|
| Author |
Message |
Shapiro ★★★★★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 4268 Gold: 11.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 20
|
#1 Posted: 13 Mar 2010 09:51 am Post subject: Ale to bylo dobre |
|
|
Ide sobie do kfc bo w sumie nie mam daleko ale bylo w chuj ludzi tam i nie chcialo mi sie czekac. Przypomnialo mi sie ze obok kfc pracuje moj kumpel. Wbijam do niego, i mowie zeby pozyczyl mi auto na 2 minuty. Podjechalem do Drive Thru, zamowilem zarcie, zaplacilem i oddalem auto a wszystko zajelo mi gora 3 min. Jakbym kupowal w srodku to chyba by mnie chuj strzelil lol.
Dobry patent na kolejki ta takich leniwych ludzi jak ja. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
 Group: Members Joined: 05 Mar 2010 Posts: 7936 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 17
|
#2 Posted: 13 Mar 2010 09:54 am Post subject: Re: Ale to bylo dobre |
|
|
| świetnie się odżywiasz, oby tak dalej |
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 4268 Gold: 11.00 Clan: Jagshemash

|
#3 Posted: 13 Mar 2010 09:55 am Post subject: Re: Ale to bylo dobre |
|
|
| Scream wrote: | | świetnie się odżywiasz, oby tak dalej |
Dzieki. Otylosc mi nie grozi.  _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
|
#4 Posted: 13 Mar 2010 09:58 am Post subject: Re: Ale to bylo dobre |
|
|
| Shapiro wrote: | | Scream wrote: | | świetnie się odżywiasz, oby tak dalej |
Dzieki. Otylosc mi nie grozi.  |
nie o to chodzi |
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★

|
#5 Posted: 13 Mar 2010 09:59 am Post subject: Re: Ale to bylo dobre |
|
|
| Scream wrote: | | Shapiro wrote: | | Scream wrote: | | świetnie się odżywiasz, oby tak dalej |
nie o to chodzi |
To o co bo obawiam sie ze nie rozumiem.. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#6 Posted: 13 Mar 2010 10:01 am Post subject: |
|
|
i tak komorka nie rozroznia czy to pies czy kot czy jakies inne swinstwo _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
|
#7 Posted: 13 Mar 2010 10:02 am Post subject: Re: Ale to bylo dobre |
|
|
| Shapiro wrote: | | Scream wrote: | | Shapiro wrote: | | Scream wrote: | | świetnie się odżywiasz, oby tak dalej |
nie o to chodzi |
To o co bo obawiam sie ze nie rozumiem.. |
im dłużej będziesz się tym odżywiał tym szybciej dojdziesz do odpowiedzi, nie będę nic pisał bo nie uwierzysz, musisz sam się przekonać |
|
| Back to top |
|
 |
Melćma
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 1469 Gold: 3.04 Clan: Cult

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#8 Posted: 13 Mar 2010 10:03 am Post subject: Re: Ale to bylo dobre |
|
|
| Scream wrote: | | Shapiro wrote: | | Scream wrote: | | Shapiro wrote: | | Scream wrote: | | świetnie się odżywiasz, oby tak dalej |
nie o to chodzi |
im dłużej będziesz się tym odżywiał tym szybciej dojdziesz do odpowiedzi, nie będę nic pisał bo nie uwierzysz, musisz sam się przekonać |
ale w anglii mniej srają do hamburgerów niż w polsce _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★

|
#9 Posted: 13 Mar 2010 10:06 am Post subject: Re: Ale to bylo dobre |
|
|
| Melćma wrote: | | Scream wrote: | | Shapiro wrote: | | Scream wrote: | | Shapiro wrote: | | Scream wrote: | | świetnie się odżywiasz, oby tak dalej |
nie o to chodzi |
ale w anglii mniej srają do hamburgerów niż w polsce |
wlasnie.. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 25
|
#10 Posted: 13 Mar 2010 10:20 am Post subject: |
|
|
Kiedyś jak pracowałem na kurierze, zdarzało mi się wozić produkty pomiędzy różnymi kfc. Nie zapomnę jak upychałem to butem w bagażniku, jak brałem w międzyczasie 20 innych kursów i woziłem te kurczaki w upale np przez 2 godziny i jak jebały okrutnie. Drumowa Baza życzy smacznego.
E: I nie pisz, że to Polska, a nie anglia. Po pierwsze w anglii są jeszcze gorsze chamy niż u nas, a po drugie skąd wiesz, że nie pracował przy tym jakiś Polak, co jest bardzo prawdopodobne.
Last edited by Michald13 on 13 Mar 2010 10:22 am; edited 1 time in total _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
nie ma pracy kombinuj, gdy robisz ruchy się pilnuj
http://www.lastfm.pl/user/DramBejz |
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★

