|
| Author |
Message |
RoGh
 Group: Members Joined: 28 Jun 2008 Posts: 462 Gold: 0.00 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 2
|
#21 Posted: 30 Mar 2010 04:32 am Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | jebac Warszawe, mimo ze wiekszosc czasu tam spedzam to i tak wieje chujem |
tacy juz jestescie, wy, tepe skurwysyny z malych miasteczek, przyjezdzacie do warszawy, zarabiacie tam 3 razy lepsze pieniadze niz na ciagnieciu paly w zyrardowie, po czym wracacie do ola i zbycha, idziecie ruchac tluste wiejskie dziewczyny w dyskotece LUX i klapiecie szczekami jaka ta warszawa jest chujowa, nie to co prawdziwe zycie w rodzinnych stronach. _____________________ praktykujący katolik |
|
| Back to top |
|
 |
nJogurt Wojownik internetu
 Group: Members Joined: 20 Feb 2010 Posts: 1366 Gold: 0.00 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#22 Posted: 30 Mar 2010 04:32 am Post subject: |
|
|
gdybys byl odcialbym ci internet  _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 25
|
#23 Posted: 30 Mar 2010 04:36 am Post subject: |
|
|
| RoGh wrote: | | Ne)V(eR wrote: | | jebac Warszawe, mimo ze wiekszosc czasu tam spedzam to i tak wieje chujem |
tacy juz jestescie, wy, tepe skurwysyny z malych miasteczek, przyjezdzacie do warszawy, zarabiacie tam 3 razy lepsze pieniadze niz na ciagnieciu paly w zyrardowie, po czym wracacie do ola i zbycha, idziecie ruchac tluste wiejskie dziewczyny w dyskotece LUX i klapiecie szczekami jaka ta warszawa jest chujowa, nie to co prawdziwe zycie w rodzinnych stronach. |
Jestem z ładniejszego miasta, ze znacznie większymi tradycjami i twierdzę że warszawa jest chujowa  _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
nie ma pracy kombinuj, gdy robisz ruchy się pilnuj
http://www.lastfm.pl/user/DramBejz |
|
| Back to top |
|
 |
RoGh

|
#24 Posted: 30 Mar 2010 04:40 am Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | RoGh wrote: | | Ne)V(eR wrote: | | jebac Warszawe, mimo ze wiekszosc czasu tam spedzam to i tak wieje chujem |
tacy juz jestescie, wy, tepe skurwysyny z malych miasteczek, przyjezdzacie do warszawy, zarabiacie tam 3 razy lepsze pieniadze niz na ciagnieciu paly w zyrardowie, po czym wracacie do ola i zbycha, idziecie ruchac tluste wiejskie dziewczyny w dyskotece LUX i klapiecie szczekami jaka ta warszawa jest chujowa, nie to co prawdziwe zycie w rodzinnych stronach. |
Jestem z ładniejszego miasta, ze znacznie większymi tradycjami i twierdzę że warszawa jest chujowa  |
Zapomniales dodac, ze jestes niedowartosciowanym przyglupem.
Dla dobra miasta w ktorym aktualnie zamieszkujesz, od razu sie przyznaj, ze jestes z malopolskiej wsi, a do krakowa dotarles w celu spelnienia swoich marzen i ambicji.
Last edited by RoGh on 30 Mar 2010 04:41 am; edited 1 time in total _____________________ praktykujący katolik |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#25 Posted: 30 Mar 2010 04:41 am Post subject: |
|
|
| RoGh wrote: |
hohoho jaki rejdz, malo wiesz serio, bylem w innych WIEKSZYCH miastach i uwazam ze Warszawa nie ma klimatu, nawet w nocy kebaby zamykaja ;D _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
RoGh

