|
| Author |
Message |
Hastner
 Group: Members Joined: 25 Feb 2010 Posts: 7739 Gold: 5.10 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 47
|
#21 Posted: 02 Apr 2010 05:24 am Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | | Melćma wrote: | | mama mi mówi, że w jej domu nie je się miesa w post, ale ja ją szantażuje, że będę jadł kanapki z szynką na klatce schodowej i w ostateczności dostaję bardzo fajne kanapki z serem, papryką, jajkiem |
| Melcma_Fajny_Mis wrote: | | ja nie jestem katolem, ale starzy są i dzisiaj rano stara zanim wyszła do pracy to do mnie mówi, żebym nie jadł mięsa, bo jest wielki piątek, a ja jej mówię, że mnie to gówno obchodzi, cuz tego nie obchodzę, a ona zaczęła coś pierdolić i się wkurwiłem i powiedziałem, że i tak zjem ELO |
Grozni Satanisci w natarciu + thug-life. |
y, angel94 jest po prostu pierdolonym mistrzem |
|
| Back to top |
|
 |
Melćma
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 1469 Gold: 3.04 Clan: Cult

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#22 Posted: 02 Apr 2010 05:26 am Post subject: |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: | | Melćma wrote: | | mama mi mówi, że w jej domu nie je się miesa w post, ale ja ją szantażuje, że będę jadł kanapki z szynką na klatce schodowej i w ostateczności dostaję bardzo fajne kanapki z serem, papryką, jajkiem |
| Melcma_Fajny_Mis wrote: | | ja nie jestem katolem, ale starzy są i dzisiaj rano stara zanim wyszła do pracy to do mnie mówi, żebym nie jadł mięsa, bo jest wielki piątek, a ja jej mówię, że mnie to gówno obchodzi, cuz tego nie obchodzę, a ona zaczęła coś pierdolić i się wkurwiłem i powiedziałem, że i tak zjem ELO |
ale gimbusami zawialo ;DD
jesli czegos nie uznajecie bo jestescie niewierzacy (tez jestem ateista) to chociaz zrobcie to dla bliskich, ktorym na tym zalezy i prosza was o to. szczyle. |
jem kanapki z szynką
jem je
są bardzo smaczne _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Melcma_Fajny_Mis
Group: Members Joined: 28 Feb 2010 Posts: 1979 Gold: 300.00 Clan: Cult

Status: Warn:  Reputation: 4
|
#23 Posted: 02 Apr 2010 05:45 am Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | lejdi wrote: | Ja nie mieszkam z rodzicami, więc mam spokój.
Nie czuje magii świąt, a dziś robimy urodziny synkowi moje dobrej znajomej.
Ma 12 lat i będziemy jedynymi gośćmi, bo cała rodzina dawno ich olała. To jedyny plus z całych świąt...jego radość jak zobaczy prezent od nas. |
Jesteś matką, a zachowujesz się jak dziecko. Kurwa manifestowanie jakie to zło, tylko dlatego, że robi to 90% społeczeństwa. Jakby każdy był taki spierdolony jak ty, to za kilkadziesiąt lat bylibyśmy narodem bez tradycji. Jesteście jebanymi gównami. Robić dziecku urodziny w taki dzień, tylko po to, żeby zamanifestować swoją odmienność. |
hmm... |
|
| Back to top |
|
 |
nJogurt Wojownik internetu
 Group: Members Joined: 20 Feb 2010 Posts: 1366 Gold: 0.00 Clan: Wypierdalaj

