|
| Author |
Message |
Shapiro ★★★★★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 4268 Gold: 11.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 20
|
#61 Posted: 27 Mar 2010 12:32 pm Post subject: |
|
|
lejdi a jak pokaze 20 funtowy banknot to dorzucisz jakis extra service? co jak co ale ty wiesz co mam na mysli. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
lejdi
Group: Members Joined: 28 Feb 2010 Posts: 1260 Gold: Locked

Status: Warn:  Reputation: 8
|
#62 Posted: 27 Mar 2010 12:32 pm Post subject: |
|
|
| rotto wrote: | lejdi za ile byś mi ogoliła jajca?  |
Spytam kosmetyczki czy takie usługi też oferuje  |
|
| Back to top |
|
 |
nJogurt Wojownik internetu
 Group: Members Joined: 20 Feb 2010 Posts: 1366 Gold: 0.00 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#63 Posted: 27 Mar 2010 12:32 pm Post subject: |
|
|
| Shapiro wrote: | | lejdi a jak pokaze 20 funtowy banknot to dorzucisz jakis extra service? co jak co ale ty wiesz co mam na mysli. | za 20 funtow szafirku ona pokaze ci swojego rudego bobra 
Last edited by nJogurt on 27 Mar 2010 12:33 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
lejdi
Group: Members Joined: 28 Feb 2010 Posts: 1260 Gold: Locked

Status: Warn:  Reputation: 8
|
#64 Posted: 27 Mar 2010 12:33 pm Post subject: |
|
|
| Shapiro wrote: | | lejdi a jak pokaze 20 funtowy banknot to dorzucisz jakis extra service? co jak co ale ty wiesz co mam na mysli. |
O to też ją spytam. Ciao  |
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 4268 Gold: 11.00 Clan: Jagshemash

|
#65 Posted: 27 Mar 2010 12:33 pm Post subject: |
|
|
| nJogurt wrote: | | Shapiro wrote: | | lejdi a jak pokaze 20 funtowy banknot to dorzucisz jakis extra service? co jak co ale ty wiesz co mam na mysli. | za 20 funtow szafirku ona pokaze ci swojego rudego bobra  |
w krakowie mialbym za to full service  _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |

|
#66 Posted: 27 Mar 2010 12:34 pm Post subject: |
|
|
| Shapiro wrote: | | nJogurt wrote: | | Shapiro wrote: | | lejdi a jak pokaze 20 funtowy banknot to dorzucisz jakis extra service? co jak co ale ty wiesz co mam na mysli. | za 20 funtow szafirku ona pokaze ci swojego rudego bobra  |
w krakowie mialbym za to full service  | w krk...tutaj moze pozwoli ci go jedynie poczochrac  _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★

|
#67 Posted: 27 Mar 2010 12:35 pm Post subject: |
|
|
| nJogurt wrote: | | Shapiro wrote: | | nJogurt wrote: | | Shapiro wrote: | | lejdi a jak pokaze 20 funtowy banknot to dorzucisz jakis extra service? co jak co ale ty wiesz co mam na mysli. | za 20 funtow szafirku ona pokaze ci swojego rudego bobra  |
w krakowie mialbym za to full service  | w krk...tutaj moze pozwoli ci go jedynie poczochrac  |
wezme ze soba pogrzebacz _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 25
|
#68 Posted: 27 Mar 2010 12:37 pm Post subject: |
|
|
| Shapiro wrote: | | nJogurt wrote: | | Shapiro wrote: | | lejdi a jak pokaze 20 funtowy banknot to dorzucisz jakis extra service? co jak co ale ty wiesz co mam na mysli. | za 20 funtow szafirku ona pokaze ci swojego rudego bobra  |
w krakowie mialbym za to full service  |
U swojej matki miałbyś miesięczny abonament. _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
nie ma pracy kombinuj, gdy robisz ruchy się pilnuj
http://www.lastfm.pl/user/DramBejz |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 12869 Gold: 0.00 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 37
|
#69 Posted: 27 Mar 2010 12:37 pm Post subject: |
|
|
te białe cipki to chujnia, ja to bym chciał coś takiego
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★

|
#70 Posted: 27 Mar 2010 12:37 pm Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | Shapiro wrote: | | nJogurt wrote: | | Shapiro wrote: | | lejdi a jak pokaze 20 funtowy banknot to dorzucisz jakis extra service? co jak co ale ty wiesz co mam na mysli. | za 20 funtow szafirku ona pokaze ci swojego rudego bobra  |
U swojej matki miałbyś miesięczny abonament. |
Jestes kurewsko nudny i jeszcze bardziej spierdolony. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

