|
| Author |
Message |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#1 Posted: 14 Mar 2010 10:08 am Post subject: Małysz mnie podkurwił! |
|
|
| Bo ten zjeb Tepesz jak zwykle, czwarty na pięć ostatnich razy trzymal naszego Małysza na belce, chuj pierdolony, az w koncu skoczyl, to go tak wypierdolilo w powietrzu ze zrobil obrot o 90st. w lewo a potem w prawo, na dodatek jeszcze mu kurwa odjeli punkty za "wiatr pod narty" JA PIERDOLE! |
|
| Back to top |
|
 |
MoRo123
 Group: Members Joined: 25 Feb 2010 Posts: 1569 Gold: 2.00

Status: Warn:  Reputation: 5
|
#2 Posted: 14 Mar 2010 10:12 am Post subject: |
|
|
| zeby sie czasem nikt nie zersał |
|
| Back to top |
|
 |
RZULW_PANCERNOKOPYTNY
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 1702 Gold: 0.00 Clan: D3JSP

Status: Warn:  Reputation: 15
|
#3 Posted: 14 Mar 2010 10:13 am Post subject: |
|
|
wypierdalaj _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

|
#4 Posted: 14 Mar 2010 10:14 am Post subject: |
|
|
| RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | | wypierdalaj | wypierdalaj razem z tym łysym pedofilem z twojej sygnatury debilu. Dwaj debile sie dobrali lol |
|
| Back to top |
|
 |
RZULW_PANCERNOKOPYTNY

|
#5 Posted: 14 Mar 2010 10:16 am Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | | wypierdalaj | wypierdalaj razem z tym łysym pedofilem z twojej sygnatury debilu. Dwaj debile sie dobrali lol |
gratuluje ciętej riposty
jesli dalej bedziesz w ten sposob pisal to przyjma cie do e-dramy _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
MoRo123

|
#6 Posted: 14 Mar 2010 10:17 am Post subject: |
|
|
| loooool |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
 Group: Members Joined: 05 Mar 2010 Posts: 7936 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 17
|
#7 Posted: 14 Mar 2010 10:18 am Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | | wypierdalaj | wypierdalaj razem z tym łysym pedofilem z twojej sygnatury debilu. Dwaj debile sie dobrali lol |
nie podoba ci się coś mongoloidzie, z małą kuśką ? |
|
| Back to top |
|
 |
MoRo123

|
#8 Posted: 14 Mar 2010 10:18 am Post subject: |
|
|
btw SZCZERSKI 1970-2005
POWIEDZ MI JAK UMARŁY MOŻE WYPIERDOLIĆ TAK JAK TO NAPISAŁES W #4 |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana

|
#9 Posted: 14 Mar 2010 10:21 am Post subject: |
|
|
| RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | | wypierdalaj | wypierdalaj razem z tym łysym pedofilem z twojej sygnatury debilu. Dwaj debile sie dobrali lol |
gratuluje ciętej riposty
jesli dalej bedziesz w ten sposob pisal to przyjma cie do e-dramy | piszesz to juz drugi raz bezmózgu, jestes tak tępym debilem, ze nie umiesz niczego nowego wymyslic! CO ZA PRZYJEB! O KURWA:D |
|
| Back to top |
|
 |
RZULW_PANCERNOKOPYTNY

|
#10 Posted: 14 Mar 2010 10:22 am Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | | wypierdalaj | wypierdalaj razem z tym łysym pedofilem z twojej sygnatury debilu. Dwaj debile sie dobrali lol |
gratuluje ciętej riposty
jesli dalej bedziesz w ten sposob pisal to przyjma cie do e-dramy | piszesz to juz drugi raz bezmózgu, jestes tak tępym debilem, ze nie umiesz niczego nowego wymyslic! CO ZA PRZYJEB! O KURWA:D |
owszem pisze to drugi raz ale tylko ze wzgledu na to ze nie odpisales na wczesniejszy
btw
wypierdalaj _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana

|
#11 Posted: 14 Mar 2010 10:24 am Post subject: |
|
|
| RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | | wypierdalaj | wypierdalaj razem z tym łysym pedofilem z twojej sygnatury debilu. Dwaj debile sie dobrali lol |
gratuluje ciętej riposty
owszem pisze to drugi raz ale tylko ze wzgledu na to ze nie odpisales na wczesniejszy
btw
wypierdalaj | po chuj mi jakas gildia dla debili, wszyscy jestescie spierdoleni, wiec bawcie sie wsrod swoich i mnie do tego nie wciagajcie kurwy |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#12 Posted: 14 Mar 2010 10:25 am Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | po chuj mi jakas gildia dla debili, wszyscy jestescie spierdoleni, wiec bawcie sie wsrod swoich i mnie do tego nie wciagajcie kurwy |
Wypierdalaj azjacka kurwo. |
|
| Back to top |
|
 |
Hastner
 Group: Members Joined: 25 Feb 2010 Posts: 7739 Gold: 5.10 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 47
|
#13 Posted: 14 Mar 2010 10:28 am Post subject: Re: Małysz mnie podkurwił! |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | Bo ten zjeb Tepesz jak zwykle, czwarty na pięć ostatnich razy trzymal naszego Małysza na belce, chuj pierdolony, az w koncu skoczyl, to go tak wypierdolilo w powietrzu ze zrobil obrot o 90st. w lewo a potem w prawo, na dodatek jeszcze mu kurwa odjeli punkty za "wiatr pod narty" JA PIERDOLE! |
Zamknij mordę, pryszczaty, zakompleksiony nastolatku.
Wyładowujesz swoje napięcia spowodowane życiowymi porażkami w internecie. Musisz się tu dowartościować, gdyż w prawdziwym życiu jesteś pomiatanym gównem, wzbudzającym wszędzie powszechną pogardę. Mądrość czerpiesz z wikipedii, a twoje "śmieszne" teksty nawet nie wiem skąd, ale założę się, że wstyd byłoby wejść na taką stronę. Ponadto traktujesz internet śmiertelnie poważnie. |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana

|
#14 Posted: 14 Mar 2010 10:29 am Post subject: Re: Małysz mnie podkurwił! |
|
|
| Hastner wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | Bo ten zjeb Tepesz jak zwykle, czwarty na pięć ostatnich razy trzymal naszego Małysza na belce, chuj pierdolony, az w koncu skoczyl, to go tak wypierdolilo w powietrzu ze zrobil obrot o 90st. w lewo a potem w prawo, na dodatek jeszcze mu kurwa odjeli punkty za "wiatr pod narty" JA PIERDOLE! |
Wyładowujesz swoje napięcia spowodowane życiowymi porażkami w internecie. Musisz się tu dowartościować, gdyż w prawdziwym życiu jesteś pomiatanym gównem, wzbudzającym wszędzie powszechną pogardę. Mądrość czerpiesz z wikipedii, a twoje "śmieszne" teksty nawet nie wiem skąd, ale założę się, że wstyd byłoby wejść na taką stronę. Ponadto traktujesz internet śmiertelnie poważnie. | CAŁY JA AHAHAHA  |
|
| Back to top |
|
 |
Hierofantus
Group: Members Joined: 17 Aug 2008 Posts: 995 Gold: Locked

Status: Warn:  Reputation: 8
|
#15 Posted: 14 Mar 2010 10:35 am Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | Hastner wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | Bo ten zjeb Tepesz jak zwykle, czwarty na pięć ostatnich razy trzymal naszego Małysza na belce, chuj pierdolony, az w koncu skoczyl, to go tak wypierdolilo w powietrzu ze zrobil obrot o 90st. w lewo a potem w prawo, na dodatek jeszcze mu kurwa odjeli punkty za "wiatr pod narty" JA PIERDOLE! |
Wyładowujesz swoje napięcia spowodowane życiowymi porażkami w internecie. Musisz się tu dowartościować, gdyż w prawdziwym życiu jesteś pomiatanym gównem, wzbudzającym wszędzie powszechną pogardę. Mądrość czerpiesz z wikipedii, a twoje "śmieszne" teksty nawet nie wiem skąd, ale założę się, że wstyd byłoby wejść na taką stronę. Ponadto traktujesz internet śmiertelnie poważnie. | CAŁY JA AHAHAHA  | W takim razie: †
Spoczywaj w pokoju. |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#16 Posted: 14 Mar 2010 01:06 pm Post subject: Re: Małysz mnie podkurwił! |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | CAŁY JA AHAHAHA  |
o kurwa ALE ZJEB LOL o_O _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
cez
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 7447 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

|
#17 Posted: 14 Mar 2010 01:20 pm Post subject: |
|
|
| nom niech wypierdala -,- |
|
| Back to top |
|
 |
PmK0207
 Group: Members Joined: 14 Oct 2008 Posts: 805 Gold: 49.00

Status: Warn:  Reputation: 2
|
#18 Posted: 14 Mar 2010 01:22 pm Post subject: |
|
|
Tepes to kurwa i nie od dzisiaj to wiadomo,natomiast Adam pokazał temu kółeczku wzajemnej adoracji na co go stać,banda pierdolonych austriackich kurewek.
Anyway,wypierdalaj cuz Spiochek _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
|