|
| Author |
Message |
Freddy_Dilla
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 1466 Gold: 0.62 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 2
|
#21 Posted: 17 Mar 2010 03:06 am Post subject: |
|
|
| kr90 wrote: | | chaos_n wrote: | | Oficjalnie jesteś forumowym ścierwem. |
This+ czym ty się do kurwy nędzy chwalisz? Raczej powinieneś siedzieć cicho z takimi wynikami... |
ty debilu zobacz liczbe fragow i teraz pokaz swoj wynik. nie masz lepszego?? ojj... wykurwiaj szpagatami
e-dlaczego zaden z moich hejeterow nidy nie podał mi zadnych agumentow do swoich pierdół?? albo zacznijcie to robic, albo wszyscy beda was ignorowac, cuz takie pierdolenie przestaje smieszyc...juz nie ten poiom panowie, nie ten poziom.....tzn chlopcy*, nie panowie
Last edited by Freddy_Dilla on 17 Mar 2010 03:11 am; edited 1 time in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
l1pka
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Posts: 4277 Gold: Locked Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 13
|
#22 Posted: 17 Mar 2010 05:00 am Post subject: |
|
|
still low
mialem wiecej i to na becie &^^ _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Reactivek
Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Posts: 813 Gold: 111.00 Clan: Wypierdalaj

|
#23 Posted: 17 Mar 2010 06:33 am Post subject: |
|
|
gz _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Guess Who
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 2862 Gold: 4.60 Clan: Truth

Status: Warn:  Reputation: 18
|
#24 Posted: 17 Mar 2010 08:28 am Post subject: |
|
|
film bys takis zmontowal i pokazalbys jaki to ty wiracha battlefield jestes  _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
Melćma
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 1469 Gold: 3.04 Clan: Cult

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#25 Posted: 17 Mar 2010 08:34 am Post subject: |
|
|
| Freddy_Dilla wrote: | | kr90 wrote: | | chaos_n wrote: | | Oficjalnie jesteś forumowym ścierwem. |
This+ czym ty się do kurwy nędzy chwalisz? Raczej powinieneś siedzieć cicho z takimi wynikami... |
ty debilu zobacz liczbe fragow i teraz pokaz swoj wynik. nie masz lepszego?? ojj... wykurwiaj szpagatami
e-dlaczego zaden z moich hejeterow nidy nie podał mi zadnych agumentow do swoich pierdół?? albo zacznijcie to robic, albo wszyscy beda was ignorowac, cuz takie pierdolenie przestaje smieszyc...juz nie ten poiom panowie, nie ten poziom.....tzn chlopcy*, nie panowie |
argumenty to twoje posty, ich wartość merytoryczna jest odwrotnie proporcjonalna do ilorazu spierdolenia członków twojej gildii
w skrócie - jesteś forumowym gównem i hr_collectorem _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
chaos_n
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 4456 Gold: 0.00 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 10
|
#26 Posted: 17 Mar 2010 08:39 am Post subject: |
|
|
| Freddy_Dilla wrote: | | kr90 wrote: | | chaos_n wrote: | | Oficjalnie jesteś forumowym ścierwem. |
e-dlaczego zaden z moich hejeterow nidy nie podał mi zadnych agumentow do swoich pierdół?? albo zacznijcie to robic, albo wszyscy beda was ignorowac, cuz takie pierdolenie przestaje smieszyc...juz nie ten poiom panowie, nie ten poziom.....tzn chlopcy*, nie panowie |
Nie dyskutuje się na argumenty z debilami, bo i po co. Sam jesteś argumentem za naszymi poglądami. Argumentem nie do przebicia. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Freddy_Dilla

|
#27 Posted: 17 Mar 2010 09:13 am Post subject: |
|
|
czyli nie macie argumentow. wiec morda psy _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Varanthan
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Posts: 735 Gold: 0.00
Status: Warn:  Reputation: 5
|
#28 Posted: 17 Mar 2010 10:25 am Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | chaos_n wrote: | | Oficjalnie jesteś forumowym ścierwem. |
Nowgoinsane. Dziękuję, dobranoc. |
Komisariat. _____________________
wy dalej bawcie się na wiejskich przytupawkach jak w życiu nie byliście na konkretnej bibie jak w remizie hihihih pozdro dla wszystkich techno terror |
|
| Back to top |
|
 |
Deathray
 Group: Members Joined: 14 Oct 2008 Posts: 8470 Gold: 1.30 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 11
|
#29 Posted: 17 Mar 2010 10:32 am Post subject: |
|
|
Ja pierdole, jednym zdaniem doprowadziłem do twojej explozji szału.
inb4 To tylko internet. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Freddy_Dilla

|
#30 Posted: 17 Mar 2010 10:47 am Post subject: |
|
|
kr90 - nie wzbudziles we mnie szalu cuz grale mw bfa wiec jak zwykle bylem spokojny. po prostu zadziwia mnie twoja glupota w stylu "sam nie mam ale na czyjeś nasram" _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
RZULW_PANCERNOKOPYTNY
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 1702 Gold: 0.00 Clan: D3JSP

Status: Warn:  Reputation: 15
|
#31 Posted: 17 Mar 2010 11:01 am Post subject: |
|
|
no cze _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
RzonaProfesoraPsa
Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 1449 Gold: 0.48

Status: Warn:  Reputation: 4
|
#32 Posted: 17 Mar 2010 11:49 am Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | chaos_n wrote: | | Oficjalnie jesteś forumowym ścierwem. |
Nowgoinsane. Dziękuję, dobranoc. |
monia89. eot. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
cez
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 7447 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 15
|
#33 Posted: 18 Mar 2010 11:02 am Post subject: |
|
|
jestem lepszy  |
|
| Back to top |
|
 |
|