejdi wrote: | Ale zajechało frajerstwem, brawo, popisałeś się.
Przynajmniej nie mam mongolskich genow. | Gratuluję ciętej riposty forumowa popierdułko |
Jest za 5 pierwsza wiec zjebie czego oczekujesz?
Last edited by RZULW_PANCERNOKOPYTNY on 11 Mar 2010 07:57 pm; edited 1 time in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#65 Posted: 11 Mar 2010 07:56 pm Post subject: |
|
|
lejdi ssiesz palke ? _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
RZULW_PANCERNOKOPYTNY

|
#66 Posted: 11 Mar 2010 07:57 pm Post subject: |
|
|
spierdalam spac
ELO _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#67 Posted: 11 Mar 2010 08:01 pm Post subject: |
|
|
| RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | lejdi wrote: | Ale zajechało frajerstwem, brawo, popisałeś się.
Jest za 5 pierwsza wiec zjebie czego oczekujesz? | Twój móżg i tak śpi cały dzień więc to nie powinno miec dla ciebie znaczenia |
|
| Back to top |
|
 |
RZULW_PANCERNOKOPYTNY

|
#68 Posted: 11 Mar 2010 08:01 pm Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | lejdi wrote: | Ale zajechało frajerstwem, brawo, popisałeś się.
Jest za 5 pierwsza wiec zjebie czego oczekujesz? | Twój móżg i tak śpi cały dzień więc to nie powinno miec dla ciebie znaczenia |
Ripostuj tak dalej to cie do e-dramy przyjma (wór emotek) _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#69 Posted: 11 Mar 2010 08:08 pm Post subject: |
|
|
<-- wor emotek
dojebalem 100 ide spac elo
Last edited by Ne)V(eR on 11 Mar 2010 08:08 pm; edited 1 time in total _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#70 Posted: 12 Mar 2010 02:48 am Post subject: |
|
|
| Podbije dla potomnych ok? Moze sie rozwinie debata jeszcze. |
|
| Back to top |
|
 |
lejdi
Group: Members Joined: 28 Feb 2010 Posts: 1260 Gold: Locked

Status: Warn:  Reputation: 8
|
#71 Posted: 12 Mar 2010 02:48 am Post subject: |
|
|
| Wiadro wrote: | /kłote] ta lejdi ma 25lat jest brzydka ma corke kilku letnia i tyra ją mąż; d
00:31:46
czy tam chlopak
/kłote]
TYLE KURWA SPOJRZ W LUSTRO I SIE ZABIJ |
Chyba mnie z kimś pomyliłeś...wszystko się nie zgadza. |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba

|
#72 Posted: 12 Mar 2010 02:50 am Post subject: |
|
|
| lejdi wrote: | | Wiadro wrote: | /kłote] ta lejdi ma 25lat jest brzydka ma corke kilku letnia i tyra ją mąż; d
00:31:46
czy tam chlopak
/kłote]
TYLE KURWA SPOJRZ W LUSTRO I SIE ZABIJ |
Chyba mnie z kimś pomyliłeś...wszystko się nie zgadza. |
Jedynie wiek, ktory dziala na Twoja niekorzysc niestety. |
|
| Back to top |
|
 |
lejdi

|
#73 Posted: 12 Mar 2010 02:51 am Post subject: |
|
|
| Wiadro wrote: |
TYLE KURWA MYSLALAS NAD TYM POSTEM ?? RATUJESZ SIE MOJA MATKA CHUJ Z NIA POMYSL JAK TWOJA MUSI BYC ZMARTWIONA JAK JEJ Z PIZDY WYCIAGALI RUDEGO BLAZEJA Z MORDA JAK WKURWIONY KOGUT PO SEKSIE Z ORGANGUTANEM A JAK ZGASZONY PET TO MASZ RYJ POWTARZAM ODDAJ DZIECKO DO ADOPCJI WYKURWIAJ DO TYBETU I AM KURWA KIS SIE DO KONCA SWOICH NEDZNYCH DNI PIERDOLONA NIEDOUCZONA KURWO BEZ SZKOLY BEZ PRZYSZLOSCI BEZ NICZEGO DZIEKUJE |
Naucz się chociaż pisać, bo ciężko się czyta taki bełkot. |
|
| Back to top |
|
 |
lejdi

|
#74 Posted: 12 Mar 2010 02:54 am Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: |
Moje dziecko ma siusiaka
Jak już zdobywacie informacje to chociaż róbcie to porządnie, heheh. |
|
| Back to top |
|
 |
lejdi

|
#75 Posted: 12 Mar 2010 02:57 am Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | lejdi ssiesz palke ? |
W odróżnieniu od ciebie mam coś takiego jak ŻYCIE. Wiem, że możesz w to nie uwierzyć, bo dla ciebie to nie do pomyślenia, ale wyłączyłam komputer i poszłam spać!
Nie żyje internetem zjeby. |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba

|
#76 Posted: 12 Mar 2010 03:06 am Post subject: |
|
|
| lejdi wrote: | | Kolba wrote: |
Moje dziecko ma siusiaka
Jak już zdobywacie informacje to chociaż róbcie to porządnie, heheh. |
Rzeczywiscie...wsrod pozostalych informacji ta jest najbardziej istotna i zmienia calkowicie zdanie innych o Tobie  |
|
| Back to top |
|
 |
lejdi

|
#77 Posted: 12 Mar 2010 03:10 am Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: |
Rzeczywiscie...wsrod pozostalych informacji ta jest najbardziej istotna i zmienia calkowicie zdanie innych o Tobie  |
Ale zrozum, że mnie to tyle obchodzi co dzisiejsza pogoda cuz nie mam zmiaru znów zniżać się do marnego poziomu i znów wdawać się w duskusję z kretynami  |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
 Group: Members Joined: 05 Mar 2010 Posts: 7936 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 17
|
#78 Posted: 12 Mar 2010 04:45 am Post subject: |
|
|
| lejdi wrote: | | Scream wrote: | | interesuje mnie powód dla którego tak na nią nakurwiasz i pewnie na każdą inną, która by się tutaj pojawiła. |
Nienawidzi dziewczyn, to proste Widocznie lubi klimaty cwelenia  |
klimaty cwelenia tego tekstu używali na starym jsp, skąd go znasz....?
Rzułfiu nie sądzę, żeby ten kogo masz w sigu pochwalał prowadzenie dyskusji na tak wysokim poziomie merytorycznym, jaki tu prezentujesz.
Last edited by Scream on 12 Mar 2010 04:46 am; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR

|
#79 Posted: 12 Mar 2010 07:33 am Post subject: |
|
|
| lejdi wrote: |
W odróżnieniu od ciebie mam coś takiego jak ŻYCIE. Wiem, że możesz w to nie uwierzyć, bo dla ciebie to nie do pomyślenia, ale wyłączyłam komputer i poszłam spać!
Nie żyje internetem zjeby. |
jakbys miala normalne zycie to bys tutaj nie przesiadywala _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Wiadro
Group: Banned Joined: 27 Feb 2010 Posts: 478 Gold: Locked

Status: Warn: Banned Reputation: 2

|
#80 Posted: 12 Mar 2010 07:38 am Post subject: |
|
|
JESTES RUDĄ KURWĄ _________________ This user's signature has been disabled |