|
| Author |
Message |
RozpalonyMareczeg
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 10588 Gold: 2.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 30
|
#41 Posted: 09 Apr 2010 04:28 pm Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | RozpalonyMareczeg wrote: |
reasumujac. nie wypowiadaj sie na temat, o ktorym nie masz ZADNEGO pojecia. | jedno jest pewne - Taka ciota jak ty, i tak rozpierdoli sie na pierwszym krawężniku jakichkolwiek butów bys nie założył. |
a teraz placz ze masz zjebany ryj _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Fatality
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Donor:  Posts: 10241 Gold: 3.30 Clan: Retardacja

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#42 Posted: 09 Apr 2010 04:29 pm Post subject: |
|
|
Sado, jako, żę jesteś elo specjalistą w tej dziedzinie, wytłumacz mi co takiego fajnego dają mi 'buty do deski'. _____________________
| Ne)V(eR wrote: | | moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta |
| baroza wrote: | | trącam penisem dzieci |
|
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 12869 Gold: 0.00 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 37
|
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 10588 Gold: 2.00 Clan: Piękni i Bogaci

|
#44 Posted: 09 Apr 2010 04:33 pm Post subject: |
|
|
| Fatality wrote: | | Sado, jako, żę jesteś elo specjalistą w tej dziedzinie, wytłumacz mi co takiego fajnego dają mi 'buty do deski'. |
wiec tak... kupilem wysokie poniewaz potrzebuje pewnej stabilizacji kostki bo mialem 2 razy lewa noge skrecona w kostce. poza tym tak, wytrzymuja dlugie katowanie na desce, bo jak wiadomo papier scierny buty strasznie szybko niszczy a na przyklad takie buty maja ze 2 warstwy skory na nosie (gdzie papier najbardziej trze o but) i najczesciej jeszcze jakas warstwe tworzywa pod spodem. poza tym podeszwa jest w okolicach przodu stopy ciensza zeby zapewnic lepsze czucie deski (mniejsza warstwa gumy miedzy stopa a deska) co jest wazne zeby dobrze wyczuc profil i zeby tricki elegancko siadaly. w okolicach piety jest zelowa poduszka amortyzujaca i podeszwa jest grubsza. poza tym podeszwa sciera sie wolno i jest kurewsko przyczepna. wystarczy? _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 12869 Gold: 0.00 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 37
|
|
| Back to top |
|
 |
Fatality
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Donor:  Posts: 10241 Gold: 3.30 Clan: Retardacja

Status: Warn:  Reputation: 34
|
#46 Posted: 09 Apr 2010 04:35 pm Post subject: |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: | | Fatality wrote: | | Sado, jako, żę jesteś elo specjalistą w tej dziedzinie, wytłumacz mi co takiego fajnego dają mi 'buty do deski'. |
wiec tak... kupilem wysokie poniewaz potrzebuje pewnej stabilizacji kostki bo mialem 2 razy lewa noge skrecona w kostce. poza tym tak, wytrzymuja dlugie katowanie na desce, bo jak wiadomo papier scierny buty strasznie szybko niszczy a na przyklad takie buty maja ze 2 warstwy skory na nosie (gdzie papier najbardziej trze o but) i najczesciej jeszcze jakas warstwe tworzywa pod spodem. poza tym podeszwa jest w okolicach przodu stopy ciensza zeby zapewnic lepsze czucie deski (mniejsza warstwa gumy miedzy stopa a deska) co jest wazne zeby dobrze wyczuc profil i zeby tricki elegancko siadaly. w okolicach piety jest zelowa poduszka amortyzujaca i podeszwa jest grubsza. poza tym podeszwa sciera sie wolno i jest kurewsko przyczepna. wystarczy? |
Owszem. _____________________
| Ne)V(eR wrote: | | moj uklad na sciezce na 5.0 rundak fiflak fiflak salto lamane w tyl, lub druga sciezka salto w przod do rundaka salto w tyl i z rozbiegu salto do salta |
| baroza wrote: | | trącam penisem dzieci |
|
|
| Back to top |
|
 |
Nimf chillout.
Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Posts: 3722 Gold: 0.00 Clan: chillout
Status: Warn:  Reputation: 13
|
#47 Posted: 09 Apr 2010 04:37 pm Post subject: |
|
|
| zacne : D |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg

|
#48 Posted: 09 Apr 2010 04:59 pm Post subject: |
|
|
te sa przechujowe ((((
tzn kolorystyka i ten pomysl ogolnie. bo sam w sobie model sk8-hi jest mistrzowski
Last edited by RozpalonyMareczeg on 09 Apr 2010 05:00 pm; edited 1 time in total _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Push3r
 Group: Members Joined: 03 Mar 2010 Posts: 382 Gold: 93.50
Status: Warn:  Reputation: 2
|
#49 Posted: 09 Apr 2010 05:28 pm Post subject: |
|
|
Mi się nie podobają, ale co kto lubi. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
 Group: Members Joined: 05 Mar 2010 Posts: 7936 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 17
|
#50 Posted: 10 Apr 2010 04:22 am Post subject: |
|
|
| Sysio wrote: | | rycerze plus trochę skóry i lekko podwyższone do kostek = 300 zł? |
nie, 500zł.
Sado jesteś kretynem, żal mi się robi takich jak ty, przemysł bambusowy, jest cwańszy od was, chociaż to podobno średnia IQ bambusów jest niższa niż białych. |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg

|
#51 Posted: 10 Apr 2010 04:43 am Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | | Sysio wrote: | | rycerze plus trochę skóry i lekko podwyższone do kostek = 300 zł? |
nie, 500zł.
Sado jesteś kretynem, żal mi się robi takich jak ty, przemysł bambusowy, jest cwańszy od was, chociaż to podobno średnia IQ bambusów jest niższa niż białych. |
placz skurwysynu. mam kase to ja wydaje na co chce i chuj ci do tego. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
 Group: Members Joined: 05 Mar 2010 Posts: 7936 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 17
|
#52 Posted: 10 Apr 2010 06:00 am Post subject: |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: | | Scream wrote: | | Sysio wrote: | | rycerze plus trochę skóry i lekko podwyższone do kostek = 300 zł? |
nie, 500zł.
placz skurwysynu. mam kase to ja wydaje na co chce i chuj ci do tego. |
nie ty a twój tatuś, poza tym żal mi ciebie.
Nie chodzi o to, że ty ją wydajesz, chodzi o to, że jesteś frajerem i dałeś się nabrać. Bambusy śmieją się z ciebie, że zrobili trampki za 40zł, a ty płacisz 12x tyle. |
|
| Back to top |
|
 |
RzonaProfesoraPsa
Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 1449 Gold: 0.48

Status: Warn:  Reputation: 4
|
#53 Posted: 10 Apr 2010 07:17 am Post subject: |
|
|
never jestes skrajnym imbecylem ;\
brzydkie sa te buty mareczek _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
JJaq
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 763 Gold: 0.50
Status: Warn:  Reputation: 2
|
#54 Posted: 10 Apr 2010 08:44 am Post subject: |
|
|
Twoja kasa wydawaj sobie na co chcesz, chodź sobie w czym chcesz. Ja osobiście bym nie założył ich na siebie. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
|