|
#71 Posted: 27 Mar 2010 12:38 pm Post subject: |
|
|
| Shapiro wrote: | | Michald13 wrote: | | Shapiro wrote: | | nJogurt wrote: | | Shapiro wrote: | | lejdi a jak pokaze 20 funtowy banknot to dorzucisz jakis extra service? co jak co ale ty wiesz co mam na mysli. | za 20 funtow szafirku ona pokaze ci swojego rudego bobra  |
Jestes kurewsko nudny i jeszcze bardziej spierdolony. |
I kto to mówi. _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
|
| Back to top |
|
 |
Melćma
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 1469 Gold: 3.04 Clan: Cult

|
#72 Posted: 27 Mar 2010 12:38 pm Post subject: |
|
|
| Shapiro wrote: | | Michald13 wrote: | | Shapiro wrote: | | nJogurt wrote: | | Shapiro wrote: | | lejdi a jak pokaze 20 funtowy banknot to dorzucisz jakis extra service? co jak co ale ty wiesz co mam na mysli. | za 20 funtow szafirku ona pokaze ci swojego rudego bobra  |
mysz15'd _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3

|
#73 Posted: 27 Mar 2010 12:39 pm Post subject: |
|
|
| Melćma wrote: | | Shapiro wrote: | | Michald13 wrote: | | Shapiro wrote: | | nJogurt wrote: | | Shapiro wrote: | | lejdi a jak pokaze 20 funtowy banknot to dorzucisz jakis extra service? co jak co ale ty wiesz co mam na mysli. | za 20 funtow szafirku ona pokaze ci swojego rudego bobra  |
mysz15'd |
Następnym razem jak będziesz próbował polizać dupe, to uważaj, bo w kale może być sporo pasożytów. _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★

|
#74 Posted: 27 Mar 2010 12:40 pm Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | Shapiro wrote: | | Michald13 wrote: | | Shapiro wrote: | | nJogurt wrote: | | Shapiro wrote: | | lejdi a jak pokaze 20 funtowy banknot to dorzucisz jakis extra service? co jak co ale ty wiesz co mam na mysli. | za 20 funtow szafirku ona pokaze ci swojego rudego bobra  |
I kto to mówi. |
Bedzie dzisiaj jakis temat z piwkiem przed monitorem czy idziesz z kolezanka na cole i lody? a moze jakis mongol sra ci dzisiaj na klate? _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Melćma
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 1469 Gold: 3.04 Clan: Cult

|
#75 Posted: 27 Mar 2010 12:42 pm Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | Melćma wrote: | | Shapiro wrote: | | Michald13 wrote: | | Shapiro wrote: | | nJogurt wrote: | | Shapiro wrote: | | lejdi a jak pokaze 20 funtowy banknot to dorzucisz jakis extra service? co jak co ale ty wiesz co mam na mysli. | za 20 funtow szafirku ona pokaze ci swojego rudego bobra  |
mysz15'd |
Następnym razem jak będziesz próbował polizać dupe, to uważaj, bo w kale może być sporo pasożytów. |
lol przecież twojej bym nigdy nie dotknął _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |

|
#76 Posted: 27 Mar 2010 12:48 pm Post subject: |
|
|
| Melćma wrote: | | Michald13 wrote: | | Melćma wrote: | | Shapiro wrote: | | Michald13 wrote: | | Shapiro wrote: | | nJogurt wrote: | | Shapiro wrote: | | lejdi a jak pokaze 20 funtowy banknot to dorzucisz jakis extra service? co jak co ale ty wiesz co mam na mysli. | za 20 funtow szafirku ona pokaze ci swojego rudego bobra  |
mysz15'd |
Następnym razem jak będziesz próbował polizać dupe, to uważaj, bo w kale może być sporo pasożytów. |
lol przecież twojej bym nigdy nie dotknął | nie gas michalka, tak nam ladnie opowiada o swoich pragnieniach  _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
Macioch hastner to huj
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 3813 Gold: 15.50 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 7
|
#77 Posted: 27 Mar 2010 01:13 pm Post subject: Re: Synek lejdi to ma fajnie... |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | zajebista matka, nieodpowiedziana, niekochajaca, nieposwiecajaca swej pociesze uwagi ani czasu
Przy tym trzeba pamietac ze w domu zawsze syf, mąż musi sam gotowac obiad dla siebie i bękarta, a do tego jeszcze zrabiac kase na utrzymanie tego pasozyta. Jakbym ja zaliczyl wpadke z taka pizda nierobem, to dawno bym ja wypierdolil z domu. |
to sie kurwa ciesz, ze twoja matka ma gdzie mieszkac _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#78 Posted: 27 Mar 2010 01:21 pm Post subject: |
|
|
nvm
Last edited by Ne)V(eR on 27 Mar 2010 01:22 pm; edited 1 time in total _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
|