|
| Author |
Message |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 25
|
#41 Posted: 10 Apr 2010 04:16 pm Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | | więc niech ona odpierdoli się ode mnie. |
Wypierdalaj poskarżyć się mamie. Powiedz jej od razu, żeby odcięła ci internet, bo cie w nim nienawidzą. _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
nie ma pracy kombinuj, gdy robisz ruchy się pilnuj
http://www.lastfm.pl/user/DramBejz |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
 Group: Members Joined: 05 Mar 2010 Posts: 7936 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 17
|
#42 Posted: 10 Apr 2010 04:16 pm Post subject: |
|
|
| rotto wrote: | pokaż że jesteś mądrzejszy.
jesteś zwyczajnym typem awanturnika, a raczej e-awanturnika, bo irl za swoje poglądy dostałbyś w mordę |
było wielu co chciało mi dać w mordę właśnie za to, zazwyczaj kończyło się jak zwykle. zazwyczaj.
ska, żadnej 7-latki to raczej ja widzę siebie za grubą czerwoną linią siedzącego spokojnie i szydzącego z was podczas gdy wy nakurwiacie we mnie wszystkim co się da
| Michald13 wrote: | | Scream wrote: | | więc niech ona odpierdoli się ode mnie. |
Wypierdalaj poskarżyć się mamie. Powiedz jej od razu, żeby odcięła ci internet, bo cie w nim nienawidzą. |
sami zaczęliście, a teraz próbuje wykorzystać to przeciwko mnie? Dokładnie to samo mogę powiedzieć wam, więc zamknijmy ten wątek.
poziom szydery rośnie.
Last edited by Scream on 10 Apr 2010 04:17 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

|
#43 Posted: 10 Apr 2010 04:19 pm Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | | rotto wrote: | pokaż że jesteś mądrzejszy.
jesteś zwyczajnym typem awanturnika, a raczej e-awanturnika, bo irl za swoje poglądy dostałbyś w mordę |
było wielu co chciało mi dać w mordę właśnie za to, zazwyczaj kończyło się jak zwykle. zazwyczaj.
ska, żadnej 7-latki to raczej ja widzę siebie za grubą czerwoną linią siedzącego spokojnie i szydzącego z was podczas gdy wy nakurwiacie we mnie wszystkim co się da
| Michald13 wrote: | | Scream wrote: | | więc niech ona odpierdoli się ode mnie. |
Wypierdalaj poskarżyć się mamie. Powiedz jej od razu, żeby odcięła ci internet, bo cie w nim nienawidzą. |
sami zaczęliście, a teraz próbuje wykorzystać to przeciwko mnie? Dokładnie to samo mogę powiedzieć wam, więc zamknijmy ten wątek.
poziom szydery rośnie. |
Zostawiam bez komentarza. got/10 _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
|
| Back to top |
|
 |
Nimf chillout.
Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Posts: 3722 Gold: 0.00 Clan: chillout
Status: Warn:  Reputation: 13
|
#44 Posted: 10 Apr 2010 04:20 pm Post subject: |
|
|
| kto zaczął? Ty swoim pierdoleniem głupot. |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 12160 Gold: 0.00 Clan: Retardacja
Status: Warn:  Reputation: 15
|
#45 Posted: 10 Apr 2010 04:21 pm Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | | ska, żadnej 7-latki to raczej ja widzę siebie za grubą czerwoną linią siedzącego spokojnie i szydzącego z was podczas gdy wy nakurwiacie we mnie wszystkim co się da |
Ja z kolei widzę siebie oddzielonego od Ciebie grubą czerwoną linią. Siedzę spokojnie i śmieję się, nie tyle z Ciebie, co z Twojej "wesołej twórczości".
Stary, chyba musimy coś z tym zrobić! Sądzę, że dobry psychiatra powinien nam pomóc 
Last edited by srubokret on 10 Apr 2010 04:22 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
|
#46 Posted: 10 Apr 2010 04:42 pm Post subject: |
|
|
| srubokret wrote: | | Scream wrote: | | ska, żadnej 7-latki to raczej ja widzę siebie za grubą czerwoną linią siedzącego spokojnie i szydzącego z was podczas gdy wy nakurwiacie we mnie wszystkim co się da |
Ja z kolei widzę siebie oddzielonego od Ciebie grubą czerwoną linią. Siedzę spokojnie i śmieję się, nie tyle z Ciebie, co z Twojej "wesołej twórczości".