|
#24 Posted: 02 Apr 2010 05:47 am Post subject: |
|
|
| Melcma_Fajny_Mis wrote: | | Michald13 wrote: | | lejdi wrote: | Ja nie mieszkam z rodzicami, więc mam spokój.
Ma 12 lat i będziemy jedynymi gośćmi, bo cała rodzina dawno ich olała. To jedyny plus z całych świąt...jego radość jak zobaczy prezent od nas. |
Jesteś matką, a zachowujesz się jak dziecko. Kurwa manifestowanie jakie to zło, tylko dlatego, że robi to 90% społeczeństwa. Jakby każdy był taki spierdolony jak ty, to za kilkadziesiąt lat bylibyśmy narodem bez tradycji. Jesteście jebanymi gównami. Robić dziecku urodziny w taki dzień, tylko po to, żeby zamanifestować swoją odmienność. |
hmm... | michas zaciecie szuka odpowiedniego wzoru do nasladowania... _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 12869 Gold: 0.00 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 37
|
#25 Posted: 02 Apr 2010 05:52 am Post subject: |
|
|
jebać kurwa święta _____________________
| Pekin wrote: | | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
| Back to top |
|
 |
Hastner
 Group: Members Joined: 25 Feb 2010 Posts: 7739 Gold: 5.10 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 47
|
#26 Posted: 02 Apr 2010 05:58 am Post subject: |
|
|
| cze ziomek |
|
| Back to top |
|
 |
RzonaProfesoraPsa
Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 1449 Gold: 0.48

|
#27 Posted: 02 Apr 2010 06:16 am Post subject: |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: | | Melćma wrote: | | mama mi mówi, że w jej domu nie je się miesa w post, ale ja ją szantażuje, że będę jadł kanapki z szynką na klatce schodowej i w ostateczności dostaję bardzo fajne kanapki z serem, papryką, jajkiem |
jesli czegos nie uznajecie bo jestescie niewierzacy (tez jestem ateista) to chociaz zrobcie to dla bliskich, ktorym na tym zalezy i prosza was o to. szczyle. |
spierdalaj, ja sie nawet oplatkiem nie dziele  _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 10588 Gold: 2.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 30
|
#28 Posted: 02 Apr 2010 06:18 am Post subject: |
|
|
| RzonaProfesoraPsa wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | Melćma wrote: | | mama mi mówi, że w jej domu nie je się miesa w post, ale ja ją szantażuje, że będę jadł kanapki z szynką na klatce schodowej i w ostateczności dostaję bardzo fajne kanapki z serem, papryką, jajkiem |
spierdalaj, ja sie nawet oplatkiem nie dziele  |
przez takie szczylowe zachowanie za jakis czas bedziemy narodem bez tradycji. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 25
|
#29 Posted: 02 Apr 2010 06:28 am Post subject: |
|
|
Dokładnie kurwa. To nie są żadne obrzędy religijne, tylko POLSKA TRADYCJA. Ale kurwa gimbusy muszą manifestować, jacy oni są fajni. _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
nie ma pracy kombinuj, gdy robisz ruchy się pilnuj
http://www.lastfm.pl/user/DramBejz |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 10588 Gold: 2.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 30
|
#30 Posted: 02 Apr 2010 06:31 am Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | Melćma wrote: | | mama mi mówi, że w jej domu nie je się miesa w post, ale ja ją szantażuje, że będę jadł kanapki z szynką na klatce schodowej i w ostateczności dostaję bardzo fajne kanapki z serem, papryką, jajkiem |
Dokładnie kurwa. To nie są żadne obrzędy religijne, tylko POLSKA TRADYCJA. Ale kurwa gimbusy muszą manifestować, jacy oni są fajni. |
ot co _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Melćma
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 1469 Gold: 3.04 Clan: Cult

|
#31 Posted: 02 Apr 2010 06:36 am Post subject: |
|
|
| Michald13 wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | Melćma wrote: | | mama mi mówi, że w jej domu nie je się miesa w post, ale ja ją szantażuje, że będę jadł kanapki z szynką na klatce schodowej i w ostateczności dostaję bardzo fajne kanapki z serem, papryką, jajkiem |
Dokładnie kurwa. To nie są żadne obrzędy religijne, tylko POLSKA TRADYCJA. Ale kurwa gimbusy muszą manifestować, jacy oni są fajni. |
polska tradycja istaniała zanim chrześcijańska plaga się wprowadziła
tępe kurwikatole _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

|
#32 Posted: 02 Apr 2010 06:37 am Post subject: |
|
|
| Melćma wrote: | | Michald13 wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | Melćma wrote: | | mama mi mówi, że w jej domu nie je się miesa w post, ale ja ją szantażuje, że będę jadł kanapki z szynką na klatce schodowej i w ostateczności dostaję bardzo fajne kanapki z serem, papryką, jajkiem |
polska tradycja istaniała zanim chrześcijańska plaga się wprowadziła
tępe kurwikatole |
Polska jest krajem o tradycji chrześcijańskiej, czy ci się to podoba, czy nie ty spierdolony turbodiable.
Last edited by Michald13 on 02 Apr 2010 06:38 am; edited 1 time in total _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
|
| Back to top |
|
 |
RzonaProfesoraPsa
Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 1449 Gold: 0.48

