|
| Author |
Message |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 25
|
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 12869 Gold: 0.00 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 37
|
#2 Posted: 10 Apr 2010 03:30 pm Post subject: |
|
|
:< _____________________
| Pekin wrote: | | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 4268 Gold: 11.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 20
|
#3 Posted: 10 Apr 2010 03:36 pm Post subject: |
|
|
Ja caly czas nie moge pogodzic sie z tym faktem ze takie cos spotkalo Polske
Smutne ze niektorzy nie dorosli jeszcze do tego i traktuja to jako okazje do pokazania swojego debilizmu.
Podobaja mi sie pojedyncze akcenty zjednoczenia sie z Polska takie jak Podolski ktory gral z opaska na ramieniu, dzisiejszy mecz real vs barca, przerwanie kampanii wyborczej w Anglii czy odznaczenie prezydenta jako bohater narodowy w gruzji ale niestety nic nie pomoze teraz. sam nie moge sie z tym pogodzic. dodatkowo mialem okazje poznac i porozmawiac z jedna osobe ktora jest ofiara dzisiejszej tragedii.  _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 12160 Gold: 0.00 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 15
|
#4 Posted: 10 Apr 2010 03:37 pm Post subject: |
|
|
| Rosjanie twierdzą, że zginęło 97 osób. |
|
| Back to top |
|
 |
Nimf chillout.
Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Posts: 3722 Gold: 0.00 Clan: chillout
Status: Warn:  Reputation: 13
|
#5 Posted: 10 Apr 2010 03:41 pm Post subject: |
|
|
| srubokret wrote: | | Rosjanie twierdzą, że zginęło 97 osób. |
na onecie jest, że 96 o_o |
|
| Back to top |
|
 |
Kolba
 Group: Members Joined: 27 Feb 2010 Posts: 14321 Gold: Locked Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 29
|
#6 Posted: 10 Apr 2010 03:41 pm Post subject: |
|
|
| Shapiro wrote: | Ja caly czas nie moge pogodzic sie z tym faktem ze takie cos spotkalo Polske
Smutne ze niektorzy nie dorosli jeszcze do tego i traktuja to jako okazje do pokazania swojego debilizmu.
Podobaja mi sie pojedyncze akcenty zjednoczenia sie z Polska takie jak Podolski ktory gral z opaska na ramieniu, dzisiejszy mecz real vs barca, przerwanie kampanii wyborczej w Anglii czy odznaczenie prezydenta jako bohater narodowy w gruzji ale niestety nic nie pomoze teraz. sam nie moge sie z tym pogodzic. dodatkowo mialem okazje poznac i porozmawiac z jedna osobe ktora jest ofiara dzisiejszej tragedii.  |
Calkowicie sie zgadzam z calym postem i mam taka sama sytuacje jak wyboldowane. Pewien znany polityk (majacy wielki wplyw na historie pewnej partii) z tej listy pochodzi z mojego bardzo malego miasteczka (1.5k ludzi, dlatego zeby zaden got czy inna kurwa nie szerlokowala mnie zaraz, nie mowie o kogo chodzi). Wprawdzie widzialem go raz ale to jednak rusza czlowieka, ze kogos tak wielkiego juz nie ma. |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 25
|
#7 Posted: 10 Apr 2010 03:41 pm Post subject: |
|
|
| srubokret wrote: | | Rosjanie twierdzą, że zginęło 97 osób. |
Razem z załogą coś koło tego. W delegacji było 88(?) osób + członkowie załogi. _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
nie ma pracy kombinuj, gdy robisz ruchy się pilnuj
http://www.lastfm.pl/user/DramBejz |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
|
#8 Posted: 10 Apr 2010 03:49 pm Post subject: |
|
|
| Nimf wrote: | | srubokret wrote: | | Rosjanie twierdzą, że zginęło 97 osób. |
Kanał Россия24 podaje 97, Obywatelko  |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#9 Posted: 10 Apr 2010 04:42 pm Post subject: |
|
|
na onecie jest, że 96 o_o | pewnie odkopali jakiegos oficera przez przypadek. _____________________
I love Britney and her music, because is the backbone to my music taste.
