Oj chyba nie,Rahim to ewidentnie najsłabszy przedstawiciel przeciętnej zresztą Paktofoniki,a Adamowi nawet elo wyszła płytka(na pewno lepsza od OCB czy JTTS)
Paktofonika nie była przeciętna, a Rahim się od tamtego czasu znacznie wyrobił.
Jak dla mnie była przeciętna i chuj,może bym tak nie pisał ale wkurwiają mnie psychofani wyznający Magika i znający Jestem Bogiem Chwile Ulotne i Nowiny,bo to im wyskoczyło jak wklepali w bearshara ;DDDD Więc do Pfk jestem uprzedzony.Anyway,TDD > PPA,kk.
Magik ma psychofanów, bo tworzył coś zajebistego + wiadomo jak skończył. Imo najlepszy polski mc, chociaż psychofanem nie jestem, a wręcz śmieję się z nich.
Nie jest,nie był i nigdy nie będzie najlepszym polskim mc(to już nie tylko kwestia gustu,rly) a psychofanów ma GŁÓWNIE dlatego że potknął się o parapet _____________________
Oj chyba nie,Rahim to ewidentnie najsłabszy przedstawiciel przeciętnej zresztą Paktofoniki,a Adamowi nawet elo wyszła płytka(na pewno lepsza od OCB czy JTTS)
Paktofonika nie była przeciętna, a Rahim się od tamtego czasu znacznie wyrobił.
Jak dla mnie była przeciętna i chuj,może bym tak nie pisał ale wkurwiają mnie psychofani wyznający Magika i znający Jestem Bogiem Chwile Ulotne i Nowiny,bo to im wyskoczyło jak wklepali w bearshara ;DDDD Więc do Pfk jestem uprzedzony.Anyway,TDD > PPA,kk.
Magik ma psychofanów, bo tworzył coś zajebistego + wiadomo jak skończył. Imo najlepszy polski mc, chociaż psychofanem nie jestem, a wręcz śmieję się z nich.
Nie jest,nie był i nigdy nie będzie najlepszym polskim mc(to już nie tylko kwestia gustu,rly) a psychofanów ma GŁÓWNIE dlatego że potknął się o parapet
To kwestia gustu. Flow takiego jak Magik nie ma nikt. Czuć ile serca w to włożył. To, że się zabił na pewno ma ogromne znaczenie, dla powstawania psychofanów, ale imo większe ma moment w którym się to stało. Zaraz po premierze kinematografii. Gdy był na szczycie. Takiego go zapamiętali i świrują ; d _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
nie ma pracy kombinuj, gdy robisz ruchy się pilnuj
http://www.lastfm.pl/user/DramBejz
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum