Play Legend of the Green Dragon Play BNT Play Promisance Play Alien Assault Traders Play Quantum Star Play Some Chess  
   D3jsp RPGRPG   ArcadeArcade   Multiplayer PokerD3Jsp Poker   FAQ/RulesFAQ/Rules  SearchSearch  MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   ChatroomLive Chat   Log inLog in   RegisterRegister 

musze sie do czegos przyznac

Post new topic  Reply to topic  d3jsp Forum Index -> International Forum -> Polska
View previous topic :: View next topic ::  
Author Message
Ne)V(eR

Group: Banned
Gold: 8.37

pl.gif

Status:
Warn: Banned

Banned

Post#1 Posted: 15 Mar 2010 06:32 pm    Post subject: musze sie do czegos przyznac Reply with quote

http://www.youtube.com/watch?v=kUal_Oodfoc
zalamalem sie po tym filmie, demotywuje w chuj, bo wiesz ze nie jestes w stanie nawet 1/10 tego zrobic co on, a trenuje sie w chuj czasu. A tu typek pierwszy filmik nikt go nie zna i miazdzy praktycznie kazdego, kto sie medialnie udziela we freerunie. Po prostu pozeracz ambicji kurwa sad

chaos_n

Group: Members
Gold: 0.00
Clan: E-Drama

pl.gif

Status:
Warn:

Post#2 Posted: 15 Mar 2010 06:46 pm    Post subject: Reply with quote

Dlaczego demotywuje? Ćwiczysz dla siebie czy dla kogoś?

Gold: 297.64

pl.gif

Status:
Warn:

Post#3 Posted: 15 Mar 2010 07:04 pm    Post subject: Re: musze sie do czegos przyznac Reply with quote

Ne)V(eR wrote:
zalamalem sie po tym filmie, demotywuje w chuj, bo wiesz ze nie jestes w stanie nawet 1/10 tego zrobic co on, a trenuje sie w chuj czasu. A tu typek pierwszy filmik nikt go nie zna i miazdzy praktycznie kazdego, kto sie medialnie udziela we freerunie. Po prostu pozeracz ambicji kurwa sad

Obejrzałem, dobre dobre smile
żeby tak robić trzeba to lubić i to bardzo.

Azure wrote:
Wszedłeś i powiedziałeś : SIEG HEIL SCHNEIDEN SIE BITTE MEINE HAARE
Back to top
View user's profile Send private message
Ne)V(eR

pl.gif

Status:

Banned

Post#4 Posted: 15 Mar 2010 07:16 pm    Post subject: Reply with quote

chaos_n wrote:

kurwa cwicze dla siebie, ale chodzi o to, ze wkladam w to w chuj pracy, poswiecam w chuj czasu, a mimo tego efekty sa takie, ze temu typowi nie dorastam do piet. Jak on to robi nie wiem, jest sporo ludzi, ktorzy wymiataja ale mozna ich policzyc na palcach. Sa znani, znam ich progres z roku na rok sa coraz lepsi, widac jak trenowali, jak sie rozwijali, jakie mieli mozliwosci. A gosciu nagle sie pojawil nie wiadomo skad i to ze Szwecji o_O i taki mega progres, ze przescignal tych, za ktorymi wszyscy sie ogladali. Kiedys z chlopakami narzekalismy na warunki, ze sal nie mamy jak w Anglii, ze miejsc do trenowania jak we Francji, z czasem sie to zmienilo, mam gorsze warunki ale mam minimum by osiagac takie rezultaty a tu typek, ktory gniecie kazdego na swiecie, moge smialo stwierdzic. I z tego co widze nie mial mega wypasnych warunkow. I czego tutaj sie doszukiwac ? Facet ma talent, do koordynacji ? W genetyce ? Nie mam pojecia, bo jak sie patrzy na tych ktorych sie zna, to mozna stwierdzic "za rok dwa go dogonie" a tego typa ? Po prostu nie da sie dogonic...

Melćma

Gold: 3.04
Clan: Cult

pl.gif

Status:
Warn:

Post#5 Posted: 15 Mar 2010 07:17 pm    Post subject: Reply with quote

Ne)V(eR wrote:
chaos_n wrote:

kurwa cwicze dla siebie, ale chodzi o to, ze wkladam w to w chuj pracy, poswiecam w chuj czasu, a mimo tego efekty sa takie, ze temu typowi nie dorastam do piet. Jak on to robi nie wiem, jest sporo ludzi, ktorzy wymiataja ale mozna ich policzyc na palcach. Sa znani, znam ich progres z roku na rok sa coraz lepsi, widac jak trenowali, jak sie rozwijali, jakie mieli mozliwosci. A gosciu nagle sie pojawil nie wiadomo skad i to ze Szwecji o_O i taki mega progres, ze przescignal tych, za ktorymi wszyscy sie ogladali. Kiedys z chlopakami narzekalismy na warunki, ze sal nie mamy jak w Anglii, ze miejsc do trenowania jak we Francji, z czasem sie to zmienilo, mam gorsze warunki ale mam minimum by osiagac takie rezultaty a tu typek, ktory gniecie kazdego na swiecie, moge smialo stwierdzic. I z tego co widze nie mial mega wypasnych warunkow. I czego tutaj sie doszukiwac ? Facet ma talent, do koordynacji ? W genetyce ? Nie mam pojecia, bo jak sie patrzy na tych ktorych sie zna, to mozna stwierdzic "za rok dwa go dogonie" a tego typa ? Po prostu nie da sie dogonic...

