|
| Author |
Message |
cez
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 7447 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 15
|
#1 Posted: 03 Apr 2010 01:25 pm Post subject: pełen e-lans kurwy |
|
|
wreszcie dotarla do mnie moja nowa zabawka
POWITAJCIE:
HTC DESIRE
 |
|
| Back to top |
|
 |
Macioch hastner to huj
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 3813 Gold: 15.50 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 7
|
#2 Posted: 03 Apr 2010 01:25 pm Post subject: |
|
|
guwno _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Rataman
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 1058 Gold: 0.00 Clan: Cult

Status: Warn:  Reputation: 5
|
#3 Posted: 03 Apr 2010 01:26 pm Post subject: |
|
|
Avila > iphone _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
Deathray
 Group: Members Joined: 14 Oct 2008 Posts: 8470 Gold: 1.30 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 11
|
#4 Posted: 03 Apr 2010 01:27 pm Post subject: |
|
|
| Rataman wrote: | | Avila > iphone |
Ja pierdole, nie trzaskaj logoutem... _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Fatality
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Donor:  Posts: 10241 Gold: 3.30 Clan: Retardacja

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#5 Posted: 03 Apr 2010 01:27 pm Post subject: |
|
|
;DD
Ile dałeś? _____________________
| Ne)V(eR wrote: | | moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta |
| baroza wrote: | | trącam penisem dzieci |
|
|
| Back to top |
|
 |
Rataman
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 1058 Gold: 0.00 Clan: Cult

Status: Warn:  Reputation: 5
|
#6 Posted: 03 Apr 2010 01:28 pm Post subject: |
|
|
ponad 300zł =o
Oczywko ten z GPS'em  _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

|
#7 Posted: 03 Apr 2010 01:28 pm Post subject: Re: pełen e-lans kurwy |
|
|
| cez wrote: | wreszcie dotarla do mnie moja nowa zabawka
POWITAJCIE:
HTC DESIRE
 | chodzi o to ze to jest "duzo" warte, trudno dostepne, czy wtf, bo nie rozumiem?
/e: w uk telefony kosztuja i tak polowe tego co w polsce, a jak cie nei stac na nowy, to wypierdalaj stołowac sie do lidla.
Last edited by spiochek_ma_bana on 03 Apr 2010 01:30 pm; edited 1 time in total _____________________
I love Britney and her music, because is the backbone to my music taste.
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax. |
|
| Back to top |
|
 |
cez
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 7447 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

|
#8 Posted: 03 Apr 2010 01:29 pm Post subject: |
|
|
htc desire > iphone >guwno > twoj avila
chodzi o to ze to jest duzo warte, trudno dostepne, czy wtf, bo nie rozumiem?[/quote]
tak dokladnie o to chodzi
Last edited by cez on 03 Apr 2010 01:30 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Fatality
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Donor:  Posts: 10241 Gold: 3.30 Clan: Retardacja

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#9 Posted: 03 Apr 2010 01:29 pm Post subject: |
|
|
| Rataman wrote: | ponad 300zł =o
Oczywko ten z GPS'em  |
Niestety nie kierowałem tego pytania do ciebie  _____________________
| Ne)V(eR wrote: | | moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta |
| baroza wrote: | | trącam penisem dzieci |
|
|
| Back to top |
|
 |
RZULW_PANCERNOKOPYTNY
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 1702 Gold: 0.00 Clan: D3JSP

|
#10 Posted: 03 Apr 2010 01:30 pm Post subject: Re: pełen e-lans kurwy |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | cez wrote: | wreszcie dotarla do mnie moja nowa zabawka
POWITAJCIE:
HTC DESIRE
 | chodzi o to ze to jest "duzo" warte, trudno dostepne, czy wtf, bo nie rozumiem? |
Chodzi o to ze ciebie nigdy nie bedzie na to stac.
btw cze czarek _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
cez

|
#11 Posted: 03 Apr 2010 01:31 pm Post subject: |
|
|
| Fatality wrote: | | Rataman wrote: | ponad 300zł =o
Oczywko ten z GPS'em  |
Niestety nie kierowałem tego pytania do ciebie  |
18miesieczny abonament telefon mial kosztowac £124 + oczywiscie abonament ale narazie sie zanosi ze dojebali jakas pomylke i mam telefon za phree :DDDDDDDDDD
| RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: |
btw cze czarek |
cze mejt, zajebisty masz pulpit :DDDDD
Last edited by cez on 03 Apr 2010 01:32 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

|
#12 Posted: 03 Apr 2010 01:33 pm Post subject: Re: pełen e-lans kurwy |
|
|
| RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | cez wrote: | wreszcie dotarla do mnie moja nowa zabawka
POWITAJCIE:
HTC DESIRE
 | chodzi o to ze to jest "duzo" warte, trudno dostepne, czy wtf, bo nie rozumiem? |
btw cze czarek | na takie gówno sie pracuje jedną sobotę w uk, ahaha
chyba ze jest sie cezem, to trzeba zebrac pod sklepem razem z psem przez tydzien.
Last edited by spiochek_ma_bana on 03 Apr 2010 01:34 pm; edited 1 time in total _____________________
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax. |
|
| Back to top |
|
 |
RZULW_PANCERNOKOPYTNY
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 1702 Gold: 0.00 Clan: D3JSP