Stary, chyba musimy coś z tym zrobić! Sądzę, że dobry psychiatra powinien nam pomóc  |
stary czuje się wyśmienicie, nie potrzebuję psychiatry, nie pomyślałeś czasem, że wszyscy są nienormalni, a ci, którzy odstają od normy, są właśnie normalni? |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
|
#47 Posted: 10 Apr 2010 04:48 pm Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | | stary czuje się wyśmienicie, nie potrzebuję psychiatry, nie pomyślałeś czasem, że wszyscy są nienormalni, a ci, którzy odstają od normy, są właśnie normalni? |
Tak, wiem doskonale co masz na myśli, ale nie uważasz, że czasami zwyczajnie przesadzasz z tym odstawaniem od normy? |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#48 Posted: 10 Apr 2010 04:49 pm Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | | srubokret wrote: | | Scream wrote: | | ska, żadnej 7-latki to raczej ja widzę siebie za grubą czerwoną linią siedzącego spokojnie i szydzącego z was podczas gdy wy nakurwiacie we mnie wszystkim co się da |
Stary, chyba musimy coś z tym zrobić! Sądzę, że dobry psychiatra powinien nam pomóc  |
stary czuje się wyśmienicie, nie potrzebuję psychiatry, nie pomyślałeś czasem, że wszyscy są nienormalni, a ci, którzy odstają od normy, są właśnie normalni? | wymysl cos sam, a nie powtarzasz tylko to co uslyszales na lekcji polskiego przyy okazji omawiania lektury gombrowicza. I jeszcze myslisz ze jestes podziwiany za swoj autyzm. Co za debil.
S teraz mi napisz cos o wypierdalaniu do Mongolii albo o ryju, bo nic innego nie potrafisz. _____________________
I love Britney and her music, because is the backbone to my music taste.
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax. |
|
| Back to top |
|
 |
RzonaProfesoraPsa
Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 1449 Gold: 0.48

Status: Warn:  Reputation: 4
|
#49 Posted: 10 Apr 2010 04:53 pm Post subject: |
|
|
| srubokret wrote: | | Scream wrote: | | więc niech ona odpierdoli się ode mnie. |
Zapewne to uczyni, gdy tylko Ty zakończysz ten cudowny spektakl ze sobą w roli głównej.
Rejdżujesz i wytaczasz najcięższe działa przeciw wszystkim o nic w sumie.
W dodatku, Twoje zachowanie kojarzy mi się z furią 7-latki, która beczy i tupie nóżkami gdy tylko zabierze się jej lizaka truskawkowego.
No off, rzecz jasna  |
lizaki truskawkowe dobre sa : ( _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3

|
#50 Posted: 10 Apr 2010 04:59 pm Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | | srubokret wrote: | | Scream wrote: | | ska, żadnej 7-latki to raczej ja widzę siebie za grubą czerwoną linią siedzącego spokojnie i szydzącego z was podczas gdy wy nakurwiacie we mnie wszystkim co się da |
stary czuje się wyśmienicie, nie potrzebuję psychiatry, nie pomyślałeś czasem, że wszyscy są nienormalni, a ci, którzy odstają od normy, są właśnie normalni? |
Dam ci jedną, ale za to wspaniałą rade. Weź coś ciężkiego i pierdolnij się tym w ten pusty łeb. Żal czytać te twoje wypociny. Żegnam (a przynajmniej mam taką nadzieję) _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
|
| Back to top |
|
 |
Scream
|
#51 Posted: 10 Apr 2010 05:39 pm Post subject: |
|
|
| srubokret wrote: | | Scream wrote: | | stary czuje się wyśmienicie, nie potrzebuję psychiatry, nie pomyślałeś czasem, że wszyscy są nienormalni, a ci, którzy odstają od normy, są właśnie normalni? |
Tak, wiem doskonale co masz na myśli, ale nie uważasz, że czasami zwyczajnie przesadzasz z tym odstawaniem od normy? |
nie robię tego na siłę, przypominasz mi mojego wychowawcę z liceum(mongoł mi przypomniał), tez był taki tolerancyjny mimo iż miał podobne poglądy do ciebie umiał ze mną normalnie porozmawiać(podobnie jak ty), ale cały czas powtarzał, że przesadzam i wyrosnę z tego, jak widać w jego mniemaniu nadal zostałem tamtym młodym smarkaczem bez wyobraźni(chociaż z tego co się dowiedziałem, cytował mnie na lekcjach jak ładował szmaty do dziennika baranom).
| spiochek_ma_bana wrote: | wymysl cos sam, a nie powtarzasz tylko to co uslyszales na lekcji polskiego przyy okazji omawiania lektury gombrowicza. I jeszcze myslisz ze jestes podziwiany za swoj autyzm. Co za debil.
