|
| Author |
Message |
ClubBase Dyrzórny jebaka
 Group: Members Joined: 05 Oct 2009 Donor:  Posts: 379 Gold: 0.20 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 12
|
#1 Posted: 16 Mar 2010 09:25 am Post subject: na jakiej podstawie dostaje sie banana na d2jsp? |
|
|
czy nie siedzac na pl sekcji, siedzac tylko na tg mozna uniknac banana?
oczywko przy zalozeniu ze dysponuje sie laczem typu aDSL (emostrada)
cuz eZ nie chce banana na moim oficjalnym multi do handlu  _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Hastner
 Group: Members Joined: 25 Feb 2010 Posts: 7739 Gold: 5.10 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 47
|
#2 Posted: 16 Mar 2010 09:27 am Post subject: |
|
|
| Nie wiem. Ja dostałem, bo śmieć miał taki kaprys. |
|
| Back to top |
|
 |
l1pka
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Posts: 4277 Gold: Locked Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 13
|
#3 Posted: 16 Mar 2010 09:49 am Post subject: |
|
|
ja sie boje na swojego maina wejsc
bo pewnie zaraz tez dostane ;[ _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Puczman
Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 2257 Gold: 45.47 Clan: Cult

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#4 Posted: 16 Mar 2010 10:48 am Post subject: |
|
|
Ja nie siedzialem na pol sekcji od tygodnia i dostalem bana.
Rogal tu wciaz szpieguje |
|
| Back to top |
|
 |
ClubBase Dyrzórny jebaka
 Group: Members Joined: 05 Oct 2009 Donor:  Posts: 379 Gold: 0.20 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 12
|
#5 Posted: 16 Mar 2010 10:59 am Post subject: |
|
|
| Puczman wrote: | Ja nie siedzialem na pol sekcji od tygodnia i dostalem bana.
a ujawniales swojego multizorda na tym forum? _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Swartor
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 962 Gold: 1.54 Clan: Jagshemash
Status: Warn:  Reputation: 8
|
#6 Posted: 16 Mar 2010 11:01 am Post subject: |
|
|
mozesz zmienic ip ale hosta nie zmienisz
po hoscie moga dojsc czyje multi _____________________ Regards. |
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 4268 Gold: 11.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 20
|
#7 Posted: 16 Mar 2010 11:06 am Post subject: |
|
|
Z mojego rozkazu oczywko _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Puczman
Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 2257 Gold: 45.47 Clan: Cult

|
#8 Posted: 16 Mar 2010 11:10 am Post subject: |
|
|
| ClubBase wrote: | | Puczman wrote: | Ja nie siedzialem na pol sekcji od tygodnia i dostalem bana.
a ujawniales swojego multizorda na tym forum? |
Bana dostalo tylko konto o tej samej nazwie co tu, zadne wiecej.
Jakbym tylko podal multi, to banned |
|
| Back to top |
|
 |
Barre00
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 5363 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 10
|
#9 Posted: 16 Mar 2010 11:12 am Post subject: |
|
|
Rogal uznaje zasade ze kazde konto ktore zostanie stworzone musi zostac zbanowane  _____________________
  |
|
| Back to top |
|
 |
l1pka

|
#10 Posted: 16 Mar 2010 11:27 am Post subject: |
|
|
| Puczman wrote: | | ClubBase wrote: | | Puczman wrote: | Ja nie siedzialem na pol sekcji od tygodnia i dostalem bana.
a ujawniales swojego multizorda na tym forum? |
Bana dostalo tylko konto o tej samej nazwie co tu, zadne wiecej.
Jakbym tylko podal multi, to banned |
to zdeka dziwne
ja narazie nie wchodze bo za duzo warna
ale jak z dupy dostane bana to sie wkurwie masakrycznie ^^ _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Reactivek
Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Posts: 813 Gold: 111.00 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 2
|
#11 Posted: 16 Mar 2010 11:56 am Post subject: |
|
|
Ja nie mam takich problemów. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
arabb ★ Junglist ★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 3809 Gold: 0.86 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 1
|
#12 Posted: 16 Mar 2010 11:57 am Post subject: |
|
|
Here 2 acc clean. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

|
#13 Posted: 16 Mar 2010 01:37 pm Post subject: |
|
|
ja zmienilem kompa, ale modem ten sam od neostrady i na drugi dzien znow ban. Chyba na podstawie adresu MAC z modemu, albo nawet z tej skrzynki za domem daja bana. specem nie jestem: / _____________________
I love Britney and her music, because is the backbone to my music taste.
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax. |
|
| Back to top |
|
 |
Pele
 Group: Members Joined: 22 Jul 2009 Posts: 76 Gold: 4.00

