|
| Author |
Message |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 25
|
#21 Posted: 20 Mar 2010 06:05 pm Post subject: |
|
|
| Sysio wrote: | | Michald13 wrote: | | lejdi wrote: | | Michald13 wrote: | | Ja zjadłem jakąs tablete z dopalaczy i siedzę przed kompem. ODLOT |
Nie usiedziałbyś. |
Jestę twardzielę. Jeszcze siedzę, choć ruszam wszystkim czym się da ; d |
Co tam ciekawego zeżarłeś ?
Lejdi nie smutaj  |
http://www.dopalacze.com/amphibia-2szt/produkt/1038.html
takie coś. Poszedłem sobie z ciekawości do dopalaczy, bo tyle o tym słyszałem, stoję przed gablotą i kminie co kupić, a tu jakiś ćpun (widać po pysku, że zaprawiony typ) mi to polecił. Miał racje. Czesze przejebanie ; D Jakie serie mam w codzie4. Po 10 typa w serii ; DD _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
nie ma pracy kombinuj, gdy robisz ruchy się pilnuj
http://www.lastfm.pl/user/DramBejz |
|
| Back to top |
|
 |
Sysio
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 2987 Gold: 297.64

Status: Warn:  Reputation: 9
|
#22 Posted: 20 Mar 2010 06:13 pm Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | Sysio wrote: | | Michald13 wrote: | | lejdi wrote: | | Michald13 wrote: | | Ja zjadłem jakąs tablete z dopalaczy i siedzę przed kompem. ODLOT |
Nie usiedziałbyś. |
Lejdi nie smutaj  |
takie coś. Poszedłem sobie z ciekawości do dopalaczy, bo tyle o tym słyszałem, stoję przed gablotą i kminie co kupić, a tu jakiś ćpun (widać po pysku, że zaprawiony typ) mi to polecił. Miał racje. Czesze przejebanie ; D Jakie serie mam w codzie4. Po 10 typa w serii ; DD |
Kolejna gwizdka daję jeszcze lepsze wrażenia kolekcjonerskie.
Wyzywamy każdego Fana legendarnego Cherries!!!
Produkt kolekcjonerski przeznaczony dla twardzieli z jednostek specjalnych, którym nieobce jest konstruowanie mostów łączących teren realny z nierealnym.
Produkt nie do spożycia przez ludzi.
lol
kto gra z nami w golfa?
Last edited by Sysio on 20 Mar 2010 06:15 pm; edited 1 time in total _____________________ THIS IS SPARTA!!!
| Azure wrote: | | Wszedłeś i powiedziałeś : SIEG HEIL SCHNEIDEN SIE BITTE MEINE HAARE |
|
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

|
#23 Posted: 20 Mar 2010 06:15 pm Post subject: |
|
|
| Sysio wrote: | | Michald13 wrote: | | Sysio wrote: | | Michald13 wrote: | | lejdi wrote: | | Michald13 wrote: | | Ja zjadłem jakąs tablete z dopalaczy i siedzę przed kompem. ODLOT |
Nie usiedziałbyś. |
Lejdi nie smutaj  |
takie coś. Poszedłem sobie z ciekawości do dopalaczy, bo tyle o tym słyszałem, stoję przed gablotą i kminie co kupić, a tu jakiś ćpun (widać po pysku, że zaprawiony typ) mi to polecił. Miał racje. Czesze przejebanie ; D Jakie serie mam w codzie4. Po 10 typa w serii ; DD |
Kolejna gwizdka daję jeszcze lepsze wrażenia kolekcjonerskie.
Wyzywamy każdego Fana legendarnego Cherries!!!
Produkt kolekcjonerski przeznaczony dla twardzieli z jednostek specjalnych, którym nieobce jest konstruowanie mostów łączących teren realny z nierealnym.
Produkt nie do spożycia przez ludzi.
lol |
To, że nie nadaje się do spożycia przez ludzi piszą na wszystkim. Powód jest prosty. W ten sposób sanepid może im spoczyć. Ten ćpun co mi to polecił mówił, że 3gwiazdkowej się nie opłaca, bo droższa, a faza gorsza. _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
|
| Back to top |
|
 |
lejdi
Group: Members Joined: 28 Feb 2010 Posts: 1260 Gold: Locked