|
#11 Posted: 13 Mar 2010 10:23 am Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | Kiedyś jak pracowałem na kurierze, zdarzało mi się wozić produkty pomiędzy różnymi kfc. Nie zapomnę jak upychałem to butem w bagażniku, jak brałem w międzyczasie 20 innych kursów i woziłem te kurczaki w upale np przez 2 godziny i jak jebały okrutnie. Drumowa Baza życzy smacznego.
E: I nie pisz, że to Polska, a nie anglia. Po pierwsze w anglii są jeszcze gorsze chamy niż u nas, a po drugie skąd wiesz, że nie pracował przy tym jakiś Polak, co jest bardzo prawdopodobne. |
Dobrze ze nie pamietam kiedy ostatnio u nas upal byl. Poza tym, nie wszyscy sa tak spierdoleni jak ty. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

|
#12 Posted: 13 Mar 2010 10:25 am Post subject: |
|
|
| Shapiro wrote: | | Michald13 wrote: | Kiedyś jak pracowałem na kurierze, zdarzało mi się wozić produkty pomiędzy różnymi kfc. Nie zapomnę jak upychałem to butem w bagażniku, jak brałem w międzyczasie 20 innych kursów i woziłem te kurczaki w upale np przez 2 godziny i jak jebały okrutnie. Drumowa Baza życzy smacznego.
E: I nie pisz, że to Polska, a nie anglia. Po pierwsze w anglii są jeszcze gorsze chamy niż u nas, a po drugie skąd wiesz, że nie pracował przy tym jakiś Polak, co jest bardzo prawdopodobne. |
Dobrze ze nie pamietam kiedy ostatnio u nas upal byl. Poza tym, nie wszyscy sa tak spierdoleni jak ty. |
Myślisz, że ktoś ma taką sytuacje jak ja miałem, to się będzie pierdolił? Nie może domknąć? Upycha butem. Jak może zarobić w chuj więcej kasy, to bierze więcej kursów i pierdoli, że kurczaki się psują. Wyjebane na tych, co to później jedzą. _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★

|
#13 Posted: 13 Mar 2010 10:26 am Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | Shapiro wrote: | | Michald13 wrote: | Kiedyś jak pracowałem na kurierze, zdarzało mi się wozić produkty pomiędzy różnymi kfc. Nie zapomnę jak upychałem to butem w bagażniku, jak brałem w międzyczasie 20 innych kursów i woziłem te kurczaki w upale np przez 2 godziny i jak jebały okrutnie. Drumowa Baza życzy smacznego.
Dobrze ze nie pamietam kiedy ostatnio u nas upal byl. Poza tym, nie wszyscy sa tak spierdoleni jak ty. |
Myślisz, że ktoś ma taką sytuacje jak ja miałem, to się będzie pierdolił? Nie może domknąć? Upycha butem. Jak może zarobić w chuj więcej kasy, to bierze więcej kursów i pierdoli, że kurczaki się psują. Wyjebane na tych, co to później jedzą. |
tak kurwa, firmy dostarczajace jedzenie woza je z bagazniku, szczegolnie w kraju w ktorym wystarczy jedna plotka o jakims zatruciu i gotowa panika.. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
|
#14 Posted: 13 Mar 2010 10:37 am Post subject: |
|
|
Nadal nie chodzi o to.
Wcale nie dziwi mnie to w jaki sposób to gówno trafia do barów. |
|
| Back to top |
|
 |
Sysio
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 2987 Gold: 297.64

