|
| Author |
Message |
evolution
Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Posts: 159 Gold: 0.50
Status: Warn:  Reputation: 0
|
#101 Posted: 10 Apr 2010 02:53 pm Post subject: |
|
|
ale robicie wielką tajemnicę.
spoko, jakoś sie dowiem ; ) |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#102 Posted: 10 Apr 2010 03:10 pm Post subject: |
|
|
| evolution wrote: | ale robicie wielką tajemnicę.
spoko, jakoś sie dowiem ; ) |
Ja pierdole na chuj Ci to wiedziec? Ludzie jak sepy kurwa rozedrą wszystko... |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
 Group: Members Joined: 05 Mar 2010 Posts: 7936 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 17
|
#103 Posted: 10 Apr 2010 03:11 pm Post subject: |
|
|
| evolution wrote: | co ma wspólnego RoGh z tym wszystkim? bo nie jestem w temacie
(wypowiedzi jego na d2) |
nie znam cię i nawet nie wiem czy cię lubię(jeśli masz jakieś inne acc), ale na przekór wszystkim powiem ci, że rogh to syn tego lewaka szmajdzińskiego. |
|
| Back to top |
|
 |
evolution
|
#104 Posted: 10 Apr 2010 03:19 pm Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | | evolution wrote: | co ma wspólnego RoGh z tym wszystkim? bo nie jestem w temacie
nie znam cię i nawet nie wiem czy cię lubię(jeśli masz jakieś inne acc), ale na przekór wszystkim powiem ci, że rogh to syn tego lewaka szmajdzińskiego. |
Dzięki : ) |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
|
#105 Posted: 10 Apr 2010 03:22 pm Post subject: |
|
|
| evolution wrote: | | Scream wrote: | | evolution wrote: | co ma wspólnego RoGh z tym wszystkim? bo nie jestem w temacie
gdyby było jeszcze coś co mógłbym zrobić na przekór wszystkim i żeby ich przy okazji skręcało ze złości, to do usług  |
|
| Back to top |
|
 |
RZULW_PANCERNOKOPYTNY
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 1702 Gold: 0.00 Clan: D3JSP

Status: Warn:  Reputation: 15
|
#106 Posted: 10 Apr 2010 03:23 pm Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | | evolution wrote: | | Scream wrote: | | evolution wrote: | co ma wspólnego RoGh z tym wszystkim? bo nie jestem w temacie
gdyby było jeszcze coś co mógłbym zrobić na przekór wszystkim i żeby ich przy okazji skręcało ze złości, to do usług  |
Mysle ze log out to dobry pomysl. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
evolution
|
#107 Posted: 10 Apr 2010 03:24 pm Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | | evolution wrote: | | Scream wrote: | | evolution wrote: | co ma wspólnego RoGh z tym wszystkim? bo nie jestem w temacie
będę miec to na uwadze  |
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 4268 Gold: 11.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 20
|
#108 Posted: 10 Apr 2010 03:26 pm Post subject: |
|
|
mam nadzieje ze zdechniesz w bardzo wolnej i bolesnej mece. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#109 Posted: 10 Apr 2010 03:26 pm Post subject: |
|
|
| GoT kurwo jebana bo inaczej cie nie nazwe. Dla tego czlowieka to wielka przykrosc, wez pod uwage ze moze sobie tego nie zyczyc. Gdyby Twoi starzy zmarli bo lesne bostwa nie zdazyly ich uchronic to bys kurwo cieszyl sie, ze ktos rozpowiada o tym na forum? Wedlug mnie powinienes wypierdalac, bo jesli nie masz swoja marna osoba do zaprezentowania nic poza wszczynaniem prowokacji i obrazaniem wszystkich w tak trudnym dla nich momencie to jestes zalosnym podczlowiekiem. |
|
| Back to top |
|
 |
PmK0207
 Group: Members Joined: 14 Oct 2008 Posts: 805 Gold: 49.00

Status: Warn:  Reputation: 2
|
#110 Posted: 10 Apr 2010 03:27 pm Post subject: |
|
|
Jesteś niedojebany,próbujesz wszystkim zrobić na złość bo rozpaczliwie pragniesz być zauważony... _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Macioch hastner to huj
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 3813 Gold: 15.50 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 7
|
#111 Posted: 10 Apr 2010 03:29 pm Post subject: |
|
|
wez jeszcze na przekor innym ucho sobie obetnij, albo najlepiej wsadz kose w jelita _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
chaos_n
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 4456 Gold: 0.00 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 10
|
#112 Posted: 10 Apr 2010 03:45 pm Post subject: |
|
|
Mozesz jebnąć samobója. Na przekór wszystkim. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Macioch hastner to huj
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 3813 Gold: 15.50 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 7
|
#113 Posted: 10 Apr 2010 03:48 pm Post subject: |
|
|
| chaos_n wrote: | | Scream wrote: | | evolution wrote: | | Scream wrote: | | evolution wrote: | co ma wspólnego RoGh z tym wszystkim? bo nie jestem w temacie
Mozesz jebnąć samobója. Na przekór wszystkim. |
slow _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
|
#114 Posted: 10 Apr 2010 03:54 pm Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | | GoT kurwo jebana bo inaczej cie nie nazwe. Dla tego czlowieka to wielka przykrosc, wez pod uwage ze moze sobie tego nie zyczyc. Gdyby Twoi starzy zmarli bo lesne bostwa nie zdazyly ich uchronic to bys kurwo cieszyl sie, ze ktos rozpowiada o tym na forum? Wedlug mnie powinienes wypierdalac, bo jesli nie masz swoja marna osoba do zaprezentowania nic poza wszczynaniem prowokacji i obrazaniem wszystkich w tak trudnym dla nich momencie to jestes zalosnym podczlowiekiem. |
A co mnie on obchodzi? Gdybyście nie robili z tego takiej wielkiej tajemnicy siedziałbym cicho
Gdybyście nie byli takimi idiotami nie dowiedziałbym się o tym.