|
#26 Posted: 30 Mar 2010 04:44 am Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | RoGh wrote: |
hohoho jaki rejdz, malo wiesz serio, bylem w innych WIEKSZYCH miastach i uwazam ze Warszawa nie ma klimatu, nawet w nocy kebaby zamykaja ;D |
Niestety nie masz racji, w centrum jest mnostwo kebabow otwartych, a szkoda, bo wszyscy wpieprzaja te kebaby po nocach, a potem sie dziwia, ze im cycki rosna.
To sa wieksze miasta od warszawy? W SENSIE ZA GRANICA? To paszport trza miec taa? _____________________ praktykujący katolik |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#27 Posted: 30 Mar 2010 04:49 am Post subject: |
|
|
i nic nie jest otwarte po za klubami, piepszysz Rogaty, bo poza Wawa nigdzie nie byles, na dluzej niz na wycieczce samochodem, ja bylem we Wroclawiu i w Krakowie i w Poznaniu i mieszkalem tam tydzien z ludzmi, ktorzy zyja tam od lat. Oczywiscie skorzystalem z tego co chcieli mi zaoferowac i pokazali mi miasta. Krakow i Wroclaw zyja w nocy, czego nie widac w Warszawie poza obszarem nocnych klubow i paru Kebabow, a jak we Wrocku wejdziesz w jedno miejsce to masz 8 pubow kolo siebie kawiarenek i restauracji, ktore sa zamykane dopiero 3 rano, tak samo w Krakowie, w Poznaniu za to inaczej to wyglada i podobnie do Warszawy, ale i Krakowskie Przedmiescie to jest jedna nitka na cala Warszawe, to az za malo na takie duze miasto, gdzie w innych miastach takich nitek klubow,pubow, restauracji, kawiarenek multum _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
murzyn
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 4300 Gold: 0.00
Status: Warn:  Reputation: 6
|
#28 Posted: 30 Mar 2010 04:53 am Post subject: |
|
|
warszawa jebie gównem bardziej od katowic bo wszystko jest drozsze a jest to samo, poza tym wielka trojca pieknych polskich miast to - krakow, wroclaw, torun i basta _____________________ BO KIESZEŃ JAK BUTELKA - JEST LEPSZA KIEDY PEŁNA |
|
| Back to top |
|
 |
RoGh

|
#29 Posted: 30 Mar 2010 04:54 am Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | i nic nie jest otwarte po za klubami, piepszysz Rogaty, bo poza Wawa nigdzie nie byles, na dluzej niz na wycieczce samochodem, ja bylem we Wroclawiu i w Krakowie i w Poznaniu i mieszkalem tam tydzien z ludzmi, ktorzy zyja tam od lat. Oczywiscie skorzystalem z tego co chcieli mi zaoferowac i pokazali mi miasta. Krakow i Wroclaw zyja w nocy, czego nie widac w Warszawie poza obszarem nocnych klubow i paru Kebabow, a jak we Wrocku wejdziesz w jedno miejsce to masz 8 pubow kolo siebie kawiarenek i restauracji, ktore sa zamykane dopiero 3 rano, tak samo w Krakowie, w Poznaniu za to inaczej to wyglada i podobnie do Warszawy, ale i Krakowskie Przedmiescie to jest jedna nitka na cala Warszawe, to az za malo na takie duze miasto, gdzie w innych miastach takich nitek klubow,pubow, restauracji, kawiarenek multum |
Mam bliska rodzine w kazdym z tych trzech miast, Wroclaw, Krakow, Poznan. Chociazby z tego wzgledu, bylem tam parokrotnie dluzej niz ty we wszystkich tych trzech miastach razem wzietych.
Oprocz nich zdarzylo mi sie byc poza wawa to tu, to tam, ale oczywiscie nic ponad wycieczke do piaseczna. _____________________ praktykujący katolik |
|
| Back to top |
|
 |
RoGh

