|
| Author |
Message |
Shapiro ★★★★★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 4268 Gold: 11.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 20
|
#61 Posted: 28 Mar 2010 02:05 pm Post subject: |
|
|
| Melćma wrote: | | szapiro, jesteś gotowy na part II ? |
Wiadomix _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 12869 Gold: 0.00 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 37
|
#62 Posted: 28 Mar 2010 02:07 pm Post subject: |
|
|
mogę pomuszc jak coś _____________________
| Pekin wrote: | | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 25
|
#63 Posted: 28 Mar 2010 02:08 pm Post subject: |
|
|
| rotto wrote: | | mogę pomuszc jak coś |
W końcu skończy wam się złoto  _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
nie ma pracy kombinuj, gdy robisz ruchy się pilnuj
http://www.lastfm.pl/user/DramBejz |
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 4268 Gold: 11.00 Clan: Jagshemash

|
#64 Posted: 28 Mar 2010 02:08 pm Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | rotto wrote: | | mogę pomuszc jak coś |
W końcu skończy wam się złoto  |
Nie ma z tym problemu. Wysylam twoja matke w miasto wieczorem i mamy fundusze na kolejne podpisy. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 12869 Gold: 0.00 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 37
|
#65 Posted: 28 Mar 2010 02:09 pm Post subject: |
|
|
a Ty będziesz musiał zastawić dom żeby pozbyć się napisu w internecie _____________________
| Pekin wrote: | | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
| Back to top |
|
 |
Macioch hastner to huj
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 3813 Gold: 15.50 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 7
|
#66 Posted: 28 Mar 2010 02:09 pm Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | Ja płaczę, ale to wy napierdalacie temat na kilka stron, mimo że nie ma mnie na forum. Kto jest pierdolonym trollem? |
zmieniajac podpis pokazales, ze ci zalezy
|
 |
Melćma
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 1469 Gold: 3.04 Clan: Cult

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#67 Posted: 28 Mar 2010 02:09 pm Post subject: |
|
|
| rotto wrote: | | mogę pomuszc jak coś |
to rzuć stuwkę _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

|
#68 Posted: 28 Mar 2010 02:09 pm Post subject: |
|
|
| rotto wrote: | | a Ty będziesz musiał zastawić dom żeby pozbyć się napisu w internecie |
Dostałem fg na zdjęcie za darmo  _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★

|
#69 Posted: 28 Mar 2010 02:10 pm Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | rotto wrote: | | a Ty będziesz musiał zastawić dom żeby pozbyć się napisu w internecie |
Dostałem fg na zdjęcie za darmo  |
Kiedys i to zrodelko ci sie skonczy. Z reszta, to tylko internet wiec co ciebie taki podpis obchodzi? _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#70 Posted: 28 Mar 2010 02:12 pm Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | rotto wrote: | | a Ty będziesz musiał zastawić dom żeby pozbyć się napisu w internecie |
Miales ponad 100 dzisiaj...ZNIKNELO samo? |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3

|
#71 Posted: 28 Mar 2010 02:12 pm Post subject: |
|
|
| Shapiro wrote: | | Michald13 wrote: | | rotto wrote: | | a Ty będziesz musiał zastawić dom żeby pozbyć się napisu w internecie |
Kiedys i to zrodelko ci sie skonczy. Z reszta, to tylko internet wiec co ciebie taki podpis obchodzi? |
Prędzej dostaniesz locka i skończy się zabawa, niż skończy się tamto źródło
Obchodzi? Jakbym nie miał za co, to bym nie zdejmował. Dostałem fg na zdjęcie, to nie widzę powodu, dlaczego miałbym przy każdej wypowiedzi dodawać napis obrażający mnie.
| Kolba wrote: | | Michald13 wrote: | | rotto wrote: | | a Ty będziesz musiał zastawić dom żeby pozbyć się napisu w internecie |
100 które miałem dostałem właśnie na usunięcie tego napisu. Wcześniej nie miałem nic.
Last edited by Michald13 on 28 Mar 2010 02:13 pm; edited 1 time in total _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
|
| Back to top |
|
 |
Melćma
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 1469 Gold: 3.04 Clan: Cult

