|
| Author |
Message |
cez
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 7447 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 15
|
#41 Posted: 03 Apr 2010 02:06 pm Post subject: |
|
|
| Fatality wrote: | | PmK0207 wrote: | | Fatality wrote: | | Mogę jużspokojnie, z czystym sumieniem powtórzyć, że spiochek to jebany idiota? |
Nie,z czystym sumieniem nie będziesz.Musiałbyś powiedzieć że Spiochek to upośledzony mongolski pierdolony imbecyl a także jebany idiota posiadający kurewsko niewyjściową twarz i fryzurę jaką można zaobserwować na owłosieniu odbytu u przeciętnej małpy,dziękuję dobranoc. |
Spiochek to upośledzony mongolski pierdolony imbecyl a także jebany idiota posiadający kurewsko niewyjściową twarz i fryzurę jaką można zaobserwować na owłosieniu odbytu u przeciętnej małpy
Już dobrze ? |
dziekuje dobranoc |
|
| Back to top |
|
 |
PmK0207
 Group: Members Joined: 14 Oct 2008 Posts: 805 Gold: 49.00

Status: Warn:  Reputation: 2
|
#42 Posted: 03 Apr 2010 02:07 pm Post subject: |
|
|
| cez wrote: | | Fatality wrote: | | PmK0207 wrote: | | Fatality wrote: | | Mogę jużspokojnie, z czystym sumieniem powtórzyć, że spiochek to jebany idiota? |
Nie,z czystym sumieniem nie będziesz.Musiałbyś powiedzieć że Spiochek to upośledzony mongolski pierdolony imbecyl a także jebany idiota posiadający kurewsko niewyjściową twarz i fryzurę jaką można zaobserwować na owłosieniu odbytu u przeciętnej małpy,dziękuję dobranoc. |
Spiochek to upośledzony mongolski pierdolony imbecyl a także jebany idiota posiadający kurewsko niewyjściową twarz i fryzurę jaką można zaobserwować na owłosieniu odbytu u przeciętnej małpy
Już dobrze ? |
dziekuje dobranoc |
Tak,spocznij. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Maciey
 Group: Members Joined: 28 Jun 2008 Posts: 451 Gold: 33.00
Status: Warn:  Reputation: 4
|
#43 Posted: 03 Apr 2010 02:07 pm Post subject: |
|
|
Spiochek kurwa,jak już chcesz kogoś hejtować to rób to za pomocą merytorycznych argumentów, a nie mówisz, że białe jest czarne.
Robisz z siebie idiotę, którym prawdopodobnie jesteś.
Zresztą możesz śmiało wypierdalać. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#44 Posted: 03 Apr 2010 02:07 pm Post subject: |
|
|
wziales to na abonament kurwo _____________________
I love Britney and her music, because is the backbone to my music taste.
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax. |
|
| Back to top |
|
 |
Fatality
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Donor:  Posts: 10241 Gold: 3.30 Clan: Retardacja

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#45 Posted: 03 Apr 2010 02:07 pm Post subject: |
|
|
nvm
@up
Przeciez pisal ze na abonament peirdolony idioto :DDDDDD
Last edited by Fatality on 03 Apr 2010 02:07 pm; edited 1 time in total _____________________
| Ne)V(eR wrote: | | moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta |
| baroza wrote: | | trącam penisem dzieci |
|
|
| Back to top |
|
 |
PmK0207
 Group: Members Joined: 14 Oct 2008 Posts: 805 Gold: 49.00

Status: Warn:  Reputation: 2
|
#46 Posted: 03 Apr 2010 02:08 pm Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | wziales to na abonament kurwo |
Zmień avatar bo straszysz ludzi z internetu. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

|
#47 Posted: 03 Apr 2010 02:09 pm Post subject: |
|
|
| Fatality wrote: | nvm
@up
Przeciez pisal ze na abonament peirdolony idioto :DDDDDD | pisal ze kupil za 400funtow na ebayu, a na kartce pisze ze zaplacil 0 za telefon:) _____________________
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax. |
|
| Back to top |
|
 |
cez
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Donor:  Posts: 7447 Gold: 0.00 Clan: Jagshemash