|
#30 Posted: 30 Mar 2010 04:58 am Post subject: |
|
|
| murzyn wrote: | | warszawa jebie gównem bardziej od katowic bo wszystko jest drozsze a jest to samo, poza tym wielka trojca pieknych polskich miast to - krakow, wroclaw, torun i basta |
Nigdzie nie twierdze, ze Warszawa, jako ogol miasta, jest piekna, ponad 90% zabudowy miejskiej zostalo calkowicie zrownane z ziemia podczas WWII i trzeba to bylo odbudowac za komunizmu ( chyba nie musze przypominac wygladu komunistycznego budownictwa ), po odzyskaniu niepodleglosci kazdy kolejny prezydent miasta gral przede wszystkim pod siebie i pod swoja kariere polityczna, bo prezydentura w warszawie to dobra odskocznia do wyzszych urzedow. Cud, ze w ostatnich wyborach warszawscy przyjezdni ostatecznie przegrali i nie udalo im sie wybrac tego inteligenta marcinkiewicza, bo byloby jeszcze gorzej.
Last edited by RoGh on 30 Mar 2010 04:59 am; edited 1 time in total _____________________ praktykujący katolik |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 10588 Gold: 2.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 30
|
#31 Posted: 30 Mar 2010 04:58 am Post subject: |
|
|
| RoGh wrote: | | Ne)V(eR wrote: | | RoGh wrote: |
hohoho jaki rejdz, malo wiesz serio, bylem w innych WIEKSZYCH miastach i uwazam ze Warszawa nie ma klimatu, nawet w nocy kebaby zamykaja ;D |
Niestety nie masz racji, w centrum jest mnostwo kebabow otwartych, a szkoda, bo wszyscy wpieprzaja te kebaby po nocach, a potem sie dziwia, ze im cycki rosna.
To sa wieksze miasta od warszawy? W SENSIE ZA GRANICA? To paszport trza miec taa? |
a ja w krk jem kebaby w nocy i nigdy nic mi nie jest
a wawa to jebane gowno i wies
z polskich miast, w ktorych bylem (a troche tego bylo) prawie tak jak krk podoba mi sie wroclaw. reszte zaorac _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
murzyn
|
#32 Posted: 30 Mar 2010 05:00 am Post subject: |
|
|
| RoGh wrote: | | murzyn wrote: | | warszawa jebie gównem bardziej od katowic bo wszystko jest drozsze a jest to samo, poza tym wielka trojca pieknych polskich miast to - krakow, wroclaw, torun i basta |
Nigdzie nie twierdze, ze Warszawa, jako ogol miasta, jest piekna, ponad 90% zabudowy miejskiej zostalo calkowicie zrownane z ziemia podczas WWII i trzeba to bylo odbudowac za komunizmu ( chyba nie musze przypominac wygladu komunistycznego budownictwa ), po odzyskaniu niepodleglosci kazdy kolejny prezydent miasta gral przede wszystkim pod siebie i pod swoja kariere polityczna, bo prezydentura w warszawie to dobra odskocznia do wyzszych urzedow. Cud, ze w ostatnich wyborach warszawscy przyjezdni ostatecznie przegrali i nie udalo im sie wybrac tego inteligenta marcinkiewicza, bo byloby jeszcze gorzej. |
w warszawie zostawilbym 2 rzeczy - harlem i the fresh, reszte zaorac w pizdu _____________________ BO KIESZEŃ JAK BUTELKA - JEST LEPSZA KIEDY PEŁNA |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 12160 Gold: 0.00 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 15
|
#33 Posted: 30 Mar 2010 05:01 am Post subject: |
|
|
| Lepiej wyglądała Warszawa przed '39 rokiem. |
|
| Back to top |
|
 |
RoGh

|
#34 Posted: 30 Mar 2010 05:01 am Post subject: |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: | | RoGh wrote: | | Ne)V(eR wrote: | | RoGh wrote: |
To sa wieksze miasta od warszawy? W SENSIE ZA GRANICA? To paszport trza miec taa? |
z polskich miast, w ktorych bylem (a troche tego bylo) prawie tak jak krk podoba mi sie wroclaw. reszte zaorac |
Nie powiesz mi, ze twoje nozdrza sa takie od urodzenia, to na pewno skutek uboczny nocnego kebabowania. _____________________ praktykujący katolik |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 10588 Gold: 2.00 Clan: Piękni i Bogaci

|
#35 Posted: 30 Mar 2010 05:03 am Post subject: |
|
|
| RoGh wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | RoGh wrote: | | Ne)V(eR wrote: | | RoGh wrote: |
z polskich miast, w ktorych bylem (a troche tego bylo) prawie tak jak krk podoba mi sie wroclaw. reszte zaorac |
Nie powiesz mi, ze twoje nozdrza sa takie od urodzenia, to na pewno skutek uboczny nocnego kebabowania. |
moje nozdrza sa skutkiem wycieczek o charakterze agroturystycznym do warszawy. ciezko znosze tamtejszy zwyczaj nawozenia wszystkiego naturalnym krowim lajnem. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
RoGh

