#1Posted: 09 Apr 2010 02:27 pm Post subject: metal time 2010
Calm Hatchery, Behemoth, Darzamat, Hate, Pandemonium, Saltus, Pathfinder, Armagedon, Forecast oraz Immense Decay
U MNIE W MIEŚCIE
KURWA _____________________
wy dalej bawcie się na wiejskich przytupawkach jak w życiu nie byliście na konkretnej bibie jak w remizie hihihih pozdro dla wszystkich techno terror
moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta
ale mnie wkurwiasz, na każdym kroku próbujesz pokazać, jaki to jestes pr0 elo słuchacz metalu, jeżeli naprawdę taka muzyka ci się podoba w wieku 14 lat, to wybacz ale masz nie po kolei w głowie a w wieku 30 lat będziesz wstrętnym brudasem chlejącym tanie wino, noszącym długie włosy.
warto również wspomnieć że nie potrafisz wyjść z ciała, a więc kategorycznie ci kurwo zabraniam postowania cokolwiek co jest związane z brudasami, szatanami i innymi śmierdzącymi rzeczami.
kurwa. _____________________
Pekin wrote:
niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje
ale mnie wkurwiasz, na każdym kroku próbujesz pokazać, jaki to jestes pr0 elo słuchacz metalu, jeżeli naprawdę taka muzyka ci się podoba w wieku 14 lat, to wybacz ale masz nie po kolei w głowie a w wieku 30 lat będziesz wstrętnym brudasem chlejącym tanie wino, noszącym długie włosy.
warto również wspomnieć że nie potrafisz wyjść z ciała, a więc kategorycznie ci kurwo zabraniam postowania cokolwiek co jest związane z brudasami, szatanami i innymi śmierdzącymi rzeczami.
kurwa.
ja sluchalem metalu za gimbusa i teraz tez czasami lubie posluchac
ale w przeciwienstwie do varnantnsothnsothiowhoshaotnotnthuyhana zajebistego metalu a nie jakiegos behemota _____________________
nie ma czegoś takiego, są niektóre znośne kawałki ironuw i może oziego ale te piosenki się niczym od siebie nie różnią, ciągle to samo guwno _____________________
Pekin wrote:
niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje
kurwa.
nie mam 14 lat
i tak, podoba mi się metal i nie, nie podkreślam tego na każdym kroku, informuję o tym zdarzeniu sekcję bo może ktoś tutaj też chciałby przyjechać ;]
i nie rozumiem dlaczego miałbym w wieku 30 lat być brudasem chlejącym tanie wino, oświeć mnie _____________________
wy dalej bawcie się na wiejskich przytupawkach jak w życiu nie byliście na konkretnej bibie jak w remizie hihihih pozdro dla wszystkich techno terror
chuj z behemothem
na sonisphere ich kurwa bede musial ogladac, sto razy bardziej wolałbym Acid Drinkers, ktorzy muzycznie duzo lepiej pasuja do reszty zespołow niz nergal i spolka -.- _____________________ NEWER BIEDAKU
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum