|
| Author |
Message |
Melćma
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 1469 Gold: 3.04 Clan: Cult

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#81 Posted: 28 Mar 2010 02:19 pm Post subject: |
|
|
Jak ja lubię ten płacz, zasłonięty emotkami:
oraz
od razu widać jak rozmówca próbuje usilnie pokazać, że ma wyjebane i pląta się w słowach, zauważyłem tę zależność przez 3 lata obserwowania selfplebiących się
internet sirjoz biznes jazdaaaa kurwy jazdaaaa _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Maciey
 Group: Members Joined: 28 Jun 2008 Posts: 451 Gold: 33.00
Status: Warn:  Reputation: 4
|
#82 Posted: 28 Mar 2010 02:20 pm Post subject: |
|
|
Tak, tak Michale, my wszyscy jesteśmy pojebani w ty jesteś normalny i masz wyjebane na internet,zdychaj w takim przekonaniu. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 25
|
#83 Posted: 28 Mar 2010 02:21 pm Post subject: |
|
|
| Maciey wrote: | | Tak, tak Michale, my wszyscy jesteśmy pojebani w ty jesteś normalny i masz wyjebane na internet,zdychaj w takim przekonaniu. |
ciebie nikt tu nie wołał tępaku. _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
nie ma pracy kombinuj, gdy robisz ruchy się pilnuj
http://www.lastfm.pl/user/DramBejz |
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 4268 Gold: 11.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 20
|
#84 Posted: 28 Mar 2010 02:22 pm Post subject: |
|
|
| Fatality wrote: | CZYRZBY MICHALD13 AKA WYJEBANE NA INTERNET
MIAL ZAMIAR KUPIC LOCKA SZAFIRA U TRAMWAJA ?
DOWIEDZO SIE PANSTWO W NASTEMPNYM OTCINKU
EHE |
michas na taka zemste odkladal pol roku i chowal pieniazki do kaloszy w swoim biurze w pracy : D
| Melćma wrote: | Jak ja lubię ten płacz, zasłonięty emotkami:
oraz
od razu widać jak rozmówca próbuje usilnie pokazać, że ma wyjebane i pląta się w słowach, zauważyłem tę zależność przez 3 lata obserwowania selfplebiących się
internet sirjoz biznes jazdaaaa kurwy jazdaaaa |
ja lubie jak pisze "btw" na samym koncu posta zeby wygladalo to jakby mial wyjebane : D
Last edited by Shapiro on 28 Mar 2010 02:23 pm; edited 1 time in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Fatality
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Donor:  Posts: 10241 Gold: 3.30 Clan: Retardacja

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#85 Posted: 28 Mar 2010 02:22 pm Post subject: |
|
|
Lol, jeszcze nikt tego nie napisał?
Wypierdalaj kurwo arcytempa. _____________________
| Ne)V(eR wrote: | | moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta |
| baroza wrote: | | trącam penisem dzieci |
|
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

|
#86 Posted: 28 Mar 2010 02:24 pm Post subject: |
|
|
| Shapiro wrote: | | Fatality wrote: | CZYRZBY MICHALD13 AKA WYJEBANE NA INTERNET
EHE |
michas na taka zemste odkladal pol roku i chowal pieniazki do kaloszy w swoim biurze w pracy : D |
Pół roku twoja matka musi opierdalać fajki na londyńskim dworcu, aby zapewnić synowi stały dostęp do internetu, bez którego nie mógłby rozładowywać emocjonalnego napięcia spowodowanego genetycznym spierdoleniem. _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
|
| Back to top |
|
 |
Melćma

|
#87 Posted: 28 Mar 2010 02:26 pm Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | Shapiro wrote: | | Fatality wrote: | CZYRZBY MICHALD13 AKA WYJEBANE NA INTERNET
EHE |
michas na taka zemste odkladal pol roku i chowal pieniazki do kaloszy w swoim biurze w pracy : D |
Pół roku twoja matka musi opierdalać fajki na londyńskim dworcu, aby zapewnić synowi stały dostęp do internetu, bez którego nie mógłby rozładowywać emocjonalnego napięcia spowodowanego genetycznym spierdoleniem. |
ale ty masz wyjebane na internet, weź mnie ucz
naucz mnie też geografii, bo słyszałem, że kazachstan nie leży na zachodzie _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
murzyn
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 4300 Gold: 0.00
Status: Warn:  Reputation: 6
|
#88 Posted: 28 Mar 2010 02:26 pm Post subject: |
|
|
melcma schudnij i obetnij paznokcie, bez odbioru _____________________ BO KIESZEŃ JAK BUTELKA - JEST LEPSZA KIEDY PEŁNA |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#89 Posted: 28 Mar 2010 02:26 pm Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: |
Pół roku twoja matka musi opierdalać fajki na londyńskim dworcu, aby zapewnić synowi stały dostęp do internetu, bez którego nie mógłby rozładowywać emocjonalnego napięcia spowodowanego genetycznym spierdoleniem. |
Na chuj Ty sie gryziesz? Przeciez oni Ci tylko udowadniaja, ze z kazdym Twoim postem poepelniasz kolejne failzury...no kurwa idiota by zrozumial to juz dawno temu, a Ty dalej brniesz. |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3

|
#90 Posted: 28 Mar 2010 02:27 pm Post subject: |
|
|
| Melćma wrote: | | Michald13 wrote: | | Shapiro wrote: | | Fatality wrote: | CZYRZBY MICHALD13 AKA WYJEBANE NA INTERNET
EHE |
ale ty masz wyjebane na internet, weź mnie ucz
naucz mnie też geografii, bo słyszałem, że kazachstan nie leży na zachodzie |
Napierdalając się z tego Kazachstanu pokazujesz tylko, że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Kto jest inteligentny, to zrozumiał o co mi wtedy chodziło
| Kolba wrote: | | Michald13 wrote: |
Na chuj Ty sie gryziesz? Przeciez oni Ci tylko udowadniaja, ze z kazdym Twoim postem poepelniasz kolejne failzury...no kurwa idiota by zrozumial to juz dawno temu, a Ty dalej brniesz. |
Z braku ciekawszego zajęcia. Za chwilę takowe znajdę i zakończę to przekomarzanie się z kretynami.
Last edited by Michald13 on 28 Mar 2010 02:28 pm; edited 1 time in total _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
|
| Back to top |
|
 |
Macioch hastner to huj
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 3813 Gold: 15.50 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 7
|
#91 Posted: 28 Mar 2010 02:27 pm Post subject: |
|
|
vol. n+1 _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Melćma

|
#92 Posted: 28 Mar 2010 02:28 pm Post subject: |
|
|
| Macioch wrote: |
vol. n+1 |
aleś dorzucił wungla teraz, piec nienawiści i emocji michalad13 już bucha od nagromadzonej energii _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 4268 Gold: 11.00 Clan: Jagshemash

|
#93 Posted: 28 Mar 2010 02:29 pm Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | Shapiro wrote: | | Fatality wrote: | CZYRZBY MICHALD13 AKA WYJEBANE NA INTERNET
EHE |
Strasznie ci piana z pyska leci.. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Maciey
 Group: Members Joined: 28 Jun 2008 Posts: 451 Gold: 33.00
Status: Warn:  Reputation: 4
|
#94 Posted: 28 Mar 2010 02:30 pm Post subject: |
|
|
EHE |
Nie można przejść obok odkorkowanego zlewu frustracji takiego tępego guwna jak ty, weź pojedź teraz mi, też chcę. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Macioch hastner to huj
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 3813 Gold: 15.50 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 7
|
#95 Posted: 28 Mar 2010 02:30 pm Post subject: |
|
|
| Melćma wrote: | | Macioch wrote: |
vol. n+1 |
aleś dorzucił wungla teraz, piec nienawiści i emocji michalad13 już bucha od nagromadzonej energii |
Już ledwo sapie, już ledwo zipie,
Największe działo kule już sypie. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Fatality
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Donor:  Posts: 10241 Gold: 3.30 Clan: Retardacja

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#96 Posted: 28 Mar 2010 02:30 pm Post subject: |
|
|
Wypierdalaj kurwo arcytempa. _____________________
| Ne)V(eR wrote: | | moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta |
| baroza wrote: | | trącam penisem dzieci |
|
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 12160 Gold: 0.00 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 15
|
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★

|
#98 Posted: 28 Mar 2010 02:32 pm Post subject: |
|
|
| Maciey wrote: | | Michald13 wrote: | | Shapiro wrote: | | Fatality wrote: | CZYRZBY MICHALD13 AKA WYJEBANE NA INTERNET
EHE |
Nie można przejść obok odkorkowanego zlewu frustracji takiego tępego guwna jak ty, weź pojedź teraz mi, też chcę. |
Zostaw. Moja matka jest dla niego ciakawszym zrodlem inspiracji i najlepsza metoda na udowadnianie ze ma sie wyjebane na internet. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Hastner
 Group: Members Joined: 25 Feb 2010 Posts: 7739 Gold: 5.10 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 47
|
#99 Posted: 28 Mar 2010 02:33 pm Post subject: |
|
|