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#72 Posted: 28 Mar 2010 02:13 pm Post subject: |
|
|
Village Idiot jest nazwą poprawną? _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★

|
#73 Posted: 28 Mar 2010 02:13 pm Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | Shapiro wrote: | | Michald13 wrote: | | rotto wrote: | | a Ty będziesz musiał zastawić dom żeby pozbyć się napisu w internecie |
Kiedys i to zrodelko ci sie skonczy. Z reszta, to tylko internet wiec co ciebie taki podpis obchodzi? |
Obchodzi? Jakbym nie miał za co, to bym nie zdejmował. Dostałem fg na zdjęcie, to nie widzę powodu, dlaczego miałbym przy każdej wypowiedzi dodawać napis obrażający mnie.
| Kolba wrote: | | Michald13 wrote: | | rotto wrote: | | a Ty będziesz musiał zastawić dom żeby pozbyć się napisu w internecie |
100 które miałem dostałem właśnie na usunięcie tego napisu. Wcześniej nie miałem nic. |
Za co mam dostac locka? _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3

|
#74 Posted: 28 Mar 2010 02:14 pm Post subject: |
|
|
| Shapiro wrote: | | Michald13 wrote: | | Shapiro wrote: | | Michald13 wrote: | | rotto wrote: | | a Ty będziesz musiał zastawić dom żeby pozbyć się napisu w internecie |
100 które miałem dostałem właśnie na usunięcie tego napisu. Wcześniej nie miałem nic. |
Za co mam dostac locka? |
Po co pytasz? Przecież masz wyjebane na internet  _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★

|
#75 Posted: 28 Mar 2010 02:16 pm Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: |
Po co pytasz? Przecież masz wyjebane na internet  |
No widze ze juz tak sie zbulwersowales ze zaraz wytoczysz najciezsze dziala i bedziesz modom plakal ze ci chuja na e-czolo ktos przykleja : D _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Macioch hastner to huj
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 3813 Gold: 15.50 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 7
|
#76 Posted: 28 Mar 2010 02:16 pm Post subject: |
|
|
| Melćma wrote: | | Village Idiot jest nazwą poprawną? |
mimo wszystko proponuje 'lubie chuje' _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
chaos_n
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 4456 Gold: 0.00 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 10
|
#77 Posted: 28 Mar 2010 02:16 pm Post subject: |
|
|
Kilka propozycji:
Lubie Chuje
Internet Poważna Sprawa
Jestem Kretynem
Debild13
Czekam na płacz michałda. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Fatality
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Donor:  Posts: 10241 Gold: 3.30 Clan: Retardacja

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#78 Posted: 28 Mar 2010 02:17 pm Post subject: |
|
|
CZYRZBY MICHALD13 AKA WYJEBANE NA INTERNET
MIAL ZAMIAR KUPIC LOCKA SZAFIRA U TRAMWAJA ?
DOWIEDZO SIE PANSTWO W NASTEMPNYM OTCINKU
EHE _____________________
| Ne)V(eR wrote: | | moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta |
| baroza wrote: | | trącam penisem dzieci |
|
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#79 Posted: 28 Mar 2010 02:17 pm Post subject: |
|
|
Kurwa mac, Michale...mi w sumie tez sie juz to nudzi, czy moglbys mi wytlumaczyc...na chuj sie przejmujesz jakims jebanym napisem?
Czy to wplywa na Twoje zycie irl czy jestes taki jak (tutaj cytuje): "te no-life'y i nerdy" nie majacy zycia wiec sie przejmujesz internetem? |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3

|
#80 Posted: 28 Mar 2010 02:17 pm Post subject: |
|
|
| Shapiro wrote: | | Michald13 wrote: |
Po co pytasz? Przecież masz wyjebane na internet  |
No widze ze juz tak sie zbulwersowales ze zaraz wytoczysz najciezsze dziala i bedziesz modom plakal ze ci chuja na e-czolo ktos przykleja : D |
Wyjąłbym najcięższe działo z gaci i wsadziłbym je twojej matce kurwie prosto w gardło, ale chuj wi co ona roznosi. Chwila wątpliwej przyjemności, a jakie ryzyko.
| Kolba wrote: | Kurwa mac, Michale...mi w sumie tez sie juz to nudzi, czy moglbys mi wytlumaczyc...na chuj sie przejmujesz jakims jebanym napisem?
Czy to wplywa na Twoje zycie irl czy jestes taki jak (tutaj cytuje): "te no-life'y i nerdy" nie majacy zycia wiec sie przejmujesz internetem? |
Czy ja gdzieś napisałem "ojej, zrobili mi napis", albo coś w tym stylu? Pojechałem sobie na cały dzień w góry, zajebiście się bawiłem, wracam i widzę, że te debile napierdalają po mnie nawet jak nie ma mnie przez cały dzień na forum. Śmieszy mnie to, to się z tego śmieję.
Last edited by Michald13 on 28 Mar 2010 02:20 pm; edited 1 time in total _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
|
| Back to top |
|
 |
|