|
#48 Posted: 03 Apr 2010 02:10 pm Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | wziales to na abonament kurwo |
przeciez pisalem ze wzialem na abonament mieszkasz w szkocji bodajze czy gdzies powinienes wiedziec ze contract to abonament i cena byla £124 za telefon dokladnie udalo mi sie utargowac z klientka od tmobile przez telefon z 164 a cena na karte wynosi 400...
juz rozumiesz?
dziekuje dobranoc
| spiochek_ma_bana wrote: | | Fatality wrote: | nvm
@up
Przeciez pisal ze na abonament peirdolony idioto :DDDDDD | pisal ze kupil za 400funtow na ebayu, a na kartce pisze ze zaplacil 0 za telefon:) |
pokaz mi gdzie tak napisalem? na rachunku owszem pisze 0 za telefon co jest pomylka cuz na rachunku online pisze 124 wiec tak jak mialobyc
Last edited by cez on 03 Apr 2010 02:12 pm; edited 2 times in total |
|
| Back to top |
|
 |
Fatality
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Donor:  Posts: 10241 Gold: 3.30 Clan: Retardacja

|
#49 Posted: 03 Apr 2010 02:10 pm Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | Fatality wrote: | nvm
@up
Przeciez pisal ze na abonament peirdolony idioto :DDDDDD | pisal ze kupil za 400funtow na ebayu, a na kartce pisze ze zaplacil 0 za telefon:) |
| cez wrote: | | Fatality wrote: | | Rataman wrote: | ponad 300zł =o
Oczywko ten z GPS'em  |
Niestety nie kierowałem tego pytania do ciebie  |
18miesieczny abonament telefon mial kosztowac £124 + oczywiscie abonament ale narazie sie zanosi ze dojebali jakas pomylke i mam telefon za phree :DDDDDDDDDD
|
Masz jakieś pierdolone rozdwojenie jaźni czy jaki chuj? _____________________
| Ne)V(eR wrote: | | moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta |
|
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana

|
#50 Posted: 03 Apr 2010 02:13 pm Post subject: |
|
|
| cez wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | wziales to na abonament kurwo |
przeciez pisalem ze wzialem na abonament mieszkasz w szkocji bodajze czy gdzies powinienes wiedziec ze contract to abonament i cena byla £124 za telefon dokladnie udalo mi sie utargowac z klientka od tmobile przez telefon z 164 a cena na karte wynosi 400...
juz rozumiesz?
dziekuje dobranoc | pierdolą mnie takie bajery jak telefon, ja nie kupowalem tylko sciagnalem sobie sim locka i wzialem karte w O2. KAse wydawalem na alkohol, ciuchy, imprezy, wycieczki po europie i w Polsce.
Ale ty kurwo bez życia nie masz przyjaciol wiec zalduzasz sie po szyje zeby kupic sobie fajny telefon i miec gadżet ktorym mozesz sie lansowac w internecie. : D
Last edited by spiochek_ma_bana on 03 Apr 2010 02:14 pm; edited 1 time in total _____________________
|
| Back to top |
|
 |
Sysio
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 2987 Gold: 297.64

Status: Warn:  Reputation: 9
|
#51 Posted: 03 Apr 2010 02:14 pm Post subject: |
|
|
gz _____________________ THIS IS SPARTA!!!
| Azure wrote: | | Wszedłeś i powiedziałeś : SIEG HEIL SCHNEIDEN SIE BITTE MEINE HAARE |
|
|
| Back to top |
|
 |
Fatality

|
#52 Posted: 03 Apr 2010 02:14 pm Post subject: |
|
|
Ale ty jestes pojebany ;DDD _____________________
|
|
| Back to top |
|
 |
cez