Status: Warn:  Reputation: 0
|
#14 Posted: 16 Mar 2010 01:43 pm Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | ja zmienilem kompa, ale modem ten sam od neostrady i na drugi dzien znow ban. Chyba na podstawie adresu MAC z modemu, albo nawet z tej skrzynki za domem daja bana. specem nie jestem: / |
w nagłówku HTTP jest tylko kurwa twoje IP zewnętrzne, które przy neostradzie jest zmienne, wysyłane są też cookies
tylko na te dwa sposoby mogą cię zidentyfikować
jesteś idiotą, wypierdalaj |
|
| Back to top |
|
 |
Fatality
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Donor:  Posts: 10241 Gold: 3.30 Clan: Retardacja

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#15 Posted: 16 Mar 2010 01:47 pm Post subject: |
|
|
| Pele wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | ja zmienilem kompa, ale modem ten sam od neostrady i na drugi dzien znow ban. Chyba na podstawie adresu MAC z modemu, albo nawet z tej skrzynki za domem daja bana. specem nie jestem: / |
w nagłówku HTTP jest tylko kurwa twoje IP zewnętrzne, które przy neostradzie jest zmienne, wysyłane są też cookies
Zmieniam IP, usuwam ciasteczka, robie nowe konto na nowym mejlu, to na jakiej podstawie mnie banują ? :cry: _____________________
| Ne)V(eR wrote: | | moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta |
| baroza wrote: | | trącam penisem dzieci |
|
|
| Back to top |
|
 |
Swartor
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 962 Gold: 1.54 Clan: Jagshemash
Status: Warn:  Reputation: 8
|
#16 Posted: 16 Mar 2010 02:10 pm Post subject: |
|
|
| Fatality wrote: | | Pele wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | ja zmienilem kompa, ale modem ten sam od neostrady i na drugi dzien znow ban. Chyba na podstawie adresu MAC z modemu, albo nawet z tej skrzynki za domem daja bana. specem nie jestem: / |
Zmieniam IP, usuwam ciasteczka, robie nowe konto na nowym mejlu, to na jakiej podstawie mnie banują ? :cry: | host ten sam _____________________ Regards. |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

|
#17 Posted: 16 Mar 2010 02:38 pm Post subject: |
|
|
| Swartor wrote: | | Fatality wrote: | | Pele wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | ja zmienilem kompa, ale modem ten sam od neostrady i na drugi dzien znow ban. Chyba na podstawie adresu MAC z modemu, albo nawet z tej skrzynki za domem daja bana. specem nie jestem: / |
Zmieniam IP, usuwam ciasteczka, robie nowe konto na nowym mejlu, to na jakiej podstawie mnie banują ? :cry: | host ten sam | debil chciał zabłysnąć, ale nigdy nie slyszal o czyms takim jak adres MAC, czyli seryjny numer karty sieciowej. : /
Cale otoczenie go tyra, wiec choc raz i on chcial kogos poobrazac... |
|
| Back to top |
|
 |
RZULW_PANCERNOKOPYTNY
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 1702 Gold: 0.00 Clan: D3JSP

Status: Warn:  Reputation: 15
|
#18 Posted: 16 Mar 2010 02:41 pm Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | Swartor wrote: | | Fatality wrote: | | Pele wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | ja zmienilem kompa, ale modem ten sam od neostrady i na drugi dzien znow ban. Chyba na podstawie adresu MAC z modemu, albo nawet z tej skrzynki za domem daja bana. specem nie jestem: / |
Zmieniam IP, usuwam ciasteczka, robie nowe konto na nowym mejlu, to na jakiej podstawie mnie banują ? :cry: | host ten sam | debil chciał zabłysnąć, ale nigdy nie slyszal o czyms takim jak adres MAC, czyli seryjny numer karty sieciowej. : /
dobra mozesz juz wypierdalac _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 4268 Gold: 11.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 20
|
#19 Posted: 16 Mar 2010 02:46 pm Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | Swartor wrote: | | Fatality wrote: | | Pele wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | ja zmienilem kompa, ale modem ten sam od neostrady i na drugi dzien znow ban. Chyba na podstawie adresu MAC z modemu, albo nawet z tej skrzynki za domem daja bana. specem nie jestem: / |
Zamknij ten mongolski ryj _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
l1pka

|
#20 Posted: 16 Mar 2010 02:50 pm Post subject: |
|
|
a jak neo strada na usb z zmiennym ip ? _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
|