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax. |
|
| Back to top |
|
 |
Vitan
 Group: Scammer Joined: 26 Oct 2007 Donor:  Posts: 4226 Gold: Locked Clan: Legends

Status: Warn:  Reputation: 57

|
#10 Posted: 10 Apr 2010 04:43 pm Post subject: |
|
|
No need for excessive spam.
Avoid it in future. Thanks _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Pan_Jezus
Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 8341 Gold: 0.10 Clan: Polewka Team ; )
|
#11 Posted: 10 Apr 2010 04:48 pm Post subject: |
|
|
po wiadomosci o katastrofie ujawnilem swoja nature pierdolonej cioty i sie poplakalem, to chyba znaczy ze jestem patriot :O
ile zalu i smutku ja jebcze |
|
| Back to top |
|
 |
Sysio
 Group: Members Joined: 07 Mar 2010 Posts: 2987 Gold: 297.64

Status: Warn:  Reputation: 9
|
#12 Posted: 10 Apr 2010 05:05 pm Post subject: |
|
|
Polsat podawał około 18, że 97 osób.
Też mi jest przykro, że wszyscy umarli, niby nie darzyłem Kaczyńskiego jakąś tam specjalną sympatią ale jak usłyszałem o tym to smutnawo mi się zrobiło i w dodatku kurwa przypomniało mi się jak jeszcze parę do paręnastu dni temu Maria Kaczyńska się wypowiadała o rodzinie, jak to u nich dzień w pałacu wygląda.
No kurwa mać  _____________________ THIS IS SPARTA!!!
| Azure wrote: | | Wszedłeś i powiedziałeś : SIEG HEIL SCHNEIDEN SIE BITTE MEINE HAARE |
|
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 10588 Gold: 2.00 Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 30
|
#13 Posted: 10 Apr 2010 05:28 pm Post subject: |
|
|
nie wiem co to jest "gran derbi" ale brzmi kurewsko pedalsko _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#14 Posted: 10 Apr 2010 05:31 pm Post subject: |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: | | nie wiem co to jest "gran derbi" ale brzmi kurewsko pedalsko | nic co pedalskie nie jest ci obce. _____________________
I love Britney and her music, because is the backbone to my music taste.
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax. |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
 Group: Members Joined: 05 Mar 2010 Posts: 7936 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 17
|
#15 Posted: 10 Apr 2010 05:53 pm Post subject: Re: Nawet na gran derbi uszanują pamięć ofiar |
|
|
| Michald13 wrote: | http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330002291662/noticia/Noticia/In_memory_of_the_96_victims_of_the_air_crush_in_Russia.htm
A taki pierdolony debil got nie jest w stanie powstrzymać się od swoich popierdolonych komentarzy :< |
może nie szanuję tych osób,m które tam były przynajmniej części? Ubolewam nad śmiercią niektórych, ale widać skoro potrafili siedzieć w jednym samolocie wraz ze zdrajcami(od kiedy kaczor ratyfikował traktat lizboński nim został), musieli zginąć.
Nie jestem chrześcijaninem, prawdziwie nie jestem, więc pluję na etykę chrześcijańską(tą nieskradzioną z naszego kodeksu, tą pochodzącą z azjatyckich stepów), w związku z czym nie muszę wraz z innymi płakać czy zachować powagę w tej sytuacji.