|
#13 Posted: 03 Apr 2010 01:35 pm Post subject: Re: pełen e-lans kurwy |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | cez wrote: | wreszcie dotarla do mnie moja nowa zabawka
POWITAJCIE:
HTC DESIRE
chyba ze jest sie cezem, to trzeba zebrac pod sklepem razem z psem przez tydzien. |
Wlasnie o tym mowie.
W UK jedna sobota i masz cos takiego.
Jednak ty musialbys zapierdalac na to do zajebanej smierci. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
cez

|
#14 Posted: 03 Apr 2010 01:35 pm Post subject: Re: pełen e-lans kurwy |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | cez wrote: | wreszcie dotarla do mnie moja nowa zabawka
POWITAJCIE:
HTC DESIRE
chyba ze jest sie cezem, to trzeba zebrac pod sklepem razem z psem przez tydzien. |
w twoim zawodzie czyt dawanie dupy za £20 to musisz napierdalac 20 godzin mejt cuz tyle kosztuje na karte wiec no no ilez mialbys z tego przyjemnosci  |
|
| Back to top |
|
 |
Deathray
|
#15 Posted: 03 Apr 2010 01:35 pm Post subject: Re: pełen e-lans kurwy |
|
|
POWITAJCIE:
HTC DESIRE
Ale nikt nie będzie się oddawał cieleśnie alkoholikom na dworcu kolejowym tak jak ty. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana

|
#16 Posted: 03 Apr 2010 01:36 pm Post subject: Re: pełen e-lans kurwy |
|
|
| cez wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | cez wrote: | wreszcie dotarla do mnie moja nowa zabawka
POWITAJCIE:
HTC DESIRE
w twoim zawodzie czyt dawanie dupy za £20 to musisz napierdalac 20 godzin mejt cuz tyle kosztuje na karte wiec no no ilez mialbys z tego przyjemnosci  | ohoho, 200funtow, mega kurwa wydatek dla takiego nieroba jak ty, na twoim miejscu tez bym sie chwalil takim chujstwem. _____________________
|
| Back to top |
|
 |
cez

|
#17 Posted: 03 Apr 2010 01:40 pm Post subject: Re: pełen e-lans kurwy |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | cez wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | cez wrote: | wreszcie dotarla do mnie moja nowa zabawka
POWITAJCIE:
HTC DESIRE
w twoim zawodzie czyt dawanie dupy za £20 to musisz napierdalac 20 godzin mejt cuz tyle kosztuje na karte wiec no no ilez mialbys z tego przyjemnosci  | ohoho, 200funtow, mega kurwa wydatek dla takiego nieroba jak ty, na twoim miejscu tez bym sie chwalil takim chujstwem. |
20x20 = 400 wedlug mnie  |
|
| Back to top |
|
 |
Deathray
|
#18 Posted: 03 Apr 2010 01:42 pm Post subject: Re: pełen e-lans kurwy |
|
|
| cez wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | cez wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | cez wrote: | wreszcie dotarla do mnie moja nowa zabawka
POWITAJCIE:
HTC DESIRE
w twoim zawodzie czyt dawanie dupy za £20 to musisz napierdalac 20 godzin mejt cuz tyle kosztuje na karte wiec no no ilez mialbys z tego przyjemnosci  | ohoho, 200funtow, mega kurwa wydatek dla takiego nieroba jak ty, na twoim miejscu tez bym sie chwalil takim chujstwem. |
20x20 = 400 wedlug mnie  |
Podsumowując:
Spiochek - brak urody, brak wykształcenia.
Teraz pomyślmy czym on może zajmować się w UK... _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
cze
 Group: Members Joined: 03 Apr 2010 Posts: 76 Gold: 1.16

Status: Warn:  Reputation: 1
|
#19 Posted: 03 Apr 2010 01:43 pm Post subject: |
|
|
| Dość przewrotna nazwa jak na telefon z tak chujowym designem. |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana

|
#20 Posted: 03 Apr 2010 01:44 pm Post subject: Re: pełen e-lans kurwy |
|
|
| cez wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | cez wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | RZULW_PANCERNOKOPYTNY wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | cez wrote: | wreszcie dotarla do mnie moja nowa zabawka
POWITAJCIE:
HTC DESIRE
20x20 = 400 wedlug mnie  | hahaha o kurwa:D Widac jaki z ciebie pozer ja pierdole, przeciez na fotce widac ze telefon jest zajebany jak twoja matka po pracowitej nocy w afryce, a ty mi tu pierdolisz, ze telefon nówka xD
Takie poobdzierane htc jak ty pokazałeś, na ebayu chodzą po 200funtow, co za dziecko ja pierdole. kupil od jakiegos dresiarza ćpuna złodzieja telefon za 50funtow, wchodzi na forum i mowi, ze ma nówke z ebaya za 400F xD _____________________
|
| Back to top |
|
 |
|