S teraz mi napisz cos o wypierdalaniu do Mongolii albo o ryju, bo nic innego nie potrafisz. |
buhehe, nawet nie pamiętam tej lektury(ani żadnej innej, coś mi się przewija, głownie z Romantyzmu i Młodej Polski, gdyż jedynie te dwie omawiane epoki mnie interesowały) bo to było tak dawno temu, poza tym w liceum byłem typem ucznia, więc nie czytałem lektur i olewałem dużo przedmiotów poza tymi, z których zamiarowałem pisać maturę.
Nie chcę być podziwiany, to byłaby moja klęska.
Wiesz co to jest autyzm? Bo chyba chciałeś napisać coś innego, albo specjalnie mnie poniżyć. |
|
| Back to top |
|
 |
rotto ◣_◢
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 12869 Gold: 0.00 Clan: drum & bass
Status: Warn:  Reputation: 37
|
#52 Posted: 10 Apr 2010 05:41 pm Post subject: |
|
|
jak cię interesował romantyzm to jesteś masochistą  _____________________
| Pekin wrote: | | niestety nie chodzę w miejsca gdzie selekcja naturalna obowiązuje |
 |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#53 Posted: 10 Apr 2010 05:41 pm Post subject: |
|
|
| Scream wrote: | | srubokret wrote: | | Scream wrote: | | stary czuje się wyśmienicie, nie potrzebuję psychiatry, nie pomyślałeś czasem, że wszyscy są nienormalni, a ci, którzy odstają od normy, są właśnie normalni? |
nie robię tego na siłę, przypominasz mi mojego wychowawcę z liceum(mongoł mi przypomniał), tez był taki tolerancyjny mimo iż miał podobne poglądy do ciebie umiał ze mną normalnie porozmawiać(podobnie jak ty), ale cały czas powtarzał, że przesadzam i wyrosnę z tego, jak widać w jego mniemaniu nadal zostałem tamtym młodym smarkaczem bez wyobraźni(chociaż z tego co się dowiedziałem, cytował mnie na lekcjach jak ładował szmaty do dziennika baranom).
| spiochek_ma_bana wrote: | wymysl cos sam, a nie powtarzasz tylko to co uslyszales na lekcji polskiego przyy okazji omawiania lektury gombrowicza. I jeszcze myslisz ze jestes podziwiany za swoj autyzm. Co za debil.
S teraz mi napisz cos o wypierdalaniu do Mongolii albo o ryju, bo nic innego nie potrafisz. |
buhehe, nawet nie pamiętam tej lektury(ani żadnej innej, coś mi się przewija, głownie z Romantyzmu i Młodej Polski, gdyż jedynie te dwie omawiane epoki mnie interesowały) bo to było tak dawno temu, poza tym w liceum byłem typem ucznia, więc nie czytałem lektur i olewałem dużo przedmiotów poza tymi, z których zamiarowałem pisać maturę.
Nie chcę być podziwiany, to byłaby moja klęska.
Wiesz co to jest autyzm? Bo chyba chciałeś napisać coś innego, albo specjalnie mnie poniżyć. | Widzisz? Do ciebie wszystko trzeba mówic jak krowie na rowie. Nie uwazales na polskim i nawet nie umiesz metafory poprawnie zinterpretowac. Wypierdalaj do fabryki debilu!
Last edited by spiochek_ma_bana on 10 Apr 2010 05:41 pm; edited 1 time in total _____________________
I love Britney and her music, because is the backbone to my music taste.
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax. |
|
| Back to top |
|
 |
srubokret
|
#54 Posted: 10 Apr 2010 05:44 pm Post subject: |
|
|
Ja po prostu proponuję Ci nie robić wideł z igły i dać sobie spokój z bezsensownym rejdżem.
To, że nie widzę w każdym polityku komunisty, nie oznacza wcale, że jestem strasznie tolerancyjny.
| spiochek_ma_bana wrote: | | Wypierdalaj do fabryki debilu! |
A Ty na stepy Mongolii!
Last edited by srubokret on 10 Apr 2010 05:45 pm; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You cannot download files in this forum
|
D3jsp is proudly powered by phpBB © 2.0 Theme and Forum by tramway
|