|
| Author |
Message |
Melćma
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 1469 Gold: 3.04 Clan: Cult

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#61 Posted: 20 Mar 2010 01:04 pm Post subject: |
|
|
| Fatality wrote: | | za słowo "spawn" jest 10% z tego co wiem. |
lol jaki absurd _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Hastner
 Group: Members Joined: 25 Feb 2010 Posts: 7739 Gold: 5.10 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 47
|
#62 Posted: 20 Mar 2010 01:06 pm Post subject: |
|
|
| Susp za 'detrzyjotespe' |
|
| Back to top |
|
 |
Madridista
 Group: Members Joined: 14 Mar 2010 Posts: 33 Gold: 0.91

Status: Warn:  Reputation: 0
|
#63 Posted: 20 Mar 2010 01:08 pm Post subject: |
|
|
| Fatality wrote: | | za słowo "spawn" jest 10% z tego co wiem. |
true story ktos dzis plakal ze dostal tam 10% za slowo "spawn" ktore jest extremalnie obrazliwe |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#64 Posted: 20 Mar 2010 01:09 pm Post subject: |
|
|
za n pawelka tez pewnie suspa jest _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Deathray
 Group: Members Joined: 14 Oct 2008 Posts: 8470 Gold: 1.30 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 11
|
#65 Posted: 20 Mar 2010 01:15 pm Post subject: |
|
|
Ja dostałem suspa na 21 dni chyba, nie wiem za co.
Dobrze, że wypierdoliłem z d2jsp. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Varanthan
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Posts: 735 Gold: 0.00
Status: Warn:  Reputation: 5
|
#66 Posted: 20 Mar 2010 01:18 pm Post subject: |
|
|
Zrobiłem multi, zaraz coś skrobnę.
e; jednak nie - susp :C
10 Members: Reasy, Birzec, Barre00, Barre00, Scream, arabb, Varanthan, Barre00, Barre00, whookash
WHERE'S THE DUPLICATING RAY?!?!?!?
Last edited by Varanthan on 20 Mar 2010 01:35 pm; edited 3 times in total _____________________
wy dalej bawcie się na wiejskich przytupawkach jak w życiu nie byliście na konkretnej bibie jak w remizie hihihih pozdro dla wszystkich techno terror |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
 Group: Members Joined: 05 Mar 2010 Posts: 7936 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 17
|
#67 Posted: 20 Mar 2010 01:36 pm Post subject: |
|
|
Zamiast proxy, jebiecie TORA + Mozilla.
O wiele bezpieczniejszy, instalacja dłuższa od wklepania adresu bramki do opcji przeglądarki, ale szybko można zmienić IP (2 kliki) i jebać nowe acc. |
|
| Back to top |
|
 |
Solution
 Group: Members Joined: 20 Mar 2010 Posts: 1393 Gold: Locked
|
#68 Posted: 20 Mar 2010 02:38 pm Post subject: |
|
|
Swietny poradnik drogi kolego, niestety niektore IP's sa juz zbanowane wiec tutaj jest insta-ban,
dodatkowo nfaggot upierdala prwdopodobnie kazde nowo powstale acc suspem 24h.
Jedyne pozytywne doswiadczenie jakie mialem to via AOL ok. 50 postow i banik.
Pozdrawiam  |
|
| Back to top |
|
 |
Solution
 Group: Members Joined: 20 Mar 2010 Posts: 1393 Gold: Locked
|
#69 Posted: 20 Mar 2010 02:51 pm Post subject: |
|
|
| Hastner wrote: | | Morfi, hackuj tego śmiecia, nie pierdol. :< |
Wlasnie o tym zapomnialem. za te profanacje ktore odpierdolil odkurwij ta mende jebanego sprzedawczyka z tym jego rudym parchem w avbie i GoD [kim kurwa jest ten clan?]klanem.
aheAEHRHAHRHAHERAHHERHAEH |
|
| Back to top |
|
 |
Adrian
Group: Members Joined: 09 Nov 2008 Posts: 186 Gold: 16.00 Clan: Wypierdalaj

|
#70 Posted: 20 Mar 2010 03:10 pm Post subject: |
|
|
| można omijać zamieniania d3jsp na d2jsp (jeśli jeszcze jest) i inne np. autobany za użycie jakiegoś słowa, poprzez zastąpienie takich samych liter w danym słowie z innego alfabetu np. а, р, с, к, о, е itp itd, sprawdzone. |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
|
#71 Posted: 20 Mar 2010 03:11 pm Post subject: |
|
|
| Tak szczerze, to możecie morfiemu podziękować, że nie można tam dalej spamować, a nie wychwalać go i chuj wie co jeszcze. |
|
| Back to top |
|
 |
Hierofantus
Group: Members Joined: 17 Aug 2008 Posts: 995 Gold: Locked