Status: Warn:  Reputation: 8
|
#24 Posted: 20 Mar 2010 06:19 pm Post subject: |
|
|
| Sysio wrote: |
Lejdi nie smutaj  |
 |
|
| Back to top |
|
 |
lejdi

|
#25 Posted: 20 Mar 2010 06:21 pm Post subject: |
|
|
Mój znajomy opowiadał, że często ludzie przychodzą "ile faza trwa? mocna jest? które mocniejsze?" i on im tłumaczy "produkt nie do spożycia tylko kolekcjonerski. Po 30 minutach od włożenia produktu do klasera..."  |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3

|
#26 Posted: 20 Mar 2010 06:25 pm Post subject: |
|
|
| lejdi wrote: | Mój znajomy opowiadał, że często ludzie przychodzą "ile faza trwa? mocna jest? które mocniejsze?" i on im tłumaczy "produkt nie do spożycia tylko kolekcjonerski. Po 30 minutach od włożenia produktu do klasera..."  |
Ja tam mam to w dupie. Kupiłem raz z ciekawości, zaspokoiłem ją aż nadto i więcej nn. A jak kupujesz, to lepiej nie pytać sprzedawcy, tylko jakiegoś ćpuna co jest obeznany. Typ mi polecał, sam wziął 2 paczki przede mną, to chyba nie leciał w chuja ;d _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
|
| Back to top |
|
 |
Sysio

|
#27 Posted: 20 Mar 2010 06:26 pm Post subject: |
|
|
| lejdi wrote: | Mój znajomy opowiadał, że często ludzie przychodzą "ile faza trwa? mocna jest? które mocniejsze?" i on im tłumaczy "produkt nie do spożycia tylko kolekcjonerski. Po 30 minutach od włożenia produktu do klasera..."  |
Już się nie hejtujecie ?
Nigdy nie paliłem zielska :< _____________________ THIS IS SPARTA!!!
| Azure wrote: | | Wszedłeś i powiedziałeś : SIEG HEIL SCHNEIDEN SIE BITTE MEINE HAARE |
|
|
| Back to top |
|
 |
Melćma
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 1469 Gold: 3.04 Clan: Cult

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#28 Posted: 20 Mar 2010 06:27 pm Post subject: |
|
|
będę jadł narkotyki
od jakiegos czasu mam ochote na taki towar _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Rataman
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 1058 Gold: 0.00 Clan: Cult

Status: Warn:  Reputation: 5
|
#29 Posted: 20 Mar 2010 06:28 pm Post subject: |
|
|
Wole zielsko  _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
Sysio

|
#30 Posted: 20 Mar 2010 06:29 pm Post subject: |
|
|
| Melćma wrote: | będę jadł narkotyki
od jakiegos czasu mam ochote na taki towar |
Ty to żryj trawe
btw. 32 zł to coś kosztuje, jeśli tak to drogo bo z tego co wiem to w krk zioło jest tanie około 20 zł _____________________ THIS IS SPARTA!!!
|
|
| Back to top |
|
 |
Melćma
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 1469 Gold: 3.04 Clan: Cult

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#31 Posted: 20 Mar 2010 06:31 pm Post subject: |
|
|
no trochę drogo, za 1 pigułe nie dałbym 30 zł, może za 5-6. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3

|
#32 Posted: 20 Mar 2010 06:32 pm Post subject: |
|
|
| Sysio wrote: | | Melćma wrote: | będę jadł narkotyki
Ty to żryj trawe
btw. 32 zł to coś kosztuje, jeśli tak to drogo bo z tego co wiem to w krk zioło jest tanie około 20 zł |
Drogo? W paczce są 2 tabletki. Jedna na głowe wychodzi po 16 zł. Baku jedynie zmuli, a to czesze praktycznie całą noc.
e: 2 nie polecałbym jeść, jak widzę jak mnie po jednej rozpierdala.
Last edited by Michald13 on 20 Mar 2010 06:33 pm; edited 1 time in total _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
|
| Back to top |
|
 |
Sysio

