|
| Author |
Message |
srubokret
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 12160 Gold: 0.00 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 15
|
#21 Posted: 10 Apr 2010 02:19 pm Post subject: |
|
|
| Znam tekst tego utworu, jednakże zwykle ludziom z których poglądami się nie zgadzam nie życzę śmierci. Ot, taki zwyczajny żal ludzi - bez podtekstów. |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
 Group: Members Joined: 05 Mar 2010 Posts: 7936 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 17
|
#22 Posted: 10 Apr 2010 02:26 pm Post subject: |
|
|
| srubokret wrote: | | Znam tekst tego utworu, jednakże zwykle ludziom z których poglądami się nie zgadzam nie życzę śmierci. Ot, taki zwyczajny żal ludzi - bez podtekstów. |
Czerwoni płaczą na grobach tych, których sami zabili by żyć. I doczekali się.
Niezgadzanie się z poglądami, a działanie na szkodę za sprawą tych poglądów to dwie różne sprawy. Dla mnie każdy kto ma skrajnie odmienne ode mnie poglądy, oraz ma możliwość przekazania ich choćby 1 osobie automatycznie staje się moim wrogiem i mogę mu życzyć tylko śmierci. |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#23 Posted: 10 Apr 2010 02:29 pm Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | | srubokret wrote: | | Znam tekst tego utworu, jednakże zwykle ludziom z których poglądami się nie zgadzam nie życzę śmierci. Ot, taki zwyczajny żal ludzi - bez podtekstów. |
Niezgadzanie się z poglądami, a działanie na szkodę za sprawą tych poglądów to dwie różne sprawy. Dla mnie każdy kto ma skrajnie odmienne ode mnie poglądy, oraz ma możliwość przekazania ich choćby 1 osobie automatycznie staje się moim wrogiem i mogę mu życzyć tylko śmierci. | powiedz, w dzieciństwie byłeś gwałcony wyłącznie przez ojca, czy może robił to razem z kolegami? _____________________
I love Britney and her music, because is the backbone to my music taste.
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax. |
|
| Back to top |
|
 |
Bywa
 Group: Members Joined: 17 Mar 2010 Posts: 288 Gold: 54.43

Status: Warn:  Reputation: 1
|
#24 Posted: 10 Apr 2010 02:30 pm Post subject: Re: Gdyby tam był jeszcze tusk to byłoby iście święto |
|
|
| Scream wrote: | | Tak, lecz niestety, nie było skurwiela, ale niech wie, że go sprawiedliwość dopadnie. |
ty kurwa jestes popierdolony elita polski wymiera a ty kurwa se jaja robisz pierdolcu kurwa bym cie na ulicy dorwal to bym kurwa ryj rozpierdolil o kant kurwa jebany chuju idz kurwa do gerów jebany nie polaku pierdoło _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
|
#25 Posted: 10 Apr 2010 02:31 pm Post subject: |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | Scream wrote: | | srubokret wrote: | | Znam tekst tego utworu, jednakże zwykle ludziom z których poglądami się nie zgadzam nie życzę śmierci. Ot, taki zwyczajny żal ludzi - bez podtekstów. |
Niezgadzanie się z poglądami, a działanie na szkodę za sprawą tych poglądów to dwie różne sprawy. Dla mnie każdy kto ma skrajnie odmienne ode mnie poglądy, oraz ma możliwość przekazania ich choćby 1 osobie automatycznie staje się moim wrogiem i mogę mu życzyć tylko śmierci. | powiedz, w dzieciństwie byłeś gwałcony wyłącznie przez ojca, czy może robił to razem z kolegami? |
Ponieważ twoja rasa jest wrogo nastawiona do mojej, więc pozwól, że nie będę tego komentował, tylko pozwolę ci spokojnie wypierdolić z tego tematu.
| Bywa wrote: | | Scream wrote: | | Tak, lecz niestety, nie było skurwiela, ale niech wie, że go sprawiedliwość dopadnie. |
ty kurwa jestes popierdolony elita polski wymiera a ty kurwa se jaja robisz pierdolcu kurwa bym cie na ulicy dorwal to bym kurwa ryj rozpierdolil o kant kurwa jebany chuju idz kurwa do gerów jebany nie polaku pierdoło |
Elita polski, o wielki polak z ciebie. Poza tym to gdzie to usłyszałeś w tv? nie masz własnego zdania?, aha i wymiera czyli kto jeszcze?
Dla mnie nie stanowili oni elity, pseudoelitę może. Działali na szkodę tego społeczeństwa i kraju, pierdolili o tożsamości a sami ją sprzedawali, więcej nie muszę dodawać.
spinaj się dalej, będę dziś w Krk na starówce, w pobliżu Barbakanu, możemy się spotkać jeśli również tam będziesz, spełnię twoje marzenie.