Ja bym teraz uważał na poczynania rządu oraz ich gierki, gdyż odwrócili waszą uwagę i mogą zrobić coś czego wszyscy będą żałować. |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
|
#16 Posted: 10 Apr 2010 05:54 pm Post subject: |
|
|
| Kolba wrote: | | Shapiro wrote: | Ja caly czas nie moge pogodzic sie z tym faktem ze takie cos spotkalo Polske
Podobaja mi sie pojedyncze akcenty zjednoczenia sie z Polska takie jak Podolski ktory gral z opaska na ramieniu, dzisiejszy mecz real vs barca, przerwanie kampanii wyborczej w Anglii czy odznaczenie prezydenta jako bohater narodowy w gruzji ale niestety nic nie pomoze teraz. sam nie moge sie z tym pogodzic. dodatkowo mialem okazje poznac i porozmawiac z jedna osobe ktora jest ofiara dzisiejszej tragedii.  |
Calkowicie sie zgadzam z calym postem i mam taka sama sytuacje jak wyboldowane. Pewien znany polityk (majacy wielki wplyw na historie pewnej partii) z tej listy pochodzi z mojego bardzo malego miasteczka (1.5k ludzi, dlatego zeby zaden got czy inna kurwa nie szerlokowala mnie zaraz, nie mowie o kogo chodzi). Wprawdzie widzialem go raz ale to jednak rusza czlowieka, ze kogos tak wielkiego juz nie ma. |
mam listę, mam internet, więc gdybym chciał jeśli informacje podane przez ciebie są prawdziwe bym znalazł, ale nie ma takiej potrzeby,m gdyż nie wkurwiłbym cię tym. |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
|
#17 Posted: 10 Apr 2010 05:55 pm Post subject: |
|
|
Uwielbiam tych nie-chrześcijan, którzy to są chrzczeni, po bierzmowaniu i w ogóle ...  |
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 4268 Gold: 11.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 20
|
#18 Posted: 10 Apr 2010 05:56 pm Post subject: Re: Nawet na gran derbi uszanują pamięć ofiar |
|
|
| Scream wrote: | | Michald13 wrote: | http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/en/1330002291662/noticia/Noticia/In_memory_of_the_96_victims_of_the_air_crush_in_Russia.htm
A taki pierdolony debil got nie jest w stanie powstrzymać się od swoich popierdolonych komentarzy :< |
może nie szanuję tych osób,m które tam były przynajmniej części? Ubolewam nad śmiercią niektórych, ale widać skoro potrafili siedzieć w jednym samolocie wraz ze zdrajcami(od kiedy kaczor ratyfikował traktat lizboński nim został), musieli zginąć.
Nie jestem chrześcijaninem, prawdziwie nie jestem, więc pluję na etykę chrześcijańską(tą nieskradzioną z naszego kodeksu, tą pochodzącą z azjatyckich stepów), w związku z czym nie muszę wraz z innymi płakać czy zachować powagę w tej sytuacji.
Ja bym teraz uważał na poczynania rządu oraz ich gierki, gdyż odwrócili waszą uwagę i mogą zrobić coś czego wszyscy będą żałować. |
to twoj obowiazek? jestes pierdolonym prymitywem i musisz juz stad wypierdalac bo tylko wszystkim podnosisz cisnienie swoim pierdoleniem. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
|
#19 Posted: 10 Apr 2010 05:58 pm Post subject: |
|
|
| srubokret wrote: | Uwielbiam tych nie-chrześcijan, którzy to są chrzczeni, po bierzmowaniu i w ogóle ...  |
chrzest był, wiadomo bez mojej woli, komunia już z dużymi oporami, ale wiek nie pozwala się sprzeciwić, bierzmowania nie było, apostazja dokonana.
poza tym chrzest nie jest czymś świętym lub jakąś skazą może psychiczną, symboliczną, zawsze to jakieś brzemię.
| Shapiro wrote: |
to twoj obowiazek? jestes pierdolonym prymitywem i musisz juz stad wypierdalac bo tylko wszystkim podnosisz cisnienie swoim pierdoleniem. |
po prostu coś co czuję
Last edited by Scream on 10 Apr 2010 05:59 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
|
#20 Posted: 10 Apr 2010 06:06 pm Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | chrzest był, wiadomo bez mojej woli, komunia już z dużymi oporami, ale wiek nie pozwala się sprzeciwić, bierzmowania nie było, apostazja dokonana.
poza tym chrzest nie jest czymś świętym lub jakąś skazą może psychiczną, symboliczną, zawsze to jakieś brzemię. |
Kościół Katolicki vs Ty 1:0
Bluzgaj sobie, wyzywaj od "Żydów umarłych na patykach" etc.
Umrzesz, a Najwyższy i tak zapewne wybaczy Ci grzechy.
A teraz płacz żeś chrzczony 
Last edited by srubokret on 10 Apr 2010 06:06 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
|