|
#53 Posted: 03 Apr 2010 02:15 pm Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | cez wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | wziales to na abonament kurwo |
juz rozumiesz?
dziekuje dobranoc | pierdolą mnie takie bajery jak telefon, ja nie kupowalem tylko sciagnalem sobie sim locka i wzialem karte w O2. KAse wydawalem na alkohol, ciuchy, imprezy, wycieczki po europie i w Polsce.
Ale ty kurwo bez życia nie masz przyjaciol wiec zalduzasz sie po szyje zeby kupic sobie fajny telefon i miec gadżet ktorym mozesz sie lansowac w internecie. : D |
chyba czegos kurwa nie rozumiesz, stac mnie to sobie kupilem tak trudno pojac? nom nie mam zycia i przyjaciol i lansuje sie w internecie.a teraz spierdalaj
/e
z twoim ryjem watpie w te twoje historyjki o imprezach alkoholach i wycieczkach, a ciuchy widze zajebiste masz kurwa z caritasu chyba :DDDDDDDDDDDDDDDD
Last edited by cez on 03 Apr 2010 02:16 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana

|
#54 Posted: 03 Apr 2010 02:15 pm Post subject: |
|
|
cez, czym ty sie tam kurwa w ogole zajmujesz w uk? skad masz kase i gdzie mieszkasz niedojebańcu?
chyba czegos kurwa nie rozumiesz, stac mnie to sobie kupilem tak trudno pojac?
chcialbys zeby bylo cie stac, jestes smieciem bez przyjaciol na obczyznie :/
Last edited by spiochek_ma_bana on 03 Apr 2010 02:16 pm; edited 1 time in total _____________________
|
| Back to top |
|
 |
Deathray
 Group: Members Joined: 14 Oct 2008 Posts: 8470 Gold: 1.30 Clan: Retardacja
|
#55 Posted: 03 Apr 2010 02:16 pm Post subject: |
|
|
Spiochek kurwo, jąkasz się a sam pewnie nosisz 8-letniego alcatela. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Swartor
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 962 Gold: 1.54 Clan: Jagshemash
Status: Warn:  Reputation: 8
|
#56 Posted: 03 Apr 2010 02:16 pm Post subject: |
|
|
gratuluje
oczywko HTC > ALL
HTC G1 here _____________________ Regards. |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#57 Posted: 03 Apr 2010 02:17 pm Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | cez wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | wziales to na abonament kurwo |
juz rozumiesz?
Ale ty kurwo bez życia nie masz przyjaciol wiec zalduzasz sie po szyje zeby kupic sobie fajny telefon i miec gadżet ktorym mozesz sie lansowac w internecie. : D |
Ty a wiesz, ze z taka morda to ja bym sie wstydzil ublizac nawet Myszy15? |
|
| Back to top |
|
 |
Barre00
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 5363 Gold: 0.00

Status: Warn:  Reputation: 10
|
#58 Posted: 03 Apr 2010 02:18 pm Post subject: |
|
|
tani telefon. smieszny elans _____________________
  |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana

|
#59 Posted: 03 Apr 2010 02:19 pm Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | cez wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | wziales to na abonament kurwo |
juz rozumiesz?
Ty a wiesz, ze z taka morda to ja bym sie wstydzil ublizac nawet Myszy15? | za to z taką mordą jak ty masz, jedynym zajeciem jakie mozesz sobie znalezc jest siedzenie przy kompie i całymi dniami pisanie postow na jsp
I zresztą to robisz.
Last edited by spiochek_ma_bana on 03 Apr 2010 02:19 pm; edited 1 time in total _____________________
|
| Back to top |
|
 |
cez

|
#60 Posted: 03 Apr 2010 02:20 pm Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | cez, czym ty sie tam kurwa w ogole zajmujesz w uk? skad masz kase i gdzie mieszkasz niedojebańcu?
chyba czegos kurwa nie rozumiesz, stac mnie to sobie kupilem tak trudno pojac?
chcialbys zeby bylo cie stac, jestes smieciem bez przyjaciol na obczyznie :/ |
na tygodniu studiuje 'design for games' a w weekendy i niektore wieczory jestem barmanę
wiec jak widzisz stac mnie, przykro mi ze juz nic na mnie nie mozesz wymyslic
| Swartor wrote: | gratuluje
oczywko HTC > ALL
HTC G1 here |
g1 to dream czy magic? nie pamietam
g2 to chyba hiro ?
Last edited by cez on 03 Apr 2010 02:21 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
|