|
#33 Posted: 20 Mar 2010 06:35 pm Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | Sysio wrote: | | Melćma wrote: | będę jadł narkotyki
Ty to żryj trawe
btw. 32 zł to coś kosztuje, jeśli tak to drogo bo z tego co wiem to w krk zioło jest tanie około 20 zł |
Drogo? W paczce są 2 tabletki. Jedna na głowe wychodzi po 16 zł. Baku jedynie zmuli, a to czesze praktycznie całą noc.
e: 2 nie polecałbym jeść, jak widzę jak mnie po jednej rozpierdala. |
no ok, ale to i tak nie ruszam na razie narkotykuff
edit: Michale jeśli masz tussipect w domu to wypił cały teraz, Pomoże 
Last edited by Sysio on 20 Mar 2010 06:36 pm; edited 1 time in total _____________________ THIS IS SPARTA!!!
|
|
| Back to top |
|
 |
Nimf chillout.
Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Posts: 3722 Gold: 0.00 Clan: chillout
Status: Warn:  Reputation: 13
|
#34 Posted: 20 Mar 2010 06:35 pm Post subject: |
|
|
ja mogę zagrać  |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3

|
#35 Posted: 20 Mar 2010 06:36 pm Post subject: |
|
|
| Sysio wrote: | | Michald13 wrote: | | Sysio wrote: | | Melćma wrote: | będę jadł narkotyki
Ty to żryj trawe
no ok, ale to i tak nie ruszam na razie narkotykuff |
Ja też nie. To było z czystej ciekawości, sprawdziłem i nn więcej. _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
|
| Back to top |
|
 |
lejdi

|
#36 Posted: 20 Mar 2010 06:39 pm Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: |
Właśnie ten typ co to sprzedaje ostatnio wziął Mitsy (Midsay? Nie wiem jak to sie pisze, bo tego na oczy nie widziałam) i mówił, że po 2 tańczył na skrzyżowaniu następnego dnia. Niezła chemia w tym musi być. |
|
| Back to top |
|
 |
lejdi

|
#37 Posted: 20 Mar 2010 06:40 pm Post subject: |
|
|
| Sysio wrote: |
Brawo, bis  |
|
| Back to top |
|
 |
Sysio

|
#38 Posted: 20 Mar 2010 06:40 pm Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | Sysio wrote: | | Michald13 wrote: | | Sysio wrote: | | Melćma wrote: | będę jadł narkotyki
Ty to żryj trawe
Ja też nie. To było z czystej ciekawości, sprawdziłem i nn więcej. |
A ziele bogów kto jara?
| Nimf wrote: | ja mogę zagrać  |
Dobra mamy nimf'a bo to chuj, sory ale tak słyszałem ;p
melc też pewnie bedzie, kto jeszcze chce?
Lejdi czemu nic się nie odzywasz? _____________________ THIS IS SPARTA!!!
|
|
| Back to top |
|
 |
lejdi

|
#39 Posted: 20 Mar 2010 06:42 pm Post subject: |
|
|
Skrobnij do mnie na gg, nie lubię tu pisać PM'ów  |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3

|
#40 Posted: 20 Mar 2010 06:43 pm Post subject: |
|
|
| Sysio wrote: | | Michald13 wrote: | | Sysio wrote: | | Melćma wrote: | będę jadł narkotyki
Ty to żryj trawe
no ok, ale to i tak nie ruszam na razie narkotykuff
edit: Michale jeśli masz tussipect w domu to wypił cały teraz, Pomoże  |
Wiesz rozpierdalają mnie kinderćpuny, które jadą innym od narkomanów, jak wezmą sobie małą kreskę, a sami tankują tussipect, acodiny, cipacze i inne gówna, bo to "przecież nie narkotyki, bo to się kupuje legalnie w aptece". Jakbym miał robić z siebie idiotę i kołować syropek na kaszel, to już wolałbmy zjeść kreske. Taniej, farmaceutka w aptece nie patrzy się dziwnie, a i pewnie mała kreska nie zaszkodzi bardziej niż paczka acodinu.
e: w co gracie? Zagrałbym z Martynką <3
Last edited by Michald13 on 20 Mar 2010 06:44 pm; edited 1 time in total _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
|
| Back to top |
|
 |
|