|
| Author |
Message |
Own3r root> kill -9 0
 Group: Members Joined: 07 Feb 2010 Donor:  Posts: 2360 Gold: 68.06 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 59
|
#1 Posted: 11 Apr 2010 07:28 am Post subject: Czy polska sekcja JSP popiera internet bez chamstwa? |
|
|
keke? to o was ?
| Quote: | 1. Myślę, CO piszę - wypowiadam się tylko wtedy, gdy mam coś do powiedzenia.
2. Myślę, DO KOGO piszę - traktuję innych jak ludzi, bo są ludźmi - nie obrażam, nie wyśmiewam i nie zdradzam ich tajemnic. Osoby publiczne są także ludźmi i zasługują na szacunek. Nie traktuję Internetu jako narzędzia do odwetu i załatwiania prywatnych porachunków.
3. Myślę, Z KIM rozmawiam - nie wdaję się w pyskówki, z tymi, którzy za pomocą chamstwa i wulgaryzmów próbują zamienić dyskusję w awanturę. Zgłaszam naruszenia zasad wypowiedzi, gdy się z nimi spotykam.
4. Myślę, JAK pisać - dbam o polski język i poziom dyskusji. Staram się przestrzegać zasad ortografii i poprawności gramatycznej.
5. Myślę DWA razy - bo nic nie zostanie zapomniane. Bezkarność i anonimowość
w Internecie jest złudna. Pamiętam, że współtworzę świat, w którym żyję. |
|
 |
El_Mariaci ★ Lovesick Melody ★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 4224 Gold: 7.00 Clan: CORRUPT

Status: Warn:  Reputation: 30
|
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 10588 Gold: 2.00 Clan: Piękni i Bogaci

|
#3 Posted: 11 Apr 2010 07:29 am Post subject: |
|
|
nie _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Swartor
 Group: Members Joined: 29 Jun 2008 Posts: 962 Gold: 1.54 Clan: Jagshemash
Status: Warn:  Reputation: 8
|
#4 Posted: 11 Apr 2010 07:36 am Post subject: |
|
|
Zależy gdzie i do kogo  _____________________ Regards. |
|
| Back to top |
|
 |
Maciey
 Group: Members Joined: 28 Jun 2008 Posts: 451 Gold: 33.00
Status: Warn:  Reputation: 4
|
#5 Posted: 11 Apr 2010 07:39 am Post subject: |
|
|
4 i 5 punkt jak najbardziej, reszta nie popierami nigdy nie będę popierał. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
l1pka
 Group: Members Joined: 23 Feb 2010 Posts: 4277 Gold: Locked Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 13
|
#6 Posted: 11 Apr 2010 07:40 am Post subject: |
|
|
kto to rogal pisał ?  _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Michald13 Martynka <3
 Group: Members Joined: 26 Feb 2010 Donor:  Posts: 18035 Gold: 1.90 Clan: chillout

Status: Warn:  Reputation: 25
|
#7 Posted: 11 Apr 2010 07:43 am Post subject: |
|
|
Jebany hipokryta. _____________________ Piwko to jest napój, chcesz se wypić to pracuj,
nie ma pracy kombinuj, gdy robisz ruchy się pilnuj
http://www.lastfm.pl/user/DramBejz |
|
| Back to top |
|
 |
chaos_n
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 4456 Gold: 0.00 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 10
|
#8 Posted: 11 Apr 2010 07:48 am Post subject: |
|
|
Wypierdalaj  _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg
 Group: Members Joined: 01 Mar 2010 Posts: 10588 Gold: 2.00 Clan: Piękni i Bogaci

|
#9 Posted: 11 Apr 2010 07:49 am Post subject: |
|
|
| Maciey wrote: | | 4 i 5 punkt jak najbardziej, reszta nie popierami nigdy nie będę popierał. |
ja kurwie. ty nigdy pewnych rzeczy nie pojmiesz. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
spiochek_ma_bana
 Group: Members Joined: 09 Mar 2010 Posts: 6288 Gold: Locked Clan: Piękni i Bogaci

Status: Warn:  Reputation: 11
|
#10 Posted: 11 Apr 2010 07:51 am Post subject: Re: Czy polska sekcja JSP popiera internet bez chamstwa? |
|
|
| Own3r wrote: | keke? to o was ?
| Quote: | 1. Myślę, CO piszę - wypowiadam się tylko wtedy, gdy mam coś do powiedzenia.
2. Myślę, DO KOGO piszę - traktuję innych jak ludzi, bo są ludźmi - nie obrażam, nie wyśmiewam i nie zdradzam ich tajemnic. Osoby publiczne są także ludźmi i zasługują na szacunek. Nie traktuję Internetu jako narzędzia do odwetu i załatwiania prywatnych porachunków.
3. Myślę, Z KIM rozmawiam - nie wdaję się w pyskówki, z tymi, którzy za pomocą chamstwa i wulgaryzmów próbują zamienić dyskusję w awanturę. Zgłaszam naruszenia zasad wypowiedzi, gdy się z nimi spotykam.
4. Myślę, JAK pisać - dbam o polski język i poziom dyskusji. Staram się przestrzegać zasad ortografii i poprawności gramatycznej.
| Pierwszy wyraz każdego z 4 punktów automatycznie dyskwalifikuje 90% userów jsp. _____________________
I love Britney and her music, because is the backbone to my music taste.
Without her support, I would end up feeling lost when I need to gain courage during hard times, cheer up or relax. |
|
| Back to top |
|
 |
RozpalonyMareczeg

