|
| Author |
Message |
RzonaProfesoraPsa
Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 1449 Gold: 0.48

Status: Warn:  Reputation: 4
|
#41 Posted: 30 Mar 2010 05:29 am Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | nJogurt wrote: | | Michald13 wrote: | | nJogurt wrote: | | Ne)V(eR wrote: | | Michald13 wrote: |
Ty czujesz co weekend, jak zbierasz na twarz wytryski klientów. Raz któryś trafił w inne miejsce i tak powstał mateuszek. |
brzmi jak osiedlowa szmata :O | nauczyl sie od swojej matki  |
Czasem zastanawiam się, skąd się biorą takie tępe prostaki jak ty. | nie, nie jestem twoim bratem... |
Gdybyś był, zapewne miałbym myśli samobójcze. |
to by nam wszystkim na dobre wyszlo, szczegolnie jesli bys przeszedl od slow do czynow. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#42 Posted: 30 Mar 2010 05:34 am Post subject: |
|
|
Gdansk jest ladny ok.
Iso vouches. |
|
| Back to top |
|
 |
Sysio
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 2987 Gold: 297.64

Status: Warn:  Reputation: 9
|
#43 Posted: 30 Mar 2010 07:52 am Post subject: |
|
|
Kielce są best i chuj  _____________________ THIS IS SPARTA!!!
| Azure wrote: | | Wszedłeś i powiedziałeś : SIEG HEIL SCHNEIDEN SIE BITTE MEINE HAARE |
|
|
| Back to top |
|
 |
Melćma
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 1469 Gold: 3.04 Clan: Cult

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#44 Posted: 30 Mar 2010 08:21 am Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | nJogurt wrote: | | Michald13 wrote: | | nJogurt wrote: | | Ne)V(eR wrote: | | Michald13 wrote: |
Ty czujesz co weekend, jak zbierasz na twarz wytryski klientów. Raz któryś trafił w inne miejsce i tak powstał mateuszek. |
Czasem zastanawiam się, skąd się biorą takie tępe prostaki jak ty. | nie, nie jestem twoim bratem... |
no, musiałbyś żyć w cieniu brata, przez całe życie musiałbyś wysłuchiwać czy nie mógłbyś być taki jak brat _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
nJogurt Wojownik internetu
 Group: Members Joined: 20 Feb 2010 Posts: 1366 Gold: 0.00 Clan: Wypierdalaj

|
#45 Posted: 30 Mar 2010 08:42 am Post subject: |
|
|
| Melćma wrote: | | Michald13 wrote: | | nJogurt wrote: | | Michald13 wrote: | | nJogurt wrote: | | Ne)V(eR wrote: | | Michald13 wrote: |
no, musiałbyś żyć w cieniu brata, przez całe życie musiałbyś wysłuchiwać czy nie mógłbyś być taki jak brat | omg Melćma, przestan, czerwienie sie przez ciebie  _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
lejdi
Group: Members Joined: 28 Feb 2010 Posts: 1260 Gold: Locked

Status: Warn:  Reputation: 8
|
#46 Posted: 31 Mar 2010 02:37 am Post subject: |
|
|
Never, co Ty pieprzysz...przejdź się na Nowy Świat. Co 2gi pub tam do 5, 6 rano jest otwarty, tak samo z jedzeniem. Nie wiem gdzie Ty chodzisz  |
|
| Back to top |
|
 |
Deathray
 Group: Members Joined: 14 Oct 2008 Posts: 8470 Gold: 1.30 Clan: Retardacja
|
#47 Posted: 31 Mar 2010 03:04 am Post subject: |
|
|
Duże ilości gniewu.  _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
lejdi
Group: Members Joined: 28 Feb 2010 Posts: 1260 Gold: Locked

Status: Warn:  Reputation: 8
|
#48 Posted: 31 Mar 2010 03:09 am Post subject: |
|
|
| Deathray wrote: | Duże ilości gniewu.  |
Ja jestem spokojna  |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 25
|
#49 Posted: 31 Mar 2010 03:13 am Post subject: |
|
|
| Deathray wrote: | Duże ilości gniewu.  |
może lejdi ma okres. _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
nie ma pracy kombinuj, gdy robisz ruchy się pilnuj
http://www.lastfm.pl/user/DramBejz |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#50 Posted: 31 Mar 2010 04:17 am Post subject: |
|
|
| lejdi wrote: | Never, co Ty pieprzysz...przejdź się na Nowy Świat. Co 2gi pub tam do 5, 6 rano jest otwarty, tak samo z jedzeniem. Nie wiem gdzie Ty chodzisz  |
To jest nic kurwa sama pierdolisz, nie porownuj dwoch uliczek do sieci ulic we Wrocku albo placu Kazimierza jesli dobrze pamietam w Krakowie _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 25
|
#51 Posted: 31 Mar 2010 04:21 am Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | lejdi wrote: | Never, co Ty pieprzysz...przejdź się na Nowy Świat. Co 2gi pub tam do 5, 6 rano jest otwarty, tak samo z jedzeniem. Nie wiem gdzie Ty chodzisz  |
To jest nic kurwa sama pierdolisz, nie porownuj dwoch uliczek do sieci ulic we Wrocku albo placu Kazimierza jesli dobrze pamietam w Krakowie |
W Krakowie są setki knajp otwartych do rana. _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
nie ma pracy kombinuj, gdy robisz ruchy się pilnuj
http://www.lastfm.pl/user/DramBejz |
|
| Back to top |
|
 |
|