jestem gitarzystą i mam podobnie, jak oglądam filmiki na youtubie, to czuje się chujem bez skilla

pl.gif

Status:

Banned

Post#6 Posted: 15 Mar 2010 07:20 pm    Post subject: Re: musze sie do czegos przyznac Reply with quote

Sysio wrote:

Obejrzałem, dobre dobre smile
żeby tak robić trzeba to lubić i to bardzo.

szkoda slow, gosciu robi z podporu przodem stanie na rekach, takie rzeczy to zawodnicy gimnastyki sportowej robia, a to trzeba byc mega kotem. A ten gosc pewnie trenuje pewnie tyle co ja badz troche wiecej i jest potworem. Osiagnac cos takiego samemu i do tego jeszcze w Szwecji, gdzie ta sztuka w ogole nie slyszy sie by byla popularna by w ogole cos tam sie dzialo. To jest kurwa demotywujace, ze pracujesz na jakies umiejetnosci tyle lat i przy nim jestes zerem

Ne)V(eR

pl.gif

Status:

Banned

Post#7 Posted: 15 Mar 2010 07:23 pm    Post subject: Reply with quote

Melćma wrote:

jestem gitarzystą i mam podobnie, jak oglądam filmiki na youtubie, to czuje się chujem bez skilla

Jak to moj trener mawial, ze jeden ma talent i dzieki talentowi osiaga sukces, a drugi bardzo ciezka i systematyczna praca musi do tego dazyc. I pewnie ten koles ma talent, ma predyspozycje, jest kotem moje uklony w jego strone, ale kurwa jezeli okaze sie, ze trenuje z 5-7 lat i nie mial zadnej przeszlosci gimnastycznej czy tam akrobatycznej, bo widac po jego stylu wykonywania akrobacji ze nie ma, to ja nie wiem....

RoGh

Gold: 0.00
Clan: E-Drama

al.gif

Status:
Warn:

Post#8 Posted: 16 Mar 2010 04:40 pm    Post subject: Reply with quote

o kurwa, Ne)v(er aka POLISH DOOM SLAYER? :DDD
RozpalonyMareczeg

Gold: 2.00
Clan: Piękni i Bogaci

us.gif

Status:
Warn:

Post#9 Posted: 16 Mar 2010 04:49 pm    Post subject: Re: musze sie do czegos przyznac Reply with quote

Ne)V(eR wrote:

te parkury czy tam freeruny to skrajny syf i debilizm moim zdaniem ale jak komus sie podoba i ma na to zajawe to spoko. szanuje zajawe ;d

poza tym zle odbierasz takie filmiki... ja jak ogladam filmiki z przejazdami proskejterow to mam max zajawe i chce od razu isc na deske. chuj z tego ze nigdy tak smigac nie bede ale zajawa jest. jak czuje radosc z deski to tylko to sie liczy. podobnie powinienes miec z tym swoim skakniem po kioskach ruchu czy innych toi toiach.

Back to top
Sysio

Gold: 297.64

pl.gif

Status:
Warn:

Post#10 Posted: 16 Mar 2010 05:06 pm    Post subject: Reply with quote

Owszem, te filmiki nie mają Cię demotywować tylko motywować do dalszej nauki.

Azure wrote:
Wszedłeś i powiedziałeś : SIEG HEIL SCHNEIDEN SIE BITTE MEINE HAARE
Back to top
Ne)V(eR

pl.gif

Status:

Banned

Post#11 Posted: 16 Mar 2010 06:39 pm    Post subject: Reply with quote

Rogh nie zgadles do konca skrotu ale co ty chcesz pisalem to jak mialem ze 14 lat briggrin

co do filmiku, to powiem tak naogladalem sie wielu wariatow, ale on jest po prostu nie do dogonienia, nieosiagalny juz. Dlatego jestem przekonany, ze juz bedac w wieku 22 lat nie mam szans zdazyc nauczyc sie tego co on

10 Members: Guest
Post new topic  Reply to topic  d3jsp Forum Index -> International Forum -> Polska All times are GMT - 4 Hours
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0
Theme and Forum by tramway