|
#11 Posted: 11 Apr 2010 07:55 am Post subject: Re: Czy polska sekcja JSP popiera internet bez chamstwa? |
|
|
| spiochek_ma_bana wrote: | | Own3r wrote: | keke? to o was ?
| Pierwszy wyraz każdego z 4 punktów automatycznie dyskwalifikuje 90% userów jsp. |
ciebie najwyrazniej tez _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
chaos_n
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 4456 Gold: 0.00 Clan: E-Drama

Status: Warn:  Reputation: 10
|
#12 Posted: 11 Apr 2010 07:56 am Post subject: Re: Czy polska sekcja JSP popiera internet bez chamstwa? |
|
|
| RozpalonyMareczeg wrote: | | spiochek_ma_bana wrote: | | Own3r wrote: | keke? to o was ?
| Pierwszy wyraz każdego z 4 punktów automatycznie dyskwalifikuje 90% userów jsp. |
ciebie najwyrazniej tez |
Łatwiej być nie mogło ;DDDDDDDD _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Scream
 Group: Members Joined: 05 Mar 2010 Posts: 7936 Gold: Locked
Status: Warn:  Reputation: 17
|
#13 Posted: 11 Apr 2010 08:09 am Post subject: Re: Czy polska sekcja JSP popiera internet bez chamstwa? |
|
|
| Own3r wrote: | keke? to o was ?
|
1. oczywiście
2.Pierwsza część, nie każdy jest człowiekiem. Na szacunek należy sobie zasłużyć, nie ma nic za darmo. Reszta oczywiście.
3. Nic nie zgłaszam lubię się kłócić
4.oczywiście
5. nie muszę myśleć dwa razy, niektórym nawet 10x nie pomaga. Kretyni wymyślili, że internet to nie świat w którym żyją. |
|
| Back to top |
|
 |
Studnia06
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 7385 Gold: 15.07 Clan: Wypierdalaj

Status: Warn:  Reputation: 9
|
#14 Posted: 11 Apr 2010 08:24 am Post subject: |
|
|
| skonczylem czytac po pierwszej linijce |
|
| Back to top |
|
 |
cagiva
 Group: Members Joined: 31 Oct 2009 Posts: 613 Gold: 4.00 Clan: D3JSP
Status: Warn:  Reputation: 1
|
#15 Posted: 11 Apr 2010 08:37 am Post subject: |
|
|
| tl;dr |
|
| Back to top |
|
 |
Nens
 Group: Members Joined: 05 Apr 2010 Posts: 2788 Gold: 16.18

Status: Warn:  Reputation: 13
|
#16 Posted: 11 Apr 2010 08:54 am Post subject: |
|
|
nn _____________________ NEWER BIEDAKU
LUBIE GRAC W GOTHICA BO MNIE TO ODPRERZZA |
|
| Back to top |
|
 |
cagiva
 Group: Members Joined: 31 Oct 2009 Posts: 613 Gold: 4.00 Clan: D3JSP
Status: Warn:  Reputation: 1
|
#17 Posted: 11 Apr 2010 09:18 am Post subject: |
|
|
Widać. |
|
| Back to top |
|
 |
MoRo123
 Group: Members Joined: 25 Feb 2010 Posts: 1569 Gold: 2.00

Status: Warn:  Reputation: 5
|
#18 Posted: 11 Apr 2010 09:25 am Post subject: |
|
|
Jestem sobą, czasami nagnę te podpunkty, o których napiałeś
no i dobrze mi z tą moją namiastką e-wolności
Last edited by MoRo123 on 11 Apr 2010 09:26 am; edited 1 time in total |
|
| Back to top |
|
 |
RZULW_PANCERNOKOPYTNY
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Posts: 1702 Gold: 0.00 Clan: D3JSP

Status: Warn:  Reputation: 15
|
#19 Posted: 11 Apr 2010 09:32 am Post subject: |
|
|
o kurwa : o tl;dr _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Shapiro ★★★★★
 Group: Members Joined: 24 Feb 2010 Donor:  Posts: 4268 Gold: 11.00 Clan: Jagshemash

Status: Warn:  Reputation: 20
|
#20 Posted: 11 Apr 2010 09:33 am Post subject: |
|
|
Gdzies, kiedys ktos napisal ze gdzie konczy sie logika, tam zaczyna sie jsp. _____________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
|