Status: Warn:  Reputation: 9
|
#15 Posted: 13 Mar 2010 11:55 am Post subject: Re: Ale to bylo dobre |
|
|
| Shapiro wrote: | | Scream wrote: | | świetnie się odżywiasz, oby tak dalej |
To gratulacje, na razie jak jesteś chudy to będziesz chudy a na starość może Cię wyjebać :O _____________________ THIS IS SPARTA!!!
| Azure wrote: | | Wszedłeś i powiedziałeś : SIEG HEIL SCHNEIDEN SIE BITTE MEINE HAARE |
|
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★

|
#16 Posted: 13 Mar 2010 03:12 pm Post subject: Re: Ale to bylo dobre |
|
|
| Sysio wrote: | | Shapiro wrote: | | Scream wrote: | | świetnie się odżywiasz, oby tak dalej |
To gratulacje, na razie jak jesteś chudy to będziesz chudy a na starość może Cię wyjebać :O |
Nie dozyje 40'stki imo wiec pierdolic zdrowe jedzenie. Jem to co mi smakuje i zyje : D _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3

|
#17 Posted: 13 Mar 2010 03:28 pm Post subject: |
|
|
| Shapiro wrote: | | Michald13 wrote: | | Shapiro wrote: | | Michald13 wrote: | Kiedyś jak pracowałem na kurierze, zdarzało mi się wozić produkty pomiędzy różnymi kfc. Nie zapomnę jak upychałem to butem w bagażniku, jak brałem w międzyczasie 20 innych kursów i woziłem te kurczaki w upale np przez 2 godziny i jak jebały okrutnie. Drumowa Baza życzy smacznego.
Myślisz, że ktoś ma taką sytuacje jak ja miałem, to się będzie pierdolił? Nie może domknąć? Upycha butem. Jak może zarobić w chuj więcej kasy, to bierze więcej kursów i pierdoli, że kurczaki się psują. Wyjebane na tych, co to później jedzą. |
tak kurwa, firmy dostarczajace jedzenie woza je z bagazniku, szczegolnie w kraju w ktorym wystarczy jedna plotka o jakims zatruciu i gotowa panika.. |
gdzieś ty się chował... _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★

|
#18 Posted: 13 Mar 2010 03:58 pm Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | Shapiro wrote: | | Michald13 wrote: | | Shapiro wrote: | | Michald13 wrote: | Kiedyś jak pracowałem na kurierze, zdarzało mi się wozić produkty pomiędzy różnymi kfc. Nie zapomnę jak upychałem to butem w bagażniku, jak brałem w międzyczasie 20 innych kursów i woziłem te kurczaki w upale np przez 2 godziny i jak jebały okrutnie. Drumowa Baza życzy smacznego.
tak kurwa, firmy dostarczajace jedzenie woza je z bagazniku, szczegolnie w kraju w ktorym wystarczy jedna plotka o jakims zatruciu i gotowa panika.. |
gdzieś ty się chował... |
to gdzies ty sie chowal... nie moja wina ze w chlewie mieszkasz. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Sysio
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 2987 Gold: 297.64

Status: Warn:  Reputation: 9
|
#19 Posted: 13 Mar 2010 04:12 pm Post subject: Re: Ale to bylo dobre |
|
|
| Shapiro wrote: | | Sysio wrote: | | Shapiro wrote: | | Scream wrote: | | świetnie się odżywiasz, oby tak dalej |
To gratulacje, na razie jak jesteś chudy to będziesz chudy a na starość może Cię wyjebać :O |
Nie dozyje 40'stki imo wiec pierdolic zdrowe jedzenie. Jem to co mi smakuje i zyje : D |
W sumie masz rację, jedz co wlezie
Btw. pyszne gofry, pyszne gofry... sobie jem. To znaczy, że umrę młodo ?  _____________________ THIS IS SPARTA!!!
| Azure wrote: | | Wszedłeś i powiedziałeś : SIEG HEIL SCHNEIDEN SIE BITTE MEINE HAARE |
|
|
| Back to top |
|
 |
cez
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 7447 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 15
|
#20 Posted: 13 Mar 2010 04:27 pm Post subject: Re: Ale to bylo dobre |
|
|
| Shapiro wrote: | Ide sobie do kfc bo w sumie nie mam daleko ale bylo w chuj ludzi tam i nie chcialo mi sie czekac. Przypomnialo mi sie ze obok kfc pracuje moj kumpel. Wbijam do niego, i mowie zeby pozyczyl mi auto na 2 minuty. Podjechalem do Drive Thru, zamowilem zarcie, zaplacilem i oddalem auto a wszystko zajelo mi gora 3 min. Jakbym kupowal w srodku to chyba by mnie chuj strzelil lol.
Dobry patent na kolejki ta takich leniwych ludzi jak ja. |
ja majac znajomych w mc ds smigam przez drajw fru pieszo jak sa kolejki i np fury nie mam ze soba  |
|
| Back to top |
|
 |
|