Poza tym szmajdziński to osoba publiczna, więc nie widzę żadnych przeciwwskazań z punktu widzenia etyki chrześcijańskiej(czyli tej, którą się wy kierujecie, wszyscy).
Gdyby moi starzy zmarli to nikt z forum by o tym się nie dowiedział ponieważ nie są osobami publicznymi.
Widzę, że pobierając z chrześcijańskiej filozofii definicję boga, uważasz, że w każdej wierze, bóg jest po to by chronić przed śmiercią, więc wiedz, że przed niczym moje Leśne Bóstwa by nie musiały ich chronić. Skoro nie rozumiesz tej wiary na chuj się na nią powołujesz? Niewiedza jest twoją słabością.
Co z tego, że nazywasz mnie podczłowiekiem, jak ktoś gorszy może oceniać oceniać kogoś lepszego? Te słowa nic nie znaczą.
Trudne momenty są właśnie dla słabych i podludzi, naród malkontentów, zapominając i zaprzedając swoją wielkość, potraficie pamiętać tylko o śmierci oraz klęskach i wynosić je na piedestał, natomiast chwile zwycięstwa zawsze będą tymi drugimi.
| chaos_n wrote: |
Mozesz jebnąć samobója. Na przekór wszystkim. |
chyba na uciechę
Poza tym chaos mam propozycję, przestań udawać wielkiego mędrca, bo nic nie osiągnąłeś.
| PmK0207 wrote: |
Jesteś niedojebany,próbujesz wszystkim zrobić na złość bo rozpaczliwie pragniesz być zauważony... |
w żadnym wypadku, lubię słuchać szczekania i śmiechu plebsu, bo wtedy zawsze wiem, że mam rację.
Last edited by Scream on 10 Apr 2010 03:57 pm; edited 2 times in total |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 12160 Gold: 0.00 Clan: Retardacja
|
#115 Posted: 10 Apr 2010 03:58 pm Post subject: |
|
|
Kurde, okruszki chleba spadły mi na dywan  |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 12869 Gold: 0.00 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 37
|
#116 Posted: 10 Apr 2010 03:58 pm Post subject: |
|
|
| srubokret wrote: | Kurde, okruszki chleba spadły mi na dywan  |
Wanda sprzątnij! _____________________
| Pekin wrote: | | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
| Back to top |
|
 |
chaos_n
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 4456 Gold: 0.00 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 10
|
#117 Posted: 10 Apr 2010 03:59 pm Post subject: |
|
|
| Scream wrote: |
chyba na uciechę
Poza tym chaos mam propozycję, przestań udawać wielkiego mędrca, bo nic nie osiągnąłeś. |
Lol, o czym ty w ogóle gadasz, imbecylu? Jesteś przykry, tylko tyle i aż tyle. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 12160 Gold: 0.00 Clan: Retardacja
|
#118 Posted: 10 Apr 2010 03:59 pm Post subject: |
|
|
| rotto wrote: | | srubokret wrote: | Kurde, okruszki chleba spadły mi na dywan  |
Wanda sprzątnij! |
Nieśmieszne.
Last edited by srubokret on 10 Apr 2010 03:59 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Varanthan
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Posts: 735 Gold: 0.00
Status: Warn:  Reputation: 5
|
#119 Posted: 10 Apr 2010 04:00 pm Post subject: |
|
|
| srubokret wrote: | Kurde, okruszki chleba spadły mi na dywan  |
a ja pomazałem się czerwonym długopisem ;/ _____________________
wy dalej bawcie się na wiejskich przytupawkach jak w życiu nie byliście na konkretnej bibie jak w remizie hihihih pozdro dla wszystkich techno terror |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 12869 Gold: 0.00 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 37
|
#120 Posted: 10 Apr 2010 04:01 pm Post subject: |
|
|
| srubokret wrote: | | rotto wrote: | | srubokret wrote: | Kurde, okruszki chleba spadły mi na dywan  |
Wanda sprzątnij! |
Nieśmieszne. |
nie miało być śmieszne  _____________________
| Pekin wrote: | | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
| Back to top |
|
 |
|