|
| Author |
Message |
Sysio
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 2987 Gold: 297.64

Status: Warn:  Reputation: 9
|
#21 Posted: 04 Apr 2010 04:50 pm Post subject: Re: jak można być takim retardem |
|
|
| rotto wrote: | żeby dodawać fotkę dziecka zaraz po urodzeniu, ja pierdole, nasza-klasa powstała żeby ludzie z dawnych lat szkolnych o sobie przypomnieli, bo jak wiadomo pamięć zawodzi i jest to świetny pomysł żeby odświeżyć dawne kontakty z młodości, tymczasem n-k zostało sterroryzowane przez jebanych gimbusów, który piszą sobie po miliard pięknych komencików. wiadomo że jak laska jest ładna, szczupła to pięknie wychodzi na każdej fotce (inc photoshop), na chuj wszyscy piszą "PIĘKNIE ;* ;* ;* x3" skoro wiadomo, że jest kurwa pięknie, ale mniejsza o to, jak można żyć takimi portalami, kupować te jebane prezenty, mieć 500 fotek i 2000 znajomych. znajomi to powinni być ludzie z klasy, tymczasem jak się ma np moja kuzynka która mnie zaprasza zakładając że ideą jest łączenie ludzi z tej samej klasy / szkoły O_O
chuj, może jestem aspołeczny ale zwyczajnie mnie to wkurwia
kurwa, jestem zbulwersowany tym portalem, trzymam tam konto tylko żeby czytać forum klasowe, bo nieraz są informacje nt sprawdzianów.
wypłakałem się |
Muszę to napisać przepraszam rotto: powiedz po prostu, że zazdrościsz im grubasku
Teraz na poważnie, miej na to wyjebane i nie ulegaj większości, bądź sobą. _____________________ THIS IS SPARTA!!!
| Azure wrote: | | Wszedłeś i powiedziałeś : SIEG HEIL SCHNEIDEN SIE BITTE MEINE HAARE |
|
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 12869 Gold: 0.00 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 37
|
#22 Posted: 04 Apr 2010 04:51 pm Post subject: |
|
|
nudnyś _____________________
| Pekin wrote: | | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
| Back to top |
|
 |
Sysio

|
#23 Posted: 04 Apr 2010 04:52 pm Post subject: |
|
|
Pierwszy raz Cię chuju obrażam i to jeszcze na tym forum :< _____________________ THIS IS SPARTA!!!
| Azure wrote: | | Wszedłeś i powiedziałeś : SIEG HEIL SCHNEIDEN SIE BITTE MEINE HAARE |
|
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
|
#24 Posted: 04 Apr 2010 04:53 pm Post subject: |
|
|
odpuść mi, i tak nie mam kolegów, w dodatku jestem gruby _____________________
| Pekin wrote: | | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
| Back to top |
|
 |
MoRo123
 Group: Members Joined: 25 Feb 2010 Posts: 1569 Gold: 2.00

Status: Warn:  Reputation: 5
|
#25 Posted: 04 Apr 2010 04:53 pm Post subject: |
|
|
spierdolenie naszej klasy dosięgło zenitu
przebiło nawet ten zenit.
pamiętam jak kilka lat t emu zasłyszałem o tym portalu... oczywiście stwierdziłem, że to gówno
i nadal tak uważam i to spaczenie będzie się szerzyło dalej i dalej
jedyne portale na ktorych oplaca sie mieć konto to lastfm i myspace... mam tam konta i nie zaluję |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
|
#26 Posted: 04 Apr 2010 04:55 pm Post subject: |
|
|
| MoRo123 wrote: | | przebiło nawet ten zenit. |
twoje spierdolenie właśnie przebiło zenit :DDDDDDDDDd _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 4268 Gold: 11.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 20
|
#27 Posted: 04 Apr 2010 04:55 pm Post subject: |
|
|
| MoRo123 wrote: | spierdolenie naszej klasy dosięgło zenitu
przebiło nawet ten zenit.
pamiętam jak kilka lat t emu zasłyszałem o tym portalu... oczywiście stwierdziłem, że to gówno
i nadal tak uważam i to spaczenie będzie się szerzyło dalej i dalej
jedyne portale na ktorych oplaca sie mieć konto to lastfm i myspace... mam tam konta i nie zaluję |
;DDDDDDDDDDDDDDDDDD _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
MoRo123
 Group: Members Joined: 25 Feb 2010 Posts: 1569 Gold: 2.00

Status: Warn:  Reputation: 5
|
#28 Posted: 04 Apr 2010 04:57 pm Post subject: |
|
|
| boże świeć nad duszą DonaNakurwaCorleone (banned w 2010) i sprowadź nań pokój. |
|
| Back to top |
|
 |
Sysio

|
#29 Posted: 04 Apr 2010 04:58 pm Post subject: |
|
|
| rotto wrote: | | odpuść mi, i tak nie mam kolegów, w dodatku jestem gruby |
Smutne, skąd masz tyle fg?  _____________________ THIS IS SPARTA!!!
|
|
| Back to top |
|
 |
|