Status: Warn:  Reputation: 8
|
#72 Posted: 20 Mar 2010 03:17 pm Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | | Tak szczerze, to możecie morfiemu podziękować, że nie można tam dalej spamować, a nie wychwalać go i chuj wie co jeszcze. | Jesteś idiotą koleżko.
Bardzo mnie cieszy kiedy nfaguar musi się liczyć z faktem, że ktoś się wpierdoli na konto moda i narobi syfu.
I tak na marginesie to nie wina Morfiego tylko pierdolniętego 30latka, który siedzi na d2jsp i banuje userów za byle gówno.
Lenty też jest modem a mimo wszystko nie reza ludzi jak jebnięty Rogal, który prawdopodobnie jest męskim odpowiednikiem germańskiej Czarnej Pani : p ... |
|
| Back to top |
|
 |
Obligation
Group: Banned Joined: 20 Mar 2010 Posts: 46 Gold: Locked
Status: Warn: Banned Reputation: 0

|
#73 Posted: 20 Mar 2010 03:23 pm Post subject: |
|
|
gowno _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
|
#74 Posted: 20 Mar 2010 03:25 pm Post subject: |
|
|
| Hierofantus wrote: | | Scream wrote: | | Tak szczerze, to możecie morfiemu podziękować, że nie można tam dalej spamować, a nie wychwalać go i chuj wie co jeszcze. | Jesteś idiotą koleżko.
Bardzo mnie cieszy kiedy nfaguar musi się liczyć z faktem, że ktoś się wpierdoli na konto moda i narobi syfu.
I tak na marginesie to nie wina Morfiego tylko pierdolniętego 30latka, który siedzi na d2jsp i banuje userów za byle gówno.
Lenty też jest modem a mimo wszystko nie reza ludzi jak jebnięty Rogal, który prawdopodobnie jest męskim odpowiednikiem germańskiej Czarnej Pani : p ... |
vice versa.
Zaczęło się od akcji morfiego, nfaguar się wkurwił i kazał rogalowi robić taki nakurw i tyle.
Wina leży po stronie morfiego, chuj mnie to obchodzi, że jak się kogoś lubi/szanuje to później ciężko zrzucić na niego winę(znam coś takiego z autopsji, więc nie ma o czym gadać). |
|
| Back to top |
|
 |
Obligation
Group: Banned Joined: 20 Mar 2010 Posts: 46 Gold: Locked
Status: Warn: Banned Reputation: 0

|
#75 Posted: 20 Mar 2010 03:26 pm Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | | Hierofantus wrote: | | Scream wrote: | | Tak szczerze, to możecie morfiemu podziękować, że nie można tam dalej spamować, a nie wychwalać go i chuj wie co jeszcze. | Jesteś idiotą koleżko.
vice versa.
Zaczęło się od akcji morfiego, nfaguar się wkurwił i kazał rogalowi robić taki nakurw i tyle.
Wina leży po stronie morfiego, chuj mnie to obchodzi, że jak się kogoś lubi/szanuje to później ciężko zrzucić na niego winę(znam coś takiego z autopsji, więc nie ma o czym gadać). |
bo ten caly morfi to jakis zjebaniec walczacy o internet, ot co _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
|
#76 Posted: 20 Mar 2010 03:33 pm Post subject: |
|
|
| Obligation wrote: | | Scream wrote: | | Hierofantus wrote: | | Scream wrote: | | Tak szczerze, to możecie morfiemu podziękować, że nie można tam dalej spamować, a nie wychwalać go i chuj wie co jeszcze. | Jesteś idiotą koleżko.
vice versa.
bo ten caly morfi to jakis zjebaniec walczacy o internet, ot co |
pierdoli mnie czy walczy o internet czy nie |
|
| Back to top |
|
 |
VinS
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 230 Gold: 0.50 Clan: Wypierdalaj

|
#77 Posted: 20 Mar 2010 03:57 pm Post subject: |
|
|
ta sekcja to jeszcze wieksze nudy niz jsp, tam przynajmniej z miejsca nie mordowani debile objawiaja sie w pelni...  _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#78 Posted: 20 Mar 2010 04:09 pm Post subject: |
|
|
morfi chuj ale bym chcial jeszcze byc swiadkiem takich akcji  _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Hierofantus
Group: Members Joined: 17 Aug 2008 Posts: 995 Gold: Locked

Status: Warn:  Reputation: 8
|
#79 Posted: 20 Mar 2010 04:23 pm Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | | Hierofantus wrote: | | Scream wrote: | | Tak szczerze, to możecie morfiemu podziękować, że nie można tam dalej spamować, a nie wychwalać go i chuj wie co jeszcze. | Jesteś idiotą koleżko.
vice versa.
W dupie byłeś gówno widziałeś.
Wcześniej byli też moderatorzy, który nakurw robili ale o tym nie wiesz bo masz za mały staż. Poza tym nie mam zamiaru go bronić bo ilekroć coś odpierdala to mam niezmierny ubaw z tego ^^. Najwidoczniej żyjesz internetem forumowy bojowniku...
D2jsp = forum na którym można vendować i tyle. Jak mam alternatywę jaką jest d3jsp to d2jsp przydaje mi się jedynie żeby tradować bo ma większy community.
EoT z mojej strony bo widać, że byłeś ograniczonym kretynem, którego każdy post wyglądał tak: t4i,+1,elo,nohejhejka,wypierdalaj.
Nie dziwne, że placzesz rzekę... |
|
| Back to top |
|
 |
Own3r root> kill -9 0
 Group: Members Joined: 07 Feb 2010 Donor:  Posts: 2360 Gold: 68.06 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 59
|
#80 Posted: 20 Mar 2010 04:30 pm Post subject: |
|
|
Magik odpuść ^^
Niech opluwają monitor, sami nie są w stanie nic zrobić to przynajmniej pokrzyczą tutaj. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
|