|
#36 Posted: 30 Mar 2010 05:05 am Post subject: |
|
|
| murzyn wrote: | | RoGh wrote: | | murzyn wrote: | | warszawa jebie gównem bardziej od katowic bo wszystko jest drozsze a jest to samo, poza tym wielka trojca pieknych polskich miast to - krakow, wroclaw, torun i basta |
Nigdzie nie twierdze, ze Warszawa, jako ogol miasta, jest piekna, ponad 90% zabudowy miejskiej zostalo calkowicie zrownane z ziemia podczas WWII i trzeba to bylo odbudowac za komunizmu ( chyba nie musze przypominac wygladu komunistycznego budownictwa ), po odzyskaniu niepodleglosci kazdy kolejny prezydent miasta gral przede wszystkim pod siebie i pod swoja kariere polityczna, bo prezydentura w warszawie to dobra odskocznia do wyzszych urzedow. Cud, ze w ostatnich wyborach warszawscy przyjezdni ostatecznie przegrali i nie udalo im sie wybrac tego inteligenta marcinkiewicza, bo byloby jeszcze gorzej. |
w warszawie zostawilbym 2 rzeczy - harlem i the fresh, reszte zaorac w pizdu |
Te 2 akurat zalalbym betonem w pierwszej kolejnosci, o ile oczywiscie byloby tam wiecej murzynow twojego pokroju.
| RozpalonyMareczeg wrote: | | RoGh wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | RoGh wrote: | | Ne)V(eR wrote: | | RoGh wrote: |
Nie powiesz mi, ze twoje nozdrza sa takie od urodzenia, to na pewno skutek uboczny nocnego kebabowania. |
moje nozdrza sa skutkiem wycieczek o charakterze agroturystycznym do warszawy. ciezko znosze tamtejszy zwyczaj nawozenia wszystkiego naturalnym krowim lajnem. |
50% mieszkancow warszawy jest z poza warszawy, takze nie dziwota.
| srubokret wrote: | | Lepiej wyglądała Warszawa przed '39 rokiem. |
Ze wzgledow dosc oczywistych. _____________________ praktykujący katolik |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg

|
#37 Posted: 30 Mar 2010 05:07 am Post subject: |
|
|
jebac wawe
chociaz zazdroszcze im fajnych spotow na deske
http://wwaspot.blogspot.com/

Last edited by RozpalonyMareczeg on 30 Mar 2010 05:08 am; edited 2 times in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
murzyn
|
#38 Posted: 30 Mar 2010 05:08 am Post subject: |
|
|
harlem i the fresh to wizytowka warszawy, tylko po to tam sie jezdzi, reszta to pierdolony syf _____________________ BO KIESZEŃ JAK BUTELKA - JEST LEPSZA KIEDY PEŁNA |
|
| Back to top |
|
 |
Bombel Niedźwiedź
Group: Banned Joined: 19 Mar 2010 Posts: 4570 Gold: 0.50

Status: Warn: Banned Reputation: 9

|
#39 Posted: 30 Mar 2010 05:09 am Post subject: |
|
|
Warszawa smierdzi chujem. Spierdalac. _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 12160 Gold: 0.00 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 15
|
#40 Posted: 30 Mar 2010 05:16 am Post subject: |
|
|
| RoGh wrote: | | Ze wzgledow dosc oczywistych. |
Nawet nie chodzi mi o bombardowania, zniszczenia wojenne.
Przed wojną było inne budownictwo. Po wojnie (a właściwie w trakcie wojny) władzę w kraju przejęli komuniści i stolicę zaczęto odbudowywać w duchu totalitarnego monumentalizmu.
/e: O czym zresztą wspomniałeś.
Last edited by srubokret on 30 Mar 2010 05:16 am; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0 Theme and Forum by tramway
|