|
| Author |
Message |
Azure The Psychonaut
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 7296 Gold: 0.10 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 16
|
#21 Posted: 29 Mar 2010 06:58 am Post subject: |
|
|
| chaos_n wrote: | Ja miałem sporo świadomytch snów, gdzie wiedziałem, że to sen, a nie mogłem niczego kontrolować, i te sny uważam za najwartościowsze (np mogłem rozmawiać ze swoją podświadomością). Z kolei z opisów oobe wynika, że o ile nie jest się BARDZO doświadczonym podróżnikiem, doświadczenie to sprowadza się tylko i wyłacznie do zwiedzania tego (skądinąd nudnego) stanu umysłu. Osobiście znam kolesia, który współorganizował polskie zloty "oobemaniaków" i teraz się śmieje z tego, że tak się tym jarał. Jak poczęstowałem go szałwią x20 to stwierdził, że to doświadczenie było 1000x wartościowsze niż jego 1xx wyjść razem wzięte
Oczywiście są gusta i guściki ale według mnie jeśli przez pół roku nie możesz osiągnąc tego stanu to po prostu daj sobie spokój, bo naprawdę wiele nie tracisz. |
Nie śmieję się, chuju _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Hastner
 Group: Members Joined: 25 Feb 2010 Posts: 7739 Gold: 5.10 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 47
|
#22 Posted: 29 Mar 2010 09:45 am Post subject: |
|
|
| Azure wrote: | | chaos_n wrote: | Ja miałem sporo świadomytch snów, gdzie wiedziałem, że to sen, a nie mogłem niczego kontrolować, i te sny uważam za najwartościowsze (np mogłem rozmawiać ze swoją podświadomością). Z kolei z opisów oobe wynika, że o ile nie jest się BARDZO doświadczonym podróżnikiem, doświadczenie to sprowadza się tylko i wyłacznie do zwiedzania tego (skądinąd nudnego) stanu umysłu. Osobiście znam kolesia, który współorganizował polskie zloty "oobemaniaków" i teraz się śmieje z tego, że tak się tym jarał. Jak poczęstowałem go szałwią x20 to stwierdził, że to doświadczenie było 1000x wartościowsze niż jego 1xx wyjść razem wzięte
Oczywiście są gusta i guściki ale według mnie jeśli przez pół roku nie możesz osiągnąc tego stanu to po prostu daj sobie spokój, bo naprawdę wiele nie tracisz. |
Nie śmieję się, chuju |
Bo robisz galke hehehehe |
|
| Back to top |
|
 |
chaos_n
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 4456 Gold: 0.00 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 10
|
#23 Posted: 29 Mar 2010 10:10 am Post subject: |
|
|
| Azure wrote: | | chaos_n wrote: | Ja miałem sporo świadomytch snów, gdzie wiedziałem, że to sen, a nie mogłem niczego kontrolować, i te sny uważam za najwartościowsze (np mogłem rozmawiać ze swoją podświadomością). Z kolei z opisów oobe wynika, że o ile nie jest się BARDZO doświadczonym podróżnikiem, doświadczenie to sprowadza się tylko i wyłacznie do zwiedzania tego (skądinąd nudnego) stanu umysłu. Osobiście znam kolesia, który współorganizował polskie zloty "oobemaniaków" i teraz się śmieje z tego, że tak się tym jarał. Jak poczęstowałem go szałwią x20 to stwierdził, że to doświadczenie było 1000x wartościowsze niż jego 1xx wyjść razem wzięte
Nie śmieję się, chuju |
A ja sie z tego śmieję, on też  _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Hierofantus
Group: Members Joined: 17 Aug 2008 Posts: 995 Gold: Locked

Status: Warn:  Reputation: 8
|
#24 Posted: 29 Mar 2010 10:40 am Post subject: |
|
|
| chaos_n wrote: | Ja miałem sporo świadomytch snów, gdzie wiedziałem, że to sen, a nie mogłem niczego kontrolować, i te sny uważam za najwartościowsze (np mogłem rozmawiać ze swoją podświadomością). Z kolei z opisów oobe wynika, że o ile nie jest się BARDZO doświadczonym podróżnikiem, doświadczenie to sprowadza się tylko i wyłacznie do zwiedzania tego (skądinąd nudnego) stanu umysłu. Osobiście znam kolesia, który współorganizował polskie zloty "oobemaniaków" i teraz się śmieje z tego, że tak się tym jarał. Jak poczęstowałem go szałwią x20 to stwierdził, że to doświadczenie było 1000x wartościowsze niż jego 1xx wyjść razem wzięte
Ja nie paliłem szafwi. Zielone owszem ale strasznie mi to siadało na łeb.
Nie chodzi o to, że nie mogę osiągnąć tego stanu. Sporadycznie wpadam w taki trans ale "wywala mnie z systemu" po chwili bo się nie skupiam na tym co trzeba. Poza tym to raczej czysta ciekawość. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0 Theme and Forum by tramway
|