|
#33 Posted: 02 Apr 2010 06:37 am Post subject: |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: | | RzonaProfesoraPsa wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: | | Melćma wrote: | | mama mi mówi, że w jej domu nie je się miesa w post, ale ja ją szantażuje, że będę jadł kanapki z szynką na klatce schodowej i w ostateczności dostaję bardzo fajne kanapki z serem, papryką, jajkiem |
spierdalaj, ja sie nawet oplatkiem nie dziele  |
przez takie szczylowe zachowanie za jakis czas bedziemy narodem bez tradycji. |
spierdalaj got. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ne)V(eR
Group: Banned Joined: 10 Mar 2010 Posts: 13017 Gold: 8.37

Status: Warn: Banned Reputation: 23

|
#34 Posted: 02 Apr 2010 06:50 am Post subject: |
|
|
| lejdi wrote: | Ja nie mieszkam z rodzicami, więc mam spokój.
spierdoliny musza sie nawzajem wspierac w plebejskim zyciu _________________ This user's signature has been disabled |
|
| Back to top |
|
 |
nJogurt Wojownik internetu
 Group: Members Joined: 20 Feb 2010 Posts: 1366 Gold: 0.00 Clan: Wypierdalaj

|
#35 Posted: 02 Apr 2010 06:54 am Post subject: |
|
|
| Ne)V(eR wrote: | | lejdi wrote: | Ja nie mieszkam z rodzicami, więc mam spokój.
spierdoliny musza sie nawzajem wspierac w plebejskim zyciu | dlatego wlazisz w odbyt michaldowi.... _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 4268 Gold: 11.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 20
|
#36 Posted: 02 Apr 2010 06:56 am Post subject: |
|
|
Swieta sa ok. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Hawer
 Group: Members Joined: 05 Mar 2010 Posts: 1180 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 3
|
#37 Posted: 02 Apr 2010 07:17 am Post subject: |
|
|
Zapomniałem, że dzisiaj post, tak samo jak w wigilie. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Puczman
Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 2257 Gold: 45.47 Clan: Cult

|
#38 Posted: 02 Apr 2010 07:27 am Post subject: |
|
|
| Jebac swieta, ale pojde raz jedyny do kosciola, zeby nie robic innym zawodu. |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 12869 Gold: 0.00 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 37
|
#39 Posted: 02 Apr 2010 07:50 am Post subject: |
|
|
nie chodzi nawet o te tradycje, to tam mi wszystko jedno, nawet jestem za tym żeby to podtrzymywać, ale kurwa co roku ten sam syf niby święta jakiś tam czas pojednania ale to wszystko mija się z celem, może siedzicie całe święta z rodziną przy jednym stole i macie mnóstwo wspólnych tematów. typowy model świąt to rodzice oglądający telewizje i dzieci grający na kompie.
w dodatku od tygodnia zapierdalam, codziennie coś kurwa do sprzątnięcia  _____________________
| Pekin wrote: | | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3

|
#40 Posted: 02 Apr 2010 07:56 am Post subject: |
|
|
| rotto wrote: | nie chodzi nawet o te tradycje, to tam mi wszystko jedno, nawet jestem za tym żeby to podtrzymywać, ale kurwa co roku ten sam syf niby święta jakiś tam czas pojednania ale to wszystko mija się z celem, może siedzicie całe święta z rodziną przy jednym stole i macie mnóstwo wspólnych tematów. typowy model świąt to rodzice oglądający telewizje i dzieci grający na kompie.
w dodatku od tygodnia zapierdalam, codziennie coś kurwa do sprzątnięcia  |
Jak to było? "Mamo wyczyściłem kominek, a teraz poszedłem pograć do kolegi"?
*murzyn - wiem, łatwo ; D _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0 Theme and Forum by tramway
|