|
| Author |
Message |
nJogurt Wojownik internetu
 Group: Members Joined: 20 Feb 2010 Posts: 1366 Gold: 0.00 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#21 Posted: 01 Apr 2010 10:32 am Post subject: |
|
|
| Hawer wrote: | | Sysio wrote: | | bdb stan nie idealny cuz nie nowy, folia kupiona naklejona na wyświetlaczu, w komplecie słuchawki, kabel, komplet papierów, ściereczka do wyświetlacza briggrin smycz jak chcesz 4gb micro sdhc, gwarancji około rok czasu i simlock na erę |
 | ocb z gwarancja?  _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
Sysio
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 2987 Gold: 297.64

Status: Warn:  Reputation: 9
|
#22 Posted: 01 Apr 2010 10:42 am Post subject: |
|
|
Hawer coś płacze _____________________ THIS IS SPARTA!!!
| Azure wrote: | | Wszedłeś i powiedziałeś : SIEG HEIL SCHNEIDEN SIE BITTE MEINE HAARE |
|
|
| Back to top |
|
 |

|
#23 Posted: 01 Apr 2010 10:43 am Post subject: |
|
|
| Sysio wrote: | | Hawer coś płacze | dla mnie gwarancja jest zbedna po prostu...
ale w przypadku e51 moze sie przydac, nie zamierzam w nim grzebac  _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
Hawer
 Group: Members Joined: 05 Mar 2010 Posts: 1180 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 3
|
#24 Posted: 01 Apr 2010 10:43 am Post subject: |
|
|
| nJogurt wrote: | | Hawer wrote: | | Sysio wrote: | | bdb stan nie idealny cuz nie nowy, folia kupiona naklejona na wyświetlaczu, w komplecie słuchawki, kabel, komplet papierów, ściereczka do wyświetlacza briggrin smycz jak chcesz 4gb micro sdhc, gwarancji około rok czasu i simlock na erę |
 | ocb z gwarancja?  |
rok czasu
|
 |
Sysio

|
#25 Posted: 01 Apr 2010 10:45 am Post subject: |
|
|
| Hawer wrote: | | nJogurt wrote: | | Hawer wrote: | | Sysio wrote: | | bdb stan nie idealny cuz nie nowy, folia kupiona naklejona na wyświetlaczu, w komplecie słuchawki, kabel, komplet papierów, ściereczka do wyświetlacza briggrin smycz jak chcesz 4gb micro sdhc, gwarancji około rok czasu i simlock na erę |
 | ocb z gwarancja?  |
rok czasu
|
ok ok już wiem :< _____________________ THIS IS SPARTA!!!
| Azure wrote: | | Wszedłeś i powiedziałeś : SIEG HEIL SCHNEIDEN SIE BITTE MEINE HAARE |
|
|
| Back to top |
|
 |

|
#26 Posted: 01 Apr 2010 10:45 am Post subject: |
|
|
| Sysio wrote: | | Hawer wrote: | | nJogurt wrote: | | Hawer wrote: | | Sysio wrote: | | bdb stan nie idealny cuz nie nowy, folia kupiona naklejona na wyświetlaczu, w komplecie słuchawki, kabel, komplet papierów, ściereczka do wyświetlacza briggrin smycz jak chcesz 4gb micro sdhc, gwarancji około rok czasu i simlock na erę |
 | ocb z gwarancja?  |
rok czasu
|
ok ok już wiem :< | nie jest zle jak na uzywke  _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
Sysio

|
#27 Posted: 01 Apr 2010 10:47 am Post subject: |
|
|
| nJogurt wrote: | | Sysio wrote: | | Hawer wrote: | | nJogurt wrote: | | Hawer wrote: | | Sysio wrote: | | bdb stan nie idealny cuz nie nowy, folia kupiona naklejona na wyświetlaczu, w komplecie słuchawki, kabel, komplet papierów, ściereczka do wyświetlacza briggrin smycz jak chcesz 4gb micro sdhc, gwarancji około rok czasu i simlock na erę |
 | ocb z gwarancja?  |
rok czasu
|
ok ok już wiem :< | nie jest zle jak na uzywke  |
A idź, dałem za nią około 700 zł jako nówkę :< _____________________ THIS IS SPARTA!!!
|
|
| Back to top |
|
 |

|
#28 Posted: 01 Apr 2010 11:02 am Post subject: |
|
|
| Sysio wrote: | | nJogurt wrote: | | Sysio wrote: | | Hawer wrote: | | nJogurt wrote: | | Hawer wrote: | | Sysio wrote: | | bdb stan nie idealny cuz nie nowy, folia kupiona naklejona na wyświetlaczu, w komplecie słuchawki, kabel, komplet papierów, ściereczka do wyświetlacza briggrin smycz jak chcesz 4gb micro sdhc, gwarancji około rok czasu i simlock na erę |
 | ocb z gwarancja?  |
rok czasu
|
A idź, dałem za nią około 700 zł jako nówkę :< | nie jest zle
ja za swoja n95 8gb dalem 2100, a sprzedaje za 600  _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
Sysio

|
#29 Posted: 01 Apr 2010 11:17 am Post subject: |
|
|
| nJogurt wrote: | | Sysio wrote: | | nJogurt wrote: | | Sysio wrote: | | Hawer wrote: | | nJogurt wrote: | | Hawer wrote: | | Sysio wrote: | | bdb stan nie idealny cuz nie nowy, folia kupiona naklejona na wyświetlaczu, w komplecie słuchawki, kabel, komplet papierów, ściereczka do wyświetlacza briggrin smycz jak chcesz 4gb micro sdhc, gwarancji około rok czasu i simlock na erę |
 | ocb z gwarancja?  |
rok czasu
|
A idź, dałem za nią około 700 zł jako nówkę :< | nie jest zle
ja za swoja n95 8gb dalem 2100, a sprzedaje za 600  |
n95 syf kurwa :<
przez te kolory błąd się wkradł
Last edited by Sysio on 01 Apr 2010 11:18 am; edited 1 time in total _____________________ THIS IS SPARTA!!!
|
|
| Back to top |
|
 |
|