Last edited by Scream on 10 Apr 2010 02:36 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
|
#26 Posted: 10 Apr 2010 02:42 pm Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | | srubokret wrote: | | Znam tekst tego utworu, jednakże zwykle ludziom z których poglądami się nie zgadzam nie życzę śmierci. Ot, taki zwyczajny żal ludzi - bez podtekstów. |
Niezgadzanie się z poglądami, a działanie na szkodę za sprawą tych poglądów to dwie różne sprawy. Dla mnie każdy kto ma skrajnie odmienne ode mnie poglądy, oraz ma możliwość przekazania ich choćby 1 osobie automatycznie staje się moim wrogiem i mogę mu życzyć tylko śmierci. |
Hiperbolizujesz. Wszędzie widzisz komunistów. |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 12869 Gold: 0.00 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 37
|
#27 Posted: 10 Apr 2010 02:47 pm Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | | Niezgadzanie się z poglądami, a działanie na szkodę za sprawą tych poglądów to dwie różne sprawy. Dla mnie każdy kto ma skrajnie odmienne ode mnie poglądy, oraz ma możliwość przekazania ich choćby 1 osobie automatycznie staje się moim wrogiem i mogę mu życzyć tylko śmierci. |
ładnie jesteś nawiedzony _____________________
| Pekin wrote: | | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
|
#28 Posted: 10 Apr 2010 03:12 pm Post subject: |
|
|
| srubokret wrote: | | Scream wrote: | | srubokret wrote: | | Znam tekst tego utworu, jednakże zwykle ludziom z których poglądami się nie zgadzam nie życzę śmierci. Ot, taki zwyczajny żal ludzi - bez podtekstów. |
Hiperbolizujesz. Wszędzie widzisz komunistów. |
dlatego wspomniałem, że nie cała załoga na to zasłużyła. |
|
| Back to top |
|
 |
Nimf chillout.
Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Posts: 3722 Gold: 0.00 Clan: chillout
Status: Warn:  Reputation: 13
|
#29 Posted: 10 Apr 2010 03:22 pm Post subject: |
|
|
| Scream wrote: |
jesteś tak pojebany, że aż nie mogę tego czytać. |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
|
#30 Posted: 10 Apr 2010 03:45 pm Post subject: |
|
|
| Nimf wrote: | | Scream wrote: |
wypnij dupsko bambusowi |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 25
|
#31 Posted: 10 Apr 2010 03:45 pm Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | | Nimf wrote: | | Scream wrote: |
Won od niej śmieciu. _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
nie ma pracy kombinuj, gdy robisz ruchy się pilnuj
http://www.lastfm.pl/user/DramBejz |
|
| Back to top |
|
 |
RZULW_PANCERNOKOPYTNY
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 1702 Gold: 0.00 Clan: D3JSP

|
#32 Posted: 10 Apr 2010 03:47 pm Post subject: |
|
|
Od Martyny sie odpierdol. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#33 Posted: 10 Apr 2010 03:47 pm Post subject: |
|
|
NEOPOGANSKI_ROWER_GoTa/10
 |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
|
#34 Posted: 10 Apr 2010 03:51 pm Post subject: |
|
|
Gocie, ależ Ty jesteś przejebany  |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
|
#35 Posted: 10 Apr 2010 04:01 pm Post subject: |
|
|
| więc niech ona odpierdoli się ode mnie. |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
|
#36 Posted: 10 Apr 2010 04:02 pm Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | | więc niech ona odpierdoli się ode mnie. |
"mamo, ale to ona zaczęła!"
wypierdalaj mściwa, tępa, kurwo _____________________
| Pekin wrote: | | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
|
#37 Posted: 10 Apr 2010 04:05 pm Post subject: |
|
|
| rotto wrote: | | Scream wrote: | | więc niech ona odpierdoli się ode mnie. |
"mamo, ale to ona zaczęła!"
wypierdalaj mściwa, tępa, kurwo |
mam popuścić dlatego, że jest babą i jej poziom spierdolenia wpasował się w waszą częstotliwość i dlatego ją zaakceptowaliście? |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
|
#38 Posted: 10 Apr 2010 04:07 pm Post subject: |
|
|
pokaż że jesteś mądrzejszy.
jesteś zwyczajnym typem awanturnika, a raczej e-awanturnika, bo irl za swoje poglądy dostałbyś w mordę _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
|
#39 Posted: 10 Apr 2010 04:09 pm Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | | więc niech ona odpierdoli się ode mnie. |
Zapewne to uczyni, gdy tylko Ty zakończysz ten cudowny spektakl ze sobą w roli głównej.
Rejdżujesz i wytaczasz najcięższe działa przeciw wszystkim o nic w sumie.
W dodatku, Twoje zachowanie kojarzy mi się z furią 7-latki, która beczy i tupie nóżkami gdy tylko zabierze się jej lizaka truskawkowego.
No off, rzecz jasna 
Last edited by srubokret on 10 Apr 2010 04:11 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Nimf chillout.
Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Posts: 3722 Gold: 0.00 Clan: chillout
Status: Warn:  Reputation: 13
|
#40 Posted: 10 Apr 2010 04:12 pm Post subject: |
|
|
no nie powiem, pocisnąłeś |
